Kort om tjänsten

Vi söker en driven säljare som har vana att utveckla kunder.
Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att jaga nya affärer. Vi ser gärna att du har vana av högt tempo och att du har erfarenhet av affärsmannaskap.
Du vill vinna och utmanas av tuffa mål.
Ditt distrikt kommer att vara Skararegionen.

Om verksamheten

CWS-boco Sverige ägs till 100 % av CWS-boco International som har mer än 100 års erfarenhet av innovativ tvätt- och textilservice. CWS-Boco Group och Initial ingick ett joint venture i Centraleuropa i juni 2017. Bolaget har 16 nationella dotterbolag och sysselsätter cirka 10 800 anställda över hela världen. CWS-boco Sverige har idag tillsammans med Initial Sverige AB ca 450 anställda och en omsättning på 520 miljoner SEK.
Det ger oss de rätta musklerna för att tänka nytt och driva utvecklingen i vår bransch. Och du kan lita på att vi finns kvar här för att serva våra kunder även imorgon.
Med en genomtänkt tvätt- och textilservice tar vi ansvar för att våra kunder alltid har arbetskläder, textilier, entrémattor och hygienprodukter på plats. Vårt uppdrag börjar egentligen långt innan de första plaggen ligger i tvättmaskinen. Med kunskap och engagemang hjälper vi kunden först att analysera behoven. Alltid med fokus på problemlösning, miljöhänsyn och kostnadskontroll. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den optimala lösningen – och den kan alltid bli bättre.
CWS-boco finns representerat på följande orter; Avesta, Stockholm, Järfälla, Norrköping, Malmö, Södra Sandby, Staffanstorp, Oskarström, Varberg, Göteborg, Skara. Dessutom har vi via vårt medlemskap i Rikstvätt samarbetspartners i Bengtsfors, Brunflo, Borgholm/Kalmar, Norrköping, Vetlanda, Västerås och Umeå.

Läs gärna mer om oss på:
www.cws-boco.se

Mer om tjänsten

Som säljare hos oss på CWS-boco arbetar du med renodlad nykundsbearbetning och inser att varje samtal och besök ökar sannolikheten för affär. Du kommer sälja vårt hyrsystem med arbetskläder.
Du blir ansvarig för nykundsbearbetningen i ditt marknadsområde genom uppsökande försäljning, säljmöten och tecknande av nya affärer. Du bokar dina besök samt skriver offerter och avtal själv.
Behovet av CWS-boco’s hyrservice och produkter finns hos både stora och små företag inom alla branscher. Tillsammans med försäljningschefen sätter du upp mål samt följer upp resultat.

CWS-boco har en skräddarsydd produkt- och försäljningsmetodik.
Du kommer att ha fast och rörlig lön, har tjänstebil och kommer att arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor.
Provanställning tillämpas.

Din profil

Det krävs att CWS-boco’s säljare tar mycket ansvar och din framgång som säljare avgörs helt av ditt driv och din personlighet. Rollen kräver att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar. Är du strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet.
Du är en duktig relationsbyggare med stort driv som är full av energi och mycket positiv. Du är uppmärksam, lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar. Du har säljerfarenhet och gillar att leverera goda resultat. Du trivs med att arbeta självständigt och är van vid förhandlingssituationer. Du tycker om att arbeta mot nyckeltal både vad gäller besök och omsättning.
Du har körkort och talar och skriver svenska och engelska.
Vana från branschen är meriterande.

För rätt person finns det stora möjligheter till en positiv utveckling inom företaget som befinner sig i ett spännande och intensivt utvecklingsskede!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork.
Du ansöker genom att registrera ditt CV på Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sök därför tjänsten redan idag!
Observera att de ej har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Petra Axvigg: 031-10 98 01 alternativt: petra.axvigg@dreamwork.se eller Mikael Aldén: 031-10 98 02 alt. mikael.alden@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Töredal Verkstad (Nederman) rekryterar en Produktionschef till sin fabrik i Kvänum!

Som produktionschef får du det övergripande ansvaret att driva, utveckla, effektivisera produktionen i fabriken med målsättning att löpande höja kvalitetsnivån, leveranssäkerheten och optimera produktionsekonomin. Funktionellt innebär befattningen ett direkt ansvar över, beredning, produktionsledning, produktionsteknik, underhåll, logistik, fastighet och kvalitet.

Om verksamheten

Nederman är ett av världens ledande företag som levererar produkter och tjänster i miljötekniksektorn och fokuserar på industriluftfiltrering och återvinning. Företagets produkter och system bidrar till att minska de miljömässiga effekterna av industriproduktion, att skapa en säker och ren arbetsmiljö och att öka effektiviteten i produktionen.

Nedermans erbjudanden omfattar allt från designstadiet till installation, driftsättning och underhåll. Försäljning sker via dotterbolag i 29 länder och ombud och distributörer i över 30 länder. Nederman utvecklar och tillverkar produkterna på sina tillverknings- och monteringsavdelningar i Europa, Nordamerika och Asien. Koncernen är noterad på Nasdaq OMX Stockholm; den har ca 1 850 anställda och en omsättning på ca 3 miljarder SEK. Mer information om oss finner du på www.nederman.se.

Mer om tjänsten

• Personal- och budgetansvar för verksamheten
• Daglig optimering av produktionen på ett proaktivt sätt för att utveckla och därmed förbättra kvalitet, effektivitet och produktivitet.
• Beviljar och attesterar ledigheter för underställd personal
• Attesterar löner, Hybro & AGDA för underställd personal
• Kontinuerligt arbeta med kompetensutveckling av underställd personal
• Veckovis uppföljning-rapportering av KPI, kvalité, effektivitet, produktivitet och leveransprecision
• Arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten och nå fastlagda mål
• Säkerställa en god arbetsmiljö i linje med lagar och avtal för underställd personal

• Ansvar och befogenhet att hyra/anställa eller beordra övertid vid arbetstoppar enligt kollektivavtal inom ramen för budgeten
• Ansvar för leveranssäkerhet/produktkvalitet/produktivitet/effektivitet och befogenhet att förbättra inom ramen för budget

• I det dagliga arbetet ingår att ständigt följa, söka förbättra ex:

– Leveransprecision
– Inventeringsdiff
– Monteringstid / Effektiviteten
– Produktiviteten
– Produktionskvantitet BK
– Produktionsunderlag
– Lagervärde tillverkningsartiklar
– Ordning och reda 6S

Din profil

Du är en resultatdriven ledare med tekniskt intresse som trivs med att vara ute i produktionen samt ser personalledning som stimulerande och är trygg i ledarrollen.

Du är öppen och kommunikativ, lyhörd, rak och tydlig i ditt uppträdande samt skapar ett gott arbetsklimat och tar tillvara på personalens kreativitet vilket främjar personalutvecklingen i gruppen.

Du har en teknisk sutbildning samt minst 5 års relevant erfarenhet från producerande företag i internationell miljö och då från befattning som operativ produktionschef/ledare. Du har haft personalansvar i tidigare roller och du har erfarenhet både av att framgångsrikt jobba med samt att införa lean ifrån tidigare arbeten.

Vi söker dig som ser möjligheter till utveckling när andra ser problem!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.