Få bolag har haft den tillväxt, år efter år, som Gullberg & Jansson har haft. Nu behöver de rekrytera en Affärsutvecklingschef till Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB, rollen är tudelad och du kommer tillika vara vice VD för Gullberg & Jansson of Sweden AB.

Ditt primära ansvar är att utveckla Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB och dess verksamhet med en fortsatt tydlig riktning mot framtiden. Vi söker dig med erfarenhet från försäljning såväl som en erfaren coach/ledare. Din uppgift blir att tillsammans med övriga kunniga medarbetare och stöd från koncernens VD, fortsätta ett påbörjat utvecklingsarbete av företagets produkter och tjänster. Gullberg & Jansson har sitt huvudkontor i Helsingborg och erbjuder ett trevligt och stimulerande arbete i ett framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare som präglas av en stark entreprenörsanda. Rekryteringen sköts av Dreamwork.

Mer om tjänsten
Som Affärsutvecklingschef arbetar du aktivt för att utveckla affärsmöjligheter med långsiktig hållbarhet och ekonomisk lönsamhet. Du arbetar operativt för att genomföra de aktiviteter som krävs för att nå bolagets vision och mål. Du kommer ha ett övergripande ansvar för Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB.

Om verksamheten

Gullberg & Jansson Hem och Trädgård marknadsför produkter via Nordicrelax.se och Vaxthusbolaget.se samt via utvalda återförsäljare. Gullberg & Jansson of Sweden är marknadsledande leverantör av poolprodukter i Norden.
Gullberg & Jansson of Sweden AB är en del av Gullberg & Jansson koncernen, börsnoterat på Spotlight Next, som 2021 omsatte 369 MSEK med ett rörelseresultat EBITA på 82 MSEK.

Din profil

Du har erfarenhet och genuint intresse för försäljning och affärsutveckling, du har goda ledaregenskaper och förståelse för bolagets verksamhet och produkter. Vi söker en person som arbetar operativt med gränsöverskridande arbetsuppgifter och med ett starkt engagemang. Du är affärsmässig med både interna och externa kontakter, samtidigt som du är duktig på att bygga nya och utveckla relationer. Du sätter höga mål och arbetar effektivt för att uppnå målen tillsammans med företagets övriga medarbetare. Du är kommunikativ och orädd och kanske viktigaste av allt är att du är prestigelös och trivs i en central roll samtidigt som du vill vara med och skapa resultat. God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska – muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 042-17 66 11 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se eller Magnus Axelsson på telefon 073 – 509 82 55 eller mail magnus.axelsson@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de anställa en försäljningschef. Du kommer att fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska försäljningsorganisationen mot företagets uppsatta mål.
I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 14 medarbetare och till din hjälp har du tre teamledare. Du kommer primärt var ansvarig för den svenska marknaden men även ha ansvar över exportförsäljningen till Europa. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med fortsatt goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare som arbetar för stark teamkänsla och högt i tak. Med stort hjärta engagerar Rollco sig i sina kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft.
Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork, anställning direkt hos Rollco.

Sökord: försäljning, föräljningschef, säljchef, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM

Mer om tjänsten
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot den svenska marknaden samt export. Ditt ansvar blir att bygga ett starkt kundfokuserat säljteam och vidareutveckla, stärka och öka företagets affärer. Vidare blir ditt ansvar att driva förbättringar och effektiviseringar av säljprocesser. Ditt team består av fyra utesäljare, fem innesäljare, fem tekniker och en viktig del blir att bygga ett mycket gott samarbeta med övriga avdelningar inom Rollco. Planering och uppföljning av försäljningen blir en viktig del i rollen som försäljningschef, likväl som daglig sälj ledning tillsammans med Teamledarna. Som försäljningschef kommer du ha budgetansvar med tydliga mål och du rapporterar direkt till företagets VD. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Rollco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer innebära 2-4 övernattningar på månad.

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt ca 80 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 230 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 2500 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se

Din profil

Du är en engagerad teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Du är en affärsman/kvinna med dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), gärna med internationell koppling och erfarenhet av tekniska produkter mot industrimarknaden, helst verkstadsindustrin. Du har ett tydligt ledarskap och med fördel erfarenhet av att leda andra ledare. Du är en prestigelös och trygg ledare med förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt genom att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har förmågan att utveckla affärer tillsammans med teamet och fokuserar på kvalitativ försäljning och framtida utveckling är i fokus, där t ex ökad digitalisering i försäljningen kommer bli en viktig del och din erfarenhet inom detta är klart meriterande.
Vidare är det mycket viktigt att du har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har en relevant utbildning, så som maskinteknik eller utbildningar inom ledarskap, marknad, ekonomi i kombination med relevant praktisk arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Är du en entreprenöriell ledare med hjärtat på rätt plats? Drivs du även av att leverera det lilla extra till din personal och bolagets kunder? Då har vi en intressant roll för dig hos ICG Sverige.
Vi söker nu en Försäljningschef som vill vara med och utveckla vår moderna affärsmodell inom Facllity.

Om verksamheten

Vill du representera ett av Sveriges snabbast växande företaget inom tjänstebranschen? Vi har siktet inställt på fortsatt tillväxt och söker en affärsdriven person som vill vara med på vår resa.
ICG grundades 2010 och har snabbt blivit ett av Sveriges snabbast växande företag och sysselsätter idag över 100 anställda i Sverige och Norge. Bolaget har genom åren fått fina utmärkelser såsom Gasell och Veckans affärer – Sveriges 508 superföretag!
Vi värnar om vår personal genom att alla anställda hos oss ska ha en anställningsgrad om 100% med trygga arbetsvillkor. Vi vill att en lokalvårdare hos oss ska känna att städyrket inger trygghet såsom en anställning ska göra med en fast och stabil grund i både lön och anställningsgrad. I dagsläget arbetar vi enbart med B2B kunder inom kontor och fastigheter med fokus på kunder som ställer höga krav på kvalitet och service och inte har kostnad som det primära beslutsavgörandet.

Mer om tjänsten

I rollen ansvarar du för att vara med och bygga upp vår nya försäljningsavdelning. Det finns en tydlig strategi för hur bolaget ska växa, här blir det din roll att utveckla en långsiktig hållbar säljprocess utifrån den strategin. Du kommer att jobba med rekrytering av nya säljare och ser det som en naturlig del att få dom att växa in i din framgångsrika organisation med ett coachande förhållningssätt.

Vid sidan av allt det affärsdrivna arbetet försöker vi parera med mjuka värden. Vi utför ofta aktiviteter såsom badminton, paintball, go-kart och andra typer av aktiva aktiviteter. Företaget har årligen en ICG Gala med ICG awards där vi fokuserar på våra lokalvårdare och bjuder in all vår personal till en fin galamiddag med prisutdelning till årets lokalvårdare, team, glädjepridare och veteran, detta tillsammans med härlig fest och dans.

Din profil

För att ha rätt förutsättningar att lyckas hos oss är det viktigt med en tidigare bakgrund inom Facillity, Lokalvård eller likvärdig bransch. Vidare bör du ha erfarenhet av strategiskt arbete i ledningsgrupp. Det är ett stort plus om du varit med och byggt upp en liknande försäljningsorganisation. Vi har ett stort antal befintliga kunder med stor utvecklingspotential samtidigt som vi hela tiden letar nya affärsmöjligheter, därför är det viktigt att du är lika bekväm i båda miljöerna. Vi ser det som ett krav att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialisterna Bengt Lööw mob +46703734897 bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg +46701096359 tobias.lindberg@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de anställa en försäljningschef. Du kommer att fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska försäljningsorganisationen mot företagets uppsatta mål.
I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 14 medarbetare och till din hjälp har du tre teamledare. Du kommer primärt var ansvarig för den svenska marknaden men även ha ansvar över exportförsäljningen till Europa. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med fortsatt goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare som arbetar för stark teamkänsla och högt i tak. Med stort hjärta engagerar Rollco sig i sina kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft.
Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork, anställning direkt hos Rollco.

Sökord: försäljning, föräljningschef, säljchef, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM

Mer om tjänsten
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot den svenska marknaden samt export. Ditt ansvar blir att bygga ett starkt kundfokuserat säljteam och vidareutveckla, stärka och öka företagets affärer. Vidare blir ditt ansvar att driva förbättringar och effektiviseringar av säljprocesser. Ditt team består av fyra utesäljare, fem innesäljare, fem tekniker och en viktig del blir att bygga ett mycket gott samarbeta med övriga avdelningar inom Rollco. Planering och uppföljning av försäljningen blir en viktig del i rollen som försäljningschef, likväl som daglig sälj ledning tillsammans med Teamledarna. Som försäljningschef kommer du ha budgetansvar med tydliga mål och du rapporterar direkt till företagets VD. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Rollco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer innebära 2-4 övernattningar på månad.

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt ca 80 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 230 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 2500 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se

Din profil

Du är en engagerad teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Du är en affärsman/kvinna med dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), gärna med internationell koppling och erfarenhet av tekniska produkter mot industrimarknaden, helst verkstadsindustrin. Du har ett tydligt ledarskap och med fördel erfarenhet av att leda andra ledare. Du är en prestigelös och trygg ledare med förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt genom att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har förmågan att utveckla affärer tillsammans med teamet och fokuserar på kvalitativ försäljning och framtida utveckling är i fokus, där t ex ökad digitalisering i försäljningen kommer bli en viktig del och din erfarenhet inom detta är klart meriterande.
Vidare är det mycket viktigt att du har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har en relevant utbildning, så som maskinteknik eller utbildningar inom ledarskap, marknad, ekonomi i kombination med relevant praktisk arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de anställa en försäljningschef. Du kommer att fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska försäljningsorganisationen mot företagets uppsatta mål.
I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 14 medarbetare och till din hjälp har du tre teamledare. Du kommer primärt var ansvarig för den svenska marknaden men även ha ansvar över exportförsäljningen till Europa. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med fortsatt goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare som arbetar för stark teamkänsla och högt i tak. Med stort hjärta engagerar Rollco sig i sina kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft.
Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork, anställning direkt hos Rollco.

Sökord: försäljning, föräljningschef, säljchef, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM

Mer om tjänsten
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot den svenska marknaden samt export. Ditt ansvar blir att bygga ett starkt kundfokuserat säljteam och vidareutveckla, stärka och öka företagets affärer. Vidare blir ditt ansvar att driva förbättringar och effektiviseringar av säljprocesser. Ditt team består av fyra utesäljare, fem innesäljare, fem tekniker och en viktig del blir att bygga ett mycket gott samarbeta med övriga avdelningar inom Rollco. Planering och uppföljning av försäljningen blir en viktig del i rollen som försäljningschef, likväl som daglig sälj ledning tillsammans med Teamledarna. Som försäljningschef kommer du ha budgetansvar med tydliga mål och du rapporterar direkt till företagets VD. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Rollco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer innebära 2-4 övernattningar på månad.

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt ca 80 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 230 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 2500 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se

Din profil

Du är en engagerad teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Du är en affärsman/kvinna med dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), gärna med internationell koppling och erfarenhet av tekniska produkter mot industrimarknaden. Du har ett tydligt ledarskap och med fördel erfarenhet av att leda andra ledare. Du är en prestigelös och trygg ledare med förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt genom att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har förmågan att utveckla affärer tillsammans med teamet och fokuserar på kvalitativ försäljning och framtida utveckling är i fokus, där t ex ökad digitalisering i försäljningen kommer bli en viktig del och din erfarenhet inom detta är klart meriterande.
Vidare är det mycket viktigt att du har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har en relevant utbildning, så som maskinteknik eller utbildningar inom ledarskap, marknad, ekonomi i kombination med relevant praktisk arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

International Motors i Malmö kommer att lansera ett nytt elbilsmärke i Sverige, nu söker vi dig som ska göra lanseringen till en framgång. Ditt ansvar blir att sköta introduktionen, se till att återförsäljarnätet fungerar och att affärerna kring det nya bilmärket tar fart. För dig som vill vara med och sätta ett nytt bilmärke på kartan finns här ett unikt tillfälle!

Sökord: bilförsäljning, B2B, säljchef, försäljningsansvarig, säljansvarig, försäljning, säljare

Om verksamheten

International Motors Nordic AB är genom sina dotterbolag, generalagent för bilmärkena Subaru och Isuzu i Sverige. I Arlöv utanför Malmö, där 50 personer arbetar, har företaget sitt huvudkontor och reservdelslager.
Läs mer på www.imgroup.co.uk/international-motors/

International Motors kan erbjuda dig
• Ett varierade arbete i ett familjeägt och entreprenörsdrivet företag.
• En trygg arbetsplats i ljusa moderna lokaler.
• Ett positivt team som hjälps åt med arbetet och skapar trivsel.
• Ett arbete med högkvalitativa produkter som står för hållbarhet, säkerhet, kraft och kvalitet.

Mer om tjänsten

International Motors har redan ett väl fungerande återförsäljarnät till sina befintliga bilmärken. Många av dem står redan i startgroparna och väntar på det nya elbilmärket som kommer till Sverige under våren 2022

Mycket av ditt arbete kommer att handla om att stötta återförsäljarna, se till att de har vad de behöver för att sälja bilarna, att de får information och service samt att de är utbildade och motiverade. Du ansvar också för att förhandlingar, avtal, målsättningar och ersättningar kommer på plats.

Tillsammans med marknadsavdelningen planerar och genomför du event, mässor och marknadsaktiviteter. Du har också ett nära samarbete med dina kollegor som finns i företagsledningen, samt på service-, PR- och produkt/logistikavdelningarna samt stödfunktioner inom administration/ekonomi.

För att du ska kunna nå dina försäljningsmål är du tongivande vad gäller beställningar och prognoser till tillverkaren.
I takt med att din försäljning växer kommer du att ha behov av att anställa kollegor och agera chef och ledare.

Din profil

På International Motors är man säker på att allt man vill uppnå börjar hos en själv. Att du och dina framtida anställda trivs i jobbet, med era arbetsuppgifter och arbetsmiljön är en av dina viktigaste uppgifter. Du är genuint intresserad av de bilar du säljer och bredden i din affär som omfattar allt från nylansering till eftermarknad.

Du kanske kommer från bil-, lastbils- eller entreprenadbranschen. Det är en fördel om du förstår dig på elbilar, finansiering och inbytesaffärer. Eftersom du kommer från liknande bransch vet du hur säljcyklerna fungerar och är van att arbeta med tålamod och långsiktighet.

Ett krav är att du arbetat med B2B, gärna i strukturen generalagent/återförsäljare. Viktigt är att du har en bakgrund som kombinerar försäljning och marknadsföring. Du har testat olika lösningar och vet hur olika försäljnings- och marknadsföringsmetoder fungerar.

Mer om dig:
• Du har lett ett team genom att vara lyhörd, professionell, ödmjuk och målinriktad.
• Du arbetar självständigt, involverar ditt team och tycker om att ha ett brett ansvar.
• Du pratar och skriver en vårdad svenska och engelska.
• Du utgår från kontoret i Malmö, har 50-100 resdagar/år och ca 30 övernattningar.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 mars. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork +46 708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Som ansvarig för marknadsföring och kommunikation på Skånska Energi arbetar du med att öka företagets synlighet och försäljning med hjälp av olika marknadsaktiviteter. Stort fokus ligger på digital marknadsföring.
Inom ditt ansvarsområde ligger allt ifrån strategiska marknadsplaner till kampanjplanering och utformning av trycksaker. Skånska Energi är ett litet företag där alla medarbetare är delaktiga och engagerade i företagets framgång.

Om verksamheten

Skånska Energi producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga, effektiva energilösningar till privatpersoner och företag.

Skånska Energi är en energikoncern med säte i Södra Sandby i hjärtat av Skåne. Företaget grundades för hundra år sedan när privata entreprenörer började slå ihop sina lokala elnät. Idag är koncernen en av Sveriges kunnigaste och mest ambitiösa producenter och leverantörer av förnybar el och förnybara energilösningar.

Skånska Energi har den uttalade målsättningen att all el som kunderna köper och samtliga energiprojekt som koncernen driver ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor – 100 % sol och vatten.
Läs mer här: www.skanska-energi.se

Mer om tjänsten

I denna tjänst har du ansvar att driva Skånska Energis hela marknadsföring och kommunikation. Du arbetar både strategiskt och hands on. Det är en bred tjänst, här ingår bland annat:
* att vårda och utveckla varumärket.
* att allt tryckt material och alla texter håller en hög standard och följer företagets riktlinjer.
* att Skånska Energis digitala närvaro utvecklas och är aktuell.
* att kampanjer blir planerade, genomförda och uppföljda.
* att man via digitala kanaler hittar kunder och har en hög konvertering.
* att driva olika projekt med syfte att öka Skånska Energis synlighet och försäljning.

Du kommer att samarbeta med olika underleverantörer och förstås alla olika avdelningar på Skånska Energi, i synnerhet försäljningsavdelningen. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.
Skånska Energi säljer sina produkter till företag och konsumenter. Du kommer att jobba huvudsakligen mot konsument.

För rätt person finns här ett roligt och omväxlande arbete i ett modernt företag. Du får frihet att vara kreativ och att driva dina projekt under eget ansvar. Här arbetar man tillsammans mot gemensamma mål i en positiv anda.

Din profil

Du kommer från en liknande tjänst, kanske i en teknisk bransch, där ditt fokus har legat på marknadsföring i syfte att generera försäljning, företrädesvis mot konsument. Du har erfarenhet av digital marknadsföring, har varit ansvarig för digitala kanaler såsom webbplats, sociala medier och intranät samt har upphandlat tjänster inom ditt område.

Här ställs höga krav på din förmåga att skriva texter med olika syfte, det har du också gjort i din tidigare karriär. Du har erfarenhet av grafisk produktion och kunskap inom Adobe CS.
Du har erfarenhet av IR.

Du är en kreativ, driven och självgående person som trivs med att ständigt förbättra och utveckla. Du har tagit initiativ till och drivit projekt och du arbetar strukturerat och målinriktat.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev på svenska. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 31 juli.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Kort om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att leda ett team, jobbat med kundservice och dessutom inom Medtech, då kan denna tjänst vara något för dig.
Boston Scientific växer och behöver förstärka med en person, tjänsten som Supervisor Manager är en nyinrättad tjänst där du kommer att ha en ledande roll med ansvar för en grupp om fem personer.
Vi söker en ambitiös och driven person, med tidigare erfarenhet av ledarskap och som vill vara med i att fortsätta utveckla företagets Customer Service (som ansvarar för bolagets kundkontakt, administration, e-handel etc.). Vi söker dig som vill sätta kundens upplevelse i fokus men också vill förbättra arbetssätt och processer för att möta framtidens möjligheter och utmaningar. Du kan se dig själv i en roll på ett företag med högt kundfokus, drivna kollegor och varierande arbetsdagar.

Tjänsten är en direktanställning hos Boston Scientific med placering i Helsingborg och du rapporterar till Customer Service Manager.

Sökord: Chef, manager, kundservicechef, kundtjänstchef, medicinteknik, group manager, medtech, säljchef, avdelningschef

Om verksamheten

Boston Scientific is dedicated to transforming lives through innovative medical solutions that improve the health of patients around the world.
Boston Scientific has developed and manufactured many treatments within the field of cardiology, cardiac rhythm management, radiology, pain management, endoscopy, urology and gynaecology. This has led to improvements in patient care, less traumatic treatments and less cost in recovery time.
Boston Scientific are established in all of the Nordic countries since 1995 with own sales and marketing organization. On a Nordic level we are 80 employees. The Nordic Office is based in new office in central Helsingborg.

Mer om tjänsten

Tjänsten som Supervisor Manager, ingår i Customer Service teamet och är en nyinrättad tjänst som kommer vara en självständig modul inom Customer Service för Norden. Du kommer att leda arbetet inom avdelningen bestående av fem medarbetare genom att stötta, driva och följa upp och säkerställa att alla har aktuell bransch- och produktkunskap samt följer företagets kvalitetskrav.
Du kommer jobba ca 50 % operativt där du bland annat går in och avlastar teamet i det dagliga arbetet och ca 50 % strategiskt
Du kommer även vara ett stöd till Customer Service Manager där du stöttar med rapporteringar, statistik och agerar projektledare vid olika ärenden. I arbetsuppgiften ingår även ett nära samarbete och återkoppling till interna uppdragsgivare för de projekt du ansvarar för.

Din profil

Du har tidigare arbetat med motsvarande uppgifter och har du erfarenhet från sjukvården eller medicinteknik är det en stor fördel.
Du lockas även av en roll där du själv arbetar operativt och har interna såväl som externa kontakter med företagets kunder, samtidigt som du har ett coachande förhållningsätt och är van att fatta egna beslut. Du trivs med ett arbete som kräver hög detaljfokusering, projektledning och där du får användning av ditt driv, din noggrannhet och ditt siffersinne. Goda kunskaper och vana av att arbeta i Excel är ett krav.
Du skapar resultat, är modig och det är viktigt att du håller ordning och reda i ditt arbete och har förmåga att leverera hög kvalitet även vid ett högt arbetstempo. Du trivs med att leda ett team, är van att fatta beslut och ha eget ansvar.

Du talar och skriver flytande engelska som är företagets koncernspråk samt ytterligare ett språk antingen svenska, danska, norska eller finska.

Ditt driv, din sociala kompetens och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt kommer att vara avgörandet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult mahlin.glyre@dreamwork.se eller 042-176611. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via mail.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Kort om tjänsten

Vi söker en driven marknadschef och försäljningschef till Medilens. Som marknadschef och försäljningschef kommer du att ansvara och utveckla företaget marknadsföring, främst digitalt och försäljning. Tjänsten är både operativ och strategiskt och du kommer att leda marknadsarbetet och försäljningsarbetet och aktivt bidra till att vidareutveckla företaget, engagera och entusiasmera dina medarbetare, utveckla samarbetet med distributörer och leverantörer samt fortsätta att skapa god tillväxt och lönsamhet. Som marknadschef och försäljningschef hos Medilens tror vi att det är en stor fördel om du kommer från MedTech.

Sökord; MedTech, oftalmologi, marknadschef, marknadsansvarig, försäljning, försäljningsansvarig, medicinteknik, läkemedel, digital marknadsföring,

Tjänsten är en direktrekrytering till Medilens med placering i Helsingborg, du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen.

I tjänsten kommer du att:

Ansvara för marknads- och försäljningsbudget
Ha övergripande ansvar för marknadsplan
Leda ett team om ca 10 personer
Utveckla och implementera säljplaner i nära dialog med dina medarbetare och övriga verksamheten
Rapportera och följa upp mål och resultat med fokus på people management snarare än detaljstyrning och performance management
Analysera företagets marknadsposition och lägga fram förslag till förbättringar, förändringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget ytterligare.
Planera och genomföra kommunikation till kund.
Ansvara för företagets hemsida, utveckla strategier för marknadsföring, exempelvis sociala medier och content marketing. Kontakter med reklam och mediabyrå, delta på mässor och göra samresor.

Om verksamheten

Medilens Nordic AB är ett framgångsrikt distributionsföretag inom ögonvård verksamt i Norden med Sverige och Norge som största marknader. Medilens ägs av entreprenören Agneta Törner och bolaget firade 20-årsjubileum 2017. Kontor och lager ligger i mitt i centrala Helsingborg i moderna lokaler. Medilens har idag 20 anställda. Företaget representerar ett 40-tal ledande tillverkare inom ögonvård och ögonkirurgi. Medilens har haft en stabil försäljningsutveckling under flera år och omsatte 96 miljoner SEK under 2017. Lönsamheten är god för ett hållbart företagande med positiva framtidsutsikter. Kunderna utgörs av ögonkirurger, ögonläkare, ögonsköterskor, apotekspersonal, optiker, allmänläkare och annan vårdpersonal.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet och goda resultat inom marknadsföring och försäljning. Troligtvis ifrån en ledande befattning. Du har en akademisk utbildning i marknadsföring eller ekonomi.
För att lyckas i rollen har du digitala erfarenhet och gärna jobbat mot såväl BTB som BTC.
Du är trygg i dig själv, är en lagspelares som har förmåga att lyfta fram teamet snarare än dig själv. Vidare präglas ditt ledarskap av hög synlighet, närhet, tydlig kommunikation och du är en god lyssnare som kan hantera personal i med och motgång.
Medilens är ett företag med högt i tak och det är viktigt att du är enkel och okomplicerad som person och har förmåga att fortsätta att skapa arbetsglädje.
Medilens har haft en stark tillväxt, år efter år, och ska de lyckas vidare med den resan är det viktigt att du är driven, resultatorienterad och lösningsfokuserad person. Vidare har du god affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal.

Medilens erbjuder:
• Marknadsledande produkter och teknologi
• Utvecklingsmöjligheter för rätt person
• Konkurrenskraftig fast lön och möjligheter till bonus
• Tjänstebil, dator, telefon och övriga goda villkor inkl pension, träningsbidrag m m

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor kan du även kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på telefon 042-17 66 11 eller på mail mahlin.glyre@dreamwork.com.
Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för vår tillväxtresa med varumärket Silverline och dess produktportfölj ut i öst och väst Europa.

Vi söker dig, som har erfarenhet av internationella affärer och en bakgrund inom retail. Du stimuleras av att, självständigt och i team, utveckla marknader och försäljning både strategiskt och operativt. Tjänsten ingår i ledningsgruppen och direkt underställd VD.

Miljöcenters filosofi är att utveckla marknaderna och kunderna långsiktigt; i volym, lönsamhet och tillväxt. Du blir en viktig pusselbit att bidra till att Miljöcenters produkt- och affärserbjudande står sig starkt och konkurrenskraftigt!

Om verksamheten

Miljöcenter utvecklar och marknadsför miljösmarta sortiment i ledande varumärken som gör Europas hem och trädgårdar trygga och bekväma. Miljöcenter har Norden som huvudmarknad med expansion ut i Europa. Vi arbetar med två affärsområden – Butik och Proffs- sedan 1991. Miljöcenter ingår i affärsområde Handel i Volati.

Läs mer om Miljöcenter; www.miljocenter.com och Volati; www.volati.se

Mer om tjänsten

Miljöcenter är nu i en spännande tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och insatsen kommer bli intensiv, rolig och utvecklande! Vi på Miljöcenter sätter stort värde på medarbetarna och har högt i takt för ständigt lärande och utveckling!

Vi uppskattar att du har en stor portion iver i att utveckla internationella marknader och affärer. Ansvarsfull, servicekänsla och kundförståelse är en naturlig del i dig. Ditt arbetssätt är systematiskt och du har sinne för detaljer. Du har lätt för att knyta nya kontakter, reser gärna och ser samarbete som en självklarhet när det gäller att bygga långsiktiga internationella affärsrelationer, men också inom företaget. Naturligtvis är din personlighet en viktig faktor.

Du har god erfarenhet av internationella affärsupplägg och förhandlingar. Det är en merit om du arbetat internationellt inom retail, i samma branscher som vi är på idag,
Food -special, järn & bygg, DIY och garden. Har du dessutom ansvarat för en portfölj med grill, lampor, handverktyg eller klimatprodukter är det ett plus.

Placeringsort: Arlöv i Skåne, men Europa som arbetsfält.

Arbetsuppgifter

• Förädla dialog och skapa lönsam tillväxt på befintliga distributörer/samarbetspartner
• Säkerställa distributörer/samarbetspartner lokala verksamheter; administration, POS, utbildning osv.
• Skapa och bygga nya affärsrelationer
• Marknadsförsäljnings strategier
• Förhandla fram avtal
• Samordnande länk i Exportnätverksorganisationen
• Deltar i upprättande av budget
• Planering och kommunikation av arbets- och projektåtagande och nå uppsatta mål/tidpunkter

Din profil

Utbildning Du har en akademisk examen eller likvärdig utbildning, inom marknad, försäljning, ledarskap och språk.

Språkkunskaper Du talar flytande tyska och engelska samt har en god kunskap i att skriva detsamma.

Personlighet Du har en entreprenöriell ådra, trivs med att arbeta systematiskt och självständigt. Du är duktig på att utveckla och bygga långsiktiga affärsrelationer, pedagogisk förmåga och har god teamkänsla. Du är trygg i dig själv, gilla att tävla och vinna, men med glimten i ögat. Du är mån om din hälsa och prioriterar motion och friluftsliv. Du är intresserad av teknik eller har god teknisk förståelse.

Erfarenhet Du har arbetat inom retail och sålt tekniska konsumentprodukter. Du har, på väl dokumenterat sätt, fått affären att växa. Du arbetar eller har arbetat i en internationell miljö som kräver god förmåga att hantera affärsförbindelser på ett långsiktigt och uthålligt sätt. Van att arbeta i affärssystem.

Meriterande Det är en klar fördel om du har bott några år i Tyskland eller på annat sätt är väl förtrogen med affärskulturen. Kan tala franska i en arbetssituation. Idrottsbakgrund – antingen i lag eller individuell sport.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och Personliga brev på www.dreamwork.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 13 maj 2018. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Andersson, 073-518 79 01.