Kort om tjänsten

HAKI AB söker nu en redovisningsekonom till finansteamet i Sibbhult.
Som redovisningsekonom kommer du främst ha fokus på kundreskontran men även ha övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter.
Du anställs direkt av HAKI och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Sökord: redovisingsekonom, ekonomiassistent, redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, bokslut, avstämning.

Mer om tjänsten

Som redovisningsekonom kommer du att vara en del av ett team på 4 personer inom finans i Sverige. Du kommer även att ha kontakt med företagets team i Norge, Danmark, UK, Slovakien och Kanada.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara kundreskontran med bl.a.;
• Bokning, matchning och avstämning av ankommande betalningar samt utredning av differenser
• Krav- och påminnelsehantering
• Uppföljning kundreskontra
• Intercompanyavstämningar
• Var delaktig i bokslutsarbete
• Vara behjälplig i processer som budget, prislistor, kassaflöden mm
• Hanter övriga förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen, så som ad-hoc uppgifter och projekt

Vi kan erbjuda dig:
• Arbeta i ett företag som är under tillväxt
• Varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch
• Utvecklingsmöjligheter och möjlighet att utforma din roll i teamet

Om verksamheten
HAKI är en av världens ledande leverantörer av byggnadsställningar. Våra produkter är framtagna för att ge maximal säkerhet för alla som arbetar i tuffa miljöer. Hos oss finns välkända och anpassningsbara produkter som ställningssystem, väderskyddssystem, publika trapptorn etc. HAKI- koncernen omsätter cirka 700 MSEK och har idag 160 anställda och 65 i Sverige. HAKI har dotterbolag i Norge, Danmark, UK, Slovakien och Kanada. HAKI AB ingår i Midway Holding AB. Läs mer på www.haki.se

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Det interna samarbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda kunskaper i Excel är meriterande.
Du ska vara trygg i din roll, ha god kommunikativ förmåga, vara strukturerad och våga ta initiativ där det behövs. Som person är du social och har lätt för att samarbeta. Du är positiv och lösningsorienterad och sprider glädje omkring dig! Givetvis delar du HAKIs värderingar Säkerhet – Kvalitet – Anpassningsförmåga – Långsiktigt partnerskap

Tillträde av tjänsten är så snart som möjligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se.

Med en starkt tillväxt söker vi nu ytterligare en säljare / projektsäljare till Osby Glas. Som säljare arbetar du nära dina kollegor, ofta i ett team och du rapporterar till bolagets försäljningschef.
I rollen som säljare blir du en nyckelperson i företagets fortsatta tillväxtresa. Ditt fokus ligger på att utveckla Osby Glas kundrelationer och du och dina kollegor ansvarar för affärerna från förfrågan till leverans.

Sökord: säljare, projektsäljare. kundansvarig, B2B, sälj, företagskunder, kunder, distriktsäljare, account manager, KAM

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Upprätthålla det fina samarbetet med befintliga kunder och säkerställa nya affärsmöjligheter
• Vara delaktig i kundplaner och målsättningar
• Ansvara för att strategisk försäljning och lönsamhet per kund är i enlighet med uppsatta mål
• Prissätta och offerera
• Räkna på och vara delaktig i kunders projekt
• Säkerställa uppföljning och leverans

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du anställs direkt hos Osby Glas AB, rekryteringen sköts av Dreamwork.
Vi erbjuder en spännande roll, i ett stabilt och branschledande företag. Placering i Osby

Om verksamheten

Osby Glas har sedan starten 1934 växt till att idag vara ett av de ledande fristående planglasföretagen i Sverige. 2021 omsatte vi ca 228 MSEK och vi är drygt 100 anställda i Osby och en filial i Luleå. Vi är lönsammast i branschen och har dubblat vår omsättning sista fem åren. Våra kunder är bl.a. fönster- & dörrtillverkare och glasmästerier i Sverige. Verksamheten har successivt utvecklats till att gälla byggnadsglas framförallt inriktat mot utbytesmarknaden. Glas är ett modernt byggnadsmaterial och marknaden finns att fortsätta växa. Framtiden för oss ser spännande ut med en helt nybyggd fabrik i Osby som är inflyttningsklar 1 april 2022. Den nya fabriken är fullautomatiserad som den enda i Sverige för att förädla planglas och självklart miljöklassad med solpaneler på taket. Med vår nya fabrik får vi möjlighet att fortsätta ta marknadsandelar på en växande marknad.

Från och med våren 2015 ägs Osby Glas AB av Beijerinvest som är en engagerad, utmanande och långsiktig ägare. Genom vårt delägarskap i UAB Stronglasas i Litauen kompletteras våra resurser i Osby med en rad viktiga produktionskapaciteter, exempelvis härdat/laminerat glas.

Läs gärna mer om bolaget på www.osbyglas.se.

Din profil

Som person är du en lagspelare som sätter laget före jaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer, är affärsmässig och förstår kundens behov både på kort och lång sikt. Du beskriver dig gärna som en ödmjuk och prestigelös person som tillsammans med andra är mån om att göra ett bra arbete. Genom att vara en duktig relationsbyggare driver du dina förhandlingar i mål. Vidare är du lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar. Har du tidigare erfarenhet från byggbranschen är det en fördel, men viktigast är att du har erfarenhet av att ha arbetat med någon form av B2B. En förutsättning för att klara arbetet är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt har en god IT-mognad. B-körkort är ett krav. Är du dessutom strukturerad, nyfiken och framför allt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet och vi ser fram emot att se dig hos oss.

Du ställer dig självklart bakom bolagets värderingar: ENKELHET – KVALITÉ – KOMMUNIKATION – ANSVAR – GLÄDJE

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se