Ikon sök

Våra TJÄNSTER

Alla våra kompletterande tjänster är framtagna för att ge dig hjälp och stöd genom hela rekryteringsprocessen. Vi erbjuder bland annat:

Interim management

Vi kan hjälpa dig med en interimlösning om det snabbt behövs för att kunna gå vidare. Vi har erfarna och kvalificerade chefer och specialister som kan skapa det team situationen kräver.

Personlighetsbedömning

Våra konsulter är certifierade i OPQ och/eller U.P.P. (Understanding Personal Potential) och kan genomföra personlighetsbedömning. En sådan bedömning förstärker beslutsunderlaget och hjälper dig att välja rätt bland kandidaterna.

Verifiering av teknisk kompetens

Vi tar fram och genomföra tester som säkerställer kandidater och konsulters tekniska kompetens. Testerna tas fram i samarbete med specialistkonsulter inom Acando Group.

Second Opinon

Second Opinion ger dig ett utökat beslutsunderlag vid anställning av både chefer och specialister. Vi gör en djupintervju, en personlighetsbedömning baserad på OPQ eller U.P.P. (Understanding Personal Potential) och kontaktar samtliga referenser.

Rådgivning

Vi har god kännedom om events där IT-specialister regelbundet träffar varandra. Därför kan vi vara rådgivande och tillsammans med dig planera och genomföra utvalda events för att stärka ert varumärke på kandidatmarknaden.

Träning och coachning

Tillsammans hittar vi kandidater som stärker ert företag. Därför är vi gärna med vid den första intervjun, coachar och agerar bollplank. Tillsammans stärker förmågan att attrahera och anställa riktigt duktiga medarbetare. Vi håller också grupputbildningar för HR-chefer.

Annonsering

Vi kan även hjälpa dig med platsannonsering, där vi hjälper dig med allt ifrån utformning och innehållet i annonserna till rekommendationer och köp av annonsutrymme.

 

Kontakta oss så berättar vi mer!