Kort om tjänsten

SLP söker nu en strategisk inköpare med god förhandlingsvana och internationell erfarenhet.

Om verksamheten

Swedish Lorry Parts är ett litet men internationellt företag som är specialicerat på högkvalitativa reservdelar till tunga fordon.
Vår höga kvalitet och leveransprecision har gjort oss till det ledande märket på eftermarknaden i stora delar av världen.
SLP är leverantör av premium reservdelar.
Läs gärna mer om vårt bolag och verksamhet på www.slp.se

Mer om tjänsten

Som strategisk inköpare hos SLP är du en viktig kollega i vårt team.
Vi levererar i stort över hela världen och våra produkter med över 90% utanför Sverige.
Våra produkter håller hög kvalitet och det är viktigt att har ett intresse och gärna förståelse för LV industrin för att säkra upp leveranserna.
För att trivas och lyckas i rollen hos oss så ser vi att man har följande erfarenheter:
• Driva och säkerställa förhandlingar, gärna vana av den internationella marknaden, t.ex. Asien och La. Amer.
• Uppdatera systemparametrar, sätta dom för bästa driftresultat, prognoser.
• Gärna erfarenhet från Volvo och Scania.
• God förståelse för premiumprodukter.
• Leverantörsutveckling/ leverantörsbedömning/leverantörsvärdering.
Vi har en plan organisation med högt till tak och nära till beslut.
Tjänsten är bred och varierande och blir därför aldrig enformigt. Antal resdagar per år är ca 20.
Där ingår mässbesök och leverantörsbesök.

Din profil

För att trivas hos oss är det viktigt att man har följande erfarenheter och personlighet:

• Operativ erfarenhet.
• Erfarenhet från liknande produktområden.
• Vana av affärssystem.
• Internationell erfarenhet, kan förhandla i andra kulturer med framgång.
• Kännedom om olika produktionsmetoder.
• Öppen och social.
• Teamplayer
• Kunna arbeta enskilt (parametersättning i affärssystemet)och ett bra självledarskap.
• Profil med en bakgrund från den tillverkande industrin är intressant.

Eftersom vi är en global aktör är det viktigt att man kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Med en bakgrund som erfaren strategisk inköpare, både från den lokala och globala marknaden är viktigt i kombination med rätt personlighet.

Ansökan

Välkommen att registrera ditt CV och ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”.
Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Sen den 3 januari 2023 är vi en del av PION Group AB.

Kort om tjänsten

Domino Print & Apply söker en driven Senior Electronics Engineer till sitt kontor i Malmö!

Har du kunskap och erfarenhet inom hårdvaruutveckling och vill vara med och utveckla avancerade produkter och lösningar för industriell kodning och produktmärkning? Vill du jobba på en arbetsplats med familjär atmosfär där du också får möjlighet att växa och utveckla dig själv? Är du dessutom van att ta initiativ och ansvar samtidigt som du involverar och engagerar dina kolleger? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Senior Electronics Engineer arbetar du med elektronik och elektronikutveckling på kretskorts- och komponentnivå, och du har fullt ansvar för hårdvaruutveckling på Domino Print & Apply’s produkter. Du tillhör R&D-avdelningen i Malmö med ca 20 medarbetare. Arbetet sker ofta i projektform, och du har ett nära utbyte med kolleger både i Malmö och på andra Domino-siter i Europa.

Om verksamheten

Domino är ett högteknologiskt företag som utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kunderna är oftast multinationella företag som t ex Nestlé, Tetra Pak, Coca Cola mfl.

Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet, flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. På företaget i Malmö är vi ca 90 anställda. Bolaget tillhör en internationell koncern med ca 3300 anställda. Läs mer på www.domino-printing.com

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Senior Electronics Engineer innebär att:

• Driva utvecklingsaktiviteter inom ditt område
• Arbeta med design, ritning och läsning av scheman och kretskort
• Planera och genomföra testning och felsökning
• Ansvara för elsäkerhet och EMC-testning
• Ge intern teknisk support gällande el och hårdvara
• Ha kontakt med och ge stöd till produktion och inköp
• Ha kontakt med underleverantörer och certifierande organ

Din profil

I rollen som Senior Electronics Engineer är det ett krav att du har en mastersexamen i elektroteknik eller motsvarande med åtminstone några års erfarenhet av hårdvaruutveckling i inbyggda system, systemdesign och designverifiering. Microkontrollers, switchade spänningsregulatorer och stegmotordrivare är bekanta ämnen. Du är bekväm med lödkolven i handen och kan om det skulle behövas göra ändringar och reparationer av ytmonterade kretskort. Du har erfarenhet av elsäkerhet, EMC-testning och certifieringsprocesser.

Du är tekniskt intresserad och väl insatt i möjligheter och utmaningar inom ditt område, och du har även god insikt i övriga discipliner som mekanik, mjukvara och test. Tidigare erfarenhet av Altium och av mjukvaruutveckling i inbyggda system såsom python och C++ är meriterande.

Som person är du initiativtagande, beslutsam och ansvarstagande. Du är samtidigt en lyhörd och kommunikativ lagspelare och en inspirerande ledare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV på engelska och gärna också ett personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag!

Kort om tjänsten

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbygge? Är du en engagerad, lösningsorienterad och kommunikativ person med ett stort intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor (KMA)? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker en person som vill ta ett helhetsgrepp om kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöprocesser för Swecem som är en del av Swerock. Swerock tillhör Peabkoncernen som tillverkar klimatsmarta bindemedel till betongbranschen. Vision och målsättning är att det om tio år ska finnas helt klimatneutral betong på den svenska marknaden samt att all betong i Sverige ska vara klimatneutral till år 2045. Vi söker dig som vill bidra till att uppnå det målet!

På Swerock får du möjlighet att vara med och utmana, utveckla och skapar förutsättningar för bolagets fortsatta utveckling tillsammans med dina KMA-kollegor inom inom Swerock. Du ingår i en grupp med 9 KMA-specialister, och du rapporterar till Swerocks KMA-chef.

Om verksamheten

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som bidrar mer hållbart byggande. Läs gärna mer på swerock.se.

Swerock ingår i Peabkoncernen som är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Swerock och Swecem befinner i ett spännande läge där vi fortsätter vårt hållbarhetsarbete med att ytterligare höja vår målsättning. Vår långsiktiga målsättning 2030 är att arbeta med cirkulära material, med minsta möjliga klimatpåverkan, i en fossilfri produktion och distribution i alla led.

Mer om tjänsten

I rollen som KMA-samordnare får du en central roll för Swecems verksamhet, samtidigt som du blir en viktig del i KMA-gruppen i Swerock AB. Uppdraget för den vi söker är att initialt ta ett helhetsgrepp för Swecems arbete med stort fokus på miljö- och arbetsmiljöfrågor. Ditt uppdrag är att stötta verksamheten genom att uppdatera och utveckla rutiner och arbetssätt, samt vara en viktig del i arbetet för att ISO-certifiera bolaget. Du medverkar i upprättandet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner i samråd med ledningen, och du följer löpande upp detta arbete. Kommunikation, dokumentation, avstämning och uppföljning genomsyrar arbetet.

Rollen har ett tydligt och självständigt uppdrag, men du får samtidigt möjlighet till ett brett nätverk av specialister inom området. Du har erfarenhet av att självständigt driva ditt arbete efter gemensamma riktlinjer och mål. Erfarenhet av samordning och hantering av miljödata är meriterande.

Tilltänkt placeringsort för tjänsten är Norrköping med regelbundna resor till Swecems anläggning i Oxelösund. Då Swerock har verksamhet på flera orter i Sverige förekommer även andra resor i tjänsten.

Din profil

Vi kommer att lägga stor viktigt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är trygg i din profession och trivs i att driva ditt arbete självständigt, men samtidigt uppskattar att få bolla tankar och idéer med andra. Du har ett stort engagemang och genuint intresse för KMA-frågor. Rollen ställer krav på att arbeta noggrant och strukturerat med fokus på detaljer. Det är även viktig att ha god systemvana samt att vara kommunikativ i tal och skrift. Den person vi söker har gärna också en högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du är en person som lätt finner lösningar på utmaningar och har förmågan att omvandla strategiska mål och behov till konkreta och handlingskraftiga planer och åtgärder. Vi tror även att du är prestigelös i ditt arbetssätt och att du delar Peabs värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Du har också en vilja att utvecklas och du vill gärna ta del av möjligheterna till individanpassad utveckling som finns inom Peab.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Ekamant söker en Teknisk Chef till sin verksamhet i Markaryd. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en skiftgående produktionsverksamhet med höga krav på säkerhet och tillgänglighet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef ansvarar du för att planera, genomföra, följa upp och utveckla verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du både med att utveckla arbetssättet och att förbättra och modernisera utrustningen. Till din hjälp har du 2 rutinerade medarbetare som du också är en engagerad ledare för. Du rapporterar till Ekamants produktionschef.

Om verksamheten

Erfarenhet är den bästa innovatören. Med över 90 år i branschen är Ekamant en av de mest erfarna tillverkarna av flexibla slipmaterial i världen samt en av de mest innovativa inom sitt område.

Ekamant finns i Markaryd och Strömsnäsbruk, djupt i hjärtat av den svenska skogen i Småland, där vårt företag grundades 1928. Kunskapen om flexibla slipmaterial som vi samlat på oss genom åren har gått i arv från generation till generation. Vi diskuterar ständigt nya idéer för att förbättra vår teknik. På jobbet försöker vi, testar, misslyckas – och så småningom lyckas vi. Men målet är alltid detsamma: hur vi hittar sätt att göra våra produkter ännu bättre och mer effektiva för att stödja våra kunders utveckling.

Vår kombination av tradition och högteknologi är unik och den har inspirerat oss att tänka utanför ramarna och använda slipmaterial på ett innovativt sätt – till nytta för både nuvarande och framtida generationer.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Driva utveckling av förebyggande underhållsarbete och operatörsunderhåll
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad tillgänglighet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att föreslå och driva investeringsprojekt
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Utvärdera KPI:er för underhåll och vid behov initiera åtgärder

Din profil

I rollen som Teknisk Chef är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du har god processkunskap och förstår hur man med hjälp av relevanta parametrar kan övervaka och styra processer. Du har gärna också kunskaper och intresse inom el och automation.

Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet. Du har kunskaper om LEAN, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Har du också genomfört investeringsprojekt är det en fördel. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även kommunicera i tal och skrift på engelska.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du närvarande, tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Gillar du riskbedömningar, driva förbättringar och vill att alla ska ha en säker arbetsplats? Då är detta ett uppdrag för dig.
Vi söker en Arbetsmiljöingenjör till Örtofta sockerbruk. Konsultuppdraget startar omgående och pågår i minst sex månader och för rätt person finns det goda chanser till förlängning av uppdraget.

Om verksamheten

På Nordic Sugar Sverige arbetar vi med hållbarhet i fokus. Genom stora investeringar satsar vi på att bli en av de modernaste och mest konkurrenskraftiga sockerindustrierna i Europa. Vår ”Go Green”-satsning innebär att vi hela tiden utvecklar nya, resurssmarta, hållbara energilösningar. På vårt sockerbruk i Örtofta har vi hösten 2022 driftsatt en ångledning för att ta hand om fossilfri energi från Kraftringens närliggande värmeverk, vilket innebär en minskning av naturgasbehovet med 25%.

Våra produkter säljs under varumärkena Nordic Sugar för industrin och Dansukker för konsumenter. Våra sockerbetor kommer från ca 1000 engagerade odlare i södra Sverige och av resterna från sockertillverkningen gör vi högkvalitativt foder. Visste du att just sockerbetor är den gröda som haft den mest positiva skördeutvecklingen de senaste decennierna?

Vi har en attraktiv placering mitt i Skåne, strax utanför Lund, och inom företaget finns goda karriärmöjligheter. Här finns en bra stämning och sammanhållning, och en kultur präglad av humor och kamratskap. Vi ingår i Nordzucker som med en omsättning på ca 1,5 mdr euro är en av Europas ledande sockerproducenter.

Mer om tjänsten

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta inom följande områden:

• Koordinera arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i Arlöv och Örtofta
• Stödja verksamheten inom arbetsmiljö
• Implementera nya rutiner, instruktioner och lagar samt uppdatera dokument
• Hålla utbildningar inom arbetsmiljö och säkerhet
• Driva projekt inom riskbedömning
• Koordinera kontroll av externa lager
• Administrativa arbetsuppgifter inom SHEQ såsom statistik och informationsmaterial

Din profil

Du har en erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö och gärna industriell arbetslivserfarenhet. Du är kanske en utbildad arbetsmiljöingenjör eller är du en HR-person som har arbetat mycket med arbetsmiljöfrågor inom industrin.
Det är meriterande om du har kunskap om ledningssystem, kemikalier, kvalitet samt livsmedelsproduktion och om du tidigare arbetat med revisioner. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna i SAP.

Vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar och därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du själv strukturerar ditt angreppssätt och driver dina processer. Arbetet ställer krav på att du är kommunikativ, taktisk och trygg i din roll. Du skapar förtroende i din omgivning såväl internt som externt, och du kan hålla presentationer och tala offentligt med både skicklighet och förtroende.

Konsultuppdraget erbjuder ett utvecklande och varierande arbete inom livsmedelstillverkning i en dynamisk miljö, där vi tillsammans sätter kvalitét och kunden i fokus.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Kort om tjänsten

Är du en nyfiken, driven och tekniskt intresserad person som söker din nästa utmaning? Har du utbildning och gärna också erfarenhet inom energiområdet? Är du även van att jobba i IT-system där du kan ta vara på möjligheter att förenkla och automatisera? Vill du dessutom arbeta i en tekniskt framtidsorienterad och dynamisk verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknikansvarig för mätare på Öresundskraft får du ett omväxlande och kvalificerat arbete i ett framgångsrikt företag med tydlig framtids- och hållbarhetsfokus. Ditt arbetsområde blir mätare för fjärrvärme, kyla och gas där du får möjlighet att utvecklas till expert och kontaktperson för leverantörer, branschorganisationer och myndigheter. Du kommer också att ha täta kontakter med kunder, kolleger och entreprenörer. Tjänsten är placerad på Öresundskraft i Helsingborg där du blir en del av en avdelning med 15 medarbetare. Du rapporterar till avdelningschefen för mätning.

Om verksamheten

På Öresundskraft finns 400 positiva klimataktivister som tillsammans med 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: “För en bättre värld”.
www.oresundskraft.se

Öresundskrafts kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete!
#tillsammansför17

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt – välkommen till Öresundskraft!

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknikansvarig för mätare innebär:

• Planering av revisioner av mätare för fjärrvärme, fjärrkyla och gas
• Inköp av nya mätare inom ramavtal
• Beställning av revisionsarbeten
• Hantering och utveckling av IT-system inom området
• Besök hos kunder
• Felsökning i kundanläggning och i IT-system
• Uppföljning och kontroll av entreprenörer
• Samverkan med kolleger för utveckling av verksamheten

Din profil

Vi söker dig som efter gymnasiet har en påbyggnadsutbildning inom teknik och gärna då inom energiområdet. Har du dessutom arbetat inom energisektorn är det en fördel. Tidigare erfarenhet inom specifikt fjärrvärme är meriterande men inte nödvändigt eftersom du kommer att få ta del av den stora kunskap inom området som finns bland Öresundskrafts medarbetare.

Du är tekniskt intresserad och nyfiken. Du har också gärna en praktisk erfarenhet inom det tekniska området, och du trivs med att dela din tid mellan arbete på kontoret och arbete i kundernas anläggningar. Du behärskar svenska i tal och skrift, och du har B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsfokuserad. Du är bra på att kommunicera, och du samverkar självklart med kolleger, kunder och leverantörer.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Är du en nyfiken, driven och tekniskt intresserad person som söker din nästa utmaning? Har du utbildning och gärna också erfarenhet inom energiområdet? Är du även van att jobba i IT-system där du kan ta vara på möjligheter att förenkla och automatisera? Vill du dessutom arbeta i en tekniskt framtidsorienterad och dynamisk verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Mätaringenjör på Öresundskraft får du ett omväxlande och kvalificerat arbete i ett framgångsrikt företag med tydlig framtids- och hållbarhetsfokus. Ditt arbetsområde blir mätare för fjärrvärme, kyla och gas där du får möjlighet att utvecklas till expert och kontaktperson för leverantörer, branschorganisationer och myndigheter. Du kommer också att ha täta kontakter med kunder, kolleger och entreprenörer. Tjänsten är placerad på Öresundskraft i Helsingborg där du blir en del av en avdelning med 15 medarbetare. Du rapporterar till avdelningschefen för mätning.

Om verksamheten

På Öresundskraft finns 400 positiva klimataktivister som tillsammans med 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: “För en bättre värld”.
www.oresundskraft.se

Öresundskrafts kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete!
#tillsammansför17

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt – välkommen till Öresundskraft!

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Mätaringenjör innebär:

• Planering av revisioner av mätare för fjärrvärme, fjärrkyla och gas
• Inköp av nya mätare inom ramavtal
• Beställning av revisionsarbeten
• Hantering och utveckling av IT-system inom området
• Besök hos kunder
• Felsökning i kundanläggning och i IT-system
• Uppföljning och kontroll av entreprenörer
• Samverkan med kolleger för utveckling av verksamheten

Din profil

Vi söker dig som efter gymnasiet har en påbyggnadsutbildning inom teknik och gärna då inom energiområdet. Har du dessutom arbetat inom energisektorn är det en fördel. Tidigare erfarenhet inom specifikt fjärrvärme är meriterande men inte nödvändigt eftersom du kommer att få ta del av den stora kunskap inom området som finns bland Öresundskrafts medarbetare.

Du är tekniskt intresserad och nyfiken. Du har också gärna en praktisk erfarenhet inom det tekniska området, och du trivs med att dela din tid mellan arbete på kontoret och arbete i kundernas anläggningar. Du behärskar svenska i tal och skrift, och du har B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsfokuserad. Du är bra på att kommunicera, och du samverkar självklart med kolleger, kunder och leverantörer.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Är du en nyfiken, driven och tekniskt intresserad person som söker efter din nästa utmaning? Har du kunskap och erfarenhet av driftarbete och gärna då inom energiområdet? Är du även intresserad av IT-system och dataanalys och vill vara med och utveckla nya arbetssätt och verktyg för att förbättra och förenkla drift- och underhållsarbetet? Vill du dessutom arbeta i en tekniskt framtidsorienterad och dynamisk verksamhet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Driftingenjör på Öresundskraft får du ett omväxlande och kvalificerat arbete i ett framgångsrikt företag med tydlig framtids- och hållbarhetsfokus. Ditt arbetsområde blir drift, underhåll och utveckling av näten för fjärrvärme och gas inom Öresundskraft. Du kommer att leda projekt, planera drift samt optimera och planera underhållsaktiviteter. Du kommer att ha ett nära samarbete med fälttekniker och entreprenörer där en väsentlig del av detta sker i fält. Du kommer också i hög grad att vara involverad och drivande i det banbrytande arbete som pågår inom Öresundskraft för att med hjälp av mätdata utveckla arbetssätt och metoder inom området. Tjänsten är placerad på Öresundskraft i Helsingborg där du blir en del av en grupp med 10 medarbetare. Du rapporterar till enhetschefen.

Om verksamheten

På Öresundskraft finns 400 positiva klimataktivister som tillsammans med 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: “För en bättre värld”.
www.oresundskraft.se

Öresundskrafts kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete!
#tillsammansför17

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt – välkommen till Öresundskraft!

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Driftingenjör innebär att:

• Optimera balansen mellan driften och underhåll i ledningsnäten
• Utveckla och driva övervakningssystem
• Hantera IT-system inom området
• Inspektera och samordna aktiviteter i fält
• Leda projekt
• Delta i beredskapsorganisationen om/när behov finns

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan liknande teknisk utbildning. Inriktningen får gärna vara energi eller drift och underhåll. Har du dessutom arbetat inom energisektorn är det en fördel. Tidigare erfarenhet inom specifikt fjärrvärme behövs inte eftersom du kommer att få ta del av den stora kunskap inom området som finns bland Öresundskrafts medarbetare. Däremot behöver du ha någon form av digital kompetens för att kunna använda och utveckla IT-systemen som behövs i arbetet. Du bör också ha intresse för och erfarenhet av praktiskt arbete inom teknikområdet.
Du behärskar svenska i tal och skrift, och du har också goda kunskaper i engelska. Du har B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsfokuserad med förmåga att ta helhetsansvar för uppgifter. Du är bra på att kommunicera, och du samverkar självklart med kolleger, kunder och leverantörer.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Scandza söker en Teknisk Chef till Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson Delikatesser. Vill du jobba i en nyckelroll i en spännande och framgångsrik företagsgrupp där du utvecklar utrustning, arbetssätt och underhållsarbete i en effektiv och kvalitetssäker produktionsmiljö? Har du ett positivt driv och är bra på att ta fram och genomföra förbättringsaktiviteter? Är du dessutom bra på att kommunicera och en närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef för Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson ansvarar du för service och underhåll av produktionsutrustningen. Du analyserar också verksamheten och omgivningen för att på bästa sätt kunna föreslå och genomföra förbättringsaktiviteter. Större delen av din tid lägger du på Lindvalls Chark i Strömsnäsbruk, men du är också regelbundet på Bröderna Nilsson i Göteborg. Till din hjälp har du 6 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för. Du är med i ledningsgruppen för båda verksamheterna och du rapporterar till respektive platschef samt till teknikansvarig för Scandza-gruppen när det gäller investeringar.

Om verksamheten

Lindvalls Chark och Bröderna Nilsson Delikatesser är en del av Scandza som är en norsk koncern och ledande livsmedelsaktör i Skandinavien. Scandza är en snabbt växande utmanare inom nordiska konsumtionsvaror med en omsättning på nära 5 miljarder NOK och en gedigen produktportfölj av starka lokala varumärken kombinerat med välkända licensierade globala varumärken. Varumärkesportföljen i Sverige innehåller bland annat Lindvalls, Bröderna & Deli, Karen Volf, Svea Nordic & Go Vegan. I Sverige finns produktionsanläggningar för livsmedel i Strömsnäsbruk (Lindvalls Chark med ca 120 medarbetare) och i Göteborg (Bröderna Nilsson Delikatesser med ca 50 medarbetare).
Läs gärna mer på:
– https://www.scandza.com/
– http://www.lindvallschark.se/
– https://brodernasdeli.se/

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Ansvara för service och underhåll av produktionsutrustning
• Verka för förebyggande underhållsarbete i så stor utsträckning som möjligt
• Följa kpi:er och agera vid avvikelser
• Föreslå och genomföra förbättringsaktiviteter och investeringar
• Prioritera och utnyttja resurser på bästa sätt
• Hantera budget och omkostnader
• Leda och utveckla medarbetare och arbetsgrupper
• Ansvara för brandskyddsarbete
• Följa upp och rapportera myndighetskrav inom ansvarsområdet

Din profil

För att lyckas i befattningen som Teknisk Chef krävs flerårig erfarenhet från liknande arbete, och det är en fördel om du har varit verksam inom livsmedelsindustri. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden, driva förbättringsaktiviteter och genomföra investeringsprojekt. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god.

Som person är du positiv, drivande och engagerad med förmåga att samtidigt hantera flera olika frågeställningar. Du har god teknisk förståelse och ett systematiskt angreppssätt, och du tar självklart ansvar utifrån ett helhetsperspektiv. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift. Du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en El- och Automationschef till sin verksamhet i Eslöv.

Vill du vara med och driva och utveckla arbetet med el och automation i en produktionsmiljö med höga kvav på säkerhet, tillgänglighet och effektivitet? Vill du jobba på en arbetsplats som beskriver sig som spännande och rolig, och där du också får möjlighet att växa och utveckla dig själv? Är du dessutom van att ta initiativ och ansvar samtidigt som du involverar och engagerar dina kolleger? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som El- och Automationschef ansvarar du för el och automation i verksamhetens utrustning. En stor del av arbetet blir att genomföra reparationer och underhåll där en tydlig strävan är att minimera behovet av akuta underhållsinsatser. Du jobbar också med uppgradering av utrustningar och införandet av ny utrustning. Till din hjälp finns 3 medarbetare på avdelningen som du också är chef för, och ni har ett mycket nära samarbete med andra avdelningar. Du rapporterar till underhållschefen i Eslöv. I tjänsten ligger även el-behörigheten för siten.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se

Eslövsfabriken består av ca 140 anställda och är en del av Kluster Eslöv inom koncernen. Förutom wellmaskinen, som är fabrikens hjärta, finns åtta konverteringslinjer. Underhållsavdelningen består av underhållschef, El- och Automationschef samt Mek-chef med tillhörande personalgrupper.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som El- och Automationschef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Involvera och engagera medarbetare och kolleger i så stor utsträckning som möjligt
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet inom ditt område
• Leda och utveckla el- och automationsgruppen och gruppens medarbetare
• Vara teknisk expertis vid beställning av material och reservdelar
• Driva och delta i förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att initiera och delta i investeringsprojekt
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal

Din profil

I rollen som El- och Automationschef är det ett krav att du är utbildad elektriker motsvarande minst gymnasieskolans el-program. Du bör också ha ett brett tekniskt intresse och kunnande med flera års erfarenhet av arbete inom el och automation. Erfarenhet och utbildning inom PLC-området är också mycket önskvärt eftersom anläggningen har en hög automationsgrad. Har du också erfarenhet av att vara ledare eller chef är det en fördel. Du är van att jobba i industriella miljöer, och du bidrar självklart till ett strukturerat arbetssätt med ordning och reda för bästa säkerhet och effektivitet.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift, och du har B-körkort.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. I kontakten med medarbetare och kolleger är du stödjande och uppmuntrande samtidigt som du är tydlig och kravställande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.