Kort om tjänsten

Som säljare på Sandmaster är du en rådgivande specialist på rengöring av lek- och sportytor, dvs. sand, gummi och konstgräs. Sandmaster har en unik och ledande position i branschen, din roll bygger på expertis och förtroende när du säljer in dina tjänster till kommuner, fastighetsbolag och idrottsföreningar i din region som sträcker sig från Skåne upp till Dalarna. Du bor troligen i Skåne, Halland eller Västra Götaland.

Sökord: regionsäljare, resande, utesäljare, golfbana, fotbollsplan, markunderhåll, underlag, grönyta, grönytor, parkunderhåll

Om verksamheten

Sandmaster är sedan många år marknadsledande i Europa på att rena och lufta sand på lekplatser. Med tiden har utbudet utökats och vi erbjuder idag även rengöring av andra lek- och sportytor såsom konstgräs, gummi, sten och betong.

Sandmaster är ett starkt varumärke som står för innovation och hög standard. Vi har ett modernt förhållningssätt i frågor som handlar om underhåll och skötsel av lek- och sportytor, kombinerat med fokus på miljö och kvalitet.

Vårt moderbolag är tyskt, i Sverige har vi 2 säljare och flera team som utför våra uppdrag ute hos kunderna.
Läs mer på www.sandmaster.se

Mer om tjänsten

Du driver självständigt arbetet i din region, tar hand om befintliga och nya kunder, planerar och genomför kartläggningar och demonstrationer för kunder. Du kommer att befinna dig på resande fot den mesta tiden i veckorna under högsäsongen. Allt från offerter till fakturering och viss mötesbokning får du hjälp med från kollegor på kontoret, du kan fokusera på att jobba med kunderna.

Säljprocessen kan vara lång och innebär att du ger råd i flera steg. Du besöker befintliga eller blivande kunder för att skapa relationer och för att undersöka hur deras underhåll av lek- och sportytor ser ut. Du erbjuder genomgång, mätning och bedömning av kundens ytor, efter det görs en underhållsplan och eventuellt en demonstration av hur Sandmasters rengöring går till i praktiken innan affären är klar.

För att snabbt kunna möta kundens intresse för en demo av sandrening, ges du förutsättning att själv utföra den.

Sandmaster är delaktiga i olika projekt som handlar om hur underlag bör skötas, exempelvis tillsammans med Naturvårdsverket med miljöhänsyn i fokus eller med kommuner som behöver ta hänsyn till regelverk som styr säkerheten på lekplatser. Sandmaster är också medlem i fotbollförbundets Anläggningslag. I din roll ingår att agera som rådgivare eller föredragshållare även i dessa sammanhang.

Din profil

Du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning, gärna av komplexa tjänster. En fördel är om du har någon erfarenhet av grön- eller sportytor och intresse för miljö, natur och sport.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en resultatinriktad och driven person som jobbar strukturerat och med stort engagemang. I teamet har vi ett nära samarbete, för att trivas behöver du vara en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du möter dina kunder med seriositet och lyhördhet.

Den här tjänsten kräver att du kan resa mycket, vi tror att du har provat på det redan.

Du kommunicerar med företagsledningen på engelska. I kommunikationen med kontoret och i ditt dagliga arbete pratar och skriver du en korrekt svenska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 januari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Vi söker en aktiv säljare för anställning hos Jernforsen. I tjänsten agerar du som projektsäljare och arbetar aktivt med bearbetning av marknaden. Som säljare hos oss kommer du ha dina kunder inom ett flertal olika branscher, allt ifrån sågverk och tillverkande industrier till kommunala fjärrvärmeleverantörer.
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv och strategiskt tänk gällande försäljning. Tjänsten är med placering på kontoret i Halmstad. Du rapporterar till företagets försäljningschef.

Sökord: säljare, kundansvarig, projektsäljare, account manager, distriktssäljare, fältsäljare

Som säljare/ projekt säljare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att utveckla och identifiera affärsmöjligheter samt ta ansvar över specifika befintliga nyckelkunder. Vidare kommer du att arbeta med att upprätthålla och utöka marknaden genom att skapa långsiktiga relationer med befintliga kunder såväl som att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder.
Du genomför egna kundbesök och genererar förfrågningar samt färdigställer med hjälp av huvudkontoret i Halmstad eller Lem attraktiva offerter. Du dimensionerar anläggningar och sätter pris, medan HK hjälper till med nödvändiga tekniska underlag samt eventuell annan teknisk support på detaljnivå. Efter att du tecknat ordern tar sedan Jernforsens/Linkas tekniska projektledare över för färdigställande, men du behåller det övergripande ansvaret för kunden och koordinerar de olika aktiviteter som behövs framöver.
Kunderna finns huvudsakligen i Sverige och Norge men även på marknader som Danmark, Finland, UK och Polen, men huvudmarknad är Sverige.

Om verksamheten

Jernforsen som ingår i Linka Group producerar kompletta, högkvalitativa bioenergianläggningar – med en kapacitet upp till 35 MW för värmeproduktion.
Sedan mer än 40 år har Linka Group levererat biobränsleanläggningar till mer än 1 000 nöjda kunder världen över. Företaget ligger idag i den absoluta spetsen gällande teknisk utveckling och produktion av miljövänliga biobränsleanläggningar som drivs av skogsprodukter såsom trä, flis, bark och pellets men även avfall i form av returträ och RDF/SRF. Kunderna är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers-och cellulosaindustrin samt kommunala och privatägda fjärrvärmeverk.

Genom ett nära samarbete med forskare och experter vidareutvecklas förbränningstekniken kontinuerligt för att kunna möta framtidens allt striktare miljökrav samt även säkerställa att man kan erbjuda bioenergianläggningar med marknadens bästa driftsekonomi.

Linka Group har för närvarande omkring 100 anställda på kontoren i Halmstad och i Järnforsen samt i Lem (Danmark). För mer information om företaget och produkterna, besök gärna www.jernforsen.com, www.linkaenergy.com

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med teknisk projektförsäljning och utvecklat komplexa affärer, gärna försäljning av skräddarsydda anläggningar till kunder inom något segment där Linka Group är verksamt. Vidare är du resultat- och målinriktad, har en stark entreprenöriell ådra och är van vid att styra ditt arbete med goda resultat.
Du är en prestigelös och en trygg säljare som har förmåga att driva och utveckla kunder mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har förmågan att utveckla affärer och fokuserar på kvalitativ försäljning med kundens behov och framtida utveckling i fokus. Vidare är du självgående, ansvarstagande samt proaktiv – och drivs framförallt av att göra goda affärer, samtidigt som du har förmåga att bygga goda relationer både internt och externt. Arbetet präglas av frihet under ansvar så ett stort mått av egen drivkraft behövs.

Du är förmodligen ingenjör/tekniskt utbildad vilket gör att du har den bredd som behövs för att kunna diskutera möjliga skräddarsydda lösningar på ett övertygande sätt tillsammans med kunder från olika branscher, samtidigt som du är lyhörd och förstår kundens behov av eventuella kundanpassningar utifrån en både teknisk och kommersiell synvinkel.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datavana och hanterar de vanliga Office programmen, såväl som du har arbetat i något affärssystem/CRM. Du kommer främst att ha kunder i Sverige, men resande ingår som en naturlig del av arbetet och det är givetvis ett krav att du har B-körkort. Du planerar dina veckor själv, men du bör räkna med 7-8 övernattningar per månad.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Med anledning av GDPR kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Ekonomiassistent, till konsultuppdrag i Halmstad som startar omgående och varar till slutet på juni.

SÖKORD: ekonomi, kundreskontra, moms, intrastat, ekonomiassistent.

Om verksamheten

Du blir anställd som konsult hos Dreamwork och ingår i vår konsultverksamhet och uthyrd till vår kund i Halmstad.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter blir bland annat:
– Kundreskontra
– Kreditbedömningar
– Löpande bokföring
– Avstämningar
– Påminnelser
– Moms
– Intrastat
– Statistik

Din profil

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du vana från bokslut och att arbeta i SAP är det ett plus.
För att trivas i rollen tycker du om att självständigt föra ditt arbeta framåt på ett strukturerat, noggrant och effektivt arbetssätt. Du kommunicera väl med andra, är initiativrik och har ett flexibelt förhållningssätt.
Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork och uppdraget på Swedbank är på 6 månader. Uppdraget startar i december och under dina första veckor får du en gedigen utbildning för att få rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

Swedbanks kontor är beläget i fina lokaler i Halmstad. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Sökord: Swedbank, kundservice, kundtjänst, kundservicemedarbetare, ekonomi.

Din profil

Swedbanks första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kommer att arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork och uppdraget på Swedbank är på 6 månader. Uppdraget startar 2018-10-08 och under dina första veckor får du en gedigen utbildning för att få rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

Swedbanks kontor är beläget i fina lokaler i Halmstad. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Sökord: Swedbank, kundservice, kundtjänst, kundservicemedarbetare, ekonomi.

Din profil

Swedbanks första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kommer att arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork och uppdraget på Swedbank är på 6 månader. Uppdraget startar i februari/mars och under dina första veckor får du en gedigen utbildning för att få rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

Swedbanks kontor är beläget i fina lokaler i Halmstad. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Swedbanks första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter- och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kan kommer att få arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Vi söker kundservicemedarbetare för kommande uppdrag hos vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära bland annat att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt. Du erbjuds en anställning på Dreamwork med möjlighet till anställning hos kunden under förutsättning att ni trivs med varandra. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Sökord: Kundtjänst, kundservice, service, kundservicemedarbetare

Din profil

Första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om vår kunds produkter och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kommer att få arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag. Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

AJ Produkters inhousebyrå i Halmstad söker en Art Director som har kompetens och idéstyrka för att utveckla och driva kommunikation framåt. Du är en erfaren Art Director med kreativ höjd och som ska fokusera på det grafiska formspråket. AJ Produkter är ett företag med högt tempo, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och påverka. Hos oss får du arbeta i en internationell koncern där dina kreativa visioner blir verklighet i globala kampanjer som når ut i 19 europeiska länder.

Sökord: art director, ad, creative director, webbdesigner, webb, designer, orginalare, digital, graphic, copywriter

Om verksamheten

AJ Produkter AB är en helhetsleverantör av möbler och inredning för kontor, skola, lager och industri. Familjeföretaget grundades i Hyltebruk 1975 och finns idag representerade i 19 europeiska länder med 900 anställda och en omsättning på 1,6 miljarder SEK. Vår kombination av över 15 000 kvalitetsprodukter, egen design och egen tillverkning gör oss till ett spännande företag i framkant. Läs mer om oss på ajprodukter.se.

Mer om tjänsten

Som Art Director kommer du att arbeta framåtriktat i AJ Produkters egna inhousebyrå i Halmstad som består av andra Art Directors och copywriters, fotografer och grafiska formgivare. Ditt ansvar blir att vidareutveckla de kampanjer och konceptuella idéer som ni tar fram i teamet. En säljande kommunikation med rätt formspråk, känsla och tonalitet som passar i tryckta medier, på webben, i sociala medier och i andra digitala sammanhang. Du kommer att arbeta tätt med teamet och gemensamt gå igenom marknadsmaterialet så att de följer AJ Produkters riktlinjer.

Din profil

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom art direction eller grafisk formgivning. Du som söker tjänsten har minst 5 års arbetslivserfarenhet som AD på reklambyrå eller inhousebyrå. Där har du jobbat med B2B, B2C och retail, gärna med varumärken som har verkat på internationella marknader. Du har erfarenhet av arbete i Adobe CS/CC paketet för PC. Du har kompetens och erfarenhet inom digital kommunikation samt hänger med i trender och teknikutveckling. Du har utmärkta svenska kunskaper och då vi är en internationell koncern förutsätter vi att du är duktig på engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Det är viktigt att du är kommunikativ, både internt och externt samt förmågan att förankra dina idéer och att samarbeta. Du är lyhörd, flexibel och prestigelös och kan ta till dig andras åsikter. Kvicktänkt och strukturerad är andra ord som beskriver dig. Förutom en välutvecklad känsla för foto, form och grafisk design, brinner du för att ta fram idéer med kreativ höjd och visualisera dig fram till färdiga koncept. Du är van att leda kreativa processer och gillar att arbeta i växlande tempo i såväl stora som små projekt.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.com eller Karin Tenning på karin.tenning@dreamwork.com Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork med möjlighet till vidare anställning hos Swedbank under förutsättning att ni trivs med varandra. Uppdraget startar i början av september, under dina första veckor får du en gedigen utbildning för att få rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.

Swedbanks kontor är beläget i fina lokaler i Halmstad. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Swedbanks första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter- och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kan kommer att få arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Unimer rekryterar en Key Account Manager med stort affärsdriv och engagemang!

Om verksamheten

Unimer Plast & Gummi AB är ett marknadsinriktat och kompetensdrivet företag inom industriell försäljning av slangar samt plast- och gummiprodukter. Unimer omsätter ca 65 MSEK och har som mål att inom en treårsperiod öka till 90 MSEK. Företaget har 35 anställda med 1500 kunder med Skandinavien som huvudmarknad. Vi utvecklar och säljer även egna produkter inom tillbehör för fritidsbåtar och lastfordon. Huvudkontoret finns i Halmstad samt försäljningsbolag och logistikcenter i Suzhou, Jiangsu, Kina. Läs mer på www.unimer.se

Mer om tjänsten

Som KAM kommer du ha kund- och budgetansvar för utvalda större kunder och potentiella storkunder inom affärsområdet Industri. KAM ansvarar för att ta fram säljprognoser, pris- och logistikavtal, andra generella avtal för sina större kunder samt arbetar självständig med att hålla löpande kontakt med sina större kunder och skapa nödvändiga kontaktytor genom främst kundbesök och personlig försäljning. Nya kontakter och kunder kan nås genom besök/utställning på fackmässor, genom referenser och rekommendationer mm. KAM arbetar aktivt med kategorisering av sin kundstock för att effektivare kunna bearbeta olika kundsegment.

I rollen som storkundssäljare bygger du upp starka relationer och bra nätverk av kontakter i kundens organisation och du knyter kundens problemställning till helhetslösningar där Unimers kompetenser tas till vara fullt ut.

KAM ska kunna hantera tekniska frågeställningar mellan kund och vår underleverantör och kunna matcha kundens krav mot våra tillverkares produktionsmöjligheter.

KAM ska arbeta som kundprojektledare, specialiserad på kostnadseffektiva produktlösningar inom affärsområdet Industri där Unimer valt att expandera sitt standarderbjudande och utveckla ett strategiskt samarbete som underleverantör och partner. KAM ansvarar för hela processen och ger kunderna löpande information under projektens gång för att säkerställa att produkterna uppfyller samtliga krav.

KAM rapporterar till Säljledare

Din profil

Som person har du en utåtriktad personlighet med driv och vinnarinställning och du kan lätt ta till sig företagets mål och se din egen del i verksamheten. I ditt arbete med kunderna kan du se helheten i ditt arbete och har en stor affärsförståelse. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och har ett gediget intresse för industriell produktförsäljning och förbättringsarbete samt stimuleras av både team- och verksamhetsutveckling.

Du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, och du känner dig bekväm med moderna affärssystem och MS Office.

B-körkort erfordras.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.