Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en Kvalitetschef till sin verksamhet i Eslöv. Har du erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även kunskaper om livsmedelssäkerhet? Trivs du med att driva ett kontinuerligt förändringsarbete för att säkra och utveckla processer och arbetssätt? Är du dessutom en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare som är noggrann och strukturerad? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Kvalitetschef ansvarar du för att säkra och utveckla verksamhetens processer och rutiner så att kvalitetsbrister minimeras, och du leder och driver livsmedelsgruppens arbete. Du arbetar proaktivt mitt i verksamheten, och du kommunicerar löpande även med externa kontakter och kolleger på andra siter inom Smurfit Kappa. Avvikelser som ändå detekteras hos kund eller internt administreras av dig, och du säkerställer att relevanta åtgärder genomförs och får avsedd verkan. Du är med i ledningsgruppen, och du rapporterar till platschefen i Eslöv.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Kvalitetschef innebär att:

• Säkra och utveckla processer och rutiner så att verksamhetens högt ställda kvalitetskrav kan uppfyllas
• Administrera kundavvikelser och interna kvalitetsärenden
• Genomföra internrevisioner
• Vara ansvarig för externa och interna revisioner samt för kundrevisioner och uppföljningar
• Arbeta med ständiga förbättringar inom ansvarsområdena
• Samverka med kolleger på andra Smurfit Kappa-siter, och införa ”best practice”
• Driva förbättringsmöten
• Utveckla och använda externa kontakter som kan vara av värde för verksamheten

Din profil

I rollen som Kvalitetschef är det ett krav att du har erfarenhet av strukturerat och framåtriktat kvalitetsarbete i en producerande verksamhet. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du har arbetat med livsmedelssäkerhet, och du har kunskaper om FSSC 22000 och HACCAP. Du har erfarenhet av revisioner, både interna och externa, och du kan på ett pedagogiskt sätt involvera och engagera berörda personer i revisionerna och det efterföljande förbättringsarbetet. Har du dessutom kunskaper inom arbetsmiljöarbete är det meriterande då man periodvis stöttar eller ersätter inom området.

Som person är du positiv och nyfiken samtidigt som du är ansvarstagande, noggrann och analytisk. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, och du genomför både större och mindre uppgifter inom ditt ansvarsområde på ett självklart sätt. Din datorvana är god, och du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att arbete med kvalietsprocesser inom produktion?
Då kan detta vara ett arbete för dig! Just nu söker vi en kvalitetskoordinator / supporttekniker till AXIS i Lund. Uppdraget är ett vikariat under 1 år och det finns goda möjligheter till förlängning.

Du kommer ansvara för kvalitsrelaterande frågor och se till att processer och rutiner följs på en av företagets 6 fabriker.

Om verksamheten

Som konsult på Dreamwork får du möjligheten att arbeta med utvecklande och intressanta uppdrag som ofta är mellan 6 månader och 2 år eller längre. Kunderna finns i flera branscher och den gemensamma punkten är att de säkerställer att du är delaktig i företaget, att du ges goda förutsättningar till ditt arbete genom en genomtänkt introduktion och att du känner att du utvecklas och lär dig allteftersom tiden går.
I denna tjänst kommer du arbeta på ett stort teknikföretag i Skåne som sätter inovation, trivsel och förbättringsarbete högt.

Som anställd konsult hos Dreamwork får du också en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!
Intresserad?

Dreamwork erbjuder dig en trygg anställning med en marknadsmässig lön och där du omfattas av kollektivavtalets villkor gällande tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi gör regelbundet trevliga aktiviteter tillsammans. Din konsultchef engagerar sig i dig och din vardag och gör allt för att du ska få den karriärutveckling du önskar samt säkerställer att du ska trivas hos oss och få en utvecklande tillvaro – för oss är det personligt!

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som kvalitetskoordinator/supporttekniker som består av ett team av 6 personer. Du kommer ansvara för kvalitsrelaterande frågor på en av företagets 6 fabriker som är belägna runt om i världen.

I tjänsten ingår:
– Se till så att processer och rutiner följs för att hålla den höga kvalite man vill ha på sina processer och produkter
– Stötta kvalitetsansvarig på respektive fabrik
– Utveckla och förbättra processer och instruktioner
– Problemlösare
– Följa upp problem och analysera
– Förmedla kvalitetsproblem till teamet och de andra enheterna
– ca 20-30 resdagar per år

Start: slutet av juli, början av augusti
Längd på uppdrag: 1 år och det finns goda möjligheter till förlängning

Din profil

Då du jobbar ute hos våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta och jobba tillsammans mot gemensamma mål. Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Förutom ovan tror vi att du har:
• Erfarenhet av tidigare kvalitetsarbete inom produktion så som produktionstekniker eller kvalitetstekniker. Erfarenhet väger tyngre än utbildning.
• Officepaketet & affärssystem, gärna IFS. Meriterande om du arbetat med Qlik.
• Skrivit instruktioner och ritat upp processer.
• Flytande Engelska och Svenska i tal samt skrift.
• Teknisk utbildning av något slag är ett plus. Ingenjör är meriterande.
• Körkort är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.