Kort om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu en säljare inom personsäkerhet och verksamhetskritiska kommunikationssystem som tillsammans med övriga inom säljteamet tar sig an vår storsatsning på att stärka vårt redan goda varumärke i vår nischade bransch.
I rollen som säljare kommer du arbeta övergripande med att utveckla affärerna och arbetssätten inom våra olika kundsegment.
Vi på COBS kan erbjuda dig en arbetsplats där du får ett varierat arbete som omfattar telekom- och intercomlösningar, systemintegrationer och välfärdsteknik. Vi söker dig med tidigare branscherfarenhet/försäljning av systemlösningar inom säkerhet-, vård och/eller sjukvård.

Om verksamheten

COBS AB är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös kommunikation och funktioner med fokus på säkerhet och trygghet. Idag har COBS AB cirka 70 000 användare i Sverige och Europa, och över 5000 installerade kommunikationslösningar. Våra kunder återfinns i säkerhetskrävande miljöer inom hälso- och sjukvård, hotell, industri, kriminalvård och handel. COBS är en del av Lagercrantz Group, en teknikhandelskoncern inom elektronik, el, kommunikation och angränsande områden.

Läs gärna mer om oss på:
www.cobs.se

Mer om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift blir att, genom värdeskapande försäljning, erbjuda våra kunder en fullt uppfylld förväntan. Ditt fokus kommer även att ligga på resultat och att skapa nya affärer genom att utveckla ett strategiskt flöde i försäljningsprocessen från vision till mål.
Som säljare hos oss på COBS innebär det att du ges ansvar för utveckling av vår affärsdrivande verksamhet, processer och kundrelationer.
Detta innebär att hitta lösningar på eventuella problem eller att se nya möjligheter och därmed skapa utveckling och tillväxt.
Internt arbetar du tvärfunktionellt med många samarbeten mellan avdelningarna, där din uppgift blir att driva kundförfrågningarna internt och tillsammans med dina kollegor på R&D skapa bästa lösning på kundens önskemål.
I ditt team finner du dedikerade och otroligt kompetenta kollegor.

Du ges även ansvar inom såväl vår nationella- som internationella B2B försäljning. Detta primärt med våra befintliga distributörer och återförsäljare, men i din roll ligger även delaktighet i definiering av nya kunder/marknader.
Tillsammans med säljteamet tillgodoser du våra kunders behov av tillförlitliga produkter som ökar deras samordning, mobilitet och personsäkerhet. Detta kräver god lösningsförståelse och det är därför viktigt att du är trygg i, samt kan sätta dig in i kundernas behov och bemöta dessa med lämplig systemlösning ifrån oss på COBS.
Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar inom vård-, säkerhet och/eller sjukvård är därför ett krav.

Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg arbetar du i nära samarbete med marknadsavdelning, vår sälj- och kundsupport samt övriga säljare för att öka tillgängligheten av våra produkter och därmed tillväxten. Visst resande ingår naturligt i tjänsten.

Kvalifikationer:
• God teknisk kunskap/förståelse inom radio-, telekomsystem och IT
• Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar
• Tidigare dokumenterad försäljningserfarenhet
• B-körkort
• Svenska och engelska helt obehindrat i tal och skrift

Vidare ser vi nedan som meriterande dock ej ett krav:
• Ytterligare språkkunskaper
• Erfarenhet av projektledning
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

#Business developer, Key Account Manager, KAM, AM, Account Manager, Säljare, Säkerhet, Affärsutvecklare, systemsäljare, teknisk försäljning

Din profil

För att lyckas riktigt väl i denna roll så har du troligtvis redan arbetat med våra eller liknande produkter och tjänster tidigare och känner dig väl förtrogen med att du kommer att stärka vår närvaro på marknaden.
Vi söker dig som har förmåga att se ett helhetsperspektiv för att på ett strategiskt sätt kunna utveckla vårt marknadserbjudande genom att optimera processer, produkter och affärer på både kort samt lång sikt.
Vi hoppas och tror att du, likt nya kollegor, är en tekniskt nyfiken person med stort eget driv att självständigt lära dig nya saker.

För din framgång ser vi att du:
• Är relationsskapande samt har vana av B2B försäljning
• Är ansvarstagande, driven och även strukturerad
• Har teamkänsla, men också förmågan att arbeta självständigt och under eget ansvar driva affärer

Våra systemlösningar används i känsliga miljöer och därför är en förutsättning för anställning hos oss att du som sökande (utifrån utdrag ur belastningsregistret) blir godkänd för att arbeta med skyddsobjekt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar COBS AB med Dreamwork.
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev.
Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Johnsson på 0735-21 11 92, alternativt kajsa.johnsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Just nu söker vi en verkstadscoach till Region Syd med ett starkt sinne för affärer, försäljning och kundutveckling.
Med anledning av samarbetet med OKQ8 där Mekonomen Company och OKQ8 tillsammans ska vidareutveckla och förfina OKQ8:s bilverkstadskoncept söker vi en person som ska verka som verkstadscoach för OKQ8:s bilverkstäder i södra Sverige.

Om verksamheten

Mekonomen Company möjliggör mobilitet.
Navet i Mekonomen Companys erbjudande handlar om att möjliggöra mobilitet – för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges ca 5 miljoner bilar, så tar vi hand om ca 1 miljon – årligen – oavsett motor.
Vi är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner.
Välkommen att lära känna, och utveckla, våra varumärken Mekonomen, MECA, MekoPartner, BilXtra, Speedy och AlltiBil med totalt 200 butiker/expresslager och 1000 anslutna verkstäder.
Tillsammans är vi 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.
Från vårt högautomatiserade centrallager i Strängnäs försörjer vi våra 200 expresslager och verkstäder över hela landet. Vi är stolta över blixtsnabba leveranser i ett distributionsnätverk som med stark lokal förankring hjälper företag och privata bilägare med reparationer och service. Eller med en ny takbox, ett bilschampo eller annat tillbehör från våra välsorterade butiker.
I grund och botten är vi ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsbolag med 80% digitala orders, och leverans på 1–2 timmar via våra egna 320 budbilar.
Elbilar är en del av vår vardag och utvecklingen går fort. Vi på Mekonomen Company tar ett stort ansvar i att utbilda våra redan kunniga tekniker i att även vara trygga i att hantera en hybrid- eller elbil. Utbildningen sker via vår ambulerande akademi. I tillägg till denna, så har vi 4 gymnasieskolor som möjliggör välutbildade medarbetare även i framtiden. På detta sätt säkerställer vi att privatpersoner, kommuner, leasingbolag, statliga instanser och leasingbolag tryggt och säkert kan erbjudas service även av laddbara fordon via våra verkstäder.
Mekonomen Company Sverige är en del av börsnoterade MEKO AB. Mekonomen Company är en hälsosam arbetsplats driven av glädje och entreprenörskap.

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i din region med implementering och affärsutveckling av konceptet OKQ8 Bilverkstad samt att bygga upp och vidhålla kundrelationerna. Du ska föra en effektiv och nära kommunikation mellan OKQ8 och Mekonomen Companys organisation för att skapa optimal genomslagskraft av mervärden i konceptet.
Du har budgetansvar för din region och rapporterar till vår kedjechef.
Mekonomen Company erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. Vi är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsdrift, förslagsvis från en roll som verkmästare eller verkstadschef. Ett alternativ är att du arbetat länge som mekaniker eller personlig servicetekniker och nu vill ta ett nytt steg i din karriär. Viktigt är att du har god förståelse för verkstadsflödet och har förmågan att bemöta och coacha olika personligheter. Du ska även vara kommunikativ, serviceminded och målmedveten. Erfarenhet och hantering av konceptförsäljning inom bildetaljer eller märkeshandel är meriterande.
Tjänsten innebär mycket resande inom din region och det är av stor vikt att du ser det som tilltalande. Vi ser att du som söker bor inom distriktet, förslagsvis i Jönköping med omnejd. Distriktet kommer att vara Östergötland, Värmland, Göteborg, Halland, Blekinge, Småland och Skåne
Vidare förutsätter tjänsten att du är en självständig och disciplinerad person med stor ansvarskänsla. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt har god förståelse i engelska. Du är självgående, strukturerad och kan använda dig av Microsoft Office, inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Körkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Mekonomen Company präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat, samtidigt som det alltid är något utvecklande på gång. Du får arbeta i ett börsnoterat företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. Mekonomen Company har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 070-3774539 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

New Wave Group är en tillväxtkoncern. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen, sport-, gåvo- och inredningssektorn som Craft, Orrefors, Kosta Boda och Projob. New Wave Group är en entreprenörsdriven organisation med ca. 70 aktiva dotterbolag. Att arbeta hos oss innebär att arbeta i en global visionsstyrd och entreprenörsdriven koncern. Vi har smarta och drivna kollegor med en passion för att hjälpa människor och bolag att utvecklas genom lärande.

Om tjänsten
Vill du vara med på resan att bygga framtidens digitala upplevelse för New Wave Group, dess dotterbolag och kunder runt om i världen? Våra team växer och vi söker nu Java-utvecklare till vårt integrationsteam. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam med fem personer som är centralt ansvariga för koncernens integrationer. Teamet arbetar nära e-commerce-gruppen och andra IT-funktioner, totalt är vi 43 personer på IT.

Vi är en växande organisation och står inför byte/uppgradering av affärssystem och behöver därmed förstärka vårt team ytterligare. Du kommer främst att arbeta i Java och med integrationer till vårt affärssystem samt ta del av interna projekt. Projekten innefattar både utveckling av nya funktioner samt förvaltning av existerande. Vi är på en resa mot att transformera oss upp i molnet där du kommer ha en högst deltagande roll.

Det finns möjlighet att arbeta på kontoret i Stenungsund eller Göteborg. Vi tillämpar en flexibel hybridlösning för hemmaarbete.
Som kollega i ett tvärfunktionellt team får du ta del av omväxlande och spännande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av samarbete, långsiktighet och entreprenörskap.

Vem är du?
Till den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av Java och vill fortsätta att lära dig mer. Du ser nya lösningar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och kan omvandla problem till lösningar. Därför ser vi gärna att du är analytisk och känner stort engagemang för ditt arbete. Vi ser att du:

• Har en positiv inställning som gör att du passar in i det prestigelösa klimatet.
• Gillar att jobba både som en del av en grupp samt självständigt
• Kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska
• Har ett stort tekniskt intresse
• Trivs att jobba i ett entreprenörsdrivet företag med mycket dynamik

Du har tidigare erfarenhet av backendutveckling i Java samt erfarenhet av databaser. Du har även tidigare arbetat med systemintegration. Det är meriterande om du har erfarenhet Maven och Azure Devops.

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för New Wave Groups räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com

New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen, sport-, gåvo- och inredningssektorn som Craft, Orrefors, Kosta Boda och Projob. Koncernen ska nå synergier genom att samordna design, inköp, marknadsföring, lager och distribution av sortimentet. Koncernen ska erbjuda sina produkter inom profilmarknaden och detaljhandelsmarknaden för att nå god riskspridning. New Wave Group är en decentraliserad organisation där stora mått av självständighet och bestämmande lämnas åt respektive bolag.

Målsättningen är att bolagen ska drivas av entreprenörsanda samtidigt som man har fördelen med att tillhöra en större koncern. Därför består koncernen av ett större antal operativa bolag, cirka 70 globalt.

Arbetsuppgifter:
Som Lösningsarkitekt hos New Wave Group arbetar du med att planera realiseringen av digitala affärsbehov och digitala lösningar utifrån verksamhetens behov och existerande digitala tjänster i organisationen. Du blir en mycket viktig mellanhand mellan IT och dotterbolagens affärsverksamhet.

Ditt ansvar blir att förtydliga och säkra förändringsprocessen. Som Lösningsarkitekt hjälper du till med att skapa värde i alla faser i projektet; konceptfasen, planeringsfasen, genomförandefasen och slutförandefasen.

Du säkerställer att beslut och teknikval har bäring i vår IT strategi. Du genomför arkitekturgranskningar och tar fram processmodeller, integrationsstrategier, scenariobeskrivningar, informationsmodeller och visuella kod-skisser tillsammans med våra utvecklingsteam.

Hos NWG arbetar du i en global miljö med många kontaktytor och moderna teknologier i ett viktigt uppdrag för att upprätthålla optimal leverans för våra kollegor och dotterbolag. Resor till våra dotterbolag både i Sverige och utomlands sker några gånger per år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• akademisk utbildning inom IT-området eller motsvarande kompetens
• erfarenhet och utbildning av någon arkitektroll
• erfarenhet av flera roller och brett perspektiv inom IT, som projektledare, analytiker eller systemutvecklare
• mycket goda kunskaper om ERP-system, affärsflöde och processer
• erfarenhet av applikationsmodeller, gränssnitt, integration, samt strukturera och designa mjukvaruarkitektur
• erfarenhet av att beskriva komplexa lösningsmodeller och datastrukturer
• mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Du är en lyhörd person som har en god kommunikationsförmåga och är mycket serviceinriktad.
Du har lätt att lära och kunna formulera dig muntligt och skriftligt.

New Wave Group strävar efter att vara en lyhörd och närvarande arbetsgivare och därmed attrahera, behålla och utveckla dig genom att erbjuda spännande och utmanande arbetsuppgifter samt erbjuda goda möjligheter till vidare kompetensutveckling. Du kommer att erbjudas kompetensutveckling över tid.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för New Wave Groups räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du tillhör Göteborgskontoret, NWG tillämpar en hybridlösning vad gäller onsite-arbete och arbete från ditt hemmakontor. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
Vill du veta mer om tjänsten och bolaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Vi söker en affärsorienterad och resultatdriven Säljare / Key Account Manager som vill vara med på JD Stenqvists fortsatta expansiva resa. År efter år har JD Stenqvist haft tillväxt med bibehållen hög servicegrad och kvalité. Nu söker de efter ytterligare en motiverad medarbetare till tjänsten som säljare / Key Account Manager. Om du är redo att ta steget in i en spännande ny roll, kanske denna kan vara intressant för dig? Läs gärna mer om tjänsten nedan och välkommen med din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos JD Stenqvist och placering för tjänsten kan i princip vara vart som i Sverige, söder om Gävle. Du kan utgå hemifrån alternativt om du bor i närheten av kontoret i Kvidinge och vill utgå därifrån.

Dina ansvarsområden
– Skapa och driva affärer med nyckelkonton och träffa/överskrida årliga försäljningsmål både med
befintliga och nya kunder inom detalj- och dagligvaruhandeln
– Utveckla försäljningen av kundunika förpackningslösningar till både befintliga och nya kunder
– Att bygga, upprätthålla och vårda starka, långvariga kundrelationer
– Omsättningsansvar inom det tilldelade försäljningsområdet
– Samarbeta med produktion och andra avdelningar samt moder- och systerbolag
– Planera och genomföra kundbesök
– Övervaka orderuppfyllelse och delta i den dagliga verksamheten

Om verksamheten

Stenqvist grundades 1894 i Kvidinge, nära Helsingborg, i södra Sverige. Företaget är en av de största förpackningstillverkarna i Norden med
ett miljövänligt koncept.
Fabrikerna har en hög flexibilitet och kapacitet så att behoven kan tillgodoses för att säkerhetsställa högkvalitativa pappers- och plastprodukter samt individuella förpackningslösningar. Det senaste lagrings- och logistiksystemet garanterar snabba och pålitliga leveranser.
Dialoger och brainstorming är grunden för att förstå kundens speciella behov för att uppnå en optimallösning. Fokus är en långsiktig nära relation med kunderna.

Din profil

– 3 års erfarenhet av dokumenterad framgång med B2B försäljning, bakgrund från detaljhandeln eller
förpackningsbranschen är ett stort plus
– Erfarenhet från utesälj
– Utmärkt social förmåga, planerande och organisatoriska färdigheter
– Bra lagspelare som kan samarbeta med avdelningar inom alla bolag i koncernen
– Självgående, målorienterad och en beprövad säljare som kommer till avslut med kunden
– Intresserad av hela försäljningsprocessen från att ta fram offert till att följa upp att kunden är nöjd
– B-körkort
– Svenska och engelska är ett krav (muntligt och skriftlig), utöver det är danska meriterande coh tyska är ett plus men inget krav

Vi erbjuder
– Tillsvidare heltidsanställning, efter 6 månaders provanställning
– Innovativa, högkvalitativa produkter
– Fortlöpande support, utbildning och utveckling
– Familjeföretag med stark företagskultur
– En utmanande anställning med varierande arbetsuppgifter med stort personligt ansvar
– Grundlön plus prestationsbaserad lön. Tjänstebil

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 070-3774539 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

Calderys befinner sig en mycket spännande fas som företag med stora ambitioner och möjligheter för tillväxt och utveckling. Nu behöver de förstärka sin organisation med en Technical Account Manager inom området Foundry.
Om du trivs i en relationsstark roll med kund- och affärsutveckling i fokus och dessutom har ett starkt tekniskt intresse, då kanske detta är en tjänst för dig.

I rollen som Technical Account Manager har du en varierad tjänst i en dynamisk miljö med ansvar för att leda och koordinera försäljning och kundaktiviteter relaterade till gjuteri för att garantera en stark affärsutveckling i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Calderys står inför en spännande tillväxtresa och du kommer att tillhöra ett engagerat, hängivet och kompetent team på ca 14 personer där alla jobbar både individuellt och gemensamt.

Du rapporterar till HTS Foundry Sales Director Nordics och utgår från något av Calderys kontor i: Göteborg, Åmål, Mariestad eller Norrköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning och i denna rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Nära samarbete med teknisk avdelning och utveckling genom leverans-och implementeringsfasen
• På djupet lära dig kring våra mineraler och produkter samt dess eldfasta egenskaper, studera våra nuvarande infodring koncept och hjälpa till att utveckla dom för framtiden.
• Kontinuerligt utveckla samarbetet med nyckelkunder både strategiskt och operativt så att försäljnings- och marknadsmål uppnås
• Förberedelser av kundplaner och kampanjprogram
• Budget och resultatansvar – Uppföljning av givna intäkter och målspecifikationer enligt budget; ansvar för budgeten för definierat området.
• Löpande avtalshantering och genomförande av kampanjer i samarbete med kunden och se till att aktivitetsnivån anpassas till uppställda mål
• Regelbundna resor förekommer i tjänsten.
• Presentation och försäljning av nyheter
• Analysera gemensamma kundaktiviteter, samt löpande prognostisera och analysera försäljning av alla kategorier, inklusive marknadssiffror
• Erbjuda försäljning av material, installatörer och tjänster inom eget ansvarsområde inom fastställda rutiner och certifiering.
• Ansvara för försäljning av företagets tjänster, såsom projekt, nyinstallationer samt service och reparationer, inom ditt geografiska ansvarsområde samt övriga etablerade kunder.

Om verksamheten

Calderys är världsledande inom monolitiska eldfasta material, tillhandahåller skräddarsydda och innovativa lösningar från våra ca 40 fabriker tillsammans med kompletta servicetjänster till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden, då vi är ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika fabriker, verkstäder och kontor i fler än 30 länder. Calderys har mer än 100 års erfarenhet av eldfasta material med ca 5700 anställda. För mer information: www.calderys.com

Din profil
Vi söker vår nya kollega för framtiden, att du är rätt person för jobbet och har intresse och vilja att lära dig är mer värt än diplom och intyg på papper.
Kreativ, lösningsorienterad och förmåga till självständigt driv och initiativtagande
Bra analytiska färdigheter och förståelse för siffror och ekonomi
Bra samarbetsförmåga och en bidragande ödmjuk lagspelare
Flytande kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift
God digital vana inom Officepaketet, i synnerhet Excel

Meriterande erfarenhet och kvalifikationer
Minimum Gymnasieutbildning, Universtitetsexamen inom mineralogi eller likvärdiga ingenjörsutbildningar är ett plus.
Kunskap av 2D/3D program så som Autodesk/Inventor är meriterande.
Erfarenhet av gjuteribranschen
Tekniskt intresse, kunskap inom konstruktion.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 070-3774539 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Nu söker vi dig som är sugen på att konsulta som kommunikatör med inriktning webb hos Länsstyrelsen i Västra Götaland (Göteborg).
Omfattning: Heltid 100%
Start: 2023 04 25
Längd: 2023 09 30, eventuellt längre.

Möjlighet till distansarbete 2 dagar/vecka

Länsstyrelsen har under en period behov av att förstärka kommunikationsenheten med en kommunikatör som framförallt ska arbeta med extern och intern webb.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar hos vår kund.
Det kan finnas möjlighet att jobba från någon av Länsstyrelsens andra kontor, men du behöver kunna åka till Göteborg för vissa möten.

Mer om tjänsten

Du kommer som kommunikatör i huvudsak arbeta med:
• webbpublicering
• klarspråksgranska texter
• skapa eller ändra sidor enligt given struktur
• tillgänglighetsanpassa dokument för webbpublicering
• stötta redaktörer i att utforma avdelningarnas information på intranätet och webb

Din profil

För att vara aktuell för rollen, behöver du uppfylla nedan kriterier:

– högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning
– minst 1 års arbetslivserfarenhet av innehållsproduktion och webb
– erfarenhet av att ha drivit arbete självständigt inom webb och digital kommunikation
– generell kunskap om digital kommunikation
– goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
– goda kunskaper och erfarenhet av webbpubliceringsverktyg, företrädesvis Sitevision och WordPress m.fl.
– kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
– grundläggande kunskap av att praktiskt tillgänglighetsanpassa dokument gällande office- och PDF-dokument.
– kompetens inom klarspråk, det vill säga kunna skriva klarspråk och guida andra att skriva klarspråk

Du kommer att behöva bifoga arbetsprov för att uppvisa kompetens inom klarspråk. Arbetsprovet
bör vara en nyhetstext eller annan informationstext avsedd för en webbplats.

Ansökan

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då är du välkommen att söka via länken i annonsen, urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas tidigare än vad som står som slutdatum i annonsen.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Nu söker vi dig som vill och kan ta ett konsultuppdrag som överlämnandecontroller hos Trafikverket i Göteborg.
Omfattning: Heltid 100%
Start: Så snart som möjligt
Längd: Juni 2025, med option på upp till 2 år till.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt så finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Mer om tjänsten

Du ansvar gentemot entreprenören och är kravställare samt leder och samordnar hela projektets arbete med att granska och leverera förvaltningsdata till Trafikverkets Verksamhetsområde Underhåll. Rollen kan framöver även innebära att leda och samordna andra interna resurser inom överlämnandesamordning.

Du kommer att:

– I samarbete med Trafikverkets teknikspecialister, externa parter och med stöd av programmets överlämnandefunktion att kommunicera kraven på förvaltningsdata.
– Stödja projektets projekteringssamordning
– Följa upp leveranserna av förvaltningsdata och kommunicera de förändringar av kraven på förvaltningsdata som uppträder
under genomförandetiden
– Stödja projektet med den administrativa samordningen av förvaltningsdata
– Kontrollera leveranser gentemot leveransplaner
– Göra mottagningskontroll (formaliakoll) av relationshandling och förvaltningsdata
– Föra dialog direkt med Trafikverket VO Underhåll avseende leverans av förvaltningsdata

Trafikverket tillhandahåller en dator samt en arbetsplats på berört platskontor i Göteborg.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst, behöver du uppfylla nedan kriterier:

– Högskoleutbildning 180 hp (120p) inom samhällsbyggnad alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer likvärdig.
– Har arbetat minst 3 år i en beställarorganisation för ett infrastrukturprojekt med leveranser av dokumentation (förvaltningsdata) till förvaltande enheter
– Har minst 3 års erfarenhet från en beställarorganisation för ett infrastrukturprojekt med att samordna dokumenthantering vid granskning och mottagningskontroll av leveranser från leverantör
– Har erfarenhet från arbete i dokumenthanteringssystemen SharePoint och Projectwise
– Har arbetat som projektingenjör, eller i roll som Trafikverket bedömer likvärdig, inom infrastrukturprojekt.

Ansökan

Låter detta som ett uppdrag för dig? Ansök då via länken i annonsen. Urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en IT-support till First Line för Myndighet i Göteborg.
Arbetstiderna är 07.00 till 16.00 alternativt 08.00 till 17.00. Arbetet är heltid och du arbetar på plats hos kund. Du blir anställd som konsult hos oss på Dreamwork.
Planerad start är så snart som möjligt och uppdraget är på ett år med chans till förlängning.

Mer om tjänsten

Som First Line support så kommer du arbeta med inkommande samtal.
Du kommer att ta emot, registrera, kategorisera och lösa ärenden som kommer in till myndighetens användarstöd inom IT och telefoni. Vidare så kommer du att tillhandahålla tekniks it-support mot användare avseende hård- och mjukvara samt behörigheter.
I din roll så kommer du att arbeta betydligt bredare än i en traditionell supportteknikerroll.
Som First Line support så har du som uppgift att lösa så många ärenden som möjligt vid första kontakt. Vid behov lämnas tidskrävande och mer komplexa problem vidare till andra linjens support. I rollen arbetar man med incidenter, felsökning, integrationer och skräddarsydda/egenutvecklade it-lösningar.

Din profil

Vi söker dig med god social kompetens och som brinner för service.
Du är driven och har ett stort intresse för IT och användarstöd. Du är van att supportera tekniska lösningar och har arbetat med att supportera Microsoft Windows, Microsoft Office och Active Directory. Du har god analytisk förmåga och är duktig på att identifiera fel och se lösningar.
Vidare är du lojal, pålitlig, social och en lagspelare.

Erfarenhet:
Du har gymnasial utbildning inom IT eller likvärdig utbildning inom IT.
Du har minst 6 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin alternativt kundservice där du supporterat liknande produkter och tjänster.
Du har dokumenterad erfarenhet av att ge support inom Microsoft Windows och Microsoft Office.
Du pratar och skriver obehindrat på Svenska och känner dig bekväm med Engelska. Vidare har du erfarenhet av att arbeta inom ärendehanteringssystem och/eller kunskapsdatabaser.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en supporttekniker till Myndighet i Göteborg. Arbetet är heltid och starten är 1 maj. Uppdraget är minst 1 år. Du kommer att bli anställd som konsult via oss på Dreamwork men utför arbetet på plats hos kund. Arbetstiderna är 8.00-16.30.

Mer om tjänsten

Vi söker en Supporttekniker till Myndighet i Göteborg. Arbetet inne där att du arbetar i first line supporten. Du kommer att hantera ärenden som rör användarstöd såsom hantering av datorer, mobiltelefoner (ISO), skrivare och videokonferenssystem.
I arbetsuppgifterna ingår installation, konfigurering och uppdateringar av PC-klienter samt med användarstöd och systemadministration. I arbetsuppgifterna ingår även administration, distribution av klienthårdvara, kringutrustning för datorer, mobiltelefoner och abonnemang. Du kommer också att ansvara för myndighetens interna webbsidor och IT-support tillsammans med två andra medarbetare.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT samt minst 3 års erfarenhet inom liknade arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara

Vidare söker vi dig som har:
– Minst 1 års erfarenhet av Windows 10 och kontohantering i Acrive Directory
– Minst 1 års erfarenhet av Skype/teams
– Minst 9 månaders erfarenhet som supporttekniker
– Arbetat med Servicedesk managment enligt ITIL eller likvärdigt
– Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skift

Som person är du en duktig kommunikatör och är pedagogiskt. Du är duktig på att lyssna och van att hantera kunder på distans via telefon och mail. Vidare är du lösningsfokuserad, engagerad och har ett brinnande intresse för service.

Ansökan

Tycker du att detta uppdrag låter intressant och passar in på dig?
Då är du välkommen att söka via länken i annonsen. Urvalet sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.