Kort om tjänsten

Jergo söker en Teknisk Chef till sin verksamhet i Höganäs.

Vill du ha ett omväxlande och tekniskt avancerat arbete i en spännande verksamhet? Har du gedigna tekniska kunskaper och gärna också praktiska erfarenheter inom bearbetning? Är du bra på att se möjligheter med kundens bästa i fokus? Är du dessutom positiv, utåtriktad, noggrann och ansvarstagande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef på Jergo hittar du lösningar och tar det tekniska ansvaret för företagets aktiviteter som genomförs på plats hos kund. Du samordnar planering och förberedelser, och du leder också genomförandet av kundprojekten. Du har även en viktig uppgift i att skapa nya affärsmöjligheter, och du bidrar samtidigt till utvecklingen av metoder och arbetssätt.

Till din hjälp har du 5 mycket kunniga och erfarna tekniker som du också har det dagliga personalansvaret för. Tjänsten är placerad i Höganäs, och du rapporterar till site-ansvarig. Resor förekommer i tjänsten.

Om verksamheten

Jergo AB är ett teknikinriktat företag med placering i Höganäs och Bergen i Norge. Verksamheten riktar sig mot industriunderhåll och kunderna är främst företag inom verkstads-, energi- och processindustrin. Jergo är marknadsledande i Skandinavien när det gäller försäljning och uthyrning av mobila maskiner. Jergo erbjuder avancerade tjänster på plats hos kunder där mobil bearbetning är en specialitet. Jergo omsätter ca 50 MSEK och har i dagsläget 11 anställda i Höganäs.
Läs gärna mer på https://jergo.se/

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Ta fram och ansvara för tekniska lösningar
• Planera och genomföra uppdrag hos kunder
• Kommunicera med kunder och ge förslag på lösningar
• Samordna och leda teamet med tekniker
• Utveckla metoder och arbetssätt
• Ha kontakt med maskinleverantörer
• Ta fram instruktioner
• Ta fram offerter
• Registrera order i affärssystemet
• Genomföra underhållsaktiviteter i egen verkstad

Din profil

I rollen som Teknisk Chef måste du ha en mycket god allmänteknisk förståelse, och du bör ha en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Har du kunskaper specifikt inom bearbetning är det en fördel. Det är också bra om du är van att samordna aktiviteter och att ta ansvar för kunduppdrag.

Du trivs både på din hemmabas och på plats ute i olika verksamheter där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och kunder. Din datorvana är god, och du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift. Du har B-körkort.

Som person är du utåtriktad, positiv och drivande. Du är också noggrann och lösningsorienterad, och du är van att ta fram praktiskt genomförbara lösningar på problem och utmaningar du ställs inför. Du ser till helheten, och du tar självklart ansvar så att aktiviteter och åtaganden genomförs på bästa sätt. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Calderys Nordic söker en Laboratory Engineer till sin verksamhet i Höganäs.

Vill du bli en del av en grupp med den viktiga uppgiften att verifiera och frisläppa producerat material? Är du noggrann och ansvarstagande samtidigt som du är bra på att samarbeta? Har du dessutom kunskaper i kemi och erfarenhet från arbete på lab? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Laboratory Engineer ansvarar du för att genomföra och dokumentera tester av material från företagets olika produktionsprocesser. Du kommer också att vara den som frisläpper producerat materialet för fortsatt hantering inför leverans till kund. Du blir en viktig kugge i teamet på lab, och tillsammans med dina arbetskamrater ser du till att verksamheten där fungerar på ett säkert och smidigt sätt. Lab-teamet består av 4 medarbetare och leds av lab-chefen.

Om verksamheten

Calderys är världsledande inom monolitiska eldfasta material, och tillhandahåller skräddarsydda och innovativa lösningar tillsammans med kompletta servicetjänster till olika industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden.
Calderys är ett internationellt företag med ca 2300 medarbetare som erbjuder sina anställda en värld av möjligheter på företagets fabriker, verkstäder och kontor i fler än 30 länder. Calderys har mer än 100 års erfarenhet av eldfasta material. Läs gärna mer på www.calderys.com

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Laboratory Engineer innebär att:

• Dagligen genomföra och dokumentera olika tester av material som producerats
• Godkänna och frisläppa produktionsbatcher
• Utfärda QC-certifikat
• Hantera kvalitetsavvikelser
• Vid behov genomföra inköp av förnödenheter och annat material till labet
• Uppdatera mätetal och labets anslagstavla
• Genomföra ankomstkontroll av råmaterial
• Vara delaktig i förbättringsaktiviteter

Din profil

I rollen som Laboratory Engineer behöver du ha grundläggande kunskaper i kemi, och du bör också ha en teknisk utbildning. Du har erfarenhet av arbete i ett tillverkande företag. Du bör ha jobbat en tid på ett lab och skaffat kunskaper om hur man genomför provtagning och analyser på ett säkert och effektivt sätt.

Din datorvana är god, och du är en van Excel-användare. Har du även erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem är det en fördel. Körkort och truckkort är andra fördelar. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du intresserad, ansvarstagande och noggrann. Du sätter säkerheten främst samtidigt som du utför dina uppgifter och driver arbetet framåt. Du har lätt för att kommunicera, och du är bra på att samverka med andra.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag! Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Karl Månsson på telefon 0761 756109 eller mail karl.mansson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Calderys Nordic söker en Underhållschef till sin verksamhet i Höganäs. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en effektiv produktionsverksamhet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära, närvarande och pedagogisk ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Underhållschef ansvarar du för att planera, genomföra, följa upp och utveckla verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du både med att utveckla arbetssättet och att förbättra och modernisera produktionsutrustningen. Till din hjälp har du 5 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för. Du rapporterar till Calderys Site Manager i Höganäs.

Om verksamheten

Calderys är världsledande inom monolitiska eldfasta material, och tillhandahåller skräddarsydda och innovativa lösningar tillsammans med kompletta servicetjänster till olika industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden.
Calderys är ett internationellt företag med ca 5700 medarbetare som erbjuder sina anställda en värld av möjligheter på företagets fabriker, verkstäder och kontor i fler än 30 länder. Calderys har mer än 100 års erfarenhet av eldfasta material. Läs gärna mer på www.calderys.com

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Underhållschef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Säkerställa tillgång på reservdelar
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att föreslå och delta i investeringsprojekt
• Ansvara för fastighetsunderhåll
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget och hantera fakturor
• Utvärdera och analysera KPI:er och mätetal för underhåll

Din profil

I rollen som Underhållschef är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning och god kännedom om arbetsmiljöregler. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du nyfiken, analytisk, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag! Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Karl Månsson på telefon 0761 756109 eller mail karl.mansson@dreamwork.se

Har du erfarenhet av arbete inom säkerhet och kvalitét? Vill du utmana dig själv och bygga upp ditt arbete från grunden? Då kan du vara den vi söker till Höganäs Energi AB!

Om tjänsten
Tjänsten är en helt ny roll inom bolaget där du kommer att ha stor självständighet och påverka hur vi prioriterar och dokumenterar arbetet. Inledningsvis kommer tjänsten att ägna större delen av tiden till att bygga upp och utveckla bolagets säkerhetsarbete och dess processer. I takt med att arbetet alltmer kan övergå i lite mer av förvaltning kommer kvalitetsarbetet att öka i betydelse för tjänsten. Det kommer vara en stödjande och delvis styrande funktion för samtliga affärsområden och du kommer rapportera till ledningsgruppen. I din roll kommer du att samarbeta med nätchefer, underhållschefer och arbetsledare. Externt ser vi gärna att du bygger och underhåller ditt nätverk för att utvecklas inom ditt område och vara uppdaterad med omvärldsbevakningen. Du kommer bli anställd hos Höganäs Energi, rapporterar till VD och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du har ett tydligt ansvar för säkerhetsfrågorna i bolaget. Det innebär ett tydligt fokus för dig när det kommer till säkerhetsfrågornas olika aspekter och metoder för processdokumentation, arbetsmiljö och hållbarhet.
• Risk- och sårbarhetsarbete för att reducera risker, minska sårbarheter och förbättra vår förmåga att förebygga och hantera kriser.
• Utveckla samt dokumentera våra processer och rutiner så att vi eventuellt skulle kunna påbörja en ISO certifiering.
• Systematiskt arbetsmiljöarbetet kommer drivas löpande.
• Du kommer ansvara för att skapa tydligare fokus på hållbarhetsfrågorna för att skapa ännu bättre resultat.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har dokumenterad flerårig erfarenhet av säkerhetsfrågor, processer, hållbarhets- och arbetsmiljöarbete. Du är en kommunikativ och stödjande person och du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska för att tydligt kunna förmedla ditt budskap. Samtidigt är lyhördhet för dina kollegor en viktig egenskap. Att samarbeta och ta hjälp både inifrån organisationen och externt är för dig inga konstigheter. Du besitter också förmågan att kunna arbeta självständigt och strukturerat. Du har en eftergymnasial utbildning exempelvis från Yrkeshögskolan eller Universitetet.

Om verksamheten
Höganäs Energi är Kullahalvön kommunalägda energibolag. Vi ska skapa förutsättningar för ett funktionellt och hållbart liv för Kullahalvön invånare, företag och besökare. Vi tillhandahåller en helhetslösning med pålitlig infrastruktur och tjänster för elektricitet, värme och kommunikation. Och vi blickar hela tiden framåt mot nya sätt att förbättra livet på Kullahalvön. Ledstjärnorna som genomsyrar vårt förhållningssätt och dagliga arbete är: Hjälpsamhet, Engagemang och Glädje. Vi har stark lokal förankring och ska vara det självklara valet i Kullahalvön.

Vi levererar el till samtliga fastigheter i Kullahalvön. Dagligen arbetar vi för att hålla en hög leveranssäkerhet och servicegrad till ett attraktivt pris för våra 16 000 elnätskunder. Vi förvaltar ett fibernät som är utbyggt till samtliga invånare i kommunen, och vi producerar och levererar fjärrvärme i vårt eget fjärrvärmenät som kontinuerligt byggs ut.

Att kunna producera egen miljövänlig el och samtidigt bidra till samhällets energiförsörjning, är möjligt med solceller. Vi levererar solcellslösningar till både villor, bostadsrättsföreningar, företag och lantbruk.

Vi erbjuder också laddstolpar och laddboxar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar, och vi har ställt ut laddstolpar på offentliga platser runt om i kommunen.

Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi olika energitjänster som till exempel energideklarationer, energikartläggningar, systemrådgivning, miljöcertifieringstjänster, utbildningar och tekniska investeringsrapporter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Är du en driven och engagerad person som är på jakt efter nya utmaningar? Har du tidigare jobbat inom industri eller produktion? Vill du vara med och driva Välinge Innovation till nästa nivå och göra företaget ännu bättre? Då är det kanske dig vi söker.

Om verksamheten

Välinge Innovation är ett världsledande företag inom golv- och möbelindustrin i Viken som ser mycket ljust på 2023. Företaget bildades 1993 och med deras banbrytande limfria klickgolv har de förenklat tillvägagångsättet för golvläggning i världen. Välinge har omkring 100 anställda och här får du möjligheten att jobba i ett härligt team med goda utvecklingsmöjligheter om du visar framfötterna.

Mer om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör i fantastiska Viken hos Välinge Innovation AB. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar övervakning av maskiner, kvalitetskontroller samt packning av produkter. Då tunga lyft förekommer bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i. Arbetet är förlagt till 5-skift vilket innebär att du kommer jobba både helger, vardagar samt natt. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående där du får en sex månader visstidsanställning hos oss på Dreamwork och blir uthyrd till Välinge. Därefter finns det för rätt person, stora möjligheter att bli övertagen och anställd direkt av kund.

Din profil

För att trivas i rollen som maskinoperatör krävs det att du är nyfiken, engagerad och framåt. Då du kommer jobba både enskilt och i grupp är det viktigt att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna och alltid ställer upp för dina kollegor när det behövs. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som produktionsmedarbetare, operatör eller montör men det är inget krav.

B-körkort och egen bil är ett krav medan truckkort A+B är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Till Höganäs Energi söker vi en person för att arbeta med deras elhandel. Du kommer vara en backup till nuvarande elhandelsansvarig (konsult) och efterhand kommer du att ta över mer och mer uppgifter. Så här finns en stor möjlighet för dig som vill utvecklas inom området. Kanske sitter du idag på backoffice för elhandel, fondförvaltning eller har du på något annat sätt skaffat dig koll på elhandeln. Andra uppgifter som systemförvaltning, controlling eller arbete inom ekonomi bedömmer vi som likvärdiga.

Sökort: elhandel, elansvarig, el, elbranschen, elmarknad, riskbedömning, analys, förvaltning, backoffice, säljbackoffice, controller

Arbetsuppgifter
• Produkthantering och utveckling i vårt system.
• Portföljhantering och förvaltning av våra elinköp.
• Rapportering och kontroll av den löpande verksamheten både internt men också i externa system.
• Omvärldsspaning och analys av marknaden.
• Hålla löpande dialog med vår balansansvariga.
• Hantera regelverket och förändringar inom elhandelsaffären
• Stödja säljorganisationen med avtal, material och utbildning vid behov.
• Hjälpa till med kundhanteringen så som administrera avtal, förlängningar och uppsägningar
• Utveckla och växa vår elhandelsaffär tillsammans med organisationen.

Du rapporterar till Sälj och Marknadschef samt ingår i avdelningen Sälj och Marknad som idag består av 12 personer.
Tjänsten är en anställning direkt hos Höganäs Energi och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Vem är du som person
För att lyckas i rollen ser vi en positiv, strukturerad och initiativtagande person som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta och ha kontakter med såväl personer inom organisationen som utåt, samtidigt bör du också vara självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Att kunna konversera och kommunicera på ett förtroendeingivande sätt såväl muntligt som skriftligt är av vikt i tjänsten och du talar och skriver svenska obehindrat.

Om verksamheten

Höganäs Energi ägs av Höganäs kommun och ger energi till Kullabygden med hållbarhet som ledord. Därför är cirka 90 procent av vår fjärrvärme återvunnen restenergi från bygdens industrier. Vi ger också våra invånare obegränsad, snabb surf genom fiber. Till och med fyren längs ut på Kullahalvön är ansluten till fiber. Elnätet är den drivande motorn i bolaget och här har vi vårt hjärta och ursprung. Oavsett väderlek tryggar våra medarbetare elnätets funktion genom underhåll, förbättringar och snabba reparationer.
Vi säljer givetvis också energilösningar och el och ser oss som det trygga, självklara valet för alla som bor i Kullabygden. Bland energilösningar hör det till att erbjuda Kullabygdens olika aktörer miljövänliga solcellslösningar, batterier och laddstolpar för elfordon, något som ökar kraftigt och som bara är början på en revolution inom det vi kan bäst – hållbara, lokalproducerade lösningar som är bra både för invånarna, företagen och miljön, här där vi verkar och bor. Tillsammans skapar vi hållbarhet för Kullabygden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Är du på jakt efter nytt arbete? Är du praktiskt lagd och är redo att ge järnet? Vill du jobba på ett företag med stark tillväxt där mycket spännande kommer hända under 2022? Kan du börja omgående?

Då är du välkommen att söka tjänsten som maskinoperatör på Välinge Innovation, ett framgångsrikt företag i Nordvästra Skåne med avtalsmässiga löner och förmåner samt möjligheter till fast anställning.

Sökord: Maskinoperatör, maskinarbete, produktionspersonal, produktionsarbete, produktionsjobb, montör, operatör, operatörsarbete

Mer om tjänsten

Just nu söker vi medarbetare inom industri och produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet som produktionsmedarbetare, operatör eller montör, men det är inget krav. Du blir anställd av oss på Dreamwork med marknadsmässig lön, kollektivavtalade semestrar och pensioner. Vår uppdragsgivare för dessa jobb är Välinge Innovation, ett världsledande företag inom golv- och möbelindustri med hemadress i Viken, Höganäs Kommun. Här får du jobba i ett härligt team med goda utvecklingsmöjligheter om du visar framfötterna. Dessutom har du, som anställd på Dreamwork, en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!

I dina arbetsuppgifter som maskinoperatör ingår arbete vid maskin, kvalitetskontroll, packning och i viss mån truckkörning. Krav på B-körkort och tillgång till bil, truckkort A+B är meriterande.

Tjänsten är på heltid med start omgående och stora möjligheter till fast anställning på Välinge Innovation efter en tid som uthyrd. Anställningen är således hos oss på Dreamwork till en början. Arbetstiden är förlagd till 2-skift men andra skift kan och kommer förekomma

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du en driven person som är positiv och snabblärd? Har du erfarenhet av industri- eller produktionsarbete? Är du på jakt efter nästa utmaning och kan börja omgående? Är du kvalitetsmedveten och har ett intresse av att lära dig mer för att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Till Nordic Waterproofing i Höganäs söker vi nu flera operatörer med start omgående. Du kommer att bli anställd hos oss på Dreamwork och uthyrd till Nordic Waterproofing.

Sökord: maskinoperatör, industriarbete, produktionsarbete, montör, maskinskötare, processoperatör, industri

Om verksamheten

Nordic Waterproofing AB erbjuder via sina välkända varumärken Mataki och Trebolit trygga och säkra tätskiktssystem för tak som skydda byggnader i det svenska klimatet. Genom att utveckla och producera innovativa lösningar erbjuder vi en optimal miljö och totalekonomi för våra intressenter. Huvudkontor, produktion, utvecklingsavdelning och lager finns i Höganäs. Vi ingår i Nordic Waterproofing Group, som är börsnoterade vid Nasdaq Stockholm sedan juni 2016.

Mer om tjänsten

Som operatör arbetar du bl.a. med övervakning av maskiner och processer, enklare underhåll och kontinuerligt kvalitetsarbete. På sikt kommer du läras upp att köra maskinerna själv och du bör därför vara en intresserad och nyfiken person med god teknisk förståelse. Arbetstiden är förlagd med rullande tre-skift vilket innefattar dagtid, kvällstid samt nattpass.

Din profil

Du som söker tjänsten är en flexibel lagspelare som arbetar för gruppens och företagets bästa. Du känner ansvar för ditt arbete och är både kvalitetsmedveten och visar intresse samt engagemang. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning men ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom industri eller produktion. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet som till exempel montör, maskinoperatör, produktionsarbetare eller maskinförare.

B-körkort samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du en driven person som är positiv och snabblärd? Har du erfarenhet av industri- eller produktionsarbete? Är du på jakt efter nästa utmaning och kan börja omgående? Är du kvalitetsmedveten och har ett intresse av att lära dig mer för att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Till Nordic Waterproofing i Höganäs söker vi nu flera operatörer med start omgående. Du kommer att bli anställd hos oss på Dreamwork och uthyrd till Nordic Waterproofing.

Sökord: maskinoperatör, industriarbete, produktionsarbete, montör, maskinskötare, processoperatör, industri

Om verksamheten

Nordic Waterproofing AB erbjuder via sina välkända varumärken Mataki och Trebolit trygga och säkra tätskiktssystem för tak som skydda byggnader i det svenska klimatet. Genom att utveckla och producera innovativa lösningar erbjuder vi en optimal miljö och totalekonomi för våra intressenter. Huvudkontor, produktion, utvecklingsavdelning och lager finns i Höganäs. Vi ingår i Nordic Waterproofing Group, som är börsnoterade vid Nasdaq Stockholm sedan juni 2016.

Mer om tjänsten

Som operatör arbetar du bl.a. med övervakning av maskiner och processer, enklare underhåll och kontinuerligt kvalitetsarbete. På sikt kommer du läras upp att köra maskinerna själv och du bör därför vara en intresserad och nyfiken person med god teknisk förståelse. Arbetstiden är förlagd med rullande tre-skift vilket innefattar dagtid, kvällstid samt nattpass.

Din profil

Du som söker tjänsten är en flexibel lagspelare som arbetar för gruppens och företagets bästa. Du känner ansvar för ditt arbete och är både kvalitetsmedveten och visar intresse samt engagemang. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning men ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom industri eller produktion. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet som till exempel montör, maskinoperatör, produktionsarbetare eller maskinförare.

B-körkort samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du på jakt efter nytt arbete? Är du praktiskt lagd och är redo att ge järnet? Vill du jobba på ett företag med stark tillväxt där mycket spännande kommer hända under 2022? Kan du börja omgående?

Då är du välkommen att söka tjänsten som maskinoperatör på Välinge Innovation, ett framgångsrikt företag i Nordvästra Skåne med avtalsmässiga löner och förmåner samt möjligheter till fast anställning.

Sökord: Maskinoperatör, maskinarbete, produktionspersonal, produktionsarbete, produktionsjobb, montör, operatör, operatörsarbete

Mer om tjänsten

Just nu söker vi medarbetare inom industri och produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet som produktionsmedarbetare, operatör eller montör, men det är inget krav. Du blir anställd av oss på Dreamwork med marknadsmässig lön, kollektivavtalade semestrar och pensioner. Vår uppdragsgivare för dessa jobb är Välinge Innovation, ett världsledande företag inom golv- och möbelindustri med hemadress i Viken, Höganäs Kommun. Här får du jobba i ett härligt team med goda utvecklingsmöjligheter om du visar framfötterna. Dessutom har du, som anställd på Dreamwork, en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!

I dina arbetsuppgifter som maskinoperatör ingår arbete vid maskin, kvalitetskontroll, packning och i viss mån truckkörning. Krav på B-körkort och tillgång till bil, truckkort A+B är meriterande.

Tjänsten är på heltid med start omgående och stora möjligheter till fast anställning på Välinge Innovation efter en tid som uthyrd. Anställningen är således hos oss på Dreamwork till en början. Arbetstiden är förlagd till 2-skift men andra skift kan och kommer förekomma

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.