Kort om tjänsten

Vi söker för omgående start en person till vår kund Continental Bakeries säljsupport. Längden på uppdraget är 6 månader och därefter finns chans till anställning hos kunden för rätt person. Tjänsten är på heltid och belagd i Åsljunga utanför Örkelljunga. Personen vi söker har tidigare erfarenhet från ordermottagning och kundsupport eller innesälj. Man kommer att jobba i ett team med tre andra personer och arbeta kontorstider.

Sökord: ordermottagning, sälj, innesälj, logistik, supply chain, support, kundservice

Mer om tjänsten

Som säljsupport på Continental Bakeries kommer ditt huvudområde att vara ordermottagning, det innebär bland annat att:
– registrera order,
– hantera fraktdokument,
– boka frakter samt,
– reklamationshantering

Då du kommer ha daglig kundkontakt och ge våra kunder alert support på allra bästa sätt ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från sälj eller kundservice.
Du kommer även att assistera exportchefen med prognosarbete, uppläggning samt uppdatering av prislistor i SAP.

Du kommer att ha mycket kontakt över både mail och telefon med kunder och internt.
Språket som används på arbetsplatsen är engelska och det är därför ett krav att du har goda kunskaper i både tal och skrift.
Du har goda kunskaper i Excel och en förståelse för Word och presentationer i Powerpoint.

Meriterande:
– Tidigare erfarenhet från arbete i SAP
– Språkkunskaper i tyska

Din profil

Som person är du duktig på att bemöta kunder.
Du har koll på logistik och affärssystem och kanske har du erfarenhet från att ha arbetat inom supply chain sedan tidigare.
För att trivas i rollen som säljsupport är du som person framåt, noggrann och självgående med förmågan att bygga relationer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.