Kort om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu en säljare inom personsäkerhet och verksamhetskritiska kommunikationssystem som tillsammans med övriga inom säljteamet tar sig an vår storsatsning på att stärka vårt redan goda varumärke i vår nischade bransch.
I rollen som säljare kommer du arbeta övergripande med att utveckla affärerna och arbetssätten inom våra olika kundsegment.
Vi på COBS kan erbjuda dig en arbetsplats där du får ett varierat arbete som omfattar telekom- och intercomlösningar, systemintegrationer och välfärdsteknik. Vi söker dig med tidigare branscherfarenhet/försäljning av systemlösningar inom säkerhet-, vård och/eller sjukvård.

Om verksamheten

COBS AB är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös kommunikation och funktioner med fokus på säkerhet och trygghet. Idag har COBS AB cirka 70 000 användare i Sverige och Europa, och över 5000 installerade kommunikationslösningar. Våra kunder återfinns i säkerhetskrävande miljöer inom hälso- och sjukvård, hotell, industri, kriminalvård och handel. COBS är en del av Lagercrantz Group, en teknikhandelskoncern inom elektronik, el, kommunikation och angränsande områden.

Läs gärna mer om oss på:
www.cobs.se

Mer om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift blir att, genom värdeskapande försäljning, erbjuda våra kunder en fullt uppfylld förväntan. Ditt fokus kommer även att ligga på resultat och att skapa nya affärer genom att utveckla ett strategiskt flöde i försäljningsprocessen från vision till mål.
Som säljare hos oss på COBS innebär det att du ges ansvar för utveckling av vår affärsdrivande verksamhet, processer och kundrelationer.
Detta innebär att hitta lösningar på eventuella problem eller att se nya möjligheter och därmed skapa utveckling och tillväxt.
Internt arbetar du tvärfunktionellt med många samarbeten mellan avdelningarna, där din uppgift blir att driva kundförfrågningarna internt och tillsammans med dina kollegor på R&D skapa bästa lösning på kundens önskemål.
I ditt team finner du dedikerade och otroligt kompetenta kollegor.

Du ges även ansvar inom såväl vår nationella- som internationella B2B försäljning. Detta primärt med våra befintliga distributörer och återförsäljare, men i din roll ligger även delaktighet i definiering av nya kunder/marknader.
Tillsammans med säljteamet tillgodoser du våra kunders behov av tillförlitliga produkter som ökar deras samordning, mobilitet och personsäkerhet. Detta kräver god lösningsförståelse och det är därför viktigt att du är trygg i, samt kan sätta dig in i kundernas behov och bemöta dessa med lämplig systemlösning ifrån oss på COBS.
Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar inom vård-, säkerhet och/eller sjukvård är därför ett krav.

Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg arbetar du i nära samarbete med marknadsavdelning, vår sälj- och kundsupport samt övriga säljare för att öka tillgängligheten av våra produkter och därmed tillväxten. Visst resande ingår naturligt i tjänsten.

Kvalifikationer:
• God teknisk kunskap/förståelse inom radio-, telekomsystem och IT
• Tidigare branscherfarenhet av systemlösningar
• Tidigare dokumenterad försäljningserfarenhet
• B-körkort
• Svenska och engelska helt obehindrat i tal och skrift

Vidare ser vi nedan som meriterande dock ej ett krav:
• Ytterligare språkkunskaper
• Erfarenhet av projektledning
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

#Business developer, Key Account Manager, KAM, AM, Account Manager, Säljare, Säkerhet, Affärsutvecklare, systemsäljare, teknisk försäljning

Din profil

För att lyckas riktigt väl i denna roll så har du troligtvis redan arbetat med våra eller liknande produkter och tjänster tidigare och känner dig väl förtrogen med att du kommer att stärka vår närvaro på marknaden.
Vi söker dig som har förmåga att se ett helhetsperspektiv för att på ett strategiskt sätt kunna utveckla vårt marknadserbjudande genom att optimera processer, produkter och affärer på både kort samt lång sikt.
Vi hoppas och tror att du, likt nya kollegor, är en tekniskt nyfiken person med stort eget driv att självständigt lära dig nya saker.

För din framgång ser vi att du:
• Är relationsskapande samt har vana av B2B försäljning
• Är ansvarstagande, driven och även strukturerad
• Har teamkänsla, men också förmågan att arbeta självständigt och under eget ansvar driva affärer

Våra systemlösningar används i känsliga miljöer och därför är en förutsättning för anställning hos oss att du som sökande (utifrån utdrag ur belastningsregistret) blir godkänd för att arbeta med skyddsobjekt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar COBS AB med Dreamwork.
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev.
Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kajsa Johnsson på 0735-21 11 92, alternativt kajsa.johnsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Just nu söker vi en verkstadscoach till Region Syd med ett starkt sinne för affärer, försäljning och kundutveckling.
Med anledning av samarbetet med OKQ8 där Mekonomen Company och OKQ8 tillsammans ska vidareutveckla och förfina OKQ8:s bilverkstadskoncept söker vi en person som ska verka som verkstadscoach för OKQ8:s bilverkstäder i södra Sverige.

Om verksamheten

Mekonomen Company möjliggör mobilitet.
Navet i Mekonomen Companys erbjudande handlar om att möjliggöra mobilitet – för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges ca 5 miljoner bilar, så tar vi hand om ca 1 miljon – årligen – oavsett motor.
Vi är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner.
Välkommen att lära känna, och utveckla, våra varumärken Mekonomen, MECA, MekoPartner, BilXtra, Speedy och AlltiBil med totalt 200 butiker/expresslager och 1000 anslutna verkstäder.
Tillsammans är vi 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.
Från vårt högautomatiserade centrallager i Strängnäs försörjer vi våra 200 expresslager och verkstäder över hela landet. Vi är stolta över blixtsnabba leveranser i ett distributionsnätverk som med stark lokal förankring hjälper företag och privata bilägare med reparationer och service. Eller med en ny takbox, ett bilschampo eller annat tillbehör från våra välsorterade butiker.
I grund och botten är vi ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsbolag med 80% digitala orders, och leverans på 1–2 timmar via våra egna 320 budbilar.
Elbilar är en del av vår vardag och utvecklingen går fort. Vi på Mekonomen Company tar ett stort ansvar i att utbilda våra redan kunniga tekniker i att även vara trygga i att hantera en hybrid- eller elbil. Utbildningen sker via vår ambulerande akademi. I tillägg till denna, så har vi 4 gymnasieskolor som möjliggör välutbildade medarbetare även i framtiden. På detta sätt säkerställer vi att privatpersoner, kommuner, leasingbolag, statliga instanser och leasingbolag tryggt och säkert kan erbjudas service även av laddbara fordon via våra verkstäder.
Mekonomen Company Sverige är en del av börsnoterade MEKO AB. Mekonomen Company är en hälsosam arbetsplats driven av glädje och entreprenörskap.

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i din region med implementering och affärsutveckling av konceptet OKQ8 Bilverkstad samt att bygga upp och vidhålla kundrelationerna. Du ska föra en effektiv och nära kommunikation mellan OKQ8 och Mekonomen Companys organisation för att skapa optimal genomslagskraft av mervärden i konceptet.
Du har budgetansvar för din region och rapporterar till vår kedjechef.
Mekonomen Company erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. Vi är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsdrift, förslagsvis från en roll som verkmästare eller verkstadschef. Ett alternativ är att du arbetat länge som mekaniker eller personlig servicetekniker och nu vill ta ett nytt steg i din karriär. Viktigt är att du har god förståelse för verkstadsflödet och har förmågan att bemöta och coacha olika personligheter. Du ska även vara kommunikativ, serviceminded och målmedveten. Erfarenhet och hantering av konceptförsäljning inom bildetaljer eller märkeshandel är meriterande.
Tjänsten innebär mycket resande inom din region och det är av stor vikt att du ser det som tilltalande. Vi ser att du som söker bor inom distriktet, förslagsvis i Jönköping med omnejd. Distriktet kommer att vara Östergötland, Värmland, Göteborg, Halland, Blekinge, Småland och Skåne
Vidare förutsätter tjänsten att du är en självständig och disciplinerad person med stor ansvarskänsla. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt har god förståelse i engelska. Du är självgående, strukturerad och kan använda dig av Microsoft Office, inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Körkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Mekonomen Company präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat, samtidigt som det alltid är något utvecklande på gång. Du får arbeta i ett börsnoterat företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. Mekonomen Company har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 070-3774539 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Just nu söker vi en verkstadscoach till Region Syd med ett starkt sinne för affärer, försäljning och kundutveckling.
Med anledning av samarbetet med OKQ8 där Mekonomen Company och OKQ8 tillsammans ska vidareutveckla och förfina OKQ8:s bilverkstadskoncept söker vi en person som ska verka som verkstadscoach för OKQ8:s bilverkstäder i södra Sverige.

Om verksamheten

Mekonomen Company möjliggör mobilitet.
Navet i Mekonomen Companys erbjudande handlar om att möjliggöra mobilitet – för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges ca 5 miljoner bilar, så tar vi hand om ca 1 miljon – årligen – oavsett motor.
Vi är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner.
Välkommen att lära känna, och utveckla, våra varumärken Mekonomen, MECA, MekoPartner, BilXtra, Speedy och AlltiBil med totalt 200 butiker/expresslager och 1000 anslutna verkstäder.
Tillsammans är vi 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.
Från vårt högautomatiserade centrallager i Strängnäs försörjer vi våra 200 expresslager och verkstäder över hela landet. Vi är stolta över blixtsnabba leveranser i ett distributionsnätverk som med stark lokal förankring hjälper företag och privata bilägare med reparationer och service. Eller med en ny takbox, ett bilschampo eller annat tillbehör från våra välsorterade butiker.
I grund och botten är vi ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsbolag med 80% digitala orders, och leverans på 1–2 timmar via våra egna 320 budbilar.
Elbilar är en del av vår vardag och utvecklingen går fort. Vi på Mekonomen Company tar ett stort ansvar i att utbilda våra redan kunniga tekniker i att även vara trygga i att hantera en hybrid- eller elbil. Utbildningen sker via vår ambulerande akademi. I tillägg till denna, så har vi 4 gymnasieskolor som möjliggör välutbildade medarbetare även i framtiden. På detta sätt säkerställer vi att privatpersoner, kommuner, leasingbolag, statliga instanser och leasingbolag tryggt och säkert kan erbjudas service även av laddbara fordon via våra verkstäder.
Mekonomen Company Sverige är en del av börsnoterade MEKO AB. Mekonomen Company är en hälsosam arbetsplats driven av glädje och entreprenörskap.

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i din region med implementering och affärsutveckling av konceptet OKQ8 Bilverkstad samt att bygga upp och vidhålla kundrelationerna. Du ska föra en effektiv och nära kommunikation mellan OKQ8 och Mekonomen Companys organisation för att skapa optimal genomslagskraft av mervärden i konceptet.
Du har budgetansvar för din region och rapporterar till vår kedjechef.
Mekonomen Company erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. Vi är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsdrift, förslagsvis från en roll som verkmästare eller verkstadschef. Ett alternativ är att du arbetat länge som mekaniker eller personlig servicetekniker och nu vill ta ett nytt steg i din karriär. Viktigt är att du har god förståelse för verkstadsflödet och har förmågan att bemöta och coacha olika personligheter. Du ska även vara kommunikativ, serviceminded och målmedveten. Erfarenhet och hantering av konceptförsäljning inom bildetaljer eller märkeshandel är meriterande.
Tjänsten innebär mycket resande inom din region och det är av stor vikt att du ser det som tilltalande. Vi ser att du som söker bor inom distriktet, förslagsvis i Jönköping med omnejd. Distriktet kommer att vara Östergötland, Värmland, Göteborg, Halland, Blekinge, Småland och Skåne
Vidare förutsätter tjänsten att du är en självständig och disciplinerad person med stor ansvarskänsla. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt har god förståelse i engelska. Du är självgående, strukturerad och kan använda dig av Microsoft Office, inklusive Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams. Körkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Mekonomen Company präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat, samtidigt som det alltid är något utvecklande på gång. Du får arbeta i ett börsnoterat företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang. Mekonomen Company har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 070-3774539 eller mail mahlin.glyre@dreamwork.se
Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Drömjobbet som Account Manager hos Eurocol Tape AB väntar på dig! Vill du vara med i en del av vårt framgångsrika team i en växande organisation? Har du vad som krävs, då är detta chansen för dig att bli Account Manager och en del av Eurocol Tape AB.

Vi söker en Account Manager med passion, driv och affärsinsikt, för att täcka södra och mellersta Sverige som distrikt. Din roll som Account Manager innebär att du kommer vara en viktig länk i vår fortsatta framgång. Du kommer att ingå i vårt team av utesäljare och tillsammans med vårt innesäljarteam kommer ni att supportera företagets kunder och skapa hållbara affärsrelationer. Du som Account Manager kommer ha ansvar för egna kunder och försäljningsbudget. Du utgår från kontoret i Åstorp. Resor sker till stor del över dagen, men räkna med ca 15–20 övernattningar per år. Du rapporterar till Försäljning & Marknadschef.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en växande organisation med stora möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll. Du kommer att ha chans att påverka, förändra och utveckla arbetet framåt. Vi är ett gott gäng med stark samhörighet, enastående laganda och samarbetsförmåga – vilket varit en stor del av vår framgång.

Om verksamheten

Eurocol Tape AB (etab) är ett oberoende och familjeägt företag som etablerades 1977 och idag är vi en av Skandinaviens ledande tejpdistributörer. Huvudkontor och lager finns i Åstorp. Vårt intresse och engagemang när det kommer till nya innovationer eller förbättringar inom vårt fält ger oss energi i vårt mål där vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder den optimala tejplösningen. Etab har idag 26 anställda och omsätter 150 MSEK.

Mer om tjänsten

• Utveckla företagets affärer med befintliga kunder.
• Bearbeta och skapa nya kundkontakter.
• Presentera och utbilda kunder i vårt tejpsortiment för att ge kunden den optimala tejplösningen.
• Avisera prisjusteringar samt förhandla pris, sortiment och avtalsvillkor.
• Tillsammans med kund skapa och genomföra marknadsaktiviteter.
• Arbeta löpande effektivt med uppföljning i vårt affärssystem och CRM-system.

Din profil

Du som söker har en flerårig väldokumenterad säljerfarenhet, gärna inom byggmaterialbranschen. Du är van att skapa både kundrelationer och långsiktiga affärsrelationer. Du innehar ett gott affärsmannaskap och en kunskap i att föra ekonomiska resonemang och argumentationer.
Du har slutfört en gymnasieutbildning och med fördel även någon eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du vara en driven, engagerad och resultatorienterad person. Du är självständig och ambitiös samtidigt som du har ordning och reda. Att vara prestigelöshet är viktigt eftersom vi värdesätter samarbete och stöttar varandra som ett team med gemensamt mål – att göra våra kunder nöjda!

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant, sök redan idag? Din drömroll väntar på dig. Vi ser fram emot och välkomnar dig till vårt team. Välkommen till Eurocol Tape AB – där affärer blir verklighet.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Nu förstärker SLP sitt internationella sales team med en Area Sales Manager, gärna med god teknisk förståelse.(och erfarenhet från distributörer internationellt.)

Om verksamheten

Swedish Lorry Parts är ett litet men internationellt företag som har specialiserat sig på högkvalitativa reservdelar till tunga fordon.
Vår höga kvalitet och leveransprecision har gjort oss till det ledande märket på eftermarknaden i stora delar av världen.
SLP är leverantör av premium reservdelar.
Läs gärna mer om vårt bolag och verksamhet på www.slp.se

Mer om tjänsten

Vi har en plan organisation som idag består av 4 st ASM samt Sales och Teknisk Support, där vi har högt till tak och nära till beslut. Tjänsten är bred och varierande och blir därför aldrig enformigt. Främsta fokus på rollen är:
– Budget och säljansvar för olika marknader.
– Kundbesök som inkluderar prisförhandling och offertarbete.
– Drygt 50+ resdagar per år vilket även inkluderar mässbesök.
I rollen har man ett nära samarbete med främst Marketing, Produktutveckling/Inköp samt Teknisk och Sales Support.
Arbetskamraterna är ett lösningsorienterat kompetent gäng med varierande erfarenheter.
Tjänsten ger ett stort utrymme till frihet under ansvar

Din profil

I den här rollen ser vi att man har en bakgrund från teknisk försäljning både nationellt och internationellt. Med den profilen gör att man trivs med att agera i en affärsmiljö som varierar både språkligt och kulturellt, med det har man utvecklat en bra förhandlingsmetodik som ger resultat. En god teknisk förståelse med fokus från maskin är viktigt för att lyckas i rollen och gärna erfarenhet av försäljning mot distributörer internationellt.

De viktiga personliga egenskaper för att fungera i rollen är:

-Possitiv attityd, en person man litar på och som ser till att det som förväntas blir rätt utfört.
-Både en bra lyssnare och även kommunikatör
-Anpassningsbar
-Ett väl utvecklat självledarskap men samtidigt en relationsskapare och lagspelare som ser värdet av ett bra samarbete
-Med en projektledares struktur stärker man affärsförbindelsen

Vi ser gärna att man har en teknisk eller ekonomisk bakgrund från den akademiska världen eller via sin arbetslivserfarenhet.

I den här tjänsten kommunicera man på svenska och engelska i tal och skrift, är man även duktig på franska eller spanska så är det bra.

Ansökan

Välkommen att registrera ditt CV och ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”.
Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Sen den 3 januari 2023 är vi en del av PION Group AB.

Kort om tjänsten

Är du en driven säljare som vill utveckla långsiktiga affärsrelationer? Letar du efter en tjänst hos ett etablerat och välmående bolag med goda framtidsutsikter. Då kanske detta är något för dig! Hr Björkmans Entrémattor ska nu rekrytera en kvalificerad företagssäljare till Malmö. Det behövs inga särskilda kunskaper, mer än att du drivs av att arbeta med försäljning och att göra goda affärer. Hr Björkmans Entrémattor har växt stadigt sedan starten 1993 och har en hög ambition med kunder och personal. Företaget hyr ut entrémattor med tillhörande tvätt- och distributionsservice. De är mycket konkurrenskraftiga och du kommer att arbeta med ett av branschens starkaste erbjudande! Du kommer att bli anställd av Hr Björkmans Entrémattor och rekryteringen sköts av Dreamwork. Rollen kräver att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar.

Rollen kräver att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar.

Om verksamheten

Ända sedan starten för 30 år sedan har vi gjort hyrmattor till vårt främsta uppdrag. Det innebär att vi inte arbetar med något annat, utan har valt att fokusera på det vi är bäst på.
Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får man garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Vi hjälper kunden att hitta en effektiv lösning som stoppar väta och smuts redan i entrén – något som gör att man kan minska städkostnaderna med 50-70% samtidigt som man skapar ett professionellt första intryck.
Idag är vi på Hr Björkmans Entrémattor ett av Sveriges ledande mattuthyrningsföretag. Hit har vi kommit genom att hela tiden erbjuda våra kunder de bästa entrémattorna samt den bästa servicen. Som en röd tråd genom hela verksamheten löper vårt miljöengagemang
Vår vision är att alltid vara den ledande leverantören av entrémattor när det gäller service, kvalitet och miljötänkande.
Hr Björkmans Entrémattors huvudkontor ligger i Malmö och övriga anläggningar finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Växjö, Helsingborg och Kalix.
Läs gärna mera om oss på www.hrbjorkman.se

Mer om tjänsten

I den här tjänsten är det viktigt att du trivs med att ha eget ansvar för hela säljprocessen och drivs av att vinna nya affärer. Du gillar att arbeta självständigt och planera dina veckor, du vill vinna och utmanas av att jobba mot uppsatta mål. Ditt distrikt kommer att vara Södra Sverige och kontoret ligger i Malmö. Du kommer ha fast lön och provision samt tjänstebil. Dessutom kommer du att arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor. Vissa övernattningar kan förekomma i samband med utbildning, kick-off och gemensamma säljaktiviteter.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet från försäljning sedan tidigare, men vi kommer lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer, har en vinnarinstinkt och kan sätta dig in i och förstå kundens behov. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och du har B-körkort. Är du dessutom strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet och vi ser fram emot att se dig hos oss. Avgörande för att lyckas i rollen är att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar. Då tror vi att detta är jobbet för dig!

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Cornerstone förstärker nu sin affärs sida med en duktig säljare med tydlig bakgrund inom affärsutveckling.
I den här rollen är det fokus på Stockholms regionen så ett krav är både starkt kännedom om regionen och marknaden (erfarenhet från företagsmarknaden och ett etablerat nätverk).

Om verksamheten

Kraven på kompetens har aldrig varit mer komplexa eller förändrats så snabbt som idag.
Det vet vi efter att ha stöttat organisationer och verksamheter med att framtidssäkra kompetens sedan början av 90-talet. Det vi har lärt oss är att inspiration och motivation är en förutsättning för kompetens, oavsett om det handlar om en enskild individ eller en hel organisation.
Av den anledningen utgår vi alltid från människans behov och förutsättningar när vi inspirerar till kompetens och utveckling i linje med organisationens målsättningar – det är genom att utbilda människor som vi kompetensutvecklar organisationer.

Mer om tjänsten

I den här rollen är det viktigt att ha erfarenhet från att utveckla både en befintlig och även ny kundportfölj.
Med det ser vi att det innebär kunskaper om följande för att trivas i rollen:

-Genomföra en kort och långsiktig behovsanalys genom att förstå kundens affär/verksamhet.
-Identifiera kundens kompetens behov för att stötta verksamhets målen.
-Att tillsammans med våra ämnesexperter ta fram strategier för kund och säkerställa deras kompetensbehov.
-Utveckla vårt erbjudande för kundens bästa från fasta program till skräddarsydda lösningar.

För att lyckas i rollen ser vi att man rör sig obehindrat hos beslutsfattare för bästa utfall i försäljningsprocessen vilket kräver hög kompetens inom verksamhet och affärsförståelse.

Vi ser med fördel att du har drivit försäljning inom kompetensförsörjnings planer och strategier som är linjerad med olika projekt och förändringsprocesser.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att man har följande bakgrund och erfarenheter:

-Agerat i säljprocesser inom IT och funktioner som stöttar kundens förändringar och verksamhetsutveckling.
-Erfarenhet med moderna försäljningsprocesser, till exempel social selling, digitala köp processer osv
-Lagspelare med bra grundvärderingar.
-Affärsmässig och resultatdriven.
-Ett starkt självledarskap.
-En tydlig lösningsorienterad profil.
-Väldigt bra kommunikativ förmåga, kommunicerar flytande i tal och text på svenska och engelska.

Som person är du ödmjuk men tydlig och med en bra integritet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande. I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Dreamwork har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”.
Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

BG Institute är idag marknadsledande på privat utbildning främst inom juridik men även etablerade i andra branscher som, ekonomi, fastigheter, miljö, HR och ledarskap.
Vi förstärker nu vårt säljteam med en duktig Senior Account Manager till vårt Stockholms kontor.
I rollen arbetar du med kundvård, prospektering av nya kunder samt merförsäljning mot befintliga kunder där du även ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning.
Som person är du vetgirig, kreativ och trivs med att identifiera nya affärsmöjligheter.

Om verksamheten

BG Institute är idag marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Vi har levererat juridisk kompetensförsörjning till yrkesverksamma advokater och jurister i mer än 25 år.
Med juridiken som bas erbjuder vi idag utbildningar inom fyra olika målgruppsområden; Jurister & Advokater, Fastighet & Miljö, HR & Ledarskap samt Ekonomi & Skatt.
Vi fortsätter nu att växa och söker dig som vill vara med på resan. Läs gärna mera om oss på https://www.bginstitute.se/ .

Mer om tjänsten

Som Senior Account Manager är du expert på dina kunders verksamhetsområden och ger proaktiv rådgivning kring deras utbildningsbehov.
Du skapar på ett inspirerande och förtroendeingivande sätt ett tydligt mervärde för både dem som enskilda individer och deras organisationer i sin helhet.
I rollen ingår ansvar för såväl nykundsanskaffning som bearbetning av befintliga kunder inom din kundportfölj.
Till din hjälp har du en bred palett av både fysiska utbildningar i klassrum och digitala utbildningar på distans via livelänk.
Med dator och telefon som dina primära arbetsverktyg skapar du dina bästa förutsättningar för en framgångsrik arbetsdag.
I din roll kommunicerar du med beslutsfattare och specialister.
Mycket av ditt arbetet sker i nära samarbete med vår marknadsavdelningen, där interaktionen med den digitala marknadsföringen är en central del i leadsgenerering och affärsskapande.

Din profil

Vi förväntar oss att du har en dokumenterat god förmåga att skapa och underhålla lönsamma affärsrelationer.
Du bör vara kommunikativ, strukturerad och framför allt resultatorienterad som person.
Samtidigt ska du kunna skapa förtroende och bygga goda affärsförbindelser med såväl befintliga som nya kunder.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom något eller några av de ämnesområden som vi är verksamma inom.
Ett stort befintligt nätverk, med för yrkesrollen relevanta kontakter, är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande. I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialisten Bengt Lööw mob +46703734897 bengt.loow@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Etablerad säljare med vana av att hantera ett stort produktutbud genom projektförsäljning.

Om verksamheten

Pfeiffer Vacuum är en ledande leverantör av vakuumlösningar med över 4 000 anställda i mer än 25 platser runt om i världen.
Vi står för innovativa och pålitliga produkter, kompetent rådgivning samt
förstklassig service. I mer än 130 år har vi satt standarder inom vakuumteknik.
En viktig milstolpen var uppfinningen av turbopumpen i vårt företag för mer än 60 år sedan.

Mer om tjänsten

I rollen som Sales Engineer hos Pfeiffer Vacuum representerar du ett starkt premiummärke och med det ansvar det innebär.
För att trivas och lyckas i rollen hos oss är det viktigt att man förstår och har erfarenhet från att konvertera kundens krav och behov till en lösning, säkerställa en bra offert och samt avslut för överlämnande till vår leveransorganisation.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:

– Dokumenterad vana av komplex försäljning.
– 3-5 års framgångsrik erfarenhet från B2B försäljning, meriterande med fokus på teknisk försäljning.
– Trivs med att utgå från Stockholm och agerar inom dess omnejd.

Vårt kontor ligger Norr om Stockholm i Upplands Väsby.

Bakgrund från och ambition med för att trivas med rollen är:

– Erfarenhet från att delta vid mässor, utställningar och andra kundfrämjande aktiviteter.
– Vill få vidareutveckla och bygga relationer på en växande marknad.
– Stimuleras av att få möjligheten att agera i ett team som drivs av kreativitet och affärsmässigt engagemang.
– Vara en viktig del i Pfeiffers Vacuum’s fortsatta tillväxt och ökad närvaro på vårt geografiska område.

Din profil

Som person är du en affärsmässigt teknisk intresserad person med tydlig professionell inställning.

Din kommersiella känsla i kombination med en hög moral och etik sammanfattas med ett starkt affärsmannaskap.
Du har ett gott självledarskap som gagnar din personliga utveckling hos oss och rör dig smidigt inom alla affärsområden.

Med bra sociala egenskaper och humor trivs du i en organiserad miljö där dina teamplayer egenskaper är tydliga.
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska, har universitet eller motsvarande erfarenhet.

Vi ser att du trivs med möjligheten till ett självständigt resande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande. I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialisten Bengt Lööw mob +46703734897 bengt.loow@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.
Dreamwork ingår i PION Group AB sen årsskiftet 2023.

Kort om tjänsten

I rollen som säljare på Medea blir du en del av ett av Sveriges mest snabbväxande bolag inom sitt område! Den här rollen passar perfekt för dig som har ett högt driv och vill bidra till att rekrytera nya kunder och bidra till tillväxt.

Om verksamheten

Medea är en av Sveriges snabbast växande leverantör av engångshandskar och är exklusiv återförsäljare av Mercator Medicals engångshandskar i Sverige. Medea är också distributör av PPE, städ och hygien och medicinsk förbrukningsvara inom vård- och industrisektorn. Verksamheten startade under 2020 och bygger nu bolaget för kraftig tillväxt och behöver därav anställa flera säljare som vill vara med och påverka den fortsatta resa som kommer innebära proaktiv och uppsökande försäljning.
I din roll som säljare på Medea kommer du att bli en del av ett dynamiskt och energiskt bolag. Vi sätter stor vikt vid en höga servicenivå.

Mer om tjänsten

Medea söker säljare som kommer att ansvara för alla steg av försäljningsprocessen – från kalla samtal till signad affär. Till din hjälp har du ett engagerat team, en kartlagd marknad och ett utvecklat och modernt system (Hubspot) som underlättar för att du ska kunna generera nya kunder och affärer. Försäljningen består främst av försäljning av engångshandskar och annan typ av personlig skyddsutrustning för engångsbruk samt städ och hygienartiklar till stora volymer.

Men det kan även vara mer komplexa behov hos kunderna, såsom lagerhållning, löpande avtalsleveranser, upphandlingar och liknande.

Större delen av arbetet sker genom försäljning via telefon och digitala möten men vi uppmuntrar fysiska säljmöten med kund och erbjuder tillgång till bil genom Volvo on demand eller liknande.

Du kommer i din roll arbeta i huvudsak uppsökande av nya kundkontakter. I rollen som kundansvarig säljare tar du alltid hänsyn till kundens behov och stöttar kunden i frågor som rör sälj. Du har god erfarenhet av att sälja proaktiv och uppsökande.

Du erbjuds
• Introduktion in i bolaget
• Del i ett prestigelöst och framåtlutat team
• Vara en del av ett snabbväxande bolag
• Helt nytt kontor på femte våningen i nybyggda Prismahuset i Helsingborg
• En atmosfär utan tak där förtroende med ansvar kommer prägla din vardag
• Avtalsenlig tjänstepension, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, anställningsförsäkring

Din profil

Arbetsuppgifter
Som säljare på Medea kommer du initialt att jobba med att rekrytera nya kunder. Du jobbar för att öka kännedom om Medea och initierar affärsmöjligheter för försäljning av medicinsk förbrukningsvara, personlig skyddsutrustning, städ- och hygienprodukter med tillhörande servicetjänster för att effektivisera kundens inköp.
Till din hjälp har du ett engagerat team, en pinpointad marknad och ett supermodernt CRM system som underlättar försäljningsprocessen. Medeas hemsida är helt ny och modern och är i framkant inom branschen tillsammans med en gedigen marknadsföringsplan.

Vi söker dig som
• Älskar att vinna och sälja – med högt eget driv och motivation
• Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av B2B försäljning och att skapa försäljning till nya kunder
• Är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
• Pratar och förstår danska obehindrat
• Du har med fördel erfarenhet av att ha sålt liknande artiklar och har god kunskap om danska marknaden
• Meriterande med erfarenhet av medicinsk förbrukningsvara, personlig skyddsutrustning, städ- och hygienprodukter för att snabbt förstå kundens behov och utmaningar
• Extra meriterande om du har erfarenhet av upphandlingsarbete i Danmark.

Som person är du
• Självgående
• Uthållig
• Orädd
• Envis

Övrig information
• Start enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: I nya lokaler på Prisma i Helsingborg

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Medea AB med Dreamwork.
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev.
Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar via email.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Axelsson på 0735-09 82 55 eller Kajsa Johnsson på 0735-21 11 92.