Kort om tjänsten

Står du utan sommarjobb? Lugn, vi söker nu flera sommarjobbare för olika tjänster till några av våra kunder runt om i Stockholm!

Din profil

Vi letar efter dig som är:
– Serviceinriktad
– Strukturerad
– Noggrann
– Självständig

– Meriterande:
– Studerar på universitet eller högskola

För att trivas i de olika rollerna ser vi också att du har en god samarbetsförmåga och vilja att ingå i ett arbetsteam. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har en god förmåga att se vad som behöver göras, du behärskar även svenska och engelska i både tal och skrift. Därtill har du en god arbetsmoral och utför på ett målinriktat sätt dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.