Kort om tjänsten

Vill du arbeta i ett företag med starkt varumärke och med produkter som inspirerar till ett hälsosammare och mer hållbart sätt att äta och dricka? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker en Accounting supervisor/ Redovisningsansvarig för ett längre konsultuppdrag till Danone.

Om verksamheten

Danone är en ledande producent av mat och dryck inom tre hälsobaserade och snabbt växande produktkategorier: mejeri- och växtbaserade livsmedel, vatten och medicinsk nutrition. Deras mission är att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat. Danones vision “One Planet One Health”, som försöker inspirera till ett hälsosammare och mer hållbart sätt att äta och dricka, lyfter fram synsättet och övertygelsen att människors och planetens hälsa är nära sammankopplade.

Mer om tjänsten

Som Redovisningsansvarig för verksamheten ansvarar du bland annat för månad, halvårs och årsbokslut, intern och extern rapportering, årsredovisningsprocessen gentemot koncern och revisorer mm. Men även för att supportera Controllers.
Du arbetar tätt tillsammans med och har en till dig direktrapporterande ekonomiassistent. I övrigt finns mycket god support från tre Controllers samt Danone:s SSC.

Exempel på andra arbetsuppgifter:
– Säkerställa efterlevnad och implementering av redovisningsprinciper (IFRS, K3)
– Övrig rapportering inklusive SCB, Skatteverket, Danone specifika rapporter
– Hantera och prognostisera kassaflöde

Placering är på ÖsterlenMejeriet AB – Danone Nordics – i Lunnarp

Din profil

Då organisationen är relativt platt måste du gilla att arbeta ad hoc, bidra i förändringar och processförbättringar samt supportera över rollgränser när så behövs. Vi ser gärna att du har en kandidat inom ekonomi/finans och har arbetat i minst 2 år med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet inom ledarskap och arbete i en internationell miljö är ett plus. Du är en analystisk och serviceminded person med en god kommunikationsförmåga. Du ska även vara flytande i svenska och engelska.

För rätt konsult går det utmärkt att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan.

Pågatågstation finns nära arbetsplatsen. Tågpendlare från tex Malmö arbetar under resor till och från arbetsplats då flextid anammas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.