Kort om tjänsten

Vi söker en Responsible Person/Apotekare till DHL i Klippan för ett uppdrag på 3-6 månader med omgående start.

Sökord: apotekare, RP, farmaceut, receptarie

Mer om tjänsten

Vi söker en person som kommer att kontrollera och granska inleverans av läkemedel. Det innebär bland annat att ta prover, granska certifikat och dokument samt skicka vidare prover till labb och kund. Hanteringen sker enligt Good Distribution Practice (GDP) och Good Manufacturing Practice (GMP) med avseende på karantänhållning och provtagning efter import av läkemedel från tredje land. Du rapporterar till Europachefen.
Tjänsten är placerad i Klippan men resor till Örebro som motsvarar ca. 50 % av arbetstiden förväntas.

Din profil

För att trivas i rollen är du en person med mycket driv och stort kvalitetstänk.
Du har en Högskole-/Universitetsexamen till apotekare alternativt inom naturvetenskap med läkemedelsinriktning eller motsvarande.
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av liknande befattning eller från läkemedelsbranschen.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Gör gärna vårt test som finns på hemsidan.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Essentia Protein Solutions söker nu en Underhållschef.

Om tjänsten
Som Underhållschef på Essentia leder du det löpande arbetet inom ramen för planer, program, policy, ledningssystem och övriga direktiv från överordnad inom företaget. Tjänsten innebär ansvar för att all underhållsverksamhet genomförs enligt föreskrivna normer och rutiner, och ett ansvar för underhållspersonal i verksamheten. I tjänsten kommer du även att ha kontakt med externa företag och leverantörer, beställa tjänster internt och externt och ha ett ansvar för säkerhetsställning av myndighetskrav, efterlevnaden av lager, direktiv och standarder, och för anläggningens drift och livslängd.

Övriga arbetsuppgifter:
• Definiera strategier, policy för entreprenörer och reservdelar
• Vara delaktig vid nyanskaffning av utrustning
• Definiera processer och verktyg för att stödja underhållsaktiviteter
• Garantera en lämplig hantering och kontinuerlig förbättring av underhåll

Din profil
Du har bred erfarenhet av underhåll och förbättringsmetodik, upprättning av underhållsprocesser och etablering av KPI. Du har en teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet, samt erfarenhet av budgetplanering och kostnadskontroll. Som person är du handlingskraftig och drivande, kan arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Du behärskar databaser och andra stödsystem och skriver och talar obehindrat i både svenska och engelska.

Om verksamheten
Essentia Protein Solutions tillverkar och marknadsför proteiningredienser och naturliga smakkoncentrat för den globala livsmedelsindustrin. Baserat på kundernas behov utvecklar vi proteinlösningar som förbättrar smakupplevelsen, höjer näringsvärdet, förbättrar konsistensen och inte minst främjar produktens hållbarhet och kvalitet.

Vi marknadsför våra produkter i mer än 60 länder och våra ca. 280 anställda genererar årliga intäkter på 175 miljoner USD. Förutom Danmark har Essentia Protein Solutions anläggningar i Sverige, Spanien, England och USA.

De anställda i Essentia Protein Solutions arbetar tillsammans för att leverera riktade service och hållbara lösningar som hjälper till att skapa en ännu bättre affär för våra kunder.

Läs mer på essentiaproteins.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Dreamwork söker på uppdrag av GELITA Sweden en affärsdriven Inköpschef till den svenska verksamheten. Bolaget befinner sig i en intressant fas där du har goda möjligheter att påverka och utveckla bolagets inköpsprocesser.

Inköpsavdelningen på GELITA ansvarar för verksamhetens materialförsörjning som innefattar bland annat maskindelar, tekniska lösningar för produktion, kemikalier, tjänster etc, allt utom råvaran som hanteras i ett separat flöde. Är du en inköpschef med mycket energi och handlingskraft som uppskattar att arbeta i en internationell koncern är du personen vi söker.

Om verksamheten

GELITA Sweden AB är en av världens största gelatintillverkare och omsätter ca 850 miljoner kronor. Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm. GELITA Sweden AB s högkvalitativa livsmedelsgelatin används främst inom konfektyrprodukter och 90 % av produktionen går på export. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö. GELITA Sweden AB ingår i GELITA gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen. Läs mer på www.gelita.com

Mer om tjänsten

Som inköpschef är du ansvarig för bolagets inköpsavdelning och reservdelslager. Du har personalansvar för fyra personer varav två personer är verksamma på lagret. Tillsammans arbetar ni med bolagets inköpsprocesser och att skapa effektiva logistiska flöden samt optimera bolagets inköpsfunktion. Du har ett nära samarbete med fabriksorganisationen och övriga avdelningar inom organisationen. Du ansvarar för den kommersiella kontakten, inköpspriser, leveransupplägg och kapacitetssäkring mm för den svenska verksamheten. Leverantörerna finns främst i Sverige och Europa.

Inköpschefen har en bred och varierad roll med ansvar för bl a följande områden:

• Inköpsprocessen i sin helhet, optimera och skapa effektiva flöden. Driva igenom och utbilda personal om inköpsprocesser och rutiner
• Ta fram strategier för sortiment och val av leverantörer. Eftersöka och utvärdera nya leverantörer, söka samarbete och utveckla kontakter.
• Prisförhandlingar och avtalsskrivning
• Ta fram KPI:er och mätetal för att styra och analysera processer
• Säkerställa att globala policys och ISO 9001 processer inom sitt område uppdateras och efterlevs
• Företagets reservdelsförråd och dess lagervärde

Din profil

Du är en erfaren men också utvecklingsbar inköpschef gärna med industribakgrund och god kunskap om produktion och inköpsprocesserna. Du har relevant utbildningsbakgrund med sinne för affärer och van vid att ta beslut. Du uppskattar kontakten med leverantörer och verkar för långsiktiga framgångsrika relationer.

Som person är du driven och vill ta ansvar. Du är noggrann och strukturerad samt självgående. Utveckling och effektiviseringar är något du är van vid, välkomnar och ser som spännande utmaningar. Du har vidare en god förståelse för administrationen och service. Du är en god medarbetare och lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med personalen.

Då arbetet kommer att innebära en del internationella kontakter med både koncernbolag och externa leverantörer i Europa behöver du behärska engelska på god nivå, det är även meriterande om du kan tyska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult magnus.blomsterberg@dreamwork.com. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via mail.