Kort om tjänsten

Nu söker vi dig med ledarerfarenhet och en sjuksköterskeutbildning i botten. För ett konsultuppdrag inom slutenvården i Stockholm.
Omfattning: Deltid 50%
Start: så snart som möjligt.
Längd: 3 månader, eventuellt längre.

Du blir anställd av Dreamwork, alternativt finns möjlighet att fakturera från eget bolag.

Mer om tjänsten

Som ställföreträdande ska du kunna bistå chefsjuksköterskan i alla dennes arbetsuppgifter utom vid löneförhandlingar och medarbetarsamtal. Du skall i samråd med chefsjuksköterska ersätta vid dennes frånvaro. Planering av schema/administrativ tid genomförs tillsammans med chefsjuksköterska.

• Leda den dagliga verksamheten på avdelningen.
• Tillsammans med chefsjuksköterskan se till att nyanställda medarbetare introduceras på arbetsplatsen, enheten och i
arbetsuppgifterna
• Bistå chefsjuksköterskan i att planera och arbeta med kompetensutvecklingen på avdelningen
• Ansvara tillsammans med chefsjuksköterskan för att all personal har utbildning inom brand- och säkerhetsföreskrifter, HLR,
miljö etc.

Verksamhetsansvar

• Ansvara i samråd med chefsjuksköterska för att rutiner utarbetas och är kända av personalen
• Ha en överblick över patientflödet och den dagliga verksamheten på enheten
• Rapportera händelser som kan ha betydelse för patientens säkerhet, dvs. avvikelse rapportering. Handlägga avvikelser vid
längre frånvaro.
• Ansvara för att information från andra enheter på kliniken finns tillgängliga och är kända
• Initiera och delta i arbetsmiljöarbetet.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten så bör du ha en sjuksköterskeutbildning.
Tidigare erfarenhet av liknande ansvar/arbetsuppgifter

Ha kunskap om personalrapportering i Heroma för att kunna utföra arbetsuppgifter vid bemanningsansvarigs frånvaro etc.
• Delat ansvar för att bemanna korttidsfrånvaro.
• Ha kunskap om bemanningen för att kunna ansvara för schema/arbetstidsplanering i samarbete med bemanningsansvarig.

Ansökan

Tror du att detta kan vara ett uppdrag för dig, så är du välkommen att ansöka via länken i annonsen.
Urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som verksamhetschef på Capios Hovshaga Vårdcentral i Växjö, är det du som ansvarar för det dagliga arbetet, att kliniken levererar högkvalitativ vård, att kliniken utvecklas mot uppsatta mål samt att de anställda trivs och kan göra ett bra jobb. Dina verktyg för att nå framgång finns i Capios struktur, rutiner, organisation och erfarenhet. Till din hjälp har du också det viktigaste av allt: ett väl inarbetat team med kunniga medarbetare på plats i Växjö.
Detta är en rekrytering, du blir anställd av Capio.

Sökord: sjukvård, närsjukvård, läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, psykolog, verksamhetsledare, klinikchef, vårdchef, medicin, medicinsk.

Om verksamheten

Förutsättningen för Capios framgång som vårdgivare bygger på att man har medarbetare som har både kunskap och engagemang samt en stark lokal organisation med bra ledarskap.

Capio Vårdcentral Hovshaga Vårdcentral är en av Växjös största vårdcentraler med drygt 11 000 listade patienter. Kliniken har för närvarande 23 drivna och engagerade medarbetare med ambition om att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. På Hovshaga Vårdcentral finns allt under samma tak: Läkare, BVC, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, psykosociala resurser, fysioterapi, distriktssköterskor och sjuksköterskor. All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Läs mer på www.capio.com

Mer om tjänsten

I ditt ansvarsområde ingår fullt resultat- och personalansvar med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för marknadskommunikation och kundvård samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå. Du rapporterar till regionchefen, Region Syd Öst inom Capio Närsjukvård.

Att utveckla kliniken innebär att förfina en redan framgångsrik klinik, att arbeta med flöden och arbetssätt för att öka effektivitet och patienternas nöjdhet. Man arbetar också med att synas och märkas bland allmänheten, att personalen trivs och stannar kvar, att få fler listade patienter och arbeta med hög kvalitet.

På kliniken finns 23 anställda, personalomsättningen är låg och teamet är samspelt.

Din profil

Att du kommer från vården är självklart ett krav. Du är troligen läkare, sjuksköterska eller har annan medicinsk kompetens. Det är också ett krav att du arbetat i en ledande position med personalansvar.

Du arbetar gärna självständigt och med stort driv, du får saker gjorda. Att du vill utveckla en verksamhet ser vi också som självklart. Detta är inte en förvaltande roll.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.
Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 17 november.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.