Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en HR-specialist till Sametinget. Tjänsten är heltid och start 1 mars och pågår till december.
Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på Dreamwork.

Om verksamheten

Sametingets mål är att bevaka samt verka för en levande samisk kultur. Som HR-
specialist tillhör du HR-enheten som består av HR-chef, HR-specialist och HR-generalist. Tillsammans med HR-enheten arbetar du för hela myndigheten.

Mer om tjänsten

I denna roll arbetar du brett inom HR-området där du driver HR-processer framåt och arbetar med att ge stöd till chefer och medarbetare. Resor ingår i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Ge råd och stöd i HR-frågor
– Stötta vid rekryteringsprocesser
– Ta fram policyer och riktlinjer inom HR-området
– Delta i utveckling av HR-processer, metoder och verktyg inom bland annat
lönebildning, arbetsmiljö och samverkan
– Övriga arbetsuppgifter inom HR-enheten

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området. Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som önskvärt att du arbetat brett inom HR-frågor. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Meriterande är om du har kunskaper inom något av de samiska språken samt inom samisk kultur och samiskt samhällsliv.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är självgående, har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel. Det är viktigt att du kan sätta dig in i någon annans perspektiv en samtidigt har ett strategiskt tänk och ett brett perspektiv på frågor.

Ansökan

Välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet kommer ske löpande. Notera den korta svarstiden.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.