Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla våra digitala tjänster? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig digital kundupplevelse.

Vi på NIBE Energy Systems söker nu backendutvecklare till vår kundportal som riktas mot våra professionella kunder. Som backendutvecklare för NIBEs kundportal blir du viktig för vår strävan att utveckla våra tjänster. Kundportalen är och kommer bli än viktigare i vår kommunikation med våra professionella kunder. Du kommer ingå i ett team under uppbyggnad som ska hålla ihop, driva vidare och förvalta våra olika initiativ inom temat digitalisering och då särskilt för vår kundportal.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med nyutveckling och anpassning av vår kundportal. Eftersom vi bygger upp och integrerar denna som en fristående plattform kommer du ges inblick i alla tekniker och system i och kring kundportalen. Du kommer arbeta med datalagring, transformering, analys, integration och presentation men med fokus mot integration, lagring, sök och logik.

Vi arbetar i sprintar och sprintplanering och hantering av uppgifter sker löpande och ofta i samråd med andra utvecklare. Teamet sitter geografiskt utspritt så mycket kommunikation kommer ske i digitala kanaler. Du tillhör NIBEs digitaliseringsteam och rapporterar till digitaliseringschefen i Markaryd.

I huvudsak kommer ditt arbete vara planerat och inriktat mot nyutveckling. Vi arbetar dock helt integrerat med support och förädling av befintliga lösningar vilket gör att vi vill att du är aktiv och hjälpsam i alla typer av support, anpassningar och utmaningar kring skalning av systemet.

Vår grundplattform använder sig i dagsläget primärt av React, Node.js, GraphQL, PostgreSQL, Docker och Kubernetes. Versionshantering sker med hjälp av Git och vi använder oss av Azure och Azure DevOps för automatiserade flöden för utrullning. Vi vill att vår tekniska plattform är modern och förnyar den löpande utifrån de utmaningar vi möter. Kundportalen integrerar med en mängd olika system via APIer – några av dessa system är Sitevision, Dynamics, Infor XA, censhare och Azure B2B.

I rollen som utvecklare kommer du arbeta både individuellt och i team, administrera backlogg och aktivt söka utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta tätt ihop med olika beställare från webbteamet, utvecklare och interna beställare från flera olika länder och bolag.

Eftersom kundportalen är i drift är en annan viktig del i rollen att mäta, följa upp och förbättra upplevelsen löpande. Du arbetar därför systematiskt med att addera mätpunkter och skriva kod så att vi ökar vår interna kontroll av systemet löpande.

Din bakgrund
Du har relevanta programmerings- och metodkunskaper gärna med lite extra spets inom något område. Om du byggt din kunskap via studier eller praktik är inte avgörande. Utöver programmering har du antagligen bred och allmän kunskap inom IT, webb och kommunikation.

En tidigare bakgrund från arbete med B2B frågeställningar kommer hjälpa dig i rollen. Engelska är nödvändigt i tal och skrift vid intern dialog. Som person är du självgående, tydlig men diplomatisk, strukturerad och du låter inte saker gå i långbänk.

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för NIBEs räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Markaryd. Det finns möjlighet till hybridarbete. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Ekamant söker en Teknisk Chef till sin verksamhet i Markaryd. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en skiftgående produktionsverksamhet med höga krav på säkerhet och tillgänglighet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef ansvarar du för att planera, genomföra, följa upp och utveckla verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du både med att utveckla arbetssättet och att förbättra och modernisera utrustningen. Till din hjälp har du 2 rutinerade medarbetare som du också är en engagerad ledare för. Du rapporterar till Ekamants produktionschef.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant finns i Markaryd och Strömsnäsbruk, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Driva utveckling av förebyggande underhållsarbete och operatörsunderhåll
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad tillgänglighet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att föreslå och driva investeringsprojekt
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Utvärdera KPI:er för underhåll och vid behov initiera åtgärder

Din profil

I rollen som Teknisk Chef är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du har god processkunskap och förstår hur man med hjälp av relevanta parametrar kan övervaka och styra processer. Du har gärna också kunskaper och intresse inom el och automation.

Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet. Du har kunskaper om LEAN, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Har du också genomfört investeringsprojekt är det en fördel. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även kommunicera i tal och skrift på engelska.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du närvarande, tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Scandza söker en Teknisk Chef till Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson Delikatesser. Vill du jobba i en nyckelroll i en spännande och framgångsrik företagsgrupp där du utvecklar utrustning, arbetssätt och underhållsarbete i en effektiv och kvalitetssäker produktionsmiljö? Har du ett positivt driv och är bra på att ta fram och genomföra förbättringsaktiviteter? Är du dessutom bra på att kommunicera och en närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef för Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson ansvarar du för service och underhåll av produktionsutrustningen. Du analyserar också verksamheten och omgivningen för att på bästa sätt kunna föreslå och genomföra förbättringsaktiviteter. Större delen av din tid lägger du på Lindvalls Chark i Strömsnäsbruk, men du är också regelbundet på Bröderna Nilsson i Göteborg. Till din hjälp har du 6 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för. Du är med i ledningsgruppen för båda verksamheterna och du rapporterar till respektive platschef samt till teknikansvarig för Scandza-gruppen när det gäller investeringar.

Om verksamheten

Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson Delikatesser är en del av Scandza som är en norsk koncern och ledande livsmedelsaktör i Skandinavien. Scandza är en snabbt växande utmanare inom nordiska konsumtionsvaror med en omsättning på nära 5 miljarder NOK och en gedigen produktportfölj av starka lokala varumärken kombinerat med välkända licensierade globala varumärken. Varumärkesportföljen i Sverige innehåller bland annat Lindvalls, Bröderna & Deli, Karen Volf, Svea Nordic & Go Vegan. I Sverige finns produktionsanläggningar för livsmedel i Strömsnäsbruk (Lindvalls Chark med ca 120 medarbetare) och i Göteborg (Bröderna Nilsson Delikatesser med ca 50 medarbetare).
Läs gärna mer på:
– https://www.scandza.com/
– http://www.lindvallschark.se/
– https://brodernasdeli.se/

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Ansvara för service och underhåll av produktionsutrustning
• Verka för förebyggande underhållsarbete i så stor utsträckning som möjligt
• Följa kpi:er och agera vid avvikelser
• Föreslå och genomföra förbättringsaktiviteter och investeringar
• Prioritera och utnyttja resurser på bästa sätt
• Hantera budget och omkostnader
• Leda och utveckla medarbetare och arbetsgrupper
• Ansvara för brandskyddsarbete
• Följa upp och rapportera myndighetskrav inom ansvarsområdet

Din profil

För att lyckas i befattningen som Teknisk Chef krävs flerårig erfarenhet från liknande arbete, och det är en fördel om du har varit verksam inom livsmedelsindustri. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden, driva förbättringsaktiviteter och genomföra investeringsprojekt. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god.

Som person är du positiv, drivande och engagerad med förmåga att samtidigt hantera flera olika frågeställningar. Du har god teknisk förståelse och ett systematiskt angreppssätt, och du tar självklart ansvar utifrån ett helhetsperspektiv. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift. Du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Ekamant söker en Produktionsledare till sin verksamhet i Strömsnäsbruk.
Vill du tillhöra en produktionsverksamhet med höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Produktionsledare ansvarar du för den dagliga driften av verksamheten i Strömsnäsbruk som sker både på dagtid och i 2-skift. Du är aktiv och tar nödvändiga beslut för att säkerställa att arbetet sker säkert och effektivt så att leveranser till kunder kan ske på utlovad tid. Till din hjälp har du ca 25 kunniga medarbetare som du också är en engagerad ledare för och har personalansvaret för. Du rapporterar till Ekamants produktionschef som har det övergripande ansvaret för Ekamants produktionsverksamhet i både Markaryd och Strömsnäsbruk.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant finns i Strömsnäsbruk och Markaryd, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Produktionsledare innebär att:

• Ansvara för den dagliga driften av produktion i Strömnsäsbruk
• Leda och utveckla produktionspersonalen
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet, kvalitet och effektivitet
• Ha arbetsmiljöansvar inom eget ansvarsområde
• Ha kontakter med leverantörer och kunder
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal
• Bidra till att verksamhetens kvalitetscertifiering upprätthålls
• Utvärdera KPI:er för verksamheten och vid behov föreslå och planera åtgärder
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader

Din profil

I rollen som Produktionsledare är det ett krav att du har erfarenhet från industriell verksamhet där du också haft personalansvar. Du har gärna också erfarenhet av projektledning. Du är van att leda produktionsarbete, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Du bör också ha god kännedom om arbetsmiljöregler. Din datorvana är god, och du har arbetat i affärssystem. Har du dessutom någon form av teknisk utbildning är det en fördel.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett självklart och naturligt sätt agerar tillsammans med medarbetare och kolleger. Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne och ett systematiskt angreppssätt. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är entusiasmerande och stödjande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ. Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även kommunicera i tal och skrift på engelska.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Vi söker vår nästa stjärna inom customer service som vill driva, ta ansvar och utveckla vår kundservice. Du kommer få en nyckelroll med många kontaktytor internt och extern med allt från distributörer i våra länder till kontakt med våra leverantörer. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Markaryd, i rollen rapporterar du till Logistikchefen för Ekamant.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant ligger i Markaryd, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

På Ekamant erbjuds du en spännande roll inom customer service där du kommer vara spindeln i nätet med många kontakter intern och globalt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
– Kundkontakt och orderadministration
– Leveranser samt optimering av sändningar
– Fakturering och uppföljning
– Bokning av transporter och hantering av tulldokument
– Uppdatering och underhåll av kundregister
– Delaktig i projekt

Din profil

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell miljö alternativt har en relevant utbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Som person är du noggrann, prestigelös samt har du lätt för att samarbeta och vill bidra till företagets framgång. I din roll har du frihet under ansvar och ges möjlighet att ta initiativ och arbetssätt. Du tar ansvar, har förmåga att prioritera och strukturera arbetet samt kommer ha många kontaktytor i och utanför organisationen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Vi söker en Area Sales Manager som vill driva, ta ansvar och utveckla vår försäljning till nya och befintliga kunder globalt. Du håller samman och utvecklar sälj- och marknadsaktiviteter för att nå en positiv marknads/lönsamhetsutveckling på kort och lång sikt. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Markaryd, men du kommer var en stor del av din tid på fältet räkna med ca 100 resdagar under ett år. I rollen rapporterar du till Sälj och Marknadsdirektören för Ekamant.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant ligger i Markaryd, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

På Ekamant erbjuds du en spännande roll som Area Sales Manager med världen som arbetsfält. Ditt ansvar blir att utveckla nya marknader och distributörer samt sätta tydliga mål och aktiviteter inom ditt marknadsområde. Du är drivande i framtagning av marknadsplaner och strategier samt genomför beslutade åtgärder med stort engagemang och är vår ambassadör och kulturbyggare. Du har lönsamhetsansvar för produkterna på din marknad samt ansvar för prissättning och produktutbud. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom sälj/marknad och är länken in till produktutveckling för att tillsammans nå uppsatta mål.

Din profil

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell miljö samt har en relevant utbildning och examen med dig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift, talar du franska är det meriterande.

Som person är du prestigelös samt har du lätt för att samarbeta och vill bidra till företagets framgång. I din roll har du frihet under ansvar och ges möjlighet att ta initiativ och utveckla strategier och arbetssätt. Du tar ansvar, har förmåga att prioritera och strukturera arbetet samt är en duktig säljare som kommer ha många kontaktytor i och utanför organisationen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Vi söker en kvalificerad redovisningsekonom/redovisningsansvarig för ett ettårigt konsultuppdrag på Ekamant i Markaryd. Du kommer att ansvara för det svenska bolaget och vara placerad på huvudkontoret i Markaryd. För rätt person går det utmärkt att arbeta på distans, i vart fall till 50 % av din tid. I rollen rapporterar du till CFO. Personen du under uppdraget ska ersätta ska gå på föräldraledighet, så för möjlighet till en bra överlämning bör du kunna starta skyndsamt. Är du intresserad, ansök gärna redan idag!

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område. Sin verksamhet har Ekamant i Markaryd, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där företaget grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som bolaget samlat på sig genom åren har gått i arv från generation till generation. På Ekamant diskuteras ständigt nya idéer för att förbättra deras lösningar. Målet är alltid detsamma, att göra produkterna ännu bättre och mer effektiva för att stödja sina kunders utveckling.

Mer om tjänsten

Som redovisningsekonom/redovisningsansvarig blir dina arbetsuppgifter:

– Lager- och kontoavstämningar samt analysering av avvikelser
– Registrering av diverse manuella verifikationer och övrig löpande redovisning
– Arbeta med period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning
– Valutahantering i bank
– Momsrapportering och skatteredovisning inklusive arbetsgivaravgifter
– Inrapportering av statistik till SCB inom ekonomiområdet
– Likviditetsuppföljning

Din profil

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har en relevant utbildning och examen med dig. Du tar ansvar, har förmåga att självständigt prioritera och strukturera ditt arbete. Dina kommande kollegor är prestigelösa, framåtriktade och vana att hjälpas åt när så behövs, egenskaper som du också bör besitta.

Ansökan

Vid frågor om uppdraget vänder du dig till Håkan Ossmyr; 072 – 401 61 21 hakan.ossmyr@dreamwork.se eller Anna Kirsten; 072 – 401 61 25 anna.kirsten@dreamwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Vi söker en Marketing Manager som vill utveckla vårt starka varumärke globalt. Du kommer ansvara från strategi till genomförande av marknadsaktiviteter. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Markaryd, i rollen rapporterar du till sälj och marknadsdirektören för Ekamant.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant ligger i Markaryd, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

På Ekamant erbjuds du en varierad roll som Marketing Manager där du arbetar strategiskt kring våra marknadsföringsinsatser. Du har övergripande ansvar för strategi, kampanjer, annonser, säljstöd, den grafiska profilen, mässor och event. Du ansvarar för PR, planering av företagets sociala medier och hemsidor. Vidare utvecklar du säljmaterial såsom produktkataloger, broschyrer och exponeringsmaterial. I tjänsten får du stora möjligheter att påverka med kreativa idéer och infallsvinklar. Du har ett nära samarbete med sälj och produktutveckling för att tillsammans nå uppsatta mål.

Din profil

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell miljö samt har en akademisk examen eller motsvarande inom marknadsföring. Det är meriterande om du har arbetat med produktmarknadsföring och digitalisering, det vill säga hemsida och sociala medier. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Som person är du prestigelös samt har du lätt för att samarbeta och vill bidra till företagets framgång. I din roll har du frihet under ansvar och ges möjlighet att ta initiativ och utveckla strategier och arbetssätt. Du tar ansvar, har förmåga att prioritera och strukturera arbetet samt är en duktig kommunikatör som kommer ha många kontaktytor i och utanför organisationen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Vi söker till en av våra kunder en duktig orderregistrerare. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast.

Mer om tjänsten

Som orderregistrerare kommer du att ansvara för att ta emot externa order via mail.

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat administrativt eller med orderregistrering innan.
Du har goda tal- och skriftfärdigheter i både svenska och engelska.
Du har god datorvana och har lätt för att sätta dig in i nya system.
Det är meriterande om du har en teknisk förståelse och bakgrund.
Som person är du noggrann och gillar ordning och reda.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.