Kort om tjänsten

Du kommer i rollen som servicetekniker arbeta med akut och förebyggande underhåll samt optimering av Jernforsens biobränsleanläggningar. Tjänsten ställer krav på en teknisk kompetens där du får möjlighet att arbeta i en praktisk tjänst nära kund. Som servicetekniker ansvarar du för att ge god service och konsultation kring tekniska ärenden och bidrar till en god kundupplevelse. Arbetet bedrivs till största delen del ute hos Jernforsen Energis kunder och det innefattar därför resor i tjänst.

Om verksamheten

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass. Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

Din profil

Din bakgrund

• Hög teknisk kompetens, både teoretiskt och praktiskt.
• Erfarenhet från teknisk roll som till exempel underhållsmekaniker, elektriker, servicetekniker eller liknande.
• Erfarenhet av och förmåga till felsökning
• Ett lösningsorienterat arbetssätt
• Erfarenhet av el-/styr arbete i energi/processindustri är meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom el/automation är meriterande
• Möjlighet att resa i tjänst

Personliga Egenskaper

Du är en prestigelös och serviceinriktad problemlösare som har lätt att anpassa dig samt prioritera när oförutsedda situationer inträffar. Vidare är du en självgående och nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb, kommer bra överens med andra människor och är ödmjuk även när läget blir tufft. Din kommunikativa förmåga och sociala kompetens bidrar till att du har lätt att skapa förtroende hos kollegor och kunder.

Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Forma framtiden med oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Jernforsen med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vid frågor är du välkommen att kontakta Kajsa Johnsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. Kajsa.johnsson@dreamwork.se