Kort om tjänsten

Sölvesborgshem söker nu två engagerade och serviceinriktade bovärdar.
Huvuduppgiften som bovärd är att ansvara för tillsyn och reparation av fastigheterna samt att vårda och utveckla Sölvesborgshems goda relationer med deras kunder (hyresgästerna). Du ansvarar självständigt för felanmälningar, reparationer, rondering och du har många kundkontakter i ditt område. (Felanmälan görs av kunden på Sölvesborgshems app, på dator eller per telefon till kundtjänst.)

Om verksamheten

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag och man förvaltar befintliga fastigheter i och omkring Sölvesborg. Syftet för verksamheten är att bygga och förvalta attraktiva och prisvärda bostäder och att medverka till att utveckla Sölvesborgs kommun som en attraktiv näringslivs- och boendeort.
Sölvesborgshem förvaltar cirka 1250 lägenheter, ut över flerbostadshus finns även marklägenheter och radhus. Bostäderna hyrs ut till privatpersoner men en annan stor del av verksamheten är uthyrning av fastigheter till den kommunala omsorgen.
Sölvesborgshem vill ge god service i sitt kundsegment och en stor del av hyresgästerna ger Sölvesborgshem det allra högsta betyget som hyresvärd. De anställda på Sölvesborgshem, oavsett yrkesroll, känner en stor mening i sitt arbete då man bidrar till att samhället Sölvesborg fungerar.
Hos Sölvesborgshem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet, man har olika roller men samma värde för bolaget.

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team där viljan att alltid ge bästa service står i fokus. Sölvesborgshem har ca 28 anställda varav 6 är bovärdar. Två av bovärdarna har nu gått vidare till andra roller inom Sölvesborgshem och därför söker man nu efter två nya bovärdar.
En bovärds område innebär att man förvaltar ca 200 lägenheter, utöver dessa kan det på samma område finnas äldreboende, LSS-boende och/eller trygghetsboende.
Förutom att Sölvesborgshem moderna lokaler, nya kaffemaskiner och miljövänliga elbilar är man en arbetsplats med ett digitalt arbetssätt, och den digitala utvecklingen sker kontinuerligt. För en bovärd innebär detta att alla pågående och inkommande ärenden finns i ett digitalt fastighetssystem, man arbetar alltså inte med arbetsordrar och besiktningar i pärmar utan allt sker via en bärbar dator eller mobil enhet. Man tar även hjälp av fastighetssystemet när man strukturerar sin dag, på så sätt blir prioriteringar tydligare och dagen mer effektiv.
För att mäta kundnöjdheten på sitt fastighetsområde genomför även Sölvesborgshem kontinuerliga digitala kundundersökningar, man kan alltså i realtid se vilken kundnöjdhet som finns i just ditt område.
Arbetet som Bovärd innebär frihet under ansvar, du har en nära tillgång till din chef och en gång i månaden genomförs möten med alla medarbetare i Café Kopparsträdets glaspaviljong.

Övriga arbetsuppgifter
Genomförandet av besiktningar av lägenheter
Ansvarar för ronderingar och ordning i områden som tillhör fastigheterna
Samordning av snickare, reparatörer, målare, externa entreprenörer etc
Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00 med möjlighet till flex

Din profil

Vi är av uppfattningen att rätt personliga egenskaper är nyckeln för att bli en framgångsrik Bovärd på Sölvesborgshem.
Vi söker då dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – nöjda hyresgäster och för att tillsammans leverera rätt service.
Som person gillar du att ge hög service, att samarbeta och att du är vaksam på eventuella avvikelser. Du har förmågan att kunna uttrycka dig trevligt och förståeligt och har tillräckligt med auktoritet för att hantera en störning.
Mot bakgrund av att ditt team på Sölvesborgshem består av interna målare, snickare och allkonstnärer och att man har uppknutna externa entreprenörer måste dina personliga egenskaper väga tyngre än specialiserat hantverkskunnande eller formell utbildning. Dock gäller att du skall vara ”händig” det vill säga att du skall ha tillräcklig praktisk/teknisk kompetens för att självständigt klara enklare reparationer när det gäller el, VVS och/eller bygg i fastigheterna.
B-körkort är ett krav liksom datorkunskaper i Office och i och med att Sölvesborgshem jobbar med ett digitalt arbetssätt man alltid vara beredd att använda nya digitala plattformar och funktioner.
Behärskar du andra språk än svenska i tal och skrift ser vi det som meriterande.
Bovärdsutbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom branschen är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!
Tar du dig även tid att genomgå vårt test på vår hemsida så kommer vi att prioritera din ansökan. Testet är enkelt att fylla i och det tar ca 15min.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med People Management. När en rekrytering misslyckas beror det nästan alltid på samma sak, man har tittat för mycket på ”kompetens” och ”erfarenheter” i Cv:n och för lite på hur väl personligheten passar in i företagskulturen eller arbetsgruppen. Därför anstränger vi oss hårdare för att hitta rätt personlighet genom att bl.a. testa samtliga kandidater redan innan vi träffar dem första gången. Vi har en stark kultur med tydligt etablerade värderingar, Hjärta, Ambition och Mod.
Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning samt karriär- och ledarutveckling. Vi är auktoriserade inom desamma. Vi har flera specialiserade affärsområden: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Sälj, IT, Teknik/Logistik och Chef.
Dreamwork Scandinavia grundades 2006. Våra kunder finns över hela Sverige och vi har levererat personallösningar på över 130 orter, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Genom åren har vi satt över 10 000 personer i arbete.
Våra processer är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015, vilket gör att våra kunder alltid kan känna sig extra trygga.

Dreamwork – för oss är det personligt!