Kort om tjänsten

Nu söker vi en erfaren controller för konsultuppdrag
Omfattningen: Heltid 100%
Start: 1 feb 2023 eller tidigare enligt överenskommelse
Längd: 4-6 månader

Om verksamheten

Du blir under uppdraget anställd av Dreamwork, men jobbar på plats ute hos vår kund med viss möjlighet till distansarbete. Resor till myndighetens kontor i Stockholm kan förekomma. Resor och logi bokas och betalas i förekommande fall av myndigheten.

Mer om tjänsten

I uppdraget kan nedan arbetsuppgifter förekomma:

• ekonomiska analyser, uppföljningar och utredningar
• analys av verksamhetsinformation och ekonomisk information
• rapportsammanställning
• framtagande och analys av prognoser kopplade till verksamheten
• framtagande av ekonomiska beslutsunderlag
• budgetuppföljning
• servicefunktion med en till ledningen stödjande och rådgivande funktion
• arbete i ekonomisystemet U4 Agresso
Uppdraget kan förändras där du som konsulterande controller kan komma att ingå i projekt, i rollen som expert.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en eftergymnasial examen inom ekonomi eller motsvarande relevant utbildning med minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av arbete som controller med liknande arbetsuppgifter som ovan. Ett krav är att du har erfarenhet av statlig redovisning. Vidare har du goda kunskaper i MS Office (speciellt Excel), kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt) samt i ekonomisystemet U4 Agresso. Dessutom kommunicerar du obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Generellt gäller att du bör ha mycket god kompetens och erfarenhet inom controllingområdet med fokus inom finansiering och analys. Det är meriterande om du har arbetat som controller inom IT-relaterad verksamhet och primärt inom statlig verksamhet. Erfarenhet av utveckling av ekonomistyrning inom en myndighet är också meriterande. Som person ska du vara van vid att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Vidare bör du kunna arbeta flexibelt utifrån det behov som finns.

Ansökan

Välkommen att ansökan via länken i annonsen. Urvalet sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Nu söker vi dig som vill jobba som interim enhetschef i Vimmerby!

Start: 2022-09-01 eller snarast därefter
Längd: 6 månader
Omfattning: 75-80 %
Arbetsplats: Fysiskt på plats i Vimmerby

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Mer om tjänsten

Uppdraget avser operativt ledarskap för kontaktcenter och bibliotek. Du har ansvar för daglig organisation, bemanning och drift av dessa enheter, samt ansvar för att hantera personal, budget och arbetsmiljöfrågor. Uppdraget innefattar ekonomi, personal- och arbetsmiljöansvar för ca 15 medarbetare. Interimschefen rapporterar till Kommunikationschefen.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande chefsuppdrag som inkluderar god vana att hantera och driva personal- och arbetsmiljöfrågor (minst fem år). Vi vill även att du har flerårig erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten via länken i annonsen. Urvalet sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Du kommer i rollen som servicetekniker arbeta med akut och förebyggande underhåll samt optimering av Jernforsens biobränsleanläggningar. Tjänsten ställer krav på en teknisk kompetens där du får möjlighet att arbeta i en praktisk tjänst nära kund. Som servicetekniker ansvarar du för att ge god service och konsultation kring tekniska ärenden och bidrar till en god kundupplevelse. Arbetet bedrivs till största delen del ute hos Jernforsen Energis kunder och det innefattar därför resor i tjänst.

Om verksamheten

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass. Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

Din profil

Din bakgrund

• Hög teknisk kompetens, både teoretiskt och praktiskt.
• Erfarenhet från teknisk roll som till exempel underhållsmekaniker, elektriker, servicetekniker eller liknande.
• Erfarenhet av och förmåga till felsökning
• Ett lösningsorienterat arbetssätt
• Erfarenhet av el-/styr arbete i energi/processindustri är meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom el/automation är meriterande
• Möjlighet att resa i tjänst

Personliga Egenskaper

Du är en prestigelös och serviceinriktad problemlösare som har lätt att anpassa dig samt prioritera när oförutsedda situationer inträffar. Vidare är du en självgående och nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb, kommer bra överens med andra människor och är ödmjuk även när läget blir tufft. Din kommunikativa förmåga och sociala kompetens bidrar till att du har lätt att skapa förtroende hos kollegor och kunder.

Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Forma framtiden med oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Jernforsen med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vid frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Johnsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. Kajsa.johnsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Peab är Sveriges största Bygg- och anläggningsföretag och Nordens samhällsbyggare. Vi eftersträvar total kvalitet i varje del av byggprocessen och till det behöver vi engagerade och duktiga medarbetare. Nu söker vi en engagerad och strukturerad Kalkylingenjör till vår arbetsgrupp i Kalmar.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om verksamheten

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Mer om tjänsten

I rollen som kalkylingenjör på Peab ansvarar du för framtagande av anbudskalkyl och anbudsunderlag för en stor variation av projekt inom såväl offentlig som privat sektor. Du har en viktig roll i att leda, planera och samordna arbetet med anbud för att skapa lönsamhet i våra projekt. Du arbetar självständigt med att ta fram anbudsunderlag för kommande byggprojekt och är med projektet hela vägen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbud. Du kommer även vara delaktig i produktionskalkyler och projektförändringar och är ett stöd för arbetsplatsen under projektets gång. Ditt arbete sker i nära samarbete med såväl arbetschefer som projektchefer och som stöd i ditt arbete har du bland annat ett nätverk av kalkylingenjörer.

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom bygg samt eftergymnasial utbildning inom byggteknik alternativt har du tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har mycket god datorvana och har lätt för att arbeta i olika system. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, och du innehar B-körkort.

Du är en strukturerad och analytisk problemlösare med ett stort engagemang. Du trivs med att arbeta ensam och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är en bra lagspelare när det behövs. Vidare är du kostnadsmedveten och kan motivera och presentera dina ställningstaganden på ett bra sätt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa Johnsson, kajsa.johnsson@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.