Vi söker dig som vill jobba som kundservicemedarbetare hos BI-QEM AB och BI-QEM Resins AB i Perstorp. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med välkända kvalitetsprodukter som har en stark ställning på marknaden.
I tjänsten kommer du att ta emot och registrera order samt supportera företagets kunder med frågor om t ex produkterna, priser och leveranser. hantera reklamationer. Du kommer vara en viktig länk mellan utesäljare och företagets kunder.
Andra uppgifter av stor administrativ karaktär kan t ex vara att beställa och boka frakter, fakturera och interna kontakter med andra avdelningar.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett företag som alltid kännetecknas av känsla för kvalité.
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos BI-QEM AB och BI-QEM Resins AB och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

BI-QEM Resins AB huvudsakliga verksamhet är tillverkning av organiska kemikalier med inriktning på bindemedelssystem som huvudsakligen används inom verkstads- och byggindustri. Bindemedelssystemen kan indelas i huvudgrupperna fenolharts (resoler och novolacker), aminoharts, melamin samt ureaharts.
Typiska användningsområden för härdplastbindemedel är impregnering (papper, glasfiber, textil etc.), slipmaterial, isolerull, gjutformar, skummade produkter, plywood, spånskivor, eldfast tegel, betongtillsatsmedel mm.

Din profil

I tjänsten kommer du ha mycket kontakt med företagets kunder, varpå det är viktigt att du som person har god servicekänsla, har en positiv inställning och ser möjligheter. Du har lätt för att kommunicera, är lyhörd för kundernas önskemål och behov. Troligtvis har du några års erfarenhet av snarlika arbetsuppgifter såsom orderhandläggare, innesäljare, säljsupport eller någon annan form av serviceyrke kopplat till adminsitration med både externa och interna kontakter.

Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta för företagets bästa och som vet att goda relationer till företaget kunder såväl som interna är en nyckel för att nå framgång och gemensamma mål. Vi tror dessutom att du har ett eget driv, är nyfiken och har en vilja att utvecklas och att lära dig.
Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med företagets kunder på den svenska marknaden såväl som med exportkunder och därav är flytande kunskaper i tal och skrift i både engelska och svenska ett krav. Du har mycket god datorvana, behärskar Office-paketet och du har arbetat i något affärssystem sedan tidigare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Till en av våra kunder i Perstorp, söker vi en medarbetare till avdelningen kundsupport.
Uppdraget är på 75% och pågår minst 6 månader med omgående start.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork, och arbeta hos vår kund.

Mer om tjänsten

I tjänsten som kundsupport kommer du att stötta upp de två befintliga säljarna.
Det innebär bland annat att:
– Skriva offerter.
– Registrera order samt kontrollera att de stämmer.
– Transportbokning och även sammanställa dokument som tillkommer vid transport (certifikat och intyg). Har du erfarenhet från sjötransport är det en fördel.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Har du även erfarenhet av att jobba i SAP och Microsoft Dynamics är det meriterande.

Din profil

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en person som är serviceinriktad och van vid att arbeta i högt tempo. Du har förmågan att samarbeta men kan också arbeta självständigt om det krävs. Vidare är du uthållig och har stort fokus på att leverera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken i annonsen och inte via mejl.

Gör gärna vårt test som du hittar på startsidan.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.