Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Hjort-conveyor i Helsingborg får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Sökord: ingenjör, maskinkonstruktör, mekanik, pneumatik, automation, hållfasthetsberäkning, travers, hängbanor, maskindirektiv, autoCAD, Autodesk, Inventor

Om verksamheten

Hjort-conveyor AB är ett materialhanteringsföretag som konstruerar, projekterar och säljer transportsystem för hängande laster både nationellt och internationellt. Våra kunder är framför allt tillverkande industrier med serieproduktion, ofta med inriktning på ytbehandling. Kunderna finns över hela världen men huvudsakligen i Europa och framför allt i Skandinavien, där vi är marknadsledande.

Säkerhet är vår ledstjärna. Denna inställning, samt att vi levererar bra kvalitet till rätt pris, ger god service, är flexibla och samarbetsvilliga ger oss nöjda kunder och gör oss starka på marknaden.
Hjort-conveyor AB ingår i Linde-gruppen som idag har 50 personer anställda i koncernen inom Sverige varav 10 i Hjort-conveyor AB. Läs mer på www.hjortconveyor.se

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team om tre personer som samarbetar i projekten som kan se olika ut. De kan innebära allt mellan att bygga enkla delkomponenter eller anpassningar av redan fungerande anläggningar, till kundanpassade hela anläggningar med speciallösningar för att lösa ett avancerat logistiskt behov.

På företaget har man en öppen dialog om vilka projekt man jobbar med och vilka kunder som ligger i pipen, du kommer att känna dig delaktig och involverad och du
får här jobba nära hela processen; ha kontakt med säljare och kunder, se hur ditt projekt byggs på verkstaden som ligger rakt över gatan och du kan också vid behov bli involverad i montering och driftsättning. Om du har erfarenhet och intresse för det, kan även beredning och inköp ingå i din tjänst.

Du ansvarar också för att dina uppdrag administreras enligt maskindirektiv och ISO-certifieringar, att ritningar filas och att det är ordning och reda i dokumentationen.
Du arbetar i både 2D och 3D, både i dina projekt men även när kunder eller säljarna vill ha ett material för att beskriva hur en lösning skulle kunna se ut.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation.
Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.
Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag!

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 20 december. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Vill du fortsätta din karriär i en global marknadsledande organisation med de bästa produkterna och lösningarna på marknaden? Vill du ha en självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Scheuch AB en intressant tjänst till dig.

SCHEUCH LEVERERAR TEKNIK FÖR REN LUFT
I snart 60 år har Scheuch GmbH stått för innovativ luft- och miljöteknik inom industrin. Som marknadsledare och teknikpionjär tillhandahåller Scheuch industriella produkter och system för att skydda människor och miljö på platser runt om i världen. Vilket innebär att de ser till att luften förblir ren för kommande generationer. Sedan 2014 har Scheuch ett kontor i Sverige med säte i Kristianstad.

DINA ARBETSUPPGIFTER
• Planera och genomföra servicebesök och inspektioner på anläggningar
• Stötta projekt vid igångkörningar, montage, slutbesiktningar och garantiärenden
• Hjälpa kunder vid felsökningar och avhjälpning av fel
• Införsäljning av servicekoncept och slit- och reservdelar
• Uppföljning och utvärdering av genomförda servicebesök

DU HAR FÖLJANDE BAKGRUND
• Teknisk utbildning från tekniskt gymnasium, högskola eller motsvarande
• Erfarenhet att arbeta med service och eftermarknad
• Erfarenhet av industriell service och gärna från el- och styrsystem
• Lätt för att skriva och kommunicera på engelska. Tyska är meriterande
• Noggrann och strukturerad
• Van att ta ansvar och arbeta självständigt

VAD SCHEUCH KAN ERBJUDA DIG
• Bra möjligheter till utveckling i ett internationellt företag inom en växande framtidsbransch
• Vara en del av ett engagerade serviceteam i Kristianstad och en del av ett globalt serviceteam
• Vara en del av och vara med att aktivt bygga upp servicekoncept i Sverige och Norden
• Ett mycket varierande arbete med stort eget ansvar och flexibla arbetstider

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Scheuch med Dreamwork som sköter rekryteringsprocessen. Din anställning blir direkt hos Scheuch.
Du söker tjänsten via www.dreamwork.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Kajsa Johnsson på Dreamwork via kajsa.johnsson@dreamwork.se.
Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas.

Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Nimo-KG i Kågeröd konstruerar du kundanpassade rostfria maskiner för material- och produkthantering. Du arbetar självständigt och ofta i kontakt med kunden som du kanske har besökt för att se hur just deras lösning ska fungera och se ut. Du är delaktig i hela processen från kundens fråga till att maskinen fungerar på plats. Du får arbeta i en dynamisk miljö, tillsammans med engagerade kollegor i ett litet företag med positiv utveckling.

Sökord: teknik, tekniker, maskinkonstruktion, maskinkonstruktör, industriutrustning, maskiningenjör, maskindesign, ingenjör, CAD, 3D

Om verksamheten

Nimo-KG är ett lokalt förankrat teknikföretag med global närvaro. Vi är en av Europas främsta leverantörer av kundanpassad utrustning för intern produkthantering.

Verksamheten startade 1958 och idag levererar vi skräddarsydda lösningar för främst lyft och tömning till kunder inom livsmedelsindustrin över hela världen.
Tillverkningen sker externt i ett nätverk av leverantörer såväl i närområdet som utomlands.

Nimo-KG har idag 10 anställda, omsätter ca 35 mkr och har mångårig AAA-rating
Bolaget är dotterbolag till Nimo-Verken AB. Koncernen har 130 anställda och omsätter 230 mkr. Läs mer på www.nimo-kg.se

Mer om tjänsten

Du konstruerar kundanpassade maskiner till kunder främst inom livsmedelsindustrin.
Maskinerna är utrustning för intern produkthantering såsom lyft och tömningsutrustning, vågar, pallhantering, nivåreglerare, satsningsstationer och specialbehållare.

Du arbetar i projekt som utgår från kundens behov och order, har kanske också besökt kunden tillsammans med säljare för att ta reda på hur behovet ser ut. Du agerar även säljstöd till säljarna när de behöver det. Du har kontakt med tillverkare och leverantörer. Resor förekommer, mest inom Sverige men också till Tyskland, Frankrike och inom Norden.

Projekten kan sträcka sig över en dag till tre veckor, vanligast är veckolånga projekt. Korta projekt kan handla om att anpassa en stapelprodukt eller en maskin man tillverkat tidigare. De stora projekten kan vara nykonstruktion av maskiner eller projekt som sträcker sig över lång tid. Exempel på ett sådant långt projekt var Findus fabrik i Bjuv som konstruerades under hela 2015.

Din profil

Du har relevant utbildning och har arbetat med konstruktion, gärna svetsade konstruktioner och rostfritt, i några år. Du har troligen arbetat med industriutrustning och anpassade produkter, kanske mot livsmedelsindustrin. Du vill jobba nära affären och besöker gärna kunden.

Du har lätt att förstå kundens behov och utmaningar och omsätter dessa i en lösning som passar kunden, Nimo-KG och den tillverkande partnern. Du gillar tanken på att vara delaktig i hela processen och att få ta eget ansvar och jobba proaktivt.

Du pratar och skriver vårdad svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 november.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Är du en erfaren produktionstekniker som tycker om att jobba tillsammans med montörer och andra kolleger för att ta fram och förbättra monteringsupplägg och materialflöden? Är du bra på att skapa och dokumentera strukturer och rutiner? Är du dessutom kommunikativ och ansvarstagande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Produktionstekniker på Nederman arbetar du med monteringsavdelningen och färdigvarulagret i Helsingborg. Du är hela tiden aktiv med att förbättra förutsättningarna för att kunna färdigställa Nedermans produkter säkert, effektivt och till fullgod kvalitet. Arbetet är varierat, och ställer höga krav på flexibilitet med tanke på det omfattande produktprogrammet och skiftande seriestorlekar. Du ingår i en liten produktionsteknisk grupp, och du rapporterar till chefen för Nedermans Produktion- och Produktcenter.

Om verksamheten

Vi på Nederman bidrar till att göra livet bättre genom att skapa förstklassiga produkter och lösningar som skyddar människor, miljö och produktion. Med cirka 2 100 anställda, säljkontor och distributörer i över 50 länder och produktion i 12 länder på fem kontinenter, är vi ett av världens ledande företag inom miljötekniksektorn, med fokus på industriell luftfiltrering. Vi respekterar miljön och varandra, har mod att agera, samt ett hållbart kundfokus. Börsnoterade på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vi är The Clean Air Company.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Produktionstekniker innebär att:
• Ta fram och underhålla monteringsmetoder (operationer, sekvenser, hjälpmedel, instruktioner)
• Utveckla och förbättra produktionsutrustningar
• Ta fram materialflöden och produktionslayouter
• Följa upp reklamationer och kvalitetsproblem, göra grundorsaksanalyser och vidta åtgärder
• Delta i produktutvecklingsprocesser och projekt
• Genomföra interna utbildningar
• Delta i riskanalyser och aktiviteter för att förebygga arbetsmiljörisker

Din profil

Du har jobbat flera år med produktion och produktionsteknik, och du har erfarenhet från montering av industriprodukter. Du kan skapa och optimera materialflöden och produktionslayouter, och du har även vana av arbete i affärssystem. Har du dessutom kunskaper om riskanalyser och CE-märkning är det en fördel. Andra fördelar är teknisk utbildning, kunskaper inom CAD och el-kunskap.

Du är strukturerad och van att kunna skapa tillförlitliga och praktiskt användbara monteringsupplägg och rutiner. Du är väl förtrogen med LEAN och förstår vikten av ständiga förbättringar.

Som person är du en driven och jordnära lagspelare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och bra på att planera din egen tid. Du är ansvarstagande och fullföljer på ett självklart sätt dina åtaganden.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Hjort-conveyor i Helsingborg får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Sökord: ingenjör, maskinkonstruktör, mekanik, pneumatik, automation, hållfasthetsberäkning, travers, hängbanor, maskindirektiv, autoCAD, Autodesk, Inventor

Om verksamheten

Hjort-conveyor AB är ett materialhanteringsföretag som konstruerar, projekterar och säljer transportsystem för hängande laster både nationellt och internationellt. Våra kunder är framför allt tillverkande industrier med serieproduktion, ofta med inriktning på ytbehandling. Kunderna finns över hela världen men huvudsakligen i Europa och framför allt i Skandinavien, där vi är marknadsledande.

Säkerhet är vår ledstjärna. Denna inställning, samt att vi levererar bra kvalitet till rätt pris, ger god service, är flexibla och samarbetsvilliga ger oss nöjda kunder och gör oss starka på marknaden.
Hjort-conveyor AB ingår i Linde-gruppen som idag har 50 personer anställda i koncernen inom Sverige varav 10 i Hjort-conveyor AB. Läs mer på www.hjortconveyor.se

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team om tre personer som samarbetar i projekten som kan se olika ut. De kan innebära allt mellan att bygga enkla delkomponenter eller anpassningar av redan fungerande anläggningar, till kundanpassade hela anläggningar med speciallösningar för att lösa ett avancerat logistiskt behov.

På företaget har man en öppen dialog om vilka projekt man jobbar med och vilka kunder som ligger i pipen, du kommer att känna dig delaktig och involverad och du
får här jobba nära hela processen; ha kontakt med säljare och kunder, se hur ditt projekt byggs på verkstaden som ligger rakt över gatan och du kan också vid behov bli involverad i montering och driftsättning. Om du har erfarenhet och intresse för det, kan även beredning och inköp ingå i din tjänst.

Du ansvarar också för att dina uppdrag administreras enligt maskindirektiv och ISO-certifieringar, att ritningar filas och att det är ordning och reda i dokumentationen.
Du arbetar i både 2D och 3D, både i dina projekt men även när kunder eller säljarna vill ha ett material för att beskriva hur en lösning skulle kunna se ut.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation.
Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.
Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag!

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Nimo-KG i Kågeröd konstruerar du kundanpassade rostfria maskiner för material- och produkthantering. Du arbetar självständigt och ofta i kontakt med kunden som du kanske har besökt för att se hur just deras lösning ska fungera och se ut. Du är delaktig i hela processen från kundens fråga till att maskinen fungerar på plats. Du får arbeta i en dynamisk miljö, tillsammans med engagerade kollegor i ett litet företag med positiv utveckling.

Sökord: teknik, tekniker, maskinkonstruktion, maskinkonstruktör, industriutrustning, maskiningenjör, maskindesign, ingenjör, CAD, 3D

Om verksamheten

Nimo-KG är ett lokalt förankrat teknikföretag med global närvaro. Vi är en av Europas främsta leverantörer av kundanpassad utrustning för intern produkthantering.

Verksamheten startade 1958 och idag levererar vi skräddarsydda lösningar för främst lyft och tömning till kunder inom livsmedelsindustrin över hela världen.
Tillverkningen sker externt i ett nätverk av leverantörer såväl i närområdet som utomlands.

Nimo-KG har idag 10 anställda, omsätter ca 35 mkr och har mångårig AAA-rating
Bolaget är dotterbolag till Nimo-Verken AB. Koncernen har 130 anställda och omsätter 230 mkr. Läs mer på www.nimo-kg.se

Mer om tjänsten

Du konstruerar kundanpassade maskiner till kunder främst inom livsmedelsindustrin.
Maskinerna är utrustning för intern produkthantering såsom lyft och tömningsutrustning, vågar, pallhantering, nivåreglerare, satsningsstationer och specialbehållare.

Du arbetar i projekt som utgår från kundens behov och order, har kanske också besökt kunden tillsammans med säljare för att ta reda på hur behovet ser ut. Du agerar även säljstöd till säljarna när de behöver det. Du har kontakt med tillverkare och leverantörer. Resor förekommer, mest inom Sverige men också till Tyskland, Frankrike och inom Norden.

Projekten kan sträcka sig över en dag till tre veckor, vanligast är veckolånga projekt. Korta projekt kan handla om att anpassa en stapelprodukt eller en maskin man tillverkat tidigare. De stora projekten kan vara nykonstruktion av maskiner eller projekt som sträcker sig över lång tid. Exempel på ett sådant långt projekt var Findus fabrik i Bjuv som konstruerades under hela 2015.

Din profil

Du har relevant utbildning och har arbetat med konstruktion, gärna svetsade konstruktioner och rostfritt, i några år. Du har troligen arbetat med industriutrustning och anpassade produkter, kanske mot livsmedelsindustrin. Du vill jobba nära affären och besöker gärna kunden.

Du har lätt att förstå kundens behov och utmaningar och omsätter dessa i en lösning som passar kunden, Nimo-KG och den tillverkande partnern. Du gillar tanken på att vara delaktig i hela processen och att få ta eget ansvar och jobba proaktivt.

Du pratar och skriver vårdad svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 september.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Som mekanikkonstruktör på Hjort-conveyor i Helsingborg får du jobba brett med kundanpassade projekt där du är inblandad i hela processen. Fokus ligger på varje kunds unika behov, hög kvalitet på produkter och ett nära samarbete med kunder och medarbetare.

Sökord: ingenjör, maskinkonstruktör, mekanik, pneumatik, automation, hållfasthetsberäkning, travers, hängbanor, maskindirektiv, autoCAD, Autodesk, Inventor

Om verksamheten

Hjort-conveyor AB är ett materialhanteringsföretag som konstruerar, projekterar och säljer transportsystem för hängande laster både nationellt och internationellt. Våra kunder är framför allt tillverkande industrier med serieproduktion, ofta med inriktning på ytbehandling. Kunderna finns över hela världen men huvudsakligen i Europa och framför allt i Skandinavien, där vi är marknadsledande.

Säkerhet är vår ledstjärna. Denna inställning, samt att vi levererar bra kvalitet till rätt pris, ger god service, är flexibla och samarbetsvilliga ger oss nöjda kunder och gör oss starka på marknaden.
Hjort-conveyor AB ingår i Linde-gruppen som idag har 50 personer anställda i koncernen inom Sverige varav 10 i Hjort-conveyor AB. Läs mer på www.hjortconveyor.se

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team om tre personer som samarbetar i projekten som kan se olika ut. De kan innebära allt mellan att bygga enkla delkomponenter eller anpassningar av redan fungerande anläggningar, till kundanpassade hela anläggningar med speciallösningar för att lösa ett avancerat logistiskt behov.

På företaget har man en öppen dialog om vilka projekt man jobbar med och vilka kunder som ligger i pipen, du kommer att känna dig delaktig och involverad och du
får här jobba nära hela processen; ha kontakt med säljare och kunder, se hur ditt projekt byggs på verkstaden som ligger rakt över gatan och du kan också vid behov bli involverad i montering och driftsättning. Om du har erfarenhet och intresse för det, kan även beredning och inköp ingå i din tjänst.

Du ansvarar också för att dina uppdrag administreras enligt maskindirektiv och ISO-certifieringar, att ritningar filas och att det är ordning och reda i dokumentationen.
Du arbetar i både 2D och 3D, både i dina projekt men även när kunder eller säljarna vill ha ett material för att beskriva hur en lösning skulle kunna se ut.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och minst några års erfarenhet av konstruktion av mekaniska maskiner, gärna med intresse för och erfarenhet av pneumatik och automation.
Du har stor vana vid att förstå, analysera och beskriva logistiska flöden, funktioner och processer. Du har lätt att se lösningar. Du har förståelse för styrning och är troligen intresserad av programmering.
Du är en driven konstruktör, mekanik är ditt andranamn. Du är dessutom en social person och trevlig kollega som tar ansvar för konstruktionsavdelningen tillsammans med dina kollegor.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Är du rätt person? För dig finns här ett omväxlande och roligt arbete där du får vara involverad i hela processen i en positiv miljö i ett trevligt företag. Sök idag!

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 september. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Till tjänsten som processingenjör söker vi dig som vill driva och utveckla produktionsprocessen på Kemiras väteperoxidfabrik i Helsingborg. Här får du arbeta med teknik i framkant i en avancerad process där du skapar förutsättningar för produktivitet och kvalitet av högsta klass.

Sökord: engineering, ingenjör, civilingenjör, kemi, kemiingenjör, maskiningenjör, kemiindustri, maskinteknik, massaindustri, pulp

Om verksamheten

Kemira är ett globalt företag som tillhandahåller kemikalier och expertis till verksamheter runt om i världen. Vi vill vara våra kunders förstahandsval och skapa hållbart värde genom förbättrad produktkvalitet, bättre process- och resurseffektivitet.

Vi erbjuder en resultatorienterad samarbetskultur som ger dig möjlighet att driva excellens och innovation med stor inverkan på framtiden. Läs mer på www.kemira.com/sv

Mer om tjänsten

I denna tjänst har du ansvar för regelbundna produktionsuppföljningar. Du rekommenderar utveckling av produktionsanläggningen samtidigt som du alltid har person- och processäkerheten i fokus. Du löser problem och söker förbättring både på egen hand och tillsammans med dina kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a:
• Driva en konstruktiv dialog med personalen för att säkra att säkerhetsrutinerna följs.
• Leda och delta i riskanalyser där du säkerställer att åtgärder görs i tid enligt plan.
• Leda avvikelseutredningar gällande process och processäkerhet inom fabriken.
• Inneha rollen som ”Föreståndare för brandfarlig vara” på Väteperoxidfabriken.
• Lösa produktionsproblem i fabriken relaterade till process, säkerhet, energi och kvalitet.
• Arbeta med ständiga förbättringar i syfte att öka produktiviteten.
• Bidra med expertkunskap i investeringsprojekt.
• Utbildning av driftspersonal

Du ingår i fabrikens driftledningsgrupp som tillsammans tar ansvar för det gemensamma resultatet och du samverkar med processingenjörerna i Kemiras övriga väteperoxidfabriker i världen. Du rapporterar till fabrikschefen och är placerad vid Kemiras produktionsanläggning i Helsingborg.

I denna tjänst erbjuder Kemira:
• Ett spännande arbete där du får djupdyka i kemin och tekniken för att utveckla och optimera anläggningens produktionsprocesser.
• Ett arbete där du kan leda kontinuerligt förbättringsarbete inom ditt tekniska ansvarsområde i syfte att utveckla både processen och produktionspersonalen.
• Möjlighet att påverka genom ditt arbete i driftledningsgruppen.

Din profil

Du är en erfaren processingenjör med minst 5 års erfarenhet av storskaliga processer inom kemiindustrin. Du är utbildad inom kemi- eller maskinteknik.

Du har arbetat med ansvar för analyser och problemlösning i processmiljö, har lätt att se helheten och drivs av att jobba med förbättringar och effektiviseringar i fabriksmiljö.

Du behärskar både svenska och engelska mycket bra i tal och skrift.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 juni. Tillträde enligt överenskommelse.
1
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Fabrikschef Anna Nygren tel. 042-17 13 05. Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Andreas Hansson 042 17 12 37 samt IF Metall/Kent Hultin, 042-17 11 11.

Kort om tjänsten

Vi rekryterar mekanikkonstruktörer till flera tillsvidaretjänster hos intressanta företag i Helsinborg med omnejd.
Har du en ingenjörsutbildning och några eller många års erfarenhet av att konstruera, jobba med CAD och av att arbeta självständigt, vill vi gärna ha kontakt med dig!

Just nu har vi kunder som söker konstruktörer till flera tjänster inom maskinkonstruktion och produktutveckling.

Du kanske inte aktivt söker jobb? Kontakta oss ändå! Något spännande kanske väntar i framtiden!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

About the job

Aurobay is now looking for a CAE Engineer to the team Engine CAE Solids in Gothenburg.
Do you want to be involved in advanced technical calculations within the area of structural analysis, power train dynamics and different types of mechanical analysis on sub system? Are you interested in the vehicle industry, and would you like to join a team with several highly experienced members? Then this may be the job for you!

ABOUT THE BUSINESS

Aurobay develops and manufactures world-class powertrain solutions for a global market. A pioneering venture that brings together Volvo Cars’ powertrain business with Geely, Aurobay is the brand name for Powertrain Engineering Sweden AB. With a heritage of more than 100 years of continuous powertrain innovation, our 2,900 employees in Sweden and China work across engine production, R&D and sales.
There are unlimited possibilities at Aurobay for collaborative people who are ready to make the difference. We are re-imagining motion for a brighter future. Exploring how to push our environmental impact towards zero. Designing tomorrow’s powertrain solutions for automotive and beyond. Join us on our journey!

MORE ABOUT THE POSITION

Your overall work tasks as CAE Engineer is to perform advanced technical calculations and analyses using the Finite Element Method (FEM) and Multi Body Dynamic analysis. As principal CAE tools we use ABAQUS, NASTRAN, AVL/EXCITE and SIMCENTER 3D, and the main tool for model creation is ANSA. The work scope covers the complete process including model creation, performing calculations, analysing results, issue recommendations, verbally present findings and issue written reports. You will take active part in development projects as well as method development. Important attributes to analyse are dynamics, vibrations, durability, thermal effects and noise (NVH).

YOUR PROFILE

We believe you have:
• M.Sc. in Mechanical Engineering with focus on Applied Mechanics.
• Several years of experience as CAE engineer, at least 3 years.
• Knowledge and experience of structure analysis using a FE-tool such as NASTRAN or ABAQUS.
• Good skills using ANSA for model creation since this is our main tool for that purpose.
• Experience of multi body simulations is an advantage.

On personal level:
You are analytical and have a genuine interest of advanced technical calculations and highly developed methods. The work will be carried out both independently and in teams, and we believe you are a team player. You should have a strong ability to communicate and to convey results in a structured and understandable way. You are fluent in English, spoken and written

APPLICATION

Welcome to apply for a developing and varied job in an exciting business! You apply for the position via Dreamwork’s website, www.dreamwork.se with attached CV in English and personal letter. Unfortunately, we do not have the opportunity to receive any applications via email. We work with ongoing selection, feel free to apply for the position already today.