Grand Hotel i Lund står inför en spännande framtid och nu ska vi ta Grands service och gastronomiska scen till nya höjder. Nu söker vi dig som är lika bra på att ta hand om medarbetarna som gästerna.

Grand Hotel arbetar aktivt för och med trygghet i sina anställningar, marknadsmässig lönesättning, excellent ledarskap, kompetensutveckling och ett arbetsklimat som präglas av respekt, flexibilitet och service- medvetenhet. De har som mål att bli Skånes mest attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen.

OM OSS
Grand i Lund öppnades 1899 och är ett hotell med själ. Den sitter i väggar, golv och tak – bevarad ge- nom den historiska byggnadens alla renoveringar. Den känns också i doften av god mat, klirret av glas, sorlet och många möten. Möten som de tillsammans sätter stämningen till.

DU HAR
• Passion för gastronomi så väl som ledarskap
• Förmågan att sätta hållbara och sunda mål
• En kommunikation som kan anpassas
• Inspirationsglädje som visar vägen framåt
• Modet att fatta beslut, prova nytt och ta ansvar
• Samma sinne för kvalitet som lönsamhet

OM TJÄNSTEN
Du ansvarar för driften av restaurangverksamheten på Grand Hotel som innefattar Grands Matsal, Gambrinus, barer, frukost, vinkällare, festvåning och konferensförtäring samt Ingrid och uteserveringar. Du rapporterar till hotelldirektören.
Detta görs i ett tätt samarbete med gastronomiskt ansvarig kökschef som har det yttersta ansvaret för kök, disk och matbutik.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Grand Hotel i Lund med Dreamwork som sköter rekryteringsprocessen. Din anställning blir direkt hos Grand Hotel.
Du söker tjänsten via www.dreamwork.se där du registrerar CV och personligt brev.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontakta Mats Kullenberg på Dreamwork via mats.kullenberg@dreamwork.se.
Observera att urval sker löpande samt att ansökningar som inkommer via epost ej behandlas.

Kort om tjänsten

Till anrika Nöjesparken Sundspärlan i Helsingborg söker vi en Restaurangchef med erfarenhet från restaurangbranschen. Vi söker dig som säger att allt är möjligt och vill göra det lilla extra. Tjänsten är placerad i Helsingborg och rapporterar till VD.

Om verksamheten

Sundspärlan erbjuder helhetslösningar för evenemang, mässor, konferenser och företagsarrangemang upp till 800 personer. Vi arrangerar shower, konserter och underhållning med personlig touch och förstklassig mat och dryck. Miljön står alltid högt på vår agenda och vi har naturen utanför dörren. Vi är din kompletta partner i nöjesvärlden.

Mer om tjänsten

Ditt ansvar kommer bland annat innebära:

Planering och ansvar för drift av hela restaurangverksamheten
Personalansvar rekrytering schemaläggning för hovmästare, servis, bar och extrapersonal
Deltaga i driften vid evenemang
Inköp och inventering av dryck och serveringsrelaterade produkter
Kontinuerlig dialog med köksmästare angående menyval till olika event och kunder
Dialog med gäster angående planering av deras bokningar både vad gäller mat o dryck samt bästa möjliga logistik
Arbetstid styrs utifrån verksamheten som till stora delar bedrivs kvällar o helger

Din profil

På Nöjesparken Sundspärlan jobbar de gärna i ett högt tempo och med extremt god service. Det krävs precision från alla håll under ett arrangemang och detta är deras stora styrka på Sundspärlan. De vågar faktiskt sticka ut hakan och påstå att de är riktigt bra på det de gör!
För att forstätta leverera med samma goda resultat tror vi att du har minst 5 års erfarenhet som restaurangchef på någon större evenemangsarena. Du har på så vis även skaffat dig erfarenhet att leda stora personalgrupper och du är van vid att planera och genomföra event från 100-1800 personer. Givetvis har du kunskap om mat och dryck och du har
gärna genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Utöver det har du datavana och goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.