Vill du vara med på en utvecklande företagsresa? Är du intresserad av att bli en nyckelspelare i ett ungt och spännande bolag?

Var med och bygg nästa generations sociala plattform för sport och träning. Trots att vi är mer digitalt uppkopplade än någonsin tidigare, är vi ensammare och mer inaktiva än förr. TROOPR vill använda de digitala verktygen som finns för att koppla samman och aktivera människor. Hitta andra att röra sig med ska vara enkelt, och att hålla sig aktiv ska vara roligt! Företaget söker nu en motiverad individ med teknisk bakgrund som kan ta ägarskap över allt tekniskt; leda och bygga tech teamet, vara ankaret bakom tekniska beslut som även gilla att koda och kan vara en del av implementationen.

I rollen arbetar du tätt tillsammans med kollegor för att ta fram nya funktioner, brainstorma lösningar och sedan ansvara för hur de tekniskt ska implementeras av teamet. Det är viktigt att känna ett genuint intresse för produkten då rollen kommer vara högst involverad i utformandet.

Inom kort lanseras nästa produktversion samt uppstart av ett kompletterande tech team i Kuala Lumpur, Malaysia.

Tech stack: React Native, Node.js och TypeScript

Fullstack-kompetens önskas

Minst 3 års yrkeserfarenhet inom systemutveckling

Flexibla och attraktiva kompensationsmodeller finns

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för Trooprs räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om den här möjligheten och företaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com

Vill du vara med på en företagsresa? Är du intresserad av att bli en nyckelspelare i en start up? Vår kund är ett appföretag med inriktning sport och träning, baserat i Stockholm. De söker nu en operativ CTO med driv.

MVP lanserades under 2021 och första finansieringsrunda är klar för att kunna skala upp verksamheten. Företaget vill attrahera en motiverad individ med teknisk bakgrund som kan ta ägarskap över allt tekniskt, leda tech teamet, kunna vara ankaret bakom tekniska beslut och vara en del av implementationen.

Rollen arbetar tätt tillsammans med produktägaren i processen av att ta fram nya funktioner, brainstorma lösningar och sedan ansvara för hur de tekniskt ska implementeras. Det är viktigt att känna ett genuint intresse för produkten då rollen kommer vara högst involverad i utformandet.

Inom kort lanseras nästa produktversion samt uppstart av ett kompletterande tech team i Kuala Lumpur, Malaysia.

Tech stack: React Native, Node.js och TypeScript.
Fullstack-kompetens önskas
Minst 3 års yrkeserfarenhet inom systemutveckling, gärna erfarenhet av devops eller tech lead
Flexibla och attraktiva kompensationsmodeller finns.

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för kunds räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om den här möjligheten och företaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com

Vill du jobba i ett bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper miljontals smärtpatienter?
Nu söker PainDrainer AB en Produktutvecklingsansvarig / CTO till kontoret i Lund.

PainDrainer AB är ett bolag som utvecklar digitala redskap inom hälsa med fokus på kronisk smärta. PainDrainer® grundades 2018 av Prof. Carl Borrebaeck, Dr. Maria Klement och mjukvaruarkitekt Göran Barkfors. Idén föddes då Maria efter att ha deltagit i flera smärtrehabiliteringsprogram insåg att smärtan påverkas av fler faktorer än vad hon själv kunde hålla reda på, då den ena dagen sällan var den andra lik. PainDrainer® använder avancerade beräkningar, baserat på artificiell intelligens, för att ge förslag unika för varje användare.

PainDrainer® är baserat på Acceptance and Commitment Therapy (ACT), och är en CE-märkt medicinteknisk produkt, klass I, med klinisk evidens från USA. Vi genomför just nu ytterligare kliniska prövningar både i Sverige och i USA. Produkten finns för närvarande på AppStore i Sverige och snarast även på Google Play. PainDrainer® kommer att introduceras senare under året på den amerikanska marknaden.

PainDrainer® söker en CTO för bolagets befintliga och framtida digitala produktutveckling. Du kommer att leda ett litet och duktigt utvecklingsteam som har fokus på utveckling av mobila applikationer baserade både på iOS, Android och webb. Vi är reglerade av MDR och vår första produkt är klass I, enligt CE självcertifiering. Du har tidigare erfarenhet av apputveckling och produktutveckling.
CTO rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.

Vi erbjuder en inspirerande och innovativ arbetsmiljö i Medicon Village med bästa möjligheter att medverka i utvecklingen av ett unikt bolag.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Tekniskt övergripande ansvar för utveckling av mobil applikation för IOS, Android och webb
• Operativt ansvar för utveckling av nya produkter
• Ansvara för att projektdokumentation upprättas samt att teknisk produktdokumentation inklusive riskanalyser görs tillsammans med regulatoriskt ansvarig
• Driva och identifiera nya produktmöjligheter. Kunskap om gällande accepterad praxis inom mjukvara- och apputveckling. God kunskap om mjukvaruutvecklingens livscykler och systemintegration
Paindrainers mjukvarututvecklare utvecklar för IOS, Android och webb. Backend-koden skrivs i C#. Vidare används Bootstrap, SQL, CSS, HTML och Artificial Neural Network (ANN). Du är mycket välbekant med hela tech-stacken.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Paindrainer med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork. christina.martinsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

IT Chef sökes till bolagen FOMA och Släpis i Ängelholm. Du kommer att ansvara för den svenska och norska IT-verksamheten. IT-chefen rapporterar direkt till CFO och ingår i företagets ledningsgrupp. Antalet medarbetare i de svenska bolagen uppgår i dagsläget till ca 120 personer (plus det norska bolaget där man driftar +30). Anställningsomfattning är heltid och du anställs direkt hos FOMA och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten

Fordonsmateriel, som i dagligt tal förkortas FOMA, är ett dotterbolag till BPW i Tyskland. BPW är en av världens ledande axeltillverkare. FOMA har funnits sedan 1964 och har ända sedan starten varit representant för just BPWs produkter i Sverige.
FOMA säljer i princip allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Med dessa produkter kan FOMA betjäna allt ifrån kunder som bygger små personbilssläpvagnar med 500 kg totalvikt till de verkliga släpvagnsbjässarna som går i gruvorna i norra Sverige med 50 tons axlar.
FOMA deltar aktivt i det utvecklingsarbete, som bedrivs i samverkan mellan t.ex. lastbils- och släpvagnstillverkare samt myndigheter.
Professionell och kompetent teknisk rådgivning går hand i hand med våra tekniska lösningar. Kunskap, kvalitet och flexibilitet är våra
nyckelord i processen att uppfylla våra kunders behov.
Förutom BPW axlar, representerar vi även produkter från andra branschledande leverantörer av komponenter för transportbranschen.

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden. Släpis är en del av BPW Aftermarket Group som finns i 25 länder och erbjuder ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter för reservdelshandel mot tunga fordon. Släpis finns på elva orter i Sverige där Luleå är den nordligaste och Malmö den sydligaste. Släpis huvudkontor och centrallager ligger i Ängelholm. På centrallagret finns över 14 000 olika artiklar för omgående leverans, allt från de vanligaste förslitningsdelarna till de mer udda reservdelarna, och ca 52 000 artiklar i artikelsystemet.
Vi jobbar alltid med kunden och vår personal i fokus och har en personlig prägel. Vi är stolta över vår otroligt kunniga personal som kan konsten att hjälpa snabbt, säkert och effektivt. Kvalitetsprodukter, stark regional förankring och snabb distribution är andra av våra styrkor.

Mer om tjänsten

Som IT chef är du mycket kommunikativ och har förmåga att skapa förståelse i alla led. Det innebär att du är socialt kompetent och att du har förmåga att upprätta egna nätverk och för kontinuerliga dialoger med kollegor och leverantörer.

Du behöver vara transparent och tydlig i din kommunikation. Att kommunicera innebär också förmåga att kunna lyssna. Dina ledaregenskaper är fundamentala för tjänsten; du behöver vara beslutsmässig med tydligt konsekvenstänk och resultatfokus. Ditt ledarskap är coachande utan detaljstyrning.

Vår verksamhet är inne i ett förändringsskede vilket gör att du bör vara förändringsorienterad och tålmodig utan att tappa siktet på målet.

Som IT-chef ska du planera, leda och fördela arbetet för enheten mot uppsatta mål. Det innebär bland annat att med eget ansvar upprätta budget för enheten, personalansvar för IT avdelningens två medarbetare.

Din profil

För den här tjänsten har du högskole-, universitetsutbildning eller motsvarande utbildning inom IT. Du har en bred IT kompetens och har erfarenhet från arbetsledande befattningar med personalansvar. Du behöver ha goda kunskaper i affärssystem och dess flöde då bolagen står inför ett ERP-byte. Från tidigare tjänster har du projektledarerfarenhet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och har körkort med minst klass B.

Tidigare arbetslivserfarenhet som chef inom IT-verksamhet är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver vara ödmjuk, flexibel, trygg och prestigelös. Hos FOMA – Släpis råder en varm och familjär stämning, den skall du passa in i.

För att lyckas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och vara bra på att kommunicera, både skriftlig och muntlig.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.se.