Vill du bygga systemlösningar som gör världen till en säkrare och bättre plats? Nu söker vi fler systemutvecklare i Lund.

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end lösningar. Vi hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet, skapa affärsvärde och säkra viktiga funktioner. Våra lösningar bidrar till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner.

Lunds ProgramArkitekter AB, LPA, har i mer än 25 år utvecklat tekniskt krävande system för företag och myndigheter. Våra mjukvarutjänster är särskilt anpassade för räddningstjänstens behov inom operativt och administrativt arbete. Vi har under många år utvecklat tjänster i nära samarbete med räddningstjänsten och besitter därför expertkunskap på området. Vi ser stora möjligheter att växa ytterligare inom våra olika systemlösningar. Sedan 2022 är LPA en del av AddSecure vilket möjliggör en fortsatt stark utveckling av verksamheten.

Vill du arbeta i en spännande bransch och utveckla lösningar för samhällskritiska funktioner och tillsammans med oss göra världen till en bättre plats? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss!

Om rollen
I Lund är vi ett team som jobbar tätt med våra kunder i utveckling av produkter, tjänster och support. Vi har alla ett specialistområde och en god kunskap om systemintegration. Våra applikationer används i Windows, Android och IOS. Vi utvecklar snabbt system som omfattar allt från klassiska desktop till webblösningar. Vår långa erfarenhet av programutveckling gör att vi snabbt kan anpassa oss till nya standarder och plattformar.
Du kommer att vara med i hela kedjan av analys, design, implementation, test och förvaltning.

Om dig
Vi utökar nu vårt team med fler utvecklare och söker dig med minst ett par års erfarenhet av systemutveckling. Vi ser gärna att du har kompetens inom ett eller flera av nedan tekniker:
• Utveckling av appar för iPhone och Android med Google Flutter/Dart
• Utveckling av Windowsapplikationer med Delphi
• SQL
• Goda kunskap i något objektorienterat språk

Som person tror vi att du är nyfiken och engagerad med ett stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas ytterligare. Du kommer att vara en del av ett erfaret och drivet team som lyfter, stöttar och lär sig av varandra där vi hoppas du både kommer att trivas och bidra.

Dina kontakter är svenska och internationella, och du behöver behärska svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort behövs för den här rollen. Du måste vara behörig att arbeta i Sverige och vi gör en säkerhetskontroll på våra slutkandidater.

Vi erbjuder
Våra anställda är vår största tillgång! För oss på AddSecure är det av stor vikt att bygga en kultur där våra medarbetare trivs och vill prestera. Våra värdeord enkelhet, kundfokus, laganda och samarbete, är viktiga för oss och vi vill att alla som arbetar på företaget är med och bidrar till dessa.
Vi erbjuder en fascinerande och utmanande roll i en dynamisk miljö som garanterar mångfald och mångsidighet. Du kommer att ingå i ett motiverat team i ett internationellt företag.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för AddSecure och LPAs räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund. Det finns möjlighet till hybridarbete. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Mer om AddSecure
AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end lösningar. Vi hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet, skapa affärsvärde och säkra viktiga funktioner.
Genom att kombinera uppkopplade, datadrivna och sensorbaserade lösningar med lång erfarenhet och expertis tillgodoser vi våra kunders behov oavsett bransch. Vi tillhandahåller både managed services och uppkoppling till alla typer av enheter som behöver säker kommunikation och dataöverföring. Det är bara fantasin som sätter gränsen.
Våra säkra IoT-lösningar används inom fastigheter, larm, transport och logistik, personsäkerhet, digital omsorg, byggarbetsplatser, kommuner, skolor, räddningstjänst, elnät med mera.
AddSecures huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Vår huvudmarknad är Europa, men vi servar kunder över hela världen. Med över 1 000 anställda hjälper vi till att göra världen säkrare, smartare och mer hållbar.
#IoT #alarms #rescue #addsecure

About the job

We are looking for Financial Controllers or Accountants who have experience with reconciliation for our client.

Assignment period: 01 feb 2023 – 30 apr 2023

Role and responsibilities:
• Set up and maintain a reconciled cost reporting towards external and internal stakeholders, based on the statutory accounting / general ledger
• Supported by the Finance Group, Business Controlling, and Project Controlling, to develop, implement, and maintain, a monthly cost reporting towards internal and external stakeholders
• Reconcile the monthly cost reporting with the general ledger including supporting documentation
• Analyse, develop, and maintain the standards for the cost reporting, based on requirements from internal and external stakeholders
• Create guidelines and documentation on cost reporting and reconciliation
• Support the reconciliation of other transactions, e.g. related to contributions in kind
• Make recommendations on data quality

Skills required:
• Minimum 05 years of experience in reconciliation
• Good understanding of book keeping and annual reporting – Ideally you are an accountant with exposure to financial controlling and proven experience in reconciliation or you are a financial controller with exposure to accounting and proven experience in reconciliation
• Excellent Excel skills (including Pivot tables)
• Experience of working with Unit 4 Business World is considered an asset
• High level of attention to detail
• Experience of working in an international environment

Education qualification and soft skills required:
• Bachelor or master degree in accounting or business administration
• Fluency in English

If you are interested in an assignment, we recommend that you apply immediately.

Mer om tjänsten

About Dreamwork

We are People Management consultants. Instead of having a traditional recruitment and staffing agenda we work harder to match our candidates with our customers’ company culture. We have a close relationship with LinkedIn and our recruiters and researchers have certifications in the LinkedIn recruiter modul. Two times, we have been appointed as a Gasell company by Dagens Industri and have the same amount of times been nominated for EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork was founded in 2006 and we have delivered staff related services at over 130 cities in Sweden, from Kiruna in the north to Ystad in the south. We are ISO-certified according to ISO 9001.

Kort om tjänsten

Inför 2023 söker vi nu dig som studerar på minst 75 % , som är intresserad av teknik, gillar ordning och reda samt gillar tempo. Du kommer arbeta med plock-/packning, tester, felrapportering och tillhörande administration av Axis produkter.
Är det du? Kan du jobba minst 3 gånger i veckan? Brinner du för teknik? Läs mer och ansök via länken i annonsen.

Mer om tjänsten

Axis är en global marknadsledare inom nätverksvideo och i ditt dagliga arbete kommer du att hantera den senaste tekniken inom området. Vi ser därför gärna att du är tekniskt kunnig och intresserad av vad de arbetar med. Axis har ett mycket högt kvalitetstänk och din yrkesroll är en viktig del i detta arbete. Det är därför av stor vikt att du är en strukturerad och noggrann person med ett sinne för detaljer.
På Axis arbetar man antingen på avdelningarna produktion, lager eller utskepp.
Arbetsuppgifterna är varierande, allt ifrån att testa kameror, plocka och packa produkter som ska vidare mot kund.
Du blir anställda av oss på Dreamwork och uthyrd till Axis

Din profil

Du som söker tjänsten är en glad, utåtriktad och prestigelös person med erfarenhet från produktion eller industri. Du har en teknisk grundförståelse, gillar att arbeta praktiskt och har inga problem med att hugga i och hjälpa till där det behövs.
Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag mellan kl 7-16.
För att vara aktuell för denna tjänst måste du studera på minst 75% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Truckkort A+B samt B-körkort är meriterande men inget krav.
Förutom ovan tror vi att du har:

• Vana av Officepaketet och/eller arbete i affärssystem.
• Datorvana.
• Flytande engelska och svenska i tal samt skrift.
• Teknisk utbildning av något slag är ett plus, t.ex. teknisk gymnasieutbildning.
• Noggrannhet och är självgående.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Grand Hotel i Lund står inför en spännande framtid och nu ska vi ta Grands service och gastronomiska scen till nya höjder. Nu söker vi dig som är lika bra på att ta hand om medarbetarna som gästerna.

Grand Hotel arbetar aktivt för och med trygghet i sina anställningar, marknadsmässig lönesättning, excellent ledarskap, kompetensutveckling och ett arbetsklimat som präglas av respekt, flexibilitet och service- medvetenhet. De har som mål att bli Skånes mest attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen.

OM OSS
Grand i Lund öppnades 1899 och är ett hotell med själ. Den sitter i väggar, golv och tak – bevarad ge- nom den historiska byggnadens alla renoveringar. Den känns också i doften av god mat, klirret av glas, sorlet och många möten. Möten som de tillsammans sätter stämningen till.

DU HAR
• Passion för gastronomi så väl som ledarskap
• Förmågan att sätta hållbara och sunda mål
• En kommunikation som kan anpassas
• Inspirationsglädje som visar vägen framåt
• Modet att fatta beslut, prova nytt och ta ansvar
• Samma sinne för kvalitet som lönsamhet

OM TJÄNSTEN
Du ansvarar för driften av restaurangverksamheten på Grand Hotel som innefattar Grands Matsal, Gambrinus, barer, frukost, vinkällare, festvåning och konferensförtäring samt Ingrid och uteserveringar. Du rapporterar till hotelldirektören.
Detta görs i ett tätt samarbete med gastronomiskt ansvarig kökschef som har det yttersta ansvaret för kök, disk och matbutik.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Grand Hotel i Lund med Dreamwork som sköter rekryteringsprocessen. Din anställning blir direkt hos Grand Hotel.
Du söker tjänsten via www.dreamwork.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Mats Kullenberg på Dreamwork via mats.kullenberg@dreamwork.se.
Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas.

Vill du jobba i ett bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper miljontals smärtpatienter?
Nu söker PainDrainer AB en AI Programmer till kontoret i Lund.

PainDrainer AB är ett bolag som utvecklar digitala redskap inom hälsa med fokus på kronisk smärta. PainDrainer® grundades 2018 av Prof. Carl Borrebaeck och Dr. Maria Klement. Idén föddes då Maria efter att ha deltagit i flera smärtrehabiliteringsprogram insåg att smärtan påverkas av fler faktorer än vad hon själv kunde hålla reda på, då den ena dagen sällan var den andra lik. PainDrainer® använder avancerade beräkningar, baserat på artificiell intelligens, för att ge förslag unika för varje användare.

PainDrainers AI motor bygger på helt personliga Neurala Nätverk som levererar personliga rekommendationer för varje patient något som skiljer oss från konkurrenterna. Du kommer både jobba med dessa små nätverk och större populations nätverk för att se till så att vi alltid ger patienten dem bästa möjliga rekommendationerna.

PainDrainer® är baserat på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), och är en CE-märkt medicinteknisk produkt, klass I, med klinisk evidens från USA. Vi genomför just nu ytterligare kliniska prövningar både i Sverige och i USA. Produkten finns för närvarande på AppStore i Sverige och på Google Play.

PainDrainer® söker en AI Programmerare som kommer utveckla bolagets både befintliga och framtida produkter. Du blir medlem i ett litet och mycket duktigt utvecklingsteam som har fokus på utveckling av mobila applikationer baserade både på iOS, Android och webb.

Vi erbjuder en inspirerande och innovativ arbetsmiljö i Medicon Village med bästa möjligheter att medverka i utvecklingen av ett unikt bolag.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Du kommer bygga vidare på AI motorn som ger de rekommendationer som hjälper användaren att öka sin livskvalitet.
• Vi samarbetar med IBM Cloud och det är även där vi kör vår AI motor.
• Du kommer ha ett nära samarbete med utvecklarna som jobbar med backend och Frontend på Android, iOS och Web.
• Innovation och patientsäkerhet kommer vara ledstjärnor för AI- lösningen.
• Idag jobbar vi i Python och TensorFlow.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PainDrainer med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med hybridplacering i Lund. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Vi söker en Marknadskoordinator till Prostalund, ett konsultuppdrag som startar omgående och för rätt person finns det chans till anställning hos dem efter uppdragets slut. Här kan du växa och utvecklas hur mycket som helst, det är bara upp till dig själv. Här får du vara med lite överallt och “kastas in ” i olika uppdrag och arbetsuppgifter.

SÖKORD: mässor, broschyrer, hemsida, annonser

Om verksamheten

ProstaLund är ett svenskt medicintekniskt bolag. Företaget utvecklar innovativa produkter och behandlingar inom urologi. Bolaget har en patenterad metod för individanpassad värmebehandling för godartad prostataförstoring (BPE). Metoden heter CoreTherm®.

ProstaLund säljer alternativt hyr ut CoreTherm®-maskinen till kliniker och sjukhus och säljer därefter engångsprodukter för behandling av BPE. Engångsprodukterna utgörs av behandlingskatetrar och bedövningskatetrar och representerar en återkommande intäkt från behandlande kliniker.

ProstaLund har sitt huvudkontor i Lund. I Prostalund AB ingår även dotterbolaget Nordisk Medicin & Teknik AB. Företaget tillhandahåller innovativa och kostnadseffektiva produkter med god kvalité för att förenkla arbetet inom hälso- och sjukvården i Norden.

ProstaLund AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm.

Mer om tjänsten

Du kommer att assistera marknads- och försäljningschefen med:
– produktion och samordning av marknadsföringsmaterial
– skriva annonser
– samordning av försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter
– hantering av webbplatser och sociala medier, enligt Nasdaqs regler
– publicering av pressmeddelanden och uppdatera webbsidan
– Koordinera marknadsföringsevent/mässor
– växelansvarig och kontaktperson för IT
– kontorsrelaterade uppgifter inkl. styrelsemöten
– och andra företagsrelaterade uppgifter, som tex frukost, catering, inköp av kontorsmaterial m.m.

Din profil

Du måste tycka det är kul när vardagen är lite galen, när du får ta vissa saker “på uppstuds” men ändå att du försöker ligga steget före och ha superkoll.
Vi tänker att du har Högskoleexamen i kommunikation/marknadsföring eller grafisk design och/eller motsvarande erfarenhet.
Ca 2 års arbetslivserfarenhet inom kommunikation/marknadsföring, du har färdigheter i grafisk design, kan hantera webbplatser och sociala medier.
Du är magisk på att kommunicera, muntligt såväl som skriftligt för både engelska och svenska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Är du teknikintresserad och söker efter nya utmaningar? Trivs du att jobba tillsammans med andra mot gemensamma mål? Är du ordningsam och noggrann? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker dig som är teknikintresserad, ordningsam och redo för nya utmaningar.

Om verksamheten

Axis grundades 1984 och har sedan dess utvecklat teknik för en smartare och säkrare värld. Företaget är framgångsrikt såväl nationellt som internationellt och värderar innovation, trivsel och förbättringsarbete högt i verksamheten.

Mer om tjänsten

Du kommer att jobba med hantering av returer samt testning av produkter hos Axis Communications i Lund. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag 07.00-16.00 och kommer bland annat innefatta:

– Hantering av returer
-Tester
– Felrapportering
– Administration

Vi erbjuder dig en 6 månaders visstidsanställning hos oss på Dreamwork med god chans till förlängning. För rätt person finns det även möjlighet att bli anställd direkt av Axis.

Din profil

Som person är du självgående, lösningsorienterad, noggrann och har lätt för att samarbeta och jobba tillsammans med andra. Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och är nyfiken på att lära dig nya saker. Då tunga lyft kan förekomma har du god fysik och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Erfarenhet från tidigare lager- eller produktionsarbete är meriterande medan truckkort (A1-B4), B-körkort samt flytande svenska/engelska i tal- och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Till vår kund inom den offentliga sektorn söker vi nu en erfaren ekonomiadministratör alt. ekonom. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas pågå till sista mars. Möjlighet finns till förlängning upp till ytterligare sex månader.

About the job

Mer om tjänsten

Uppdraget omfattar ansvar för den löpande kassabokföringen, inklusive avstämningar. Utöver detta även tillkommer också andra ekonomiadministrativa uppgifter såsom upplägg av e-faktura på kunder, upplägg av autogiron på kunder, hantering av bokföringsfiler, avräkningar, utbetalningar av olika ersättningar, skicka påminnelser på kundfakturor, hantera inkomna ärenden via telefon och mail, samt ev övriga arbetsuppgifter inom enheten.

Arbete på distans är möjligt ca två dagar i veckan och arbetstiderna är relativt flexibla

Du blir i rollen anställd av Dreamwork eller anlitad som underkonsult. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi. Som stöd och trygghet har du en arbetsgivare med ett välkänt varumärke samt en engagerad konsultchef som är väl insatt i branschen och rollen. Vi hoppas att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Din profil

Du som söker har minst gymnasial utbildning inom ekonomi, vi ser positivt på eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom redovisning. För att lyckas i uppdraget bör du ha flerårig erfarenhet av ekonomiadministrativt arbete i en större organisation, gärna inom offentlig sektor, med inriktning kundreskontra och löpande redovisning som du ska ha mycket goda kunskaper i. Då arbetet innebär att hantera stora mängder transaktioner och data måste man vara van vid detta samt ha god IT-vana. Du bör också ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter vid hög arbetsbelastning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Raindance.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor står Anna Kirsten, anna.kirsten@dreamwork.se, 072-401 61 25 till förfogande.

About Dreamwork

We are People Management consultants. Instead of having a traditional recruitment and staffing agenda we work harder to match our candidates with our customers’ company culture. We have a close relationship with LinkedIn and our recruiters and researchers have certifications in the LinkedIn recruiter modul. Two times, we have been appointed as a Gasell company by Dagens Industri and have the same amount of times been nominated for EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork was founded in 2006 and we have delivered staff related services at over 130 cities in Sweden, from Kiruna in the north to Ystad in the south. We are ISO-certified according to ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du en engagerad person med stort intresse för tekniska lösningar? Gillar du att utveckla nya produkter i nära samarbete med kunder? Är du en van konstruktör som är nyfiken, positiv och ansvarstagande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som konstruktör på ASEPT i Lund arbetar du med att ta fram lösningar och produkter för pumpning och portionering av flytande livsmedel och andra produkter. Du arbetar ofta i projekt för kundspecifika lösningar, där du är delaktig i hela processen från en första idé till start av produktion av den färdiga produkten. Du arbetar också med innovationsprojekt, och du utför uppdateringar och underhåll i det befintliga produktsortimentet.

Du blir en del av R&D-avdelningen på ASEPT, och du rapporterar till Engineering Manager. Beslutsvägarna är korta, och du har ett nära samarbete med kolleger och avdelningar i hela företaget.

Om verksamheten

ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt även kemitekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemitekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen. Läsa gärna mer på asept.com.

ASEPT erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. ASEPT är efter en omställningsfas nu inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka den fortsatta resan.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som konstruktör på ASEPT innebär att:

• Ta fram konceptlösningar
• Arbeta i 3D-CAD och ta fram konstruktionsritningar
• Upprätta kalkyler
• Koordinera arbetsuppgifter och projekt
• Planera tester för både intern och extern provning
• Hålla i kontakter med verktygstillverkare och beräkningsingenjörer
• Utforma dokumentation
• Underhålla och uppdatera befintliga produkter
• Ge stöd till produktion i form av montageanvisningar mm

Din profil

Du har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller skaffat liknande kunskaper på annat sätt. Du har jobbat i några år som konstruktör, och du har ett gediget intresse för teknik och för att skapa bra lösningar. Du har stor vana av att jobba med 3D-CAD, och har du använt Solid Works är det en fördel. Du kan konstruera detaljer för tillverkning i plast, eller är du intresserad att skaffa sådan kunskap. Du har erfarenhet av arbete i både affärssystem och PDM-system, och du är en självklar användare av Excel.

Som person är du nyfiken och drivs av att hitta kreativa lösningar tillsammans med både kunder och kollegor. Du är noggrann och ansvarsfull, samtidigt som du är öppen för förändringar och utmaningar. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, samtidigt som du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du vill gärna vara en del av ett dynamiskt lagarbete där kunden står i centrum, och du tycker om att sprida positiv energi runtomkring dig.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Nu söker vi en kvalificerad ekonomiassistent som kan arbeta halvtid hos vår kund, ett medelstort bolag i Löddeköpinge. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår under 3-4 månader med möjlighet till förlängning. Hur du under uppdraget schemalägger din tid är flexibelt så om du har någon annan sysselsättning går det bra att göra detta i kombination.

Skynda dig att ansöka, processen är redan igång!

Om verksamheten

I detta uppdrag blir du anställd av oss på Dreamwork och uthyrd till vår kund som verkar inom bygg- och anläggningsbranschen med ett sjuttiotal anställda.

Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi. Som stöd har du en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke samt en engagerad konsultchef som är väl insatt i branschen och rollen.

Vi hoppas att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifter
• Löpande redovisning
• Kund och levreskontra
• Behjälplig vid månadsrapportering
• Avstämning av RR och BR
• Fakturahantering
• Moms och arbetsgivaravgift rapportering
• Allmän administration

System man arbetar i är Visma, Fortnoxm Bygglet och Bidcoin. Erfarenhet av dessa system anses meriterande men inget krav.

Din profil

Du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning i grunden samt erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent i en bred roll enligt ovan arbetsbeskrivning. Som komplement i din arbetsvardag är Excel ett naturligt verktyg som du känner dig väl förtrogen med.

För att trivas i rollen som konsult måste du vara självgående, prestigelös och tycka om mötet med nya människor och arbetsplatser. Du räds inte nya utmaningar eller att ta initiativ och det är självklart för dig att bidra till våra kunders framgång.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan med ditt CV så snart som möjligt. Kontakta gärna Anna Kirsten, 072 – 401 61 25 eller anna.kirsten@dreamwork.se vid intresse eller frågor. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.