Ikon sök

Referenser

Våra kunder berättar:


Technology neXus AB

Vår framgång som världsledande inom vårt område bygger på att vi har de bästa lagmedlemmarna som varje dag gör skillnad och skapar lösningar som gör världen säkrare. Därför var naturligt för mig att välja en professionell partner inom rekrytering, en som står ut i mängden och som också vill göra skillnad.

Rekryterande chef, CTO, Per Hägerö. Rekrytering av en Produktchef för molntjänster.

Sony

Profilerna är bra och relevanta! Stor skillnad på rekryteringsprocessen förr och nu. Man behöver inte lägga någon tid alls på urvalsarbetet, det är klart. Veckorapporterna uppskattas!  Bra med transparensen och att se vilka namn som har kontaktats. Arbetet med kravspecifikationen är gediget utfört från Titans sida i början vilket gjorde att de förstod kulturen och vad man är ute efter för profiler.
 
Möten med kandidaterna ger bra energi, de är duktiga och inspirerande – man kan lära sig saker från intervjuerna med dem. Bättre att vänta på riktigt bra kandidater än att få för många som inte håller måttet.  I Fridas team mäktar man inte med mer en 1 kandidat per vecka med tanke på att det tar tid att kolla arbetsprover mm.
 
Titan känner kandidaterna väl och deras bakgrund. Häftigt att se att det finns så många intressanta kandidater på marknaden.

Rekryterande chefer inom Apps & Services Development, Sony Mobile Communications AB

McDonalds

Kan verkligen rekommendera Titan-IT! Vi kände ett stort förtroende under hela rekryteringsprocessen, man tog sig verkligen tid att förstå vår organisation och exakt vilken person vi sökte. Vi har nu äntligen hittat den systemtekniker vi trodde var omöjlig att få tag på. Mer genuin och engagerad rekryterare än Eric Mannheimer och Titan IT får man leta efter.

Malin Myrhage HR McDonalds

TrialBee

We needed to look outside our own network to find a senior web developer/architect to our growing startup business. We hired Ida who we found through a referral, to help us with the task. The candidates that Titan put forward were all top notch software developers and it was clear that she fully understood our needs, our company culture and the role itself. Titan was truly committed and supportive throughout the process and helped us with interview preparations, attended all the interviews and provided us with all support we could have possibly asked for. I happily recommend Ida for your technical recruiting needs!
Tobias Folkesson, Founder & CEO

Planeto

Ida helped us find a senior Java Server Programmer. She was very service-minded, sourced good candidates and was engaged throughout the entire process. You should not hesitate to work with Ida and Titan IT.
Martin Walfisz, Founder & CEO of Planeto

Viaplay

Att få hjälp av Sofia på Titan IT när vi en längre tid sökt efter en AWS administrator var en lyckoträff. Hon hittade inom några veckor rätt person med rätt kompetenser som vi vet är svåra att få tag på i Sverige eftersom vi alltid jobbar med tekniska lösningar som ligger i framkant och därför oftast är först med vissa kompetenser.”

Rekryteringsansvarig på skandinaviskt TV & film bolag, Viaplay

 

Våra kandidater berättar:

Erik Hellman, Senior Android Engineer at Spotify

Ida is one of the very few recruiters I would recommend to others, both regarding recruiting new talents and if you would be looking for a job in IT yourself. She has great social talent, always stays up to date with the latest technologies and makes sure to present the opportunities and candidates that actual matches your profile (or your needs, if you are recruiting).
June 2, 2014, Erik was with another company when working with Ida at Titan IT

Emil Olofsson, Web Developer at Sony Mobile Communications

Karin kontaktade mig med en tjänst, hennes positiva inställning och brinnande intresse för både mig som kandidat och företaget hon representerar fick mig att bli lika intresserad av vad hon hade att erbjuda. 
Karin fick mig att känna mig väldigt trygg då den nya positionen resulterade i att jag fick flytta. Hon var extremt mån om att det inte bara var mig utan hela min familj som var involverad i beslutet vilket i slutändan gjorde saken lättare. Det känns verkligen som om hon bryr sig även efter att kontraktet är påskrivet, hjälper till med både jakt på bostad och jobbsökande för min sambo.
Jag har bara fått bra intryck av Karin och kan varmt rekommendera henne till alla som är i behov av en rekryterare, både kandidater och företag.

 

Gustav Cajander, Technical Consultant at Apptus Technologies AB

Karin ringde upp mig och presenterade ett jobb på ett företag i Lund. Hon gav ett mycket bra intryck och förklarade väl vad tjänsten innehöll. Det visade sig sedan att jag fick tjänsten på företaget och Karin hjälpte mig hela vägen dit. Professionell och entusiastisk! Jag kan rekommendera både Karin och Titan IT i framtida rekryteringar.

 

Våra underkonsulter berättar

Jimmie Farkas, VD & Konsult, Netkeep AB

Vi använder oss av Titan IT för konsultuppdrag och är oerhört nöjda med enkelheten och transparensen i deras processer. Vi värdesätter högt deras stora grad av engagemang vid matchning av våra konsulter som leder till mycket goda resultat!

Torbjörn Furn, BI-konsult

Titan har uppträtt mycket professionellt under hela mitt uppdrag. Intervjun hos Titan visade att de har djup kompetens inom HR och organisationskultur. Lika lätt kunde de navigera bland tekniska frågor och faktiska arbetsuppgifter som uppdraget krävde. Under uppdragets gång tog sig Titan tid att stämma av att uppdraget flöt på och kunde agera bollplank. Jag jobbar gärna med Titan igen om tillfälle ges.

Erik Norström – Sharepoint-specialist, Underkonsult till Titan IT

Som underkonsult hos Titan/Connecta blir jag alltid professionellt bemött och får snabbt och enkelt den hjälp jag behöver. Jag får aldrig känslan av att ”vara ett CV i mängden” som man kan känna som underkonsult ibland, genom mina kontaktpersoner har jag snarare upplevt en liknande känsla och fått ett bemötande som att vara anställd.”