Vi söker en resande säljare med passion för produkter inom hem och trädgård, så som krukor, inredningsprodukter, trädgårdsdekoration etc. Vi söker dig som är målinriktad och självgående med ett starkt eget driv. I rollen kommer du få stort eget ansvar där du självständigt planerar dina dagar och dina veckor. Västanvinden har ett antal kunder på den norska marknaden idag och satsar nu vidare i Norge och söker dig som vill ha ett resande jobb med mycket eget ansvar och som vill vara med och utöka den norska marknaden ytterligare.
Tjänsten är en anställning direkt hos Västanvinden och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Sökord: säljare, företagssäljare, distriktssäljare, account manager, KAM, fältsäljare, utesäljare,

Företrädesvis är du ute och träffar kunder fyra dagar i veckan och arbetar med administration en dag i veckan, vilket kommer ske hemifrån. Då tjänsten är en ny satsning på den norska marknaden kommer det att innebära att du blir ansvarig för försäljning mot nya företagskunder, men givet har du även ansvaret för befintliga kunder. Västanvinden arbetar med långsiktigt relationer och tar väl hand om sina kunder, varpå det är viktigt att du ser dig själv i en sådan roll. Deltagande på mässor ett par gånger om året kommer också att bli aktuellt.

Om verksamheten

Västanvinden i Landskrona AB är ett grossistföretag som framför allt vänder sig till blomsterhandelsbutiker, inredningsbutiker och garden centers.

Vårt mål är att erbjuda dig som återförsäljare ett inspirerande och säljande sortiment för hem och trädgård samt branschens bästa service. Sortimentet av krukor, inredningsprodukter och trädgårdsdekoration utökas kontinuerligt för att följa trenderna på marknaden. Givetvis saluför vi också det klassiska som aldrig går ur tiden. Materialet i våra krukor, möbler och prydnadsföremål kan inte beskrivas med enstaka ord då de varierar mellan smide, glas, keramik, trä med mera till återvunnet material.

Västanvinden har sitt kontor i Äskatorp strax norr om Landskrona på Skånes vackra slätt. Företaget har funnits i branschen sedan 1985. Idag är vi 11 anställda.

Din profil

Vi kommer lägga stor vikt till dina personliga egenskaper, där vi söker dig som är målinriktad och självgående med ett starkt eget driv. Du vill göra skillnad genom att göra ditt yttersta för att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer med dina kunder
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom försäljning mot företagskunder och meriterande om du har erfarenhet av försäljning från närliggande områden. Vi tror att det är en stor fördel om du har erfarenhet som resande säljare och du vet att du trivs med det.
Du har körkort och goda kunskaper i svenska. Talar du norska är det ett plus. Räkna med ca 8 övernattningar per månad, men det beror givetvis på hur duktig du är på att planera dina dagar.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!