Kort om tjänsten

Nu söker vi en enhetschef till en kommunal verksamhet i Mariestad, inom områdena HVB för ungdomar och Funktionsstöd (Gruppbostad, Servicebostad, Personlig assistans samt korttids).

Uppdraget sträcker sig från nu, eller så fort som möjligt, fram till 9 september 2022. Ordinarie enhetschefer kommer delvis vara på plats under perioden, så det rör sig om ett delat uppdrag.

Mer om tjänsten

Som konsultchef kommer du i första hand vägleda personal i arbetet och bidra i schema- och bemanningsfrågor vid korttidsfrånvaro.

Din profil

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

• Erfarenhet som chef
• Erfarenhet från verksamhetsområdena
• Van att hantera och vägleda personal i praktiskt arbete
• Förmåga att skapa trygghet och lugn i personalgrupper
• Förmåga att skapa engagemang hos medarbetare
• Förmåga att arbeta självständigt men också vara en god ”teamspelare”

Om Dreamwork

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

About Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.