Kort om tjänsten

Är du en kreativ och händig tekniker som gillar att utveckla nya produkter och lösningar i nära samarbete med kolleger och kunder? Är du noggrann, driven och positiv? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som prototyptekniker på ASEPT i Lund är du en viktig del av produktutvecklingsteamet. Du medverkar i framtagningen av konceptlösningar, och du tar fram delar till prototyper och funktionsmodeller som sedan byggs ihop till kompletta prototyper. Du verifierar och testar också kompletta prototyper och lösningar. På ASEPT finns en välutrustad prototypverkstad, och processen från idé till fungerande prototyp är snabb. Beslutsvägarna är korta, och du har ett nära samarbete med kolleger och avdelningar i hela företaget.

Om verksamheten

ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt även kemitekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemitekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen. Läsa gärna mer på asept.com.

ASEPT erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. ASEPT är efter en omställningsfas nu inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka den fortsatta resan.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som prototyptekniker på ASEPT innebär att:

• Arbeta fram konceptlösningar, prototyper och funktionsmodeller
• Ta fram delar till prototyper, såväl 3D-printade som bearbetade
• Verifiera o testa prototyper och kompletta lösningar
• Planera och vid lämpliga förutsättningar tillverka prototypverktyg för formsprutning
• Ansvara för och sköta underhållet av prototypverkstaden
• Assistera produktion med framtagning av fixturer och andra hjälpmedel

Din profil

Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, och du är praktisk och händig. Du har gärna erfarenhet av CNC-fräsning i 3-axliga maskiner och av svetsning. Du har goda datorkunskaper. Det är en fördel om du kan arbeta i CAD, liksom om du har erfarenhet av 3D-printning. Kunskap om formsprutning är meriterande.

Som person är du positiv och nyfiken, och du är bra på att hitta praktiska lösningar tillsammans med både kollegor och kunder. Du är driven och lyhörd, och du är öppen för förändringar och utmaningar. Du tar ansvar, och du genomför uppgifter du tagit på dig på ett självklart sätt. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra, och du vill gärna vara en del av ett dynamiskt lagarbete där kunden står i centrum.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Vill du jobba i ett bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper miljontals smärtpatienter?
Nu söker PainDrainer AB en backendutvecklare till kontoret i Lund.

PainDrainer AB är ett bolag som utvecklar digitala redskap inom hälsa med fokus på kronisk smärta. PainDrainer® grundades 2018 av Prof. Carl Borrebaeck och Dr. Maria Klement. Idén föddes då Maria efter att ha deltagit i flera smärtrehabiliteringsprogram insåg att smärtan påverkas av fler faktorer än vad hon själv kunde hålla reda på, då den ena dagen sällan var den andra lik. PainDrainer® använder avancerade beräkningar, baserat på artificiell intelligens, för att ge förslag unika för varje användare.

PainDrainer® är baserat på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), och är en CE-märkt medicinteknisk produkt, klass I, med klinisk evidens från USA. Vi genomför just nu ytterligare kliniska prövningar både i Sverige och i USA. Produkten finns för närvarande på AppStore i Sverige och på Google Play.

PainDrainer® söker en backendutvecklare som kommer utveckla bolagets både befintliga och framtida produkter. Du blir medlem i ett litet och mycket duktigt utvecklingsteam som har fokus på utveckling av mobila applikationer baserade både på iOS, Android och webb.

Vi erbjuder en inspirerande och innovativ arbetsmiljö i Medicon Village med bästa möjligheter att medverka i utvecklingen av ett unikt bolag.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Du kommer bygga upp en helt ny backend baserad på Node.js och Kubernetes.

• Vi sammarbetar med IBM Cloud och den nya backend lösningen kommer byggas på detta.

• Du kommer ha ett nära sammarbete med utvecklarna som jobbar med ANN (Artificial Nural Networks) och Frontend på Android, iOS och Web.

• Säkerhet och skalbarhet kommer vara ledstjärnor för backend lösningen.

• I dag är Backend-koden skiven i C# och ligger på en Microsoft miljö och MS SQL används som databas.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PainDrainer med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Kärt barn har många namn.
Vi söker dig som har ordning och reda dina siffror, som kan sköta faktureringen och samtidigt koordinera deras servicetekniker. Du kommer arbeta som ekonomiassistent, administratör och koordinator på dina 100%, en rolig, varierande och bred tjänst.
För rätt person finns det chans till anställning hos kunden efter uppdragets slut.

SÖKORD: ekonomiassistent, administratör, koordinator, fakturering

Mer om tjänsten

Du kommer att komma till ett företag med högt i tak, där alla hjälps åt och trivs tillsammans.

Tjänsten innebär bland annat att:
– att ha en överblick så underhållningsarbetena fortskrider och serviceteknikerna arbetar som planerat.
– du kommer schemalägga serviceteknikernas besök ute hos kunder, både planerade utifrån aktuella serviceavtal, samt akuta
som behöver lösas per omgående.
– löpande administration, koordinering och planering av serviceärenden.
– upprätthålla löpande kontakt med kunder och servicetekniker över telefon och mejl.
– servicefakturering, dvs att skapa fakturaunderlag utifrån arbetsorder från både servicetekniker samt servicepartners.
– beställa arbetskläder

Din profil

För att trivas i rollen är du mycket serviceinriktad och ansvarstagande. Kunskap av faktureringsarbete, gärna i Microsoft Dynamics är meriterande såväl som att du har god erfarenhet av att arbeta med administration och koordinering.
Du är van att jobba i någon form av servicerelaterad roll och på så vis skaffat dig förmåga att kunna prioritera och handskas med kunder såväl som med dina arbetsuppgifter. För att lyckas är du noggrann och har ordning och reda på dina siffror.
Det är avgörande att vara en lagspelare för att på det mest optimala sättet samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och inte minst i engelska som är företagets koncernspråk.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Grand Hotel i Lund står inför en spännande framtid och nu ska vi ta Grands service och gastronomiska scen till nya höjder. Nu söker vi dig som är lika bra på att ta hand om medarbetarna som gästerna.

Grand Hotel arbetar aktivt för och med trygghet i sina anställningar, marknadsmässig lönesättning, excellent ledarskap, kompetensutveckling och ett arbetsklimat som präglas av respekt, flexibilitet och service- medvetenhet. De har som mål att bli Skånes mest attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen.

OM OSS
Grand i Lund öppnades 1899 och är ett hotell med själ. Den sitter i väggar, golv och tak – bevarad ge- nom den historiska byggnadens alla renoveringar. Den känns också i doften av god mat, klirret av glas, sorlet och många möten. Möten som de tillsammans sätter stämningen till.

DU HAR
• Passion för gastronomi så väl som ledarskap
• Förmågan att sätta hållbara och sunda mål
• En kommunikation som kan anpassas
• Inspirationsglädje som visar vägen framåt
• Modet att fatta beslut, prova nytt och ta ansvar
• Samma sinne för kvalitet som lönsamhet

OM TJÄNSTEN
Du ansvarar för driften av restaurangverksamheten på Grand Hotel som innefattar Grands Matsal, Gambrinus, barer, frukost, vinkällare, festvåning och konferensförtäring samt Ingrid och uteserveringar. Du rapporterar till hotelldirektören.
Detta görs i ett tätt samarbete med gastronomiskt ansvarig kökschef som har det yttersta ansvaret för kök, disk och matbutik.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Grand Hotel i Lund med Dreamwork som sköter rekryteringsprocessen. Din anställning blir direkt hos Grand Hotel.
Du söker tjänsten via www.dreamwork.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Mats Kullenberg på Dreamwork via mats.kullenberg@dreamwork.se.
Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas.

About the job

We are on the behalf of our client looking for a Project Manager.

The Ideal candidate would have an appreciation of Earned Value Management, have worked within a Project Control organisation alongside Planning and Project Management. Project Manager (Sub-Project Lead) this role is required to support with a Cost Management bias.

Key roles and responsibilities of the Project Cost Controller is to support Project Management to maintain project costs, work breakdown structure, control account structure and associated techniques to appropriately monitor, control and report on delivery of the project to schedule and cost.

The Project Cost Controller will independently manage, interrogate, and maintain costs on designated work scopes with the ability to positively change and constantly strive for improvements. The Project Cost Controller will report functionally to the Project Control Manager centrally but will be deployed / matrixed within a Sub-Project leading all Cost Management tasks..

Key Roles
Integrated Cost Management support to Project ManagementCost Engineer will be an integral part of project teams and work closely with other project controls disciplines to provide aneffective and value-added serviceOwnership of the Control Estimate and budget management within Sub ProjectCollation of ACWP – Man Hours, Sub-Contracts, Plant & MaterialsPrepare accruals and journals for areas of work – Commitment tracking / VOWD assessmentsOrganise and lead monthly EAC reviews for all designated Sub-ProjectSupport monthly earned value reports, variance analysis within Project DashboardsProduction of bottom up ETC forecasts MonthlyManagement of the Sub-Project Control Accounts and CBSInterface with Planner for the Sub-Project to ensure EAC/Schedule alignment.Develop and maintain a fully robust EAC for all elements of Sub ProjectSupport Estimation of CCB proposals – Manage all Scope Changes and ensure they are included in ETC and appropriately forecast and aligned to scheduleOverview of monthly reporting cycle and adherence to quality management processes for EAC validation and schedule alignment.Staffing plan reporting and forecasting for the Sub Project – Connection ControlComplete Earned Value Analysis, identify critical areas, trends and recommend recovery options, and contribute to clear and concise reportingMaintain cost control databases for areas of work, and ensure validation and integrity of data

Required Experience / Skills
Experience within major EPCC Projects – Relevant experience in Project Controls and Project Delivery and ability to share best practice.High level understanding of Earned Value Management and associated analysisBudget management, distribution, cost collection and forecasting experienceDetailed working proficiency using ExcelExperience of working with P6 DataExperience in liaising with Finance Department and ERP / Accounting SystemsStrong stakeholder engagement skills and communication skillsMember of APM / ACostE

Start: 2022 July 1st.
Duration: 6+ months.
Workload: 100%
Location: Lund.
Remote: 50%.

About Dreamwork

We are People Management consultants. Instead of having a traditional recruitment and staffing agenda we work harder to match our candidates with our customers’ company culture. We have a close relationship with LinkedIn and our recruiters and researchers have certifications in the LinkedIn recruiter modul. Two times, we have been appointed as a Gasell company by Dagens Industri and have the same amount of times been nominated for EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork was founded in 2006 and we have delivered staff related services at over 130 cities in Sweden, from Kiruna in the north to Ystad in the south. We are ISO-certified according to ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du en van inköpare med starkt intresse för affärer? Känner du att det är dags att utvecklas vidare och vill jobba med ständiga förbättringar inom hela värdekedjan? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Supply Chain Manager på ASEPT i Lund får du arbeta både operativt och strategiskt med inköpsfrågor, produktionsplanering och lagerstyrning. Du kommer att utveckla arbetssätt och metoder samtidigt som du är fokuserad på att åstadkomma mätbara förbättringar av inköpspriser, leveransvillkor, leveranskvalitet och lagerhållning.

Du rapporterar till GM för ASEPT i Lund, och du ingår i ledningsgruppen. Beslutsvägarna är korta, och du har ett nära samarbete med kolleger och avdelningar i hela företaget.

Om verksamheten

ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt även kemitekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemitekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen. Läsa gärna mer på asept.com.

ASEPT erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. ASEPT är efter en omställningsfas nu inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka den fortsatta resan.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Supply Chain Manager på ASEPT innebär att:

• Utveckla, implementera, följa upp och styra Supply Chain-avdelningens processer i affärssystemet
• Upprätta förfrågningsunderlag och utvärdera offerter
• Förhandla och upprätta leverantörsavtal
• Analysera och agera på förändrade förhållanden på leverantörsmarknaden
• Utveckla samarbetet med befintliga leverantörer
• Utveckla och optimera lagerstyrningen
• Genomföra leverantörsaudits
• Ansvara för produktionsplaneringsprocessen
• Leda och utveckla team och personal inom inköp, planering och lager
• Leda förbättringsprojekt

Din profil

Du har en högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi eller har inhämtat liknande kunskaper på annat sätt. Du har arbetat inom tillverkningsindustrin några år med både operativt och strategiskt inköpsarbete. Har du erfarenhet från plastindustrin är det en fördel. Du är affärsmässig och vet hur man förhandlar och upprättar avtal. Du är van att arbeta med och driva förbättringsaktiviteter, och har du kunskaper om LEAN och erfarenhet från projektledning är det meriterande. Din datorvana är god, och du är van att arbeta i affärssystem.

Som person är du positiv och serviceinriktad, och du drivs av att tillsammans med andra åstadkomma förbättringar och uppnå mål. Du är noggrann och ansvarsfull, och du genomför uppgifter du tagit på dig på ett självklart sätt. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, samtidigt som du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Är du en engagerad person med stort intresse för tekniska lösningar? Gillar du att utveckla nya produkter i nära samarbete med kunder? Är du en van konstruktör som är nyfiken, positiv och ansvarstagande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som konstruktör på ASEPT i Lund arbetar du med att ta fram lösningar och produkter för pumpning och portionering av flytande livsmedel och andra produkter. Du arbetar ofta i projekt för kundspecifika lösningar, där du är delaktig i hela processen från en första idé till start av produktion av den färdiga produkten. Du arbetar också med innovationsprojekt, och du utför uppdateringar och underhåll i det befintliga produktsortimentet.

Du blir en del av R&D-avdelningen på ASEPT, och du rapporterar till Engineering Manager. Beslutsvägarna är korta, och du har ett nära samarbete med kolleger och avdelningar i hela företaget.

Om verksamheten

ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt även kemitekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemitekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen. Läsa gärna mer på asept.com.

ASEPT erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. ASEPT är efter en omställningsfas nu inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka den fortsatta resan.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som konstruktör på ASEPT innebär att:

• Ta fram konceptlösningar
• Arbeta i 3D-CAD och ta fram konstruktionsritningar
• Upprätta kalkyler
• Koordinera arbetsuppgifter och projekt
• Planera tester för både intern och extern provning
• Hålla i kontakter med verktygstillverkare och beräkningsingenjörer
• Utforma dokumentation
• Underhålla och uppdatera befintliga produkter
• Ge stöd till produktion i form av montageanvisningar mm

Din profil

Du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller skaffat liknande kunskaper på annat sätt. Du har jobbat i några år som konstruktör, och du har ett gediget intresse för teknik och för att skapa bra lösningar. Du har stor vana av att jobba med 3D-CAD, och har du använt Solid Works är det en fördel. Du kan konstruera detaljer för tillverkning i plast, eller är du intresserad att skaffa sådan kunskap. Du har erfarenhet av arbete i både affärssystem och PDM-system, och du är en självklar användare av Excel.

Som person är du nyfiken och drivs av att hitta kreativa lösningar tillsammans med både kunder och kollegor. Du är noggrann och ansvarsfull, samtidigt som du är öppen för förändringar och utmaningar. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, samtidigt som du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du vill gärna vara en del av ett dynamiskt lagarbete där kunden står i centrum, och du tycker om att sprida positiv energi runtomkring dig.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som Merchandiser med säljansvar hos Wilfa som är ett ledande varumärke med produkter för hem och hushåll.
Som Merchandiser med säljansvar kommer du att ha stor variation på dina arbetsuppgifter och den ena dagen är inte den andra lik. Ditt distrikt kommer vara södra Sverige.

Sökord: säljare, butiksmedarbetare merchandiser, demonstration, utbildning, kampanjer, aftersales, innesäljare, säljassistent, utesäljare, säljare, reklamationsansvarig, kundsupport

Tjänsten innebär att motivera butikspersonal, promota och synliggöra produkter som representerar Wilfas varumärken mot konsumenten, och se till att skyltningen i hyllorna följer de normer som är utarbetade. Du kommer arbeta aktivt med att stärka positionen för varumärkena i Wilfas portfölj genom diverse marknadsaktiviteter. Som merchandiser ansvarar du för att genomföra utbildning och uppdukning hos Wilfas största kedjor/återförsäljare. Till stor del ansvarar du som merchandiser för specialistkunskapen inom varje område. Ditt arbete börjar när produkt och sortiment är fastställt och ditt fokus ligger på kampanjer, uppföljning, utbildning och att påverka fortsatt utveckling av våra varumärken. I rollen ingår också lokal försäljning för södra Sverige. För att kunna besöka alla kunder innebär tjänsten 3-4 resdagar i veckan. Du planerar själv dina dagar och ditt körschema. Övernattning kan bli aktuellt vid t ex mässor och kick-off, räkna med 6-10 övernattningar per år.

Tjänsten är med anställning direkt hos Wilfa med kontor i Lund och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Mer om tjänsten
– Stödja och uppmuntra försäljningen genom olika säljaktiviteter i butikerna med diverse säljaktiviteter.
– Genomföra planerade kampanjer.
– Konkurrentövervakning genom t ex insamling av konkurrensanalys.
– Vara företagets produktspecialist och ambassadör.
– Placera säljmaterial i butik.
– Rapportera status av kundernas hemsidor och Wilfas produktinformation på dessa sidor.
– Deltaga vid mässor/kundevent/demo-dagar och genomföra dessa.
– Stötta orderavdelning och innesälj vid behov.
– Orderhantering.
– Hantera reklamationer.
– Delta i kundmöte vid behov

Vem är du
Vi söker dig som brinner för kundkontakt och vill ha ett resande jobb med mycket eget ansvar. Kanske du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt kanske du arbetar som butiksäljare eller säljare idag och är intresserad av en tjänst där du kombinerar merchandising och försäljning. Vi kommer lägga stor vikt till dina personliga egenskaper, där vi söker dig som är målinriktad och självgående med ett starkt eget driv. Du vill göra skillnad genom att göra ditt yttersta för att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer med dina kunder samt att med en lösningsorienterad inställning komma med innovativa förslag för att åstadkomma dina mål. Vi ser det som en självklarhet att du är engagerad i ditt jobb och en ansvarsfull person, som uppvisar ett stort intresse genom din kommunikativa förmåga och dina insatser. Vi är ett relativt litet kontor i Lund och det är viktigt att vi hjälps åt även om det ligger utanför ramen för just dina arbetsuppgifter, därav tror vi att du är prestigelös som person. Du har goda kunskaper i Officepaketet och fallenhet för struktur och administrativt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift och du har körkort.

Om verksamheten

Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation och erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och hushåll. Vi brinner för att alltid erbjuda attraktiva produkter som förenklar och tillför det där lilla extra i hemmet, oavsett om det gäller funktion eller utformning.
Vårt huvudområde är hushållsmaskiner, samt knivar, kastruller/stekpannor under varumärket Ego1948 som lika naturligt hör hemma i köket Men vi erbjuder även klimatprodukter för hemmet och produkter för personlig vård – Jordan Powered by Wilfa. I tillägg har vi produkter inom fritid som elsparkcyklar genom vårt varumärke E-way. Wilfa ansvarar även för distributionen av Nivona espressomaskiner och Stadler Forms sortiment i Norden. Wilfa A/S etablerades i Norge redan 1948 och idag finns dotterbolag i Sverige, Danmark och Finland. För mer information: www.wilfa.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Är du en ordningsam person med ett stort driv och en vilja att utvecklas? Har du tidigare jobbat som underhållstekniker och har en bred erfarenhet av teknik, mekanik och instrument? Då är det kanske dig vi söker!
Vi söker nu en underhållstekniker till vår kund AAK Dalby AB i Dalby. Du kommer bli anställd av oss på Dreamwork och uthyrd till vår kund. Arbetstiden är förlagd i 2-skifts schema, måndag till fredag.

Om verksamheten

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. AAK gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med deras oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare.

Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan kunderna även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande produktlösningar hjälper AAK sina kunder att lyckas bättre.

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som underhållstekniker hos vår kund AAK Dalby AB i Dalby. Arbetstiden är förlagd i 2- skift, måndag till torsdag 06:30-15:10 alt 15:00-23:10 och fredagar 06:30-13:50 alt 12:30-17:50.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av underhållsarbete för att åstadkomma en långsiktig och driftsäker produktion. Du kommer ingå i ett team som ansvarar för anläggning samt underhåll för sitens produktionsutrustningar som består av fyllnings- och förpackningsmaskiner samt supportsystem inom el, ånga, tryckluft, ventilation och kylning. Utrustningarna innehåller tekniklösningar med allt från automation, instrumentering, mekanik, pumpar, ventiler och el vilket kräver bred kunskap inom mekanik och instrument.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom El & Energi, Industriteknik eller motsvarande kompetens inom relevant område. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från arbete med underhåll inom tillverknings- eller processindustrin. Vi önskar även att du känner till principerna för ett underhåll i världsklass!
Som person är du ordningsam, självgående, har en bred erfarenhet av teknik och framför allt, en stor vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du måste kunna jobba i tidspressade situationer och tänka långsiktigt enligt de rutiner och planer som finns. För att passa i rollen behöver du ha en stor drivkraft, god attityd samt bidra med energi till verksamheten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Till Crafoordska stiftelsen i Lund söker vi en driven och ansvarsfull ekonom som trivs med att jobba med allt från transaktioner, bokföring och bokslut till rapporter av värdepappersinnehav samt de arbetsuppgifter som finns i en liten arbetsgrupp där alla hjälps åt. Tjänsten är på 75%.

Sökord: ekonomi, redovisningsekonom, fondredovisning

Om verksamheten

Crafoordska stiftelsen grundades 1980 av Holger Crafoord. Stiftelsens syfte är att: “utan vinstsyfte för en viss enskild person eller organisation främja vetenskaplig undervisning och forskning samt vård, fostran och utbildning av barn och ungdom. Dessutom, men endast i en omfattning som inte står i strid med Stiftelsens ovan angivna huvudsakliga ändamål, må Stiftelsen även främja välgörande, sociala, konstnärliga, idrottsliga eller eljest allmännyttiga ändamål…”

Stiftelsen betalar årligen ut 110-125 miljoner kronor till olika ändamål. Ansökningar kommer främst från forskare men även från föreningar eller organisationer och går igenom en noggrann och specifik process innan de får bifall eller avslag.

Stiftelsens kansli finns i trevliga lokaler i Lund, nära centrum. Här arbetar dagligen tre personer men hit kommer också regelbundet mötesdeltagare, styrelse, nämnder och råd.
Läs mer här: www.crafoord.se

Mer om tjänsten

Crafoordska Stiftelsen har sina lokaler i en trevlig villa där tre personer arbetar dagligen. Hit kommer också styrelsen och besökare för möten. Ditt ansvar är att sköta och ha kontroll på den löpande redovisningen av stiftelsens värdepappersportfölj och redovisning av bidrag.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
Löpande redovisning, årsbokslut och avstämningar
Löner, arvoden och andra transaktioner
Rapportering och prognosarbete, ta fram underlag till styrelsen
Förvaltningsrapporter och avstämningar månadsvis gällande stiftelsens tillgångar
Kontakt med bank i fråga om värdepapper

Dessutom är du en av tre personer som dagligen finns på kansliet. Det innebär att du deltar i det dagliga arbetet som har med trivsel och funktion att göra. Ni hjälps åt med att svara i telefon, få kontoret och mötesrummen att fungera smidigt, ibland byter man en glödlampa eller beställer kontorsvaror.

Man arbetar i Fortnox, Hogia Lön och Excel, dokumenthanteringen ligger i Office 365. Tjänstens 75% fördelas på hela veckan, arbetstiden är 8:30 – 15:00 måndag – fredag.

Din profil

Du har erfarenhet från liknande ekonomitjänst och har också erfarenhet av värdepapper och placeringar, professionellt eller privat. Du är van att hålla dig uppdaterad i fråga om regelverk.

Du är en mogen person som är van att ta ansvar och lösa problem vartefter de uppstår. Du är IT-mogen och van att jobba i olika system. Du är en van användare av Excel.
Att du talar och skriver mycket god svenska och engelska är absoluta krav.

Tjänsten innebär inte bara rutinuppgifter, detta är en modern arbetsplats där man uppgraderar system och verktyg, man underhåller fastigheten och har olika projekt man jobbar med, här händer saker som du kommer att bli delaktig i på olika sätt.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 maj. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se