Kort om tjänsten

Som produktutvecklare av kosttillskott på Inpac i Lund har du en bred roll. Du samarbetar med kunder kring befintliga/nya produkter samtidigt som du bistår med kunskap kring råvaror samt optimerar produkternas egenskaper för produktion. Tjänsten ger dig helhetsansvar för dina kunder och omfattar råvaror, produktinnehåll, förpackningar, prissättning och säljande dialog med kunder.

Sökord: probiotika, näringslära, livsmedel, nutrition, produktutveckling

Om verksamheten

Inpac är en lundabaserad kontraktstillverkare av kosttillskott, sport nutrition, probiotika och läkemedel. Vi växer snabbt inom främst probiotika och kosttillskott, är ca 50 anställda och har en omsättning på 140MSEK. Vi är certifierade enligt ISO 22000 och ISO 9001 och vår läkemedelstillverkning är GMP certifierad.

Besök oss gärna på Linkedin eller vår hemsida: www.inpac.se

Mer om tjänsten

Här har du möjlighet att påverka Inpacs och kundernas framgång genom att utveckla kosttillskott som fungerar och håller hög kvalitet. Inpac är ett litet företag där man har breda och fria roller.

I din roll kommer du bland annat att jobba med:
• Kundkontakter; du och kunden samarbetar i olika projekt, du ger din syn på hur deras produkt kan utvecklas. Ni diskuterar ingredienser och effekter. Rollen har ett tydligt säljfokus.
• Produkterna; hur de kan optimeras och utvecklas, du tar fram nya recept och koncept samt optimerar dem för produktion.
• Råvaror; du har koll på specifikationer, livsmedelssäkerhet, leverantörer, trender.
• Kalkyler och prissättning; du ansvarar för att affären blir lyckad för alla parter.
• Omvärldsbevakning och regelverk; du håller dig uppdaterad.
• Affären; allt handlar om att producera bra kosttillskott/probiotika som ger Inpac, kunden och produktanvändaren framgång. I din roll finns

Du kommer att samarbeta tätt med produktionen, inköp, försäljning, marknad och kvalitet som tillsammans bildar ett framgångsrikt team.

Inpac välkomnar engagemang och nya idéer som kan bidra till framgång. Här finns en tjänst med plats för utveckling!

Din profil

Som produktutvecklare med affärsfokus ser vi gärna att du har relevant bakgrund inom produktutveckling och försäljning inom livsmedel. Du behöver ha förståelse för hur dina produkter ska tillverkas, så troligen har du arbetat nära produktionen.

Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund inom näringslära, livsmedelsteknik eller motsvarande. Utöver detta tror vi att du har minst 3-5 års praktisk erfarenhet av produktutveckling, gärna inom livsmedelsindustrin. Du är kunnig och intresserad av hur örter, vitaminer, mineraler och olika extrakt kan användas för att uppnå hälsa, kunskaper i alternativ medicin / holistisk hälsa är meriterande.

Tjänsten innehåller en hel del administration kring recepthantering, specifikationer, innehållsdeklarationer, beräkningar av näringsvärde etc. Du har koll på regelverk och har erfarenhet av dessa arbetsuppgifter.

Självklart har du ett stort och brinnande intresse för våra produkter inom probiotika och kosttillskott men du gillar också mötet med kunden och att komma till avslut i affären.

Vi ser det som en fördel att du har ett intresse i att utmana befintliga arbetssätt och en vana av att genomdriva förbättringsprojekt

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av affärssystemet Jeeves är meriterande. Du arbetar obehindrat i Officepaketet, framför allt Excel.

Som person behöver du vara noggrann och arbeta strukturerat. Det är viktigt att du känner igen dig i inpacs värderingar: Agera, Transparens och Samarbete. Genom din nyfikenhet tar du dig in i nya outforskade områden som tillåter dig att utvecklas hela tiden. Du är van vid ett högt tempo, snabba beslut och ser dig själv som en mångsysslare.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 11 mars. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Vi rekryterar för kunds räkning en Produktchef inom automation till ett väletablerat företag i Helsingborg och söker dig med lång erfarenhet inom automation och produktutveckling.

Mejla eller ring för mer information om tjänsten och företaget.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.