Kort om tjänsten

Gillar du riskbedömningar, driva förbättringar och vill att alla ska ha en säker arbetsplats? Då är detta ett uppdrag för dig.
Vi söker en Arbetsmiljöingenjör till Örtofta sockerbruk. Konsultuppdraget startar omgående och pågår i minst sex månader och för rätt person finns det goda chanser till förlängning av uppdraget.

Om verksamheten

På Nordic Sugar Sverige arbetar vi med hållbarhet i fokus. Genom stora investeringar satsar vi på att bli en av de modernaste och mest konkurrenskraftiga sockerindustrierna i Europa. Vår ”Go Green”-satsning innebär att vi hela tiden utvecklar nya, resurssmarta, hållbara energilösningar. På vårt sockerbruk i Örtofta har vi hösten 2022 driftsatt en ångledning för att ta hand om fossilfri energi från Kraftringens närliggande värmeverk, vilket innebär en minskning av naturgasbehovet med 25%.

Våra produkter säljs under varumärkena Nordic Sugar för industrin och Dansukker för konsumenter. Våra sockerbetor kommer från ca 1000 engagerade odlare i södra Sverige och av resterna från sockertillverkningen gör vi högkvalitativt foder. Visste du att just sockerbetor är den gröda som haft den mest positiva skördeutvecklingen de senaste decennierna?

Vi har en attraktiv placering mitt i Skåne, strax utanför Lund, och inom företaget finns goda karriärmöjligheter. Här finns en bra stämning och sammanhållning, och en kultur präglad av humor och kamratskap. Vi ingår i Nordzucker som med en omsättning på ca 1,5 mdr euro är en av Europas ledande sockerproducenter.

Mer om tjänsten

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta inom följande områden:

• Koordinera arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i Arlöv och Örtofta
• Stödja verksamheten inom arbetsmiljö
• Implementera nya rutiner, instruktioner och lagar samt uppdatera dokument
• Hålla utbildningar inom arbetsmiljö och säkerhet
• Driva projekt inom riskbedömning
• Koordinera kontroll av externa lager
• Administrativa arbetsuppgifter inom SHEQ såsom statistik och informationsmaterial

Din profil

Du har en erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö och gärna industriell arbetslivserfarenhet. Du är kanske en utbildad arbetsmiljöingenjör eller är du en HR-person som har arbetat mycket med arbetsmiljöfrågor inom industrin.
Det är meriterande om du har kunskap om ledningssystem, kemikalier, kvalitet samt livsmedelsproduktion och om du tidigare arbetat med revisioner. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna i SAP.

Vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar och därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du själv strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer. Arbetet ställer krav på att du är kommunikativ, taktisk och trygg i din roll. Du skapar förtroende i din omgivning såväl internt som externt, och du kan hålla presentationer och tala offentligt med både skicklighet och förtroende.

Konsultuppdraget erbjuder ett utvecklande och varierande arbete inom livsmedelstillverkning i en dynamisk miljö, där vi tillsammans sätter kvalitét och kunden i fokus.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en El- och Automationschef till sin verksamhet i Eslöv.

Vill du vara med och driva och utveckla arbetet med el och automation i en produktionsmiljö med höga kvav på säkerhet, tillgänglighet och effektivitet? Vill du jobba på en arbetsplats som beskriver sig som spännande och rolig, och där du också får möjlighet att växa och utveckla dig själv? Är du dessutom van att ta initiativ och ansvar samtidigt som du involverar och engagerar dina kolleger? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som El- och Automationschef ansvarar du för el och automation i verksamhetens utrustning. En stor del av arbetet blir att genomföra reparationer och underhåll där en tydlig strävan är att minimera behovet av akuta underhållsinsatser. Du jobbar också med uppgradering av utrustningar och införandet av ny utrustning. Till din hjälp finns 3 medarbetare på avdelningen som du också är chef för, och ni har ett mycket nära samarbete med andra avdelningar. Du rapporterar till underhållschefen i Eslöv. I tjänsten ligger även el-behörigheten för siten.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se

Eslövsfabriken består av ca 140 anställda och är en del av Kluster Eslöv inom koncernen. Förutom wellmaskinen, som är fabrikens hjärta, finns åtta konverteringslinjer. Underhållsavdelningen består av underhållschef, El- och Automationschef samt Mek-chef med tillhörande personalgrupper.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som El- och Automationschef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Involvera och engagera medarbetare och kolleger i så stor utsträckning som möjligt
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet inom ditt område
• Leda och utveckla el- och automationsgruppen och gruppens medarbetare
• Vara teknisk expertis vid beställning av material och reservdelar
• Driva och delta i förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att initiera och delta i investeringsprojekt
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal

Din profil

I rollen som El- och Automationschef är det ett krav att du är utbildad elektriker motsvarande minst gymnasieskolans el-program. Du bör också ha ett brett tekniskt intresse och kunnande med flera års erfarenhet av arbete inom el och automation. Erfarenhet och utbildning inom PLC-området är också mycket önskvärt eftersom anläggningen har en hög automationsgrad. Har du också erfarenhet av att vara ledare eller chef är det en fördel. Du är van att jobba i industriella miljöer, och du bidrar självklart till ett strukturerat arbetssätt med ordning och reda för bästa säkerhet och effektivitet.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift, och du har B-körkort.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. I kontakten med medarbetare och kolleger är du stödjande och uppmuntrande samtidigt som du är tydlig och kravställande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en Kvalitetschef till sin verksamhet i Eslöv. Har du erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även kunskaper om livsmedelssäkerhet? Trivs du med att driva ett kontinuerligt förändringsarbete för att säkra och utveckla processer och arbetssätt? Är du dessutom en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare som är noggrann och strukturerad? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Kvalitetschef ansvarar du för att säkra och utveckla verksamhetens processer och rutiner så att kvalitetsbrister minimeras, och du leder och driver livsmedelsgruppens arbete. Du arbetar proaktivt mitt i verksamheten, och du kommunicerar löpande även med externa kontakter och kolleger på andra siter inom Smurfit Kappa. Avvikelser som ändå detekteras hos kund eller internt administreras av dig, och du säkerställer att relevanta åtgärder genomförs och får avsedd verkan. Du är med i ledningsgruppen, och du rapporterar till platschefen i Eslöv.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Kvalitetschef innebär att:

• Säkra och utveckla processer och rutiner så att verksamhetens högt ställda kvalitetskrav kan uppfyllas
• Administrera kundavvikelser och interna kvalitetsärenden
• Genomföra internrevisioner
• Vara ansvarig för externa och interna revisioner samt för kundrevisioner och uppföljningar
• Arbeta med ständiga förbättringar inom ansvarsområdena
• Samverka med kolleger på andra Smurfit Kappa-siter, och införa ”best practice”
• Driva förbättringsmöten
• Utveckla och använda externa kontakter som kan vara av värde för verksamheten

Din profil

I rollen som Kvalitetschef är det ett krav att du har erfarenhet av strukturerat och framåtriktat kvalitetsarbete i en producerande verksamhet. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du har arbetat med livsmedelssäkerhet, och du har kunskaper om FSSC 22000 och HACCAP. Du har erfarenhet av revisioner, både interna och externa, och du kan på ett pedagogiskt sätt involvera och engagera berörda personer i revisionerna och det efterföljande förbättringsarbetet. Har du dessutom kunskaper inom arbetsmiljöarbete är det meriterande då man periodvis stöttar eller ersätter inom området.

Som person är du positiv och nyfiken samtidigt som du är ansvarstagande, noggrann och analytisk. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, och du genomför både större och mindre uppgifter inom ditt ansvarsområde på ett självklart sätt. Din datorvana är god, och du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en Teknisk Chef till sin verksamhet i Eslöv. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en skiftgående produktionsverksamhet med höga krav på säkerhet och tillgänglighet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef ansvarar du för att planera, genomföra, följa upp och utveckla verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du både med att utveckla arbetssättet och att förbättra och modernisera utrustningen. Till din hjälp har du 9 rutinerade medarbetare som du också är en engagerad ledare för. Du rapporterar till platschefen i Eslöv.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Säkerställa tillgång på reservdelar
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att delta i investeringsprojekt
• Ansvara för panncentral och fastighetsunderhåll
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Utvärdera KPI:er för underhåll och i anslutning till det vid behov planera åtgärder
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal

Din profil

I rollen som Teknisk Chef är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning och god kännedom om arbetsmiljöregler och miljölagstiftning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Har du också genomfört investeringsprojekt är det en fördel.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Är du praktisk lagd och har tidigare arbetat inom produktion eller tillverkningsindustrin? Är du en initiativrik person som är driven och gillar att få saker gjort? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Just nu söker vi en operatör med tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin till vår kund i Eslöv. Du blir anställd av oss på Dreamwork och arbetar som konsult hos kunden. Det finns sedan stora möjligheter till övergång hos kund. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta 2-skift

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta som operatör där dina arbetsuppgifterna bland annat kommer innefatta övervakning av maskiner, påfyllning av material och kvalitetskontroller. Ett kvalitét- och hygienstänk är av stor vikt. Du ska också ha stor vana av att jobba i en produktionslinje med allt som detta innebär.
Tjänsten innefatta tunga lyft så du bör ha en bra fysik. Jobbet innebär 2-skift och det är därför viktigt att du är öppen för att arbeta på obekväma arbetstider.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet som operatör och har då gärna inom tillverkningsindustrin. Som person ser vi gärna att du är initiativrik, driven, nyfiken och kvalitetsmedveten. Du är en glad person som gillar att lära sig nya saker och trivs att arbeta såväl enskild som i grupp. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Att ha en arbetsplats som är ren och fräsch är något vi ser som en självklarhet.
Du skall ha goda kunskaper i svenska både, i tal och skrift..
Tidigare erfarenhet av SAP och truckkort för motviktstruck, är det klart meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag.

Till vårt kontor i Eslöv söker vi nu en driven redovisningskonsult. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Om verksamheten

Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult i Eslöv erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö i nya lokaler, ett stenkast från järnvägsstationen, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt mycket goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Mer om tjänsten

Vi växer och söker nu en driven redovisningskonsult som vill arbeta med proaktiv rådgivning i olika företagsformer. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, bokslut, årsredovisning/årsbokslut, inkomstdeklarationer och företagsekonomisk rådgivning, men även med tillväxt och nykundsbearbetning.

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Din profil

Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och att du har erfarenhet från redovisningsyrket. Det är starkt meriterande om du har en auktorisation, har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. Vi söker personer som vill arbeta med en stor variation av småföretagare i olika branscher. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Blomsterberg. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Som driftschef på Skarhults Gods vill vi kalla dig godsutvecklare. Du är ansvarig för drift och utveckling av gårdens verksamhet med fokus på lantbruk, utveckling, ledarskap, kulturarv och framtid. Är du intresserad av detta ska du fortsätta läsa.

Sökord: godsförvaltare, jordbruksförvaltare, farm manager, farming, inspektor, gårdsmästare, lantmästare, jordbruk, lantbruk, ekologisk, odling, ekojobb, agrarekonom

Om verksamheten

Skarhults Gods ligger 16 km norr om Lund och är ett familjeföretag som drivs i femte generationen. Verksamheten består av 880 hektar växtodling, ekologisk äggproduktion, utställningsverksamhet, vindkraft och uthyrning av bostäder. Idag är 43% (380 ha) av den odlade arealen omlagt till ekologisk odling.

På Skarhult finns en passion för godsets historiska byggnader och parker som är en stor del av Skarhults identitet och man lägger stor vikt vid förvaltning och underhåll av sitt kulturarv.
Läs mer på www.skarhult.se

Nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med sitt team vill skapa framtidens gods.

Mer om tjänsten

Skarhults Gods är ett företag i medvind, mest känt för sina utställningar och samhällsengagemang. Här får du driva ett modernt jordbruk där andelen ekoodling förväntas växa till 500 hektar 2018, där man arbetar medvetet för att personalen ska vara ett väl fungerande team och där du – om du är rätt person – får stor frihet att driva verksamheten efter ditt huvud.
Du har en VD:s ansvar, rapporterar till styrelsen och har i den ett stabilt stöd och bollplank.

Förutom driften av jordbruket har du ansvar för utveckling av gårdens affärsområden och produkter.
I tjänsten ingår också ansvar för fastighetsbeståndet, parken och kulturarvet.
I jordbruket finns sju heltidsanställda och lika många kommer till under högsäsong.
På godset finns bostad för dig och din familj i anrik miljö.

Din profil

Du är en erfaren godsförvaltare, driftschef eller liknande med intresse för/erfarenhet av ekologisk odling. Du är troligen utbildad lantmästare, agrarekonom eller gårdsmästare och har haft en liknande roll tidigare.
Du brinner för att odla framtidens livsmedel på ett naturvänligt och ansvarsfullt sätt.
Att ansvara för att gårdens kulturminnesmärkta fastighetsbestånd och slottspark sköts om och bevaras, ser du som en extra bonus.

Tjänsten är operativ och strategisk och ställer krav på att du är kunnig, erfaren och trygg i din roll. Stort fokus ställs på ditt ledarskap, du har arbetat med att leda och utveckla personal förut.
Du är känd som en engagerad person, har hög ambitionsnivå och arbetar mot tydliga mål.
Vi tror att du finns i Sverige eller Danmark.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 september. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork +46 708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Om Dreamwork

Dreamwork är ett auktoriserat och ISO-certifierat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö, Kristianstad och har huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

Dreamwork har ett nära samarbete med Linkedin och vi har över 14.000 relevanta följare på vår företagssida. Vi är först i Norden med att certifiera samtliga rekryterare och researchers i Lindedins Recruiter-modul. Det gör oss unika i kontakten med kunder och kandidater.