Kort om tjänsten

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi söker en driven och engagerad Kontorschef som tillsammans med våra medarbetare på kontoret vill utveckla verksamheten i Ljungby. Drivs du av att utveckla verksamhet och medarbetare? I rollen som Kontorschef kommer ditt fokus vara att utveckla verksamheten mot ökad tillväxt och mot vår vision ”vi får landets småföretagare att växa”.

Om verksamheten

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Vi är ca 1 400 medarbetare på 135 orter över hela landet och erbjuder tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher.

För tredje året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp sex utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Mer om tjänsten

Som Kontorschef har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder, styr och utvecklar verksamheten med fokus att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt samt att leverera rådgivning med hög kvalitet. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoren. Vidare ansvarar du för att upprätthålla och skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners, där du har en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet i verksamhetsområdet.

Du ingår med flera Kontorschefer i en kontorsenhetsledning och rapporterar till chefen för kontorsenheten. Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag.

Din profil

Vi söker dig med akademisk utbildning och erfarenhet från vårt tjänsteområde ekonomi samt med ett genuint intresse för att utveckla våra kunders affärer. Som person är du en bra ledare, kommunikativ och har en god känsla och drivkraft för att bygga och utveckla långsiktiga relationer, såväl internt som externt. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och tillväxtarbete.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Blomsterberg. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare:
Annika Rydén, SACO, 0470-74 57 05
Iréne Gustafsson, Unionen, 0372-657 96