Kort om tjänsten

Dagligen passerar 200-400 bilar genom Axess Logistics Toyotaanläggning i Malmö. I denna tjänst har du koll på vad som ska göras med vilka bilar samt ser till att planeringen och flödet fungerar utan problem. Du gör prognoser, planerar, planerar om när förutsättningarna ändras, följer upp, löser problem och ser till att produktionsmål nås.

Här finns möjlighet att få jobba i en internationell arbetsmiljö, med Toyotas välkända produktionsfilosofi, Kaizen och kvalitetsutveckling i ett väl sammansvetsat team.

Sökord: produktionsplanering, produktionsflöde, koordinering, produktionskoordinering

Om verksamheten

Företagets historia går tillbaka till 1925 då Skandiatransport startades. Sedan dess har mycket hänt och idag är Axess Logistics det enda billogistikföretaget som erbjuder generalagenter på den skandinaviska marknaden en total logistiklösning för nya importfordon.

Axess Logistics tar hand om importbilar från det att de lastas av transportfartyget i en hamn, tills de når återförsäljaren som beställt bilen. Under tiden har varje bil gått igenom en besiktning, utrustats och kompletterats med de tillbehör och påbyggnationer som beställts.

Axess Logistics kärnvärden är Kompetenta, Effektiva, Lösningsorienterade och Nytänkande. Från start till mål ska våra kunder och samarbetspartners känna att vi levererar dessa värden i allt vi gör.

En av våra kunder är Toyota, i nära samarbete med dem driver vi vår Toyotaanläggning i Malmö. Här är vi 54 anställda i produktionen och 4 personer i produktionsledningen fördelade på 3 avdelningar.
Läs mer på www.axesslogistics.se

Mer om tjänsten

Till hamnen i Malmö kommer Toyotas alla bilar ämnade för Skandinavien med fartyg. Det är 1000-2000 bilar i veckan som ska tas om hand innan de går iväg till återförsäljare i de olika länderna.

Alla bilar ska kontrolleras innan leverans och få standardutrustning som manualer, mattor och liknande. Ungefär hälften ska också gå igenom någon montering eller påbyggnad, det kan vara dragkrok, navigationsutrustning, dekaler eller annat.

200-400 bilar hanteras dagligen, varje bil innebär en egen beställning i Toyotas affärssystem som också är ditt planeringsverktyg. Varje dag ser du till att du har en planering som fungerar, du matchar produktionsplanen mot kapacitet och planerar om när det behövs. Din planering måste ständigt anpassas till Toyotahandlarnas prognoser och beställningar, materialtillgång, arbetsflödet i verkstaden och bemanningen.

Du följer upp och rapporterar i dagliga möten med Toyota. Du är snabb att agera på produktionsstörningar, tekniska problem och du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och andra kollegor på Axess Logistics.

Hela Toyotas affärsidé och produktion genomsyras av tanken på ständiga förbättringar, något som du också arbetar med dagligen i denna tjänst.

Din profil

Du är en person som älskar utmaningar och att lösa problem! Vi ser gärna att du har erfarenhet från planering av produktion eller koordinering av flöden med många parametrar inblandade. Du har arbetat med prognoser och analyser, samtidigt har du en stark servicekänsla.

I denna tjänst jobbar du mycket vid datorn, du trivs med att jobba i ett komplext system. Du hanterar Officepaketet och en fördel är om du jobbat i Dynamics 365.
Du kommunicerar på ett affärsmässigt sätt på svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 september. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Om företaget
Vi är ett spännande tillväxtföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och säljer världsunika produkter för sjukvården. Bland kunderna återfinns de största sjukhusen i Norden, Europa och USA. Våra unika produkter ger information om patienterna som annars inte vore möjligt, vilket kan vara livsavgörande. Vår teknologi spelar en allt större roll inom intensivvården och används även sedan flera år inom avancerad klinisk forskning. Var med i vårt härliga team, bidra till vår resa och en förbättrad sjukvård i världen!

Arbetsuppgifter
Du tar ett helhetsansvar för produktion, processer, produktutveckling samt vår IT-struktur och samarbetar med samtliga funktioner i bolaget. Rollen är central och viktig för företaget, rapporterar till VD och du ingår i vår ledningsgrupp.

Vi har ett väl fungerande kvalitetssystem, som du även kommer få chans att utveckla vidare. I rollen ingår även att underhålla produkterna samt vid behov leda utvecklingsprojekt. Vi är måna om att du initialt får stöd och en bra inskolning i rollen. Jobbet kommer vara mycket utvecklande och väldigt kul!

Omfattning
Tjänsten är på heltid med start så snart det är möjligt. Utöver en marknadsmässig lön erbjuder vi tjänstepension, friskvård och rikskort.

Placering
Du kommer att välkomnas till vårt nya kontor i Hammarby Sjöstad, vars omgivning erbjuder ett stort utbud av affärer, gym, trevliga restauranger m.m. Det finns goda kommunikationer. Möjlighet till att jobba hemma när arbetsuppgiften tillåter.

Bakgrund
Vi söker dig som är Civilingenjör eller Högskoleingenjör inom relevant område. Du bör ha goda kunskaper om affärssystem och mycket goda kunskaper i excel och access.
Erfarenhet av kvalitetsledningssystem ISO 13485 eller motsvarande och grundläggande kunskap om det medicintekniska regelverket är positivt men ej krav.

Dina egenskaper
Du ska vara strukturerad, ansvarstagande och ambitiös samt ha en god social förmåga. Vara trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Vi gillar om du är nyfiken, initiativrik och intresserad av att lära dig saker och att du vågar utmanar dig själv. Förmåga att arbeta främst självständigt men också i grupp och bekväm med att uttrycka dig så väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Företaget
M Dialysis är ett medicintekniskt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kliniska produkter som syftar till att förbättra sjukvården världen över. Produkterna används även inom forskning.

För mer info se hemsidan: www.mdialysis.com

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar M Dialysis med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Som produktionschef på Domino Print & Apply i Malmö är du ansvarig för att säkerställa och utveckla arbetet i produktionen. Ditt arbete är operativt, stort fokus ligger i att leda ett 30-tal teammedlemmar mot uppsatta mål, effektivisering och utveckling.

Sökord: ingenjör, produktionsingenjör, industri, materialplanering, produktionsplanering, produktionsteknik

Om verksamheten

Domino Print & Apply AB är ett internationellt företag som utvecklar och producerar industriella lösningar för kodning och märkning av produkter, förpackningar och pallar.
Domino Print & Applys uppdrag är att vara den ledande leverantören av pålitliga och innovativa lösningar för etikettering. Vårt mål är att alltid möta eller överträffa kundernas förväntningar genom att vara lyhörda för deras behov.

Sedan 2006 är vi en del av det brittiska Domino Printing Sciences med 3000 anställda runt om i världen. I Malmö finns 95 medarbetare.
Läs mer på www.dominopa.com/sv-SE

Mer om tjänsten

Produktionen består av montering, verkstad, testavdelning och produktionsteknisk support. Här arbetar ett 30-tal anställda som rapporterar till dig.

Fokus i din roll är att leda, optimera och effektivisera arbetet. Du förverkligar uppsatta strategier och mål och har dina kollegor med dig på vägen. Du rapporterar till Site Director.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Du optimerar produktionen genom ett gott ledarskap, du ser till att dina lagmedlemmar har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.
• Du utvecklar produktivitet och kapacitet enligt Lean-filosofin
• Du representerar din avdelning internt och externt.
• Du samarbetar tätt med logistik, sourcing och business support.
• Du ansvarar för att uppsatta kvalitetskrav och standards efterlevs.

Din profil

Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med fokus på ledarskap. Vi ser gärna att material- eller produktionsplanering ingår i din erfarenhet. I grunden har du troligen en ingenjörsutbildning, kanske med inriktning mot produktion. Du arbetar i Lean.

Du är en närvarande chef som bygger laganda, samarbete samtidigt som du jobbar med strategier och ett övergripande ansvar. Du kommunicerar säkert och effektivt med personer på alla nivåer i organisationen, du skriver och talar en korrekt svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Som logistikchef på Domino Print & Apply i Malmö är du ansvarig för att säkerställa och utveckla arbetet på logistik- och planeringsavdelning. Ditt arbete är operativt och strategiskt, stort fokus ligger i att leda dina 10-talet teammedlemmar mot uppsatta mål, effektivisering och utveckling.

Sökord: industri, lager

Om verksamheten

Domino Print & Apply AB är ett internationellt företag som utvecklar och producerar industriella lösningar för kodning och märkning av produkter, förpackningar och pallar.
Domino Print & Applys uppdrag är att vara den ledande leverantören av pålitliga och innovativa lösningar för etikettering. Vårt mål är att alltid möta eller överträffa kundernas förväntningar genom att vara lyhörda för deras behov.

Sedan 2006 är vi en del av det brittiska Domino Printing Sciences med 3000 anställda runt om i världen. I Malmö finns 95 medarbetare.
Läs mer på www.dominopa.com/sv-SE

Mer om tjänsten

Ditt ansvarsområde omfattar lager, logistik- och planeringsavdelningen. Du driver och samordnar funktionerna samt ansvarar för kvalitet, produktivitet och effektivitet med fokus i ledarskap och utveckling av ditt team.

Du rapporterar till Site Director och samarbetar tätt med produktion, R&D och Sourcing.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Du optimerar arbetet genom ett gott ledarskap, du ser till att dina lagmedlemmar har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.
• Du utvecklar produktivitet och kapacitet enligt Lean-filosofin
• Du är superuser i vårt affärssystem Oracle, du gör rotorsaksanalyser och förebygger problem.
• Du analyserar data som ledtider, leveransprestanda, prognoser, kapacitet och lageromsättning samt agerar på analysen.
• Du supporterar interna och externa kunder med en hög servicegrad, vi arbetar i CRM-systemet Sales Force.
• Du representerar din avdelning internt och externt.
• Du samarbetar tätt med produktion, R&D och sourcing.

Din profil

Vi önskar att du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete med fokus på ledarskap. Du har en god analytisk förmåga och är bra på att planera och prioritera, du arbetar i Lean.

Du är en närvarande chef som bygger laganda samtidigt som du jobbar med strategier och ett övergripande ansvar. Du kommunicerar och samarbetar säkert och effektivt med personer på alla nivåer i organisationen, du skriver och talar en korrekt svenska och engelska.

Du har utmärkta kunskaper MS Officepaketet och ERP.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi en Interim Production Manager, till Malmö, som kan planera, leda och samordna avdelningen. Du kommer att rapportera till Platschefen. Konsultuppdraget startar omgående.

SÖKORD: logistik, produktion, chef, planering

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork och ingår i vår konsultverksamhet.

Mer om tjänsten

Hantera och samordna alla inom avdelningen Operations. Du kommer att ansvara för att säkerställa och förbättra prestanda, kvalitet, produktivitet och effektivitet genom implementering av effektiva metoder och strategier. Du kommer att leda ett team av chefer, operatörer och andra direkt rapporterande.
Arbetsuppgifterna är:

• Produktion
• Logistik
• Planering
• Produktionsteknik
• ECO-samordning

Din profil

För att trivas i rollen har du:

• Ledarskap och organisatoriska färdigheter
• Logistik
• Beprövad kunskap och arbetslivserfarenhet som produktionschef med minst 5 års relevant erfarenhet
• Erfarenhet av att utöva Lean-filosofin och dess verktyg
• Tillräcklig kunskap om affärsmässiga och finansiella principer och praxis i produktionen, nyckeltal etc.
• Du är en person som har en förmåga att effektivt kommunicera med alla nivåer i organisationen
• Kandidatexamen eller magisterexamen helst med inriktning mot produktion
• Flytande i svenska och engelska språket, i tal och skrift

Vi tror att du brinner för människor och processer och du är analytisk, strukturerad och resultatorienterad.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som Produktionschef på Kartongbolaget AB rapporterar du till VD och blir ansvarig för hela produktionsavdelningen inklusive dess stödfunktioner. Du kommer ha personalansvar för 12 personer, ett antal som förväntas växa. Ditt främsta fokus blir att säkerställa en fortsatt säker, kostnadseffektiv och stabil drift genom ett förbättringsorienterat synsätt och konkreta förbättringsprogram. Du är en dokumenterat skicklig och tydlig ledare, med mångårig erfarenhet i personalledande position.

Bolaget står inför en rad spännande utmaningar, med kraftigt ökande omsättning och en i närtid total flytt av bolaget till anpassade nya lokaler i Helsingborg. Detta ställer ytterligare stora krav på dig som en framtida nyckelperson i bolaget.

Tjänsten gäller tillsvidareanställning direkt hos Kartongbolaget och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

Sedan bolagets start 1943 har vi hela tiden varit fokuserade på att producera det bästa för våra kunder. Vi producerar kundunika förpackningslösningar till partners i Skandinavien, och vi har vår totalintegrerade produktionsanläggning i Allerum, strax utanför Helsingborg. I början på 2019 kommer vi att flytta hela verksamheten till dubbelt så stora och ändamålsenliga lokaler i Helsingborg.
Som ett av endast 48 svenska bolag är vi AAA ratade 25 år i rad, vilket vi är enormt stolta över. Vi är dessutom sedan september 2017, FSC certifierade och förstås lever vi upp till både ISO 9001 samt 14 001.
Mer information hittar du på vår hemsida www.kartongbolaget.se

Mer om tjänsten

I din roll som produktionschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

• Leda och fördela arbetet för hela produktionsanläggningen och dess personal
• Vidareutveckla kulturen där varje medarbetare känner att man i hög utsträckning kan paåverka och förbättra sin egen arbetsplats.
• Medverka i större projekt, som den förestående flytten till moderna lokaler.
• Representera ditt område i Ledningsgruppen

Din profil

Utbildning & erfarenhet
• Kandidaten måste ha relevant arbetslivserfarenhet från ett eller flera producerande bolag med både tjänstemän och kollektivanställda.
• Bakgrund i den grafiska branschen är ett plus, men inte ett krav
• Kandidaten måste ha jobbat med ett utpräglat LEAN tänk, i många olika processer
• Kunskap i vårt affärssystem Nav Printvis är en fördel, men inte ett absolut krav.

Personliga egenskaper
• Hög social förmåga – måste kunna leda på ett inspirerande, tydligt och öppet sätt.
• Kommunikativ, du har daglig kontakt med de viktigaste kunderna samt ett flertal leverantörer
• Förändring- och förbättringsbenägen, bolaget upplever en kraftig tillväxt, vilket ställer stora krav.
• Utvecklad analytisk förmåga
• Förmåga att fokusera på det som skapar värde, både för dina medarbetare samt företaget
• Förmåga att kunna se helheten – inkl. kund- och konsumentperspektivet.
• God samarbetsförmåga.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Om Bolaget
Aqua Nobel källa ligger i Mörarp på 105 meters djup. Vattnet har under 100 år vandrat och renats genom sandsten, morän, skiffer och gnejs för att slutligen nå källan där det tappas upp helt rent och utan yttre påverkan.
Detta är vår produkt och vårt DNA, och det skiljer oss från andra vatten, inte minst smakmässigt.
Vi arbetar med en produkt i världsklass och därför strävar vi efter att den ska vara precis lika bra när den når konsumenten. Därför ligger vår fabrik rakt ovanför källan, så det blir inga transporter via pipelines eller tankbil. Vår fabrik är också eko-certifierad och vår smaksättning bara gjord med ekologisk fruktjuice och naturliga aromer.

Om Tjänsten
Fokus för tjänsten är att driva verksamheten, ofta ända ner på detaljnivå för att kunna effektivisera och eftersträva en ständig förbättring. Du rapporterar till VD som är marknadsorienterad. Rollen som produktionschef är till stor del operativ och en stor del av tiden läggs i verksamheten för att lösa problem som kan uppstå.
De är idag nio anställda på företaget, en ny produktionslinje håller på att installeras och med den kommer verksamheten att utökas. Det ingår även en hel del administration, bland annat kontakt och koordinering av leverantörer samt tillstånd. Export administration då Aqua Nobel lägger mycket fokus mot USA marknaden.

Dina ansvar
• Ansvarar för att tilldelat ansvarsområde följer verksamhetssystem, lagar, förordningar, avtal, praxis, mål och policys.
• Ha övergripande ansvar för planeringen av maskiner, personal och materialförsörjning samt uppföljning av den samma.
• Ansvarar för personal och övriga resurser i tilldelat ansvarsområde.
• Tillse att personalen har rätt kompetens.
• Representera företaget i fackliga och för det operativa ansvaret för arbetsmiljö, brandskydd samt den yttre miljön
• Ansvarar för att verksamheten bedrivs så kostnadseffektivt som möjligt, Ta fram budget.
• Ansvar för underhållsavtal och löpande underhåll av befintlig maskinpark.
• Ansvar för planering av maskininvesteringar, anskaffningsförslag samt genomförande av dessa

Du blir medlem i ledningsgruppen och förväntas ha en helhetssyn för företagets bästa. Representera företaget och vara lojal mot fattade beslut. Fastställa och följa upp verksamhetsmål, policys etc. Vara insatt i företagets affärsplan och andra styrande dokument.

Din profil

Vi söker dig som är driven och har tidigare erfarenhet av produktionsledning. Du som söker har en god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid att bygga och behålla goda relationer. Du drivs av att lösa problem, motivera andra och skapa ett positivt arbetsklimat för dina medarbetare. Ditt arbetssätt är coachande och närvarande samtidigt som du är bra på att delegera och har förmågan att utveckla flöden. Du har en analytisk förmåga och kan sätta upp tydliga mål samt implementera dessa i verksamheten.

Övriga kunskaper som är meriterande.
• Implementering av kvalitetssystem.
• Vatten erfarenhet.
• Livsmedels erfarenhet.
• Lean, 5-S
• Projekt beredning, kostnadsplanering.
• Personalplanering.
• BAM certifiering. (Bättre arbetsmiljö)
• Export, tull, skatt och logistik.
• Affärssystemet Pyramid.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Tjänsten
Som produktionsledare kommer du att ansvara för att planera och genomföra en effektiv produktionsplan som uppfyller behoven på alla marknader.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att:
• organisera arbetsflödet genom att tilldela ansvarsområden baserat på kompetens och skapa arbetsscheman
• fastställa dagliga/veckovisa/månatliga målvolymer och säkerställa att ditt team samarbetar för att uppnå dessa mål
• beräkna prestationerna/produktiviteten hos maskiner och medarbetare och lämna in månatliga lägesrapporter
• samarbeta med den närmaste chefen och bolagets tekniker för att identifiera produktionsområden där processernas effektivitet kan förbättras
• säkerställa att medarbetarna arbetar i enlighet med bolagets produktionsprocesser och att god tillverkningssed (GMP) hela tiden efterlevs i produktionen
• säkerställa att all utrustning används på ett säkert sätt i enlighet med tillverkarens specifikationer samt schemalägga regelbundet underhåll i samarbete med bolagets tekniker. lämna in rapporter om schemalagt maskinunderhåll och eventuella maskinhaverier under produktionens gång
• genomföra slumpmässiga kvalitetskontroller av slutprodukten och kontrollera att produkten ifråga uppfyller den etablerade kvalitetsstandarden. lämna in kvalitetskontrollrapporter
• regelbundet kontrollera och rapportera in lagernivåerna för råvaror och slutprodukter till de närmaste cheferna
• ansvara för att utbilda nya medarbetare om våra produkter och processer
• säkerställa att medarbetarna följer säkerhetsinstruktioner och företagsregler.

Du förväntas även leda och/eller delta i projekt förknippade med din roll. Sådana projekt kan omfatta utveckling av produktionsplanering för att åstadkomma mer effektiva produktionsprocesser, automatisering samt utveckling och installation av nya produktionslinjer. Utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person.

Din profil
Du är:en driven, noggrann, ansvarsfull och kommunikativ person med god organisationsförmåga som kan arbeta självständig som tar egna initiativ och har ett resultatdrivet tillvägagångssätt. Du är en erfaren ledare som har gedigen erfarenhet från att utveckla verksamhet och bra på att leda och utveckla personal.

Det ställs krav på minst 3 års erfarenhet som produktions-, skiftledare eller från en liknande roll från livsmedelsindustrin, snabbrörliga konsumentvaror eller liknande bransch.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper i excel och en van användare av ERP-system samt kunskaper om 5S och principerna för lean manufacturing.

Om verksamheten
RAA Snus AB är ett tillverknings- och marknadsföringsbolag med huvudkontor i Helsingborg. Vi producerar och säljer innovativa snusprodukter och våra varumärken är Al Capone och on!. Vi är ett ungt företag med kreativ, motiverad och driven personal, och vårt mål är att fortsätta växa på den svenska marknaden under kommande år.
Som produktionsledare blir du en viktig del av produktionsteamet, och ditt arbete kommer att vara av yttersta vikt för att vi ska kunna uppnå våra produktionsmål och leverera produkter av hög kvalitet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som produktionschef får du det övergripande ansvaret att leda och utveckla produktionen och produktionspersonalen. Du leder driften och personalen samt effektivisera produktionen i fabriken med målsättning att löpande höja kvalitetsnivån, leveranssäkerheten. Funktionellt innebär befattningen ett direkt ansvar över personal- och driftansvar, beredning, produktionsledning. Du har personalansvar för en diversifierad grupp på ca 20-25 medarbetare och tjänsten är förlagd i Höganäs.

Till hjälp finns en planeringsfunktion, underhållsfunktion och processutvecklingsfunktion

Sökord: Produktionledare, produktionsledning, produktionschef, processledare, processchef,

Om verksamheten

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att vara anställd av Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund. Initialt 9 månader, för rätt person goda möjligheter till förlängning.

Kunden är en ledande leverantör och producent av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Du rapporterar direkt till fabrikschefen.

Mer om tjänsten

Rollen som produktionschef innefattar bl.a:
• Fullt drift- och personalansvar för verksamheten samt utvecklingen av personalen
• Leda driften och personal på produktionsmaskinerna och anskaffa nödvändiga förnödenheter
• Tydligt och strukturerat ledarskap, håller tidsplaner och adekvat innehåll på möten
• Kvalittänké, effektivitet, produktivitet, proaktivitet och leveransprecision
• Arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten och nå fastlagda ekonomiska- och kvalitetsmål
• Säkerställa en god arbetsmiljö i linje med kultur, lagar och avtal för underställd personal.
• Du är kreativ, ansvartagande och drivande i din roll och vågar aktivt ta iniativ till förändring och vågar ta beslut

Din profil

Du är en resultatdriven ledare med tekniskt intresse som trivs med att vara ute i produktionen samt ser personalledning som stimulerande och är trygg i ledarrollen.

Du är öppen och kommunikativ, lyhörd, rak och tydlig i ditt uppträdande samt skapar ett gott arbetsklimat. Du inspirerar dina medarbetare och tar tillvara på personalens kreativitet vilket främjar personalutvecklingen i gruppen.

Du har en teknisk utbildning samt relevant erfarenhet från producerande företag i internationell miljö och då från befattning som operativ produktionschef/ledare alternativt processledare med erfarenhet från större organisation. Du har haft personalansvar i tidigare roller och vi ser gärna att du har erfarenhet både av att framgångsrikt jobba med samt att införa lean ifrån tidigare arbeten. Erfarenhet från processindustri som personalledare är meriterande.

Vi söker dig som ser möjligheter till utveckling när andra ser problem!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättningen görs så snart som möjligt.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Tjänsten
Som produktionsledare kommer du att ansvara för att planera och genomföra en effektiv produktionsplan som uppfyller behoven på alla marknader.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att:
• organisera arbetsflödet genom att tilldela ansvarsområden baserat på kompetens och skapa arbetsscheman
• fastställa dagliga/veckovisa/månatliga målvolymer och säkerställa att ditt team samarbetar för att uppnå dessa mål
• beräkna prestationerna/produktiviteten hos maskiner och medarbetare och lämna in månatliga lägesrapporter
• samarbeta med den närmaste chefen och bolagets tekniker för att identifiera produktionsområden där processernas effektivitet kan förbättras
• säkerställa att medarbetarna arbetar i enlighet med bolagets produktionsprocesser och att god tillverkningssed (GMP) hela tiden efterlevs i produktionen
• säkerställa att all utrustning används på ett säkert sätt i enlighet med tillverkarens specifikationer samt schemalägga regelbundet underhåll i samarbete med bolagets tekniker. lämna in rapporter om schemalagt maskinunderhåll och eventuella maskinhaverier under produktionens gång
• genomföra slumpmässiga kvalitetskontroller av slutprodukten och kontrollera att produkten ifråga uppfyller den etablerade kvalitetsstandarden. lämna in kvalitetskontrollrapporter
• regelbundet kontrollera och rapportera in lagernivåerna för råvaror och slutprodukter till de närmaste cheferna
• ansvara för att utbilda nya medarbetare om våra produkter och processer
• säkerställa att medarbetarna följer säkerhetsinstruktioner och företagsregler.

Du förväntas även leda och/eller delta i projekt förknippade med din roll. Sådana projekt kan omfatta utveckling av produktionsplanering för att åstadkomma mer effektiva produktionsprocesser, automatisering samt utveckling och installation av nya produktionslinjer. Utvecklingsmöjligheterna är goda för rätt person.

Din profil
Du är:en driven, noggrann, ansvarsfull och kommunikativ person med god organisationsförmåga som kan arbeta självständig som tar egna initiativ och har ett resultatdrivet tillvägagångssätt. Du är en erfaren ledare som har gedigen erfarenhet från att utveckla verksamhet och bra på att leda och utveckla personal.

Det ställs krav på minst 3 års erfarenhet som produktions-, skiftledare eller från en liknande roll från livsmedelsindustrin, snabbrörliga konsumentvaror eller liknande bransch.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper i excel och en van användare av ERP-system samt kunskaper om 5S och principerna för lean manufacturing.

Om verksamheten

RAA S AB är ett tillverknings- och marknadsföringsbolag med huvudkontor i Helsingborg. Vi producerar och säljer innovativa snusprodukter och våra varumärken är Al Capone och on!. Vi är ett ungt företag med kreativ, motiverad och driven personal, och vårt mål är att fortsätta växa på den svenska marknaden under kommande år.
Som produktionsledare blir du en viktig del av produktionsteamet, och ditt arbete kommer att vara av yttersta vikt för att vi ska kunna uppnå våra produktionsmål och leverera produkter av hög kvalitet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.