Kort om tjänsten

Är du intresserad av stabila uppdrag i Trollhättan/Fyrstads-området, marknadsmässiga löner, bra förmåner och trygga avtal?
Är du ekonomiassistent eller redovisningsekonom?
– Då är du intressant för Dreamwork!

Om verksamheten

Är du kunnig i ekonomi och vill du ha en säker inkomst samtidigt som du inte vill bli en kugge i en stor maskin?
Då föreslår vi att du börjar som ekonomikonsult hos Dreamwork.
Vi erbjuder dig en trygg anställning med en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi gör regelbundet trevliga aktiviteter tillsammans.

Mer om tjänsten

Just nu har vi stor efterfrågan på Ekonomiassistenter och Redovisningsekonomer för våra kunder i Trollhättan/Fyrstads-området. Uppdragen är ofta längre, mellan 6 månader och 2 år eller ännu längre. Som ekonomiassistent arbetar du till exempel med löpande kund- och leverantörsreskontra. Är du mer intresserad av arbetet som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta löpande redovisning, bokslutsarbete, moms- och skattehantering samt avstämningar.

Som anställd konsult hos Dreamwork får du också en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro.
För oss är varje anställning högst personlig!

Dreamwork erbjuder dig en trygg anställning med en marknadsmässig lön och där du omfattas av kollektivavtalets villkor gällande tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi gör regelbundet trevliga aktiviteter tillsammans. Din konsultchef engagerar sig i dig och din vardag och gör allt för att du ska få den karriärutveckling du önskar samt säkerställer att du ska trivas hos oss och få en utvecklande tillvaro – för oss är det personligt!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personligt brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Gör vårt personlighetstest så ökar du chanserna att få rätt uppdrag direkt. Glöm inte att ange i ditt CV vilka affärssystem/ekonomiprogram du har erfarenhet av.