Kort om tjänsten

Nu söker vi för ett konsultuppdrag dig som har erfarenhet av kund och leverantörsreskontra.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, men kommer sitta ute hos kund och jobba.

Mer om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund i Norrort som är en av de största aktörerna inom bilbranschen.
Vi söker dig som har några år inom kund och leverantörsreskontran och som är självgående och bekväm med de olika arbetsmomenten som ingår.

Arbetsbeskrivning:

Kundreskontran:

• Uppdatera filer med inbetalningar
• Boka BG & PG inbetalningar
• Påminnelsehantering och inkasso
• Jobba med fellistor och boka diffarar
• Fakturering.
• Kassaredovisning
• Kontoavstämningar

Leverantörsreskontran:

• Sedvanliga uppgifter i levreskontra
• Få ut fakturor i flöde
• Hantera betalningspåminnelse från leverantör
• Boka utbetalningar
• Uppdatera inbetalningsfiler

Uppdraget är på heltid och startar så snart som möjligt!

Din profil

Du har minst gymnasieutbildning och jobbat några år med liknande arbetsuppgifter, och känner att du känner dig trygg och säker i att kunna jobba självständigt.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant?
Då söker söker tjänsten via vår hemsida www.dreamwork.se.
Urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en kundtjänstmedarbetare /administratör med start omgående! Tjänsten innebär anställning via oss på Dreamwork men uppdraget är hos kunden. Rollen är spännande och det krävs att du brinner för service i världsklass. Arbetstiderna är 8-17 måndag – fredag och tjänsten är heltid.

Mer om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare/ administratör så kommer du framförallt arbeta med inkommande samtal samt svara på mail. Du kommer att arbeta i kundens bokningssystem och se till att kunderna bokas ut på verkstäderna samt att de får bekräftelsemail när bokningen är gjord. Vidare arbetar du med administration samt till viss del med utgående samtal till de kunder som skickat in förfrågningar.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och älskar att prata med kunder i telefon. Du har tidigare arbetat inom kundservice, som receptionist eller liknande. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är duktig som administratör. Som person är du lojal, har lätt för att lära dig nya system och är stresstålig. Du har goda kunskaper i Office-paketet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta gärna Louise Gardell på louise.gardell@dreamwork.se.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.