Kort om tjänsten

Nu söker vi dig som vill jobba som interim enhetschef i Vimmerby!

Start: 2022-09-01 eller snarast därefter
Längd: 6 månader
Omfattning: 75-80 %
Arbetsplats: Fysiskt på plats i Vimmerby

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Mer om tjänsten

Uppdraget avser operativt ledarskap för kontaktcenter och bibliotek. Du har ansvar för daglig organisation, bemanning och drift av dessa enheter, samt ansvar för att hantera personal, budget och arbetsmiljöfrågor. Uppdraget innefattar ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar för ca 15 medarbetare. Interimschefen rapporterar till Kommunikationschefen.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande chefsuppdrag som inkluderar god vana att hantera och driva personal- och arbetsmiljöfrågor (minst fem år). Vi vill även att du har flerårig erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Urvalet sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.