Kort om tjänsten

Till Höganäs Energi söker vi en person för att arbeta med deras elhandel. Du kommer vara en backup till nuvarande elhandelsansvarig (konsult) och efterhand kommer du att ta över mer och mer uppgifter. Så här finns en stor möjlighet för dig som vill utvecklas inom området. Kanske sitter du idag på backoffice för elhandel, fondförvaltning eller har du på något annat sätt skaffat dig koll på elhandeln. Andra uppgifter som systemförvaltning, controlling eller arbete inom ekonomi bedömmer vi som likvärdiga.

Sökort: elhandel, elansvarig, el, elbranschen, elmarknad, riskbedömning, analys, förvaltning, backoffice, säljbackoffice, controller

Arbetsuppgifter
• Produkthantering och utveckling i vårt system.
• Portföljhantering och förvaltning av våra elinköp.
• Rapportering och kontroll av den löpande verksamheten både internt men också i externa system.
• Omvärldsspaning och analys av marknaden.
• Hålla löpande dialog med vår balansansvariga.
• Hantera regelverket och förändringar inom elhandelsaffären
• Stödja säljorganisationen med avtal, material och utbildning vid behov.
• Hjälpa till med kundhanteringen så som administrera avtal, förlängningar och uppsägningar
• Utveckla och växa vår elhandelsaffär tillsammans med organisationen.

Du rapporterar till Sälj och Marknadschef samt ingår i avdelningen Sälj och Marknad som idag består av 12 personer.
Tjänsten är en anställning direkt hos Höganäs Energi och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Vem är du som person
För att lyckas i rollen ser vi en positiv, strukturerad och initiativtagande person som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta och ha kontakter med såväl personer inom organisationen som utåt, samtidigt bör du också vara självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Att kunna konversera och kommunicera på ett förtroendeingivande sätt såväl muntligt som skriftligt är av vikt i tjänsten och du talar och skriver svenska obehindrat.

Om verksamheten

Höganäs Energi ägs av Höganäs kommun och ger energi till Kullabygden med hållbarhet som ledord. Därför är cirka 90 procent av vår fjärrvärme återvunnen restenergi från bygdens industrier. Vi ger också våra invånare obegränsad, snabb surf genom fiber. Till och med fyren längs ut på Kullahalvön är ansluten till fiber. Elnätet är den drivande motorn i bolaget och här har vi vårt hjärta och ursprung. Oavsett väderlek tryggar våra medarbetare elnätets funktion genom underhåll, förbättringar och snabba reparationer.
Vi säljer givetvis också energilösningar och el och ser oss som det trygga, självklara valet för alla som bor i Kullabygden. Bland energilösningar hör det till att erbjuda Kullabygdens olika aktörer miljövänliga solcellslösningar, batterier och laddstolpar för elfordon, något som ökar kraftigt och som bara är början på en revolution inom det vi kan bäst – hållbara, lokalproducerade lösningar som är bra både för invånarna, företagen och miljön, här där vi verkar och bor. Tillsammans skapar vi hållbarhet för Kullabygden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré 070-3774539 alternativt mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Ineos Compounds söker en Maintenance Manager till sin verksamhet i Helsingborg. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en effektiv och säker produktionsverksamhet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Maintenance Manager ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du också med att förbättra och modernisera produktionsutrustningen. Till din hjälp har du 5 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för. Du rapporterar till Operations Manager.

Om verksamheten

Ineos Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. INEOS är en global tillverkare av petrokemiska produkter, specialkemikalier och oljeprodukter.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Maintenance Manager innebär att:

• Genomföra underhållsaktiviteter samt driva fortsatt utveckling av förebyggande underhållsarbete
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Säkerställa tillgång på reservdelar
• Genomföra förbättringar som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken
• Ansvara för fastighetsunderhåll
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget och hantera fakturor

Din profil

I rollen som Maintenance Manager är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser underhållsystemet som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt. Som ledare är tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även förstå och göra dig förstådd på engelska. Du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Har du arbetat med timavräkning för el och gas? Har du koll på elmarknadshandboken? Vill du komma in i ett härligt gäng med en chef som involverar sina medansvariga och som har inställningen att vi gör det tillsammans.
Konsultuppdraget startar omgående, det varar i minst ett år och du kommer under uppdraget vara anställd av Dreamwork.

Om verksamheten

Öresundskraft är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem.
Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: ”För en bättre värld”. www.oresundskraft.se

Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete!

Mer om tjänsten

Exempel på arbetsuppgifter:
• Rapportering av timmätvärden enligt elmarknadshandboken
• Kontrollera uppsättning av anläggning per inmatnings-/uttagspunkt
• Kontrollera summerade timserier
• kontrollera förbrukningsprofiler
• Rapportera E66 nät + handel
• Rapportera timmätvärden till eSett
• Rapportera förbrukningsprofil till eSett
• Rapportera timvärden per angränsande nät till eSett
• Sända om enskilda timanläggningar
• Svenska kraftnät
• Felsökning i eSett
• Felsökning i databasen
• Kontroll av saknade timvärden
• Rapportera och lägga upp samt avsluta mätpunkter till Cesar (solcell)

Din profil

Du måste ha arbetat med insamling av mätvärde och särskilt med avräkningen, för att vara aktuell för detta arbete.
Är du mätingenjör är det meriterande.
Har du kunskap i systemen Generis och Xellent är det också meriterande.
För att trivas i rollen är du en god administratör, som sätter värde i att all data blir rätt och en lagspelare som gillar utveckling och förbättring. Du kommer in i ett härligt gäng som tex tränar tillsammans på lunchen. Du får en chef som tror på delaktighet och att vi gör detta tillsammans. En chef som är närvarande, coachande och som utvecklar sina medansvariga.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, så ring mig, Anna Karlsson, 042-17 66 05 eller skicka ett mail anna.karlsson@dreamwork.se.