Mer om tjänsten

LK söker en orderplanerare till affärsområdet Hydronic Solutions. Som orderplanerare blir du en viktig del av vårt försäljningsteam och vår länk mellan försäljning och produktion. Vi arbetar med hela processen från idé till färdiga VVS-produkter och lösningar. Det är ett omväxlande arbete där du både får ta egna initiativ och samarbeta med kollegor i olika projekt.

Sökord: Orderadministratör, orderhandläggare, säljsupport, kundsupport

Din nya roll
Du kommer att ingå i ett engagerat team på vår försäljningsavdelning i Helsingborg och Tjänsten innebär att du planerar ordrar från våra kunder för en så enkel och smart produktionsprocess som möjligt. Det är en viktig roll och du kommer samarbeta både med övriga affärsområden inom LK samt med kunder och leverantörer. Du rapporterar till Sales Manager.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

• Orderplanering från inkommande försäljning
• Ordererkännanden till kund
• Koordinera med materialplanerare
• Planera order utifrån materialbehovskörning.
• Ansvara för inkommande mail och kontakt med kunder gällande order och leverans

Vad erbjuder vi dig
LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Som orderplanerare har du en nyckelroll i denna viktiga process. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är strukturera och gillar att ha en central roll med många interna och externa kontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsplanering och kunskaper i affärssystemet Monitor eller annat affärssystem.

Dina personliga egenskaper och engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Eftersom vi verkar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift, gärna även tyska.

Om LK
Simpler. Smarter. More sustainable. At LK, we believe there’s a better way to do everything. That’s why – from water, heating and hydronic solutions to pipe extrusion and marine flow control – we push for innovation over status quo and simplicity over complexity. It’s a belief all of us at LK apply to every product and solution we create.

Our Hydronic Solutions business area is a leader in Europe, producing millions of valves per year for the global HVAC market. Beyond individual products, we understand how all parts interact in your complete application. From standard to sophisticated customizations of valves, controllers, components and prefabricated units, our full-spectrum expertise makes it easy to get the results you need today, while anticipating your needs tomorrow.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré 042-176611, eller mahlin.glyre@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Sökord: Kundtjänst, kundservice, service, kundservicemedarbetare
Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork med möjlighet till vidare anställning hos kunden under förutsättning att ni trivs med varandra.
Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter- och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Det är en fördel om du har studerat ekonomi men det viktigaste är att du har ett stort ekonomiskt intresse.
Det är viktigt att du kan arbeta flexibelt då du kan kommer att få arbeta både dagar, kvällar samt vissa helger.
Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.
Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

I denna tjänst arbetar du i ett tight team i en av Sveriges bästa kundserviceavdelningar som har siktet inställt på att bli ännu bättre. Med moderna verktyg ger du kunderna hjälp och råd, ringer upp potentiella kunder och bokar möten till bankens personliga rådgivare . Här tas besluten gemensamt och nära verksamheten och medarbetarna. Vi söker dig som vill vara med och utveckla kundservicen.

Du arbetar i fantastiska lokaler centralt i Malmö, några minuter från Centralstationen i en miljö som andas kvalitet, utveckling och fart.
Vi söker flera personer, du kan bli rekryterad och alltså anställd av Lån & Spar Bank eller anställd av Dreamwork och uthyrd till Lån & Spar Bank.

Sökord: Kundtjänst, kundservice, service, bank, finans, försäljning, ekonomi, customer service, administration, banktjänst, bankmedarbetare, back office, kundsupport.

Om verksamheten

Lån & Spar Bank A/S grundades i Danmark redan 1880 och riktar sig främst till privatpersoner. Lån & Spar Bank A/S är en solid bank, noterad på Köpenhamnsbörsen, och med i huvudsak fackföreningar som ägare.

Lån & Spar Bank A/S har verkat i Sverige sedan 2006 genom ett samarbete med Sparbanken Öresund. 2015 tog banken över ett antal kunder och samarbeten med svenska organisationer från Sparbanken Öresund. I Sverige är Lån & Spar Bank en internetbank, vars affärsidé är att erbjuda medlemmar förmånliga lån, kreditkort och konton. Strategin är att fortsätta att växa genom samarbeten med medlemsorganisationer med målet att bli en fullsortimentsbank för privatpersoner. Banken har idag ca 400 anställda, varav 25 i Sverige. Läs mer på www.lsb.se

Mer om tjänsten

Kundserviceteamet tar emot samtal från kunder, svarar på mail och ringer personer som har potential att bli kunder.

Exempel på ärenden du kommer att hantera:
* Bokning av kundmöten med rådgivare
* Ringa upp potentiella kunder.
* Välkomstsamtal med nya kunder där du samtidigt som du lyssnar in kundens behov, förklarar
bankens rutiner.
* Frågor om kreditkort, saldo, transaktionslistor, kreditgränser och amorteringar.

I tjänsten ingår ett stort mått av service och försäljning, kontakter med befintliga och blivande kunder och externt nätverkande vid event och olika former av kundträffar.

Din profil

Du har erfarenhet av att använda telefonen som verktyg för att leverera kundservice. Du är van att prata med kunder som behöver personliga råd och utomordentlig service. Du kanske kommer från finans- eller bankvärlden, fast det är inget krav. Bra erfarenhet kan också vara kundservice på försäkringsbolag eller liknande branscher där du arbetat med siffror och beräkningar. Det är en fördel om du redan har Swedsec-licens.

Du inspireras av att att sälja genom att förstå kundens behov och agera professionellt, påläst och ärligt.
Att du är en passionerad servicegivare är självklart och ett absolut krav. Du gillar också att jobba i ett högt tempo och att ha ett arbete där du får utrymme att ta självständiga beslut, komma med kreativa förslag och vara en viktig spelare i laget.

Du talar och skriver engelska obehindrat. Övriga språkkunskaper är meriterande.

I denna tjänst får du:
På Lån & Spar Bank vill man ge medarbetarna möjlighet att arbeta självständigt och att ständigt utvecklas. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Här råder en utpräglad entreprenörsanda och inställningen att nöjda och engagerade medarbetare är en förutsättning för bankens fortsatta utveckling och expansion.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 20 juni . Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Om Dreamwork

Dreamwork är ett auktoriserat och ISO-certifierat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö, Kristianstad och har huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

Dreamwork har ett nära samarbete med Linkedin och vi har över 14.000 relevanta följare på vår företagssida. Vi är först i Norden med att certifiera samtliga rekryterare och researchers i Lindedins Recruiter-modul. Det gör oss unika i kontakten med kunder och kandidater.