Kort om tjänsten

Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som är erfaren redovisningsekonom och som kan ta ett uppdrag hos en myndighet i Växsjö..
Omfattning: Deltid från 50% och uppåt (vad som passar dig)
Start: omgående
Längd: t o m Juni. eventuellt längre.

About the job

Viss möjlighet till distansarbete.
Du kommer att ingå i ett team med fler ekonomer.

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos kunden.

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifterna är bl.a:
• Månadsbokslut
• Bokföring
• Avstämningar
• Uppbokningar
• Viss fakturering
• Sedvanliga operativa redovisningsuppgifter

Din profil

Formella krav:

• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Utbildning inom aktuellt område
• Minst ett par års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunskaper i förekommande bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift

Önskvärt/meriterande i övrigt:
– Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet.
– Erfarenhet av arbete i stora ekonomisystem.
– Erfarenhet av system såsom Raindance och bra på Excell.

Ansökan

Tycker du att detta passar in på dig så är du välkommen att söka via länken i annonsen.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som säljare på OP Höglunds södra distrikt har du en viktig roll som säljare till åkerier och återförsäljare av lastbilar. Du arbetar med väl inarbetade varumärken och produkter som påbyggnationer till timmer- och flisekipage samt skogskranar och lastväxlarvagnar. Ditt distrikt sträcker sig från Uddevalla till Norrköping och söderut, du bor i distriktet och kan utgå hemifrån eller från ett av OP Höglunds kontor.

Sökord: timmerbil, timmerlastbil, lastbil, lastbilspåbyggnation, skogsindustri, skogstransport, åkeri, transport

Om verksamheten

OP Höglunds är ett av Sveriges äldsta påbyggnadsföretag. Det startade 1919 av Birger Höglund, våra anläggningar finns i Säffle och Mjölby. I dag är OP Höglunds en av Sveriges ledande tillverkare av påbyggnader för transporter inom skogsnäringen. OP Höglunds är idag 85 anställda och ingår i OP Gruppen. Vårt mål är att tillverka kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustriknutna transporter.
Läs mer på www.ophoglunds.se

Mer om tjänsten

Du kommer att få jobba på ett väl inarbetat distrikt där befintliga kunder är nöjda och det finns potential att växa. Dina kontaktpersoner har olika befattningar och behov, ditt jobb är att hitta behoven och presentera lösningar för kunden. Du har här ett mycket omväxlande jobb med många trevliga kundkontakter.

Många av kontakterna sköts över telefon, mail och digitala möten, men självklart vill kunderna också ses personligen. Du planerar dina kundkontakter och resor självständigt utifrån kundernas behov och ditt strukturerade arbetssätt.

Dina kollegor är en närvarande försäljningschef, kollegor i säljteamet och en kompetent organisation inom konstruktion, produktion och service. Du och dina kollegor fungerar som ett team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Här finns en uttalad strategi som innebär att alla ska känna sig delaktiga och värdefulla. Man stöttar varandra och hittar på mycket kul tillsammans.

Din profil

Du har självklart erfarenhet från lastbils- eller påbyggnadsbranschen, det är ett krav för att gå vidare i vår process. Du är van att arbeta självständigt och agerar gärna i rollen som kunnig rådgivare. Du tycker om att kontakta och besöka kunder och bygga relationer.

Resor ingår i jobbet och du deltar i mässor och kundevent. Du kan ha ca 30-50 övernattningar per år, lite beroende på var i distriktet du bor. Du planerar dina kundkontakter och -besök och jobbar strukturerat med nya och befintliga kunder.

Du kommer att jobba i Pyramid affärssystem med rapportering, offerter och uppföljningar, du har inga problem att jobba i Officepaketets olika program. Du pratar och skriver en vårdad svenska, en fördel är om du har körkort C/CE.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 19 november. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Nu har du chansen att söka jobbet som teamleader för C Mores team i Växjö! Vi erbjuder ett av Sveriges roligaste och mest utvecklande jobb inom försäljning, en gedigen säljutbildning, garantilön och hög provision. Och inte minst: ett jobb på ett framgångsrikt företag med schyssta värderingar.

Om verksamheten

C More Entertainment AB är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden under varumärket C More. C More Entertainment AB ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland. Hos C More finns tusentals filmer från de största filmbolagen. Man hittar de största internationella serierna som exempelvis Game of Thrones samt inte minst C Mores egna Originalserier som Gåsmamman, Farang, Torpederna mm. I C Mores sportutbud ingår samtliga matcher i, SHL, HockeyAllsvenskan Allsvenskan, Superettan samt mängder med övrig sport så som Landskamperna i både hockey och fotboll. Handbollsligan, SSL, Speedway mm. Världens bästa golf från bla PGA-touren med svenskt fokus och egen studio. Det bästa utbudet av barnprogram med bland annat Astrid Lindgrens tidlösa klassiker. Kunderna kan se C Mores utbud när de vill, var de vill via cmore.se, surfplattan, mobilen eller på sin TV. Helt utan reklamavbrott.

Mer om tjänsten

Du kommer att ansvara för teamets insats på och i anslutning till arenor runt om i landet i samband med de hetaste matcherna i Allsvenskan, Superettan, SHL och Hockeyallsvenskan. Dessutom gör ni säljinsatser via dörrförsäljning samt stadsfester/marknader och varhelst det finns människor. Som teamleader har du säljansvar och du ansvarar för att utveckla och coacha ditt team till goda resultat.

Som teamleader ser du till att teamet har de förutsättningar de behöver för att kunna leverera de säljresultat som krävs. Du kommer också själv få möjlighet att rekrytera dina säljare eftersom teamet i Växjö behöver växa.
Jobbet innebär även arbete helger och kvällar samt en del resor med övernattning.

Vi erbjuder
• Det roligaste och mest utvecklande jobbet någonsin inom direktförsäljning
• C More Sales Academy, en påkostad säljutbildning i fem steg
• Garantilön, generös provision och bonussystem
• Stora möjligheter att påverka din inkomst utan tak på hur mycket du kan tjäna.
• En stark produkt som är ledande i Norden på sport, film och serier
• Heltidstjänst med tillsvidareanställning
• En attraktiv arbetsplats som har fackliga avtal
• Ett företag med stark, sund företagskultur.

Vi kommer utbilda dig om TV- branschen, streamingmarknaden samt C Mores produkter och du kommer få fördjupa dina säljkunskaper. C More/TV4 ingår i Bonnierkoncernen och det finns alla möjligheter att göra karriär internt!

Din profil

Vi söker dig som:
• Älskar försäljning
• Har en naturlig ledarskapsådra som du vill utveckla
• Är en utåtriktad och social person
• Ser möjligheter istället för problem
• Ger energi till din omgivning och är en fena på att entusiasmera andra
• Vill leda ett team mot stordåd!
• Innehar körkort.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, tidigare säljerfarenhet och har du någon ledarskapserfarenhet är det meriterande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Har du vad som krävs för att vara med i C Mores säljteam i Växjö? Är du en vinnarskalle med ambitioner? Då erbjuder vi dig en gedigen säljutbildning, garantilön och hög provision utan tak! Läs gärna det sista en gång till: Utan tak!

Passerar du nålsögat blir du C Mores säljande ambassadör! Du kommer att sälja C Mores produkter till privatpersoner genom bl.a. dörrförsäljning i bostadsområden, på och runt om arenor i hela Sverige i samband med de hetaste matcherna i Allsvenskan, Superettan, SHL och Hockeyallsvenskan – rättigheter som dessutom ägs och sänds av C More och vid olika statsevenemang m.m. Sammanfattningsvis kommer du sälja produkterna i det forum där du når ut till kunden på bästa sätt, vilket varierar!

Om verksamheten

C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden. C More ingår i Bonnier Broadcasting, tillsammans med TV4-Gruppen, Nyhetsbolaget och MTV i Finland.

Hos C More finns tusentals filmer och serier från de största bolagen. C More är också en viktig partner för svensk idrott och visar bland annat alla matcher från Allsvenskan, Superettan, SHL och HockeyAllsvenskan samt det bästa från Elitserien i Speedway och mycket mera. C More har även ett stort barninnehåll med alltifrån Astrid Lindgrens mest kända filmer till animerade favoriter och härliga familjefilmer. Kunder kan se C Mores utbud när och var de vill, i TV:n, mobilen, surfplattan, och på datorn dessutom helt utan reklamavbrott.

Mer om tjänsten

Once in a lifetime-erbjudandet till dig:
• C More Sales Academy, en påkostad säljutbildning i fem steg
• Garantilön, bonussystem och generös provision utan tak
• En stark produkt som är ledande i norden på Sport, Film och Serier
• Heltidstjänst med tillsvidareanställning
• Regelbunden coachning av seniora säljproffs
• En oslagbar plattform för att kunna göra karriär
• Det roligaste jobbet någonsin inom direktförsäljning

Du kommer att få utbildning inom TV-branschen, streamingmarknaden, C Mores produkter och du kommer Inte minst att utveckla dina säljkunskaper.

Din profil

Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.

Du:
. Älskar försäljning!
. Är en utåtriktad och social person
. Vill arbeta i ett team som gillar att vinna
. Vill verkligen arbeta med försäljning
. Ger energi till din omgivning
. flexibel

Formella krav för att kunna anta rollen är att du har fyllt 18 år och att du har mycket goda kunskaper i svenska. Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som verksamhetschef på Capios Hovshaga Vårdcentral i Växjö, är det du som ansvarar för det dagliga arbetet, att kliniken levererar högkvalitativ vård, att kliniken utvecklas mot uppsatta mål samt att de anställda trivs och kan göra ett bra jobb. Dina verktyg för att nå framgång finns i Capios struktur, rutiner, organisation och erfarenhet. Till din hjälp har du också det viktigaste av allt: ett väl inarbetat team med kunniga medarbetare på plats i Växjö.
Detta är en rekrytering, du blir anställd av Capio.

Sökord: sjukvård, närsjukvård, läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, psykolog, verksamhetsledare, klinikchef, vårdchef, medicin, medicinsk.

Om verksamheten

Förutsättningen för Capios framgång som vårdgivare bygger på att man har medarbetare som har både kunskap och engagemang samt en stark lokal organisation med bra ledarskap.

Capio Vårdcentral Hovshaga Vårdcentral är en av Växjös största vårdcentraler med drygt 11 000 listade patienter. Kliniken har för närvarande 23 drivna och engagerade medarbetare med ambition om att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. På Hovshaga Vårdcentral finns allt under samma tak: Läkare, BVC, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, psykosociala resurser, fysioterapi, distriktssköterskor och sjuksköterskor. All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Läs mer på www.capio.com

Mer om tjänsten

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för marknadskommunikation och kundvård samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå. Du rapporterar till regionchefen, Region Syd Öst inom Capio Närsjukvård.

Att utveckla kliniken innebär att förfina en redan framgångsrik klinik, att arbeta med flöden och arbetssätt för att öka effektivitet och patienternas nöjdhet. Man arbetar också med att synas och märkas bland allmänheten, att personalen trivs och stannar kvar, att få fler listade patienter och arbeta med hög kvalitet.

På kliniken finns 23 anställda, personalomsättningen är låg och teamet är samspelt.

Din profil

Att du kommer från vården är självklart ett krav. Du är troligen läkare, sjuksköterska eller har annan medicinsk kompetens. Det är också ett krav att du arbetat i en ledande position med personalansvar.

Du arbetar gärna självständigt och med stort driv, du får saker gjorda. Att du vill utveckla en verksamhet ser vi också som självklart. Detta är inte en förvaltande roll.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.
Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 17 november.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.