Kort om tjänsten

Är du en erfaren installatör eller är du i början av din karriär och söker efter nya utmaningar? Är du händig, lättlärd och ansvarstagande? Trivs du med kundkontakt och är tekniskt lagd? Då är det kanske dig vi söker!

About the job

Till Hemi söker vi nu en installatör som är verksam i hela Skåne. Du kommer till största del utgå hemifrån och tillsammans med en kollega installera- och leverera vitvaror såväl hos företag som privatkunder. Som installatör är du företagets ansikte utåt och länken mellan kunderna och verksamheten.

Om verksamheten

HeMi Vitvaruservice grundades 2004 i Löddeköpinge och idag är vi sex anställda. Då som nu arbetar vi med kunden i fokus. Med över 20 års erfarenhet av felsökningar och reparationer hjälper vi kunden på ett effektivt och enkelt sätt. Vi jobbar uteslutande med professionella produkter och med korta leveranstider. Installationer, reparationer och underhåll ligger oss varmt om hjärtat.

Mer om tjänsten

Tjänsten gäller en inhyrning hos kund med start omgående. Målet är att efter 6 månaders inhyrning bli anställd av Hemi.

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag- fredag 07.00-16.00
Placering: Huvudkontor Löddeköpinge (Till största del utgår du hemifrån)

Din profil

För att trivas i tjänsten som installatör är du tekniskt intresserad och ser dig själv som allmänt händig. Som person är du utåtriktad, driven, serviceminded och lättlärd. Du älskar kontakten med kunder och drivs av att arbeta tillsammans med andra. Som person är du en lagspelare ut i fingerspetsarna och trivs med att jobba i ett högt tempo.
Det är meriterande om du har elvana och vattenkännedom medan B-körkort är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Har du tidigare jobbat som industrielektriker och är redo för nya utmaningar? Är du en driven och lösningsorienterad person som gillar att ta ansvar? Vill du arbeta på ett stabilt företag med goda framtidsutsikter och bra stämning? Då är det kanske dig vi söker!

Om verksamheten

RKW Group är ett oberoende, familjeägt företag och en av världens främsta tillverkare av utmärkta plastfilmlösningar. RKW är marknadsledande inom områdena hygien- och jordbruksfilmer, plastfilmer för dryckesindustrin och förpackningar för pulverprodukter. RKW Sweden finns sedan 1987 i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Till RKW i Helsingborg rekryterar vi nu en industrielektriker med minst 5 års erfarenhet inom processindustrin. Du kommer vara en viktig del i den vardagliga verksamheten och arbeta med frihet under ansvar. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag och du blir anställd direkt av RKW. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer kretsa kring:
• Förebyggande- och avhjälpande underhåll av vår processutrustning.
• Felsökning på styr och el utrustning
• Delaktig med idéer och lösningar
• Göra mindre beställningar och dokumentera utförda arbeten.
• Supporter vid tekniska utvecklingsprojekt inom UH
• Jourarbete – Det finns möjlighet till jourarbete, men är inget krav.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning- och erfarenhet som industrielektriker. För att lyckas i rollen krävs att du har följande förkunskaper:
• Auktorisation AL- elinstallation på lågspänning
• Erfarenhet från producerande industri
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av FU
• Minst 5 års erfarenhet

Som person är du driven, noggrann, engagerad och positiv. Du trivs med att jobba i grupp och har en god samarbetsförmåga där du kan vara flexibel och hjälpa dina kollegor när det behövs. Du är även serviceinriktad och har ett strukturerat tankesätt.

B-körkort och egen bil- samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

ReBo Stöd och Resursboende söker en Teamledare till sin fastighetsavdelning. Vill du leda ett team som ansvarar för fastighetsskötsel i en välskött verksamhet? Är du driven, lyhörd och ansvarstagande? Vill du dessutom vara en viktig länk i en organisation som stöttar personer i socialt utsatta situationer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teamledare Fastighet ansvarar du för skötsel och underhåll av företagets fastigheter. Även strategisk utveckling av fastigheter ingår i ditt ansvarsområde. Till din hjälp har du 5 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för, och du har ett stort inflytande över arbetets utformning. Du har ett nära samarbete med kolleger, och du rapporterar till Verksamhetschefen.

Om verksamheten

ReBo Stöd och Resursboende är en av de största privata operatörerna inom socialt omsorgsboende i Göteborgsregionen. ReBo har idag 244 boendeplatser fördelat på 28 boendeenheter varav många belägna i centrala Göteborg.
I boendeformerna ges individuellt stöd efter behov för att öka den enskildas självständighet och boendeförmåga. ReBo kan också erbjuda boendemöjligheter med social samvaro och sammanhang för den som behöver det. De boende kan få stor självständighet i en lägenhet belägen i ett hyreshus, eller hög personalnärvaro i kollektiva boendeformer, och allt däremellan.
Lägenheterna hålls i gott skick genom ReBos egen fastighetsavdelning. Verksamheten är dessutom bemannad av boendestödjare dygnet runt – året om.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teamledare Fastighet innebär att:

• Planera och säkerställa utförandet av förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel
• Planera och genomföra möblering och slutstädning av lägenheter
• Ta fram och driva strategier för underhåll, miljö och energi
• Leda teamet och vara personalansvarig för medarbetarna
• Genomföra inköp av tjänster och utrustning
• Samverka med enhetschefer och andra kolleger
• Ha löpande kontakt med hyresgäster och kunder
• Vara brandskyddsansvarig för verksamheten
• Ansvara för att myndighetsbesiktningar planeras, genomförs och följs upp
• Ha arbetsmiljöansvar för eget ansvarsområde
• Ha övergripande ansvar för företagets bilpark och IT-utrustning

Din profil

I rollen som Teamledare Fastighet är det ett krav att du har erfarenhet av fastighetsskötsel både vad gäller löpande uppgifter och mera långsiktiga underhållsaktiviteter. Du har gärna också en teknisk utbildning. Du har god vana av att planera och organisera samt även att genomföra och följa upp aktiviteter, och du har du har erfarenhet av att vara chef eller ledare. Du är bra på att skapa och följa strukturer samtidigt som du förstår vikten av att kunna hantera akuta händelser på ett snabbt och smidigt sätt.

Som person är du driven, lyhörd och samarbetsvillig. Du har ett stort ansvarstagande, och du finns självklart där för både kunder och kolleger. Du är tålmodig, och du fortsätter att vara konstruktiv och stödjande även om situationen skulle vara påfrestande.

Som ledare är du är bra på att stödja och uppmuntra dina medarbetare samtidigt som du är tydlig och driver arbetet framåt. Du är bra på att samarbeta, och du är kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Är du underhållstekniker inom tillverkningsindustrin och vill arbeta på ett företag i Helsingborg med goda framtidsutsikter? Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då har vi arbetet för dig!

Vi söker nu till vår kund RKW Sweden AB en underhållstekniker. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid med. Jour och övertid kan förekomma.

Sökord: underhållsmekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, industrimekaniker, produktionstekniker

Om verksamheten

The RKW Group is an independent, family-owned company and one of the world´s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector.

Mer om tjänsten

Till RKW söker vi en tekniker till deras underhållsavdelning för verksamheten i Helsingborg. Du kommer i tjänsten vara en viktig del i ett drivet underhållsteam om 5 personer för att serva produktionen samt dess plastbearbetningsprocess, materialhantering och verksamheten i generellt förekommande uppgifter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring:
• Felsökning, underhåll och reparation av produktionsutrustning
• Delta i planering och materialinköp för planerade reparationer
• Nära lösningsfokuserat samarbete med produktionspersonalen och kollegorna på underhållsavdelningen

Arbetet sker både i verkstaden såsom ute på produktionslinjerna. Viktig är att du förstår sambandet mellan pneumatik, mekanik och EL. I reparationssyfte förkommer svetsarbete, plåtbearbetning, svarv och fräs. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och trivs i en miljö där många saker händer samtidigt.

Din profil

Vi söker dig som är driven och har utbildning eller erfarenhet inom verkstadsteknik eller motsvarande. Det är viktigt att du vill vara en i teamet och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen som underhållstekniker krävs vidare:
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• En god förmåga att lösa problem och tekniskt intresse
• Som person är du lugn och metodiskt i ditt arbete
• Erfarenhet av svetsning, flertalet metoder och material
• Administrativt arbete
• Kunskaper i ritningsläsning

Det är meriterande med truck- eller liftkort, men vi kan lösa utbildningen på plats.
Du behärska svenska språket i tal och skrift och det är en fördel om du är duktig på engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du ansvarsfull, bra på att bygga relationer och lösa problem? Då kanske du är Wihlborgs nya fastighetsvärd!

Om verksamheten

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen och finns på orterna Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Fastighetsbeståndet är värderat till drygt 38 Mdr kronor. På Wihlborgs arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö och vår arbetsplatskultur och under 2017 blev vi listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt organisationen Great Place to work.

Mer om tjänsten

Som Fastighetsvärd hos oss ansvarar du för den dagliga kontakten med hyresgäster och entreprenörer. Du ser till att driften av våra fastigheter löper på smidigt och du är Wihlborgs ”ansikte utåt”. Detta innebär t.ex. att vara lyhörd inför behov som uppstår och berätta om initiativ och förbättringar som Wihlborgs har på gång. Arbetet är varierande och fokus är alltid att hyresgästerna ska få en positiv upplevelse av oss. Några exempel på arbetsuppgifter är:

• Ansvara för daglig drift och skötsel av fastigheterna.
• Ansvara för hantering och uppföljning av felanmälan.
• Genomföra enklare underhåll i lokalerna och i gemensamma utrymmen.
• Anlita och samordna entreprenörer samt uppföljning av utförda arbeten.
• Vara resurs- och kontaktperson vid planerat underhåll och ombyggnation, samt driva mindre ombyggnadsprojekt
• Göra visningar av lokaler och deltagande vid hyresgästmöten vid behov.
• SBA (systematiskt brandskyddsarbete) tillsammans med förvaltaren. Se till att myndighetskrav följs och att besiktningar utförs.
• Energirapportering
• Administrativt arbete och rapportering.
• I alla lägen vara en god Wihlborgsambassadör.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik, drift och underhåll eller liknande och som har något års erfarenhet från arbete inom fastighetsbranschen. Om du också har kunskap om tekniska installationer såsom ventilation, VS, El är det en fördel. Goda datakunskaper samt bilkörkort är ett krav.

För våra hyresgäster är det viktigt med professionell och snabb service och därför är en av de viktigaste egenskaperna social kompetens, men också noggrannhet och god förmåga att prioritera och kommunicera är viktigt. För att trivas i rollen krävs att du är prestigelös, stresstålig och har lätt att arbeta tillsammans med andra.

Vi vill hela tiden förbättra vår service och vårt arbetssätt därför får du också gärna bidra med idéer och förbättringsinitiativ. Är du dessutom nyfiken, tycker om lära nytt och ta till dig nya riktlinjer och arbetssätt – då är detta en roll för dig!

Vi erbjuder dig en varierande roll i en platt organisation med stark teamkänsla. Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Frågor om tjänsten besvaras av Anna Karlsson, 042-17 66 05 alternativt anna.karlsson@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en duktig och initiativtagande fastighetstekniker med omgående start. Du kommer vara anställd av oss på Dreamwork och uthyrd till kunden, för rätt person finns det sedan chans att gå över på en anställning hos kunden.

Mer om tjänsten

Som fastighetstekniker ansvarar du för förebyggande underhåll, fastighetsskötsel, service, kontroll och prövning av våra tekniska system, miljö och energiuppföljning, driftoptimering samt ansvar för att felanmälningar åtgärdas och återrapporteras till kunden.

Din profil

Du är initiativtagande med erfarenhet från fastighet- eller byggbranschen. Det är viktigt att du har vana att skapa goda och långsiktiga relationer då du i din roll som fastighetstekniker kommer ha en nära dialog med våra kunder och leverantörer. Du har god kännedom och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Som person är du självständig, drivande och har ett metodiskt, organiserat och systematiskt arbetssätt. Du är öppen och lyhörd i kontakten med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Vi har dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Urvalsprocessen sker löpande.
Gör gärna vårt test på vår hemsida.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du händig, självständig och trivs med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om verksamheten

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att vara anställd av Dreamwork och uthyrd till vår kund. Du blir anställd av oss på Dreamwork med marknadsmässig lön, kollektivavtalade semestrar och pensioner. Dessutom har du, som anställd på Dreamwork, en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett billogistikföretag. Där kommer du att få vara behjälplig med all skötsel kring fastigheten och maskinerna. Du kommer att få göra underhåll och reperationer. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att lösa problem samt ser det positivt att den ena dagen inte är den andra lik.

Din profil

Vi ställer krav på att du har el-behörighet. Meriterande om du har vvs-behörighet och erfarenhet av svets.

Som person är du händig, tycker om att arbeta fysisk med varierande arbetsuppgifter.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda måndag-fredag mellan 07.00-15.45.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Är du på jakt efter nytt arbete? Är du praktiskt lagd och är redo att ge järnet? Brinner du för att lösa verkstadsmekaniska utmaningar och har erfarenhet inom yrket? Vill du jobba på ett företag med stark tillväxt där mycket spännande kommer hända under 2018?

Då är du välkommen att söka tjänsten som verkstadsmekaniker på Välinge Innovation, ett framgångsrikt företag i Nordvästra Skåne med avtalsmässiga löner och förmåner samt möjligheter till fast anställning.

Sökord: Verkstadsmekaniker, mekaniker, verkstadstekniker, maskintekniker, maskinarbete, servicetekniker

Mer om tjänsten

Just nu söker vi verkstadsmekaniker till Välinge Innovation. Vi söker dig som har ett stort verstadsmekaniskt intresse och kunskap med en relevant utbildning i grunden. Du behärskar svarv, fräs, svets och övriga verkstadsmaskiner samtidigt som du har en god förståelse för mekanik och produktionsmaskiner. Det är meriterande med kunskaper i pneumatik, fluidmekanik samt styr och reglerteknik.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
– Daglig verkstadsupport till verksamheten
– Förebyggande underhållsarbete
– Verkstadssupport vid ombyggnationer och förbättringar av maskinparken
– Bygga, testa och verifiera specialmaskiner
– Installation och utbildning av produktmaskiner ute hos kund

Du blir anställd av oss på Dreamwork med marknadsmässig lön, kollektivavtalade semestrar och pensioner. Vår uppdragsgivare för dessa jobb är Välinge Innovation, ett världsledande företag inom golv- och möbelindustri med hemadress i Viken, Höganäs Kommun. Här får du jobba i ett härligt team med goda utvecklingsmöjligheter om du visar framfötterna. Dessutom har du, som anställd på Dreamwork, en engagerad konsultchef som är intresserad av din karriärutveckling och säkerställer att du trivs hos oss och får en meningsfull tillvaro. För oss är varje anställning högst personlig!

Tjänsten är på heltid med start omgående och stora möjligheter till fast anställning på Välinge Innovation efter en tid som uthyrd. Anställningen är således hos oss på Dreamwork till en början. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Din profil

Som person är du lojal, plikttrogen, noggran och lägger stor vikt vid att leverera utifrån uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och uppfinningsrik. Det är viktigt att du tror på dina ideér och kan jobba självständigt samtidigt som du är nyfiken på dina kollegors kunskap och input. Du har goda kunskaper i svenska och engeska och har god datorkunskap. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Sölvesborgshem söker nu två engagerade och serviceinriktade bovärdar.
Huvuduppgiften som bovärd är att ansvara för tillsyn och reparation av fastigheterna samt att vårda och utveckla Sölvesborgshems goda relationer med deras kunder (hyresgästerna). Du ansvarar självständigt för felanmälningar, reparationer, rondering och du har många kundkontakter i ditt område. (Felanmälan görs av kunden på Sölvesborgshems app, på dator eller per telefon till kundtjänst.)

Om verksamheten

Sölvesborgshem är Sölvesborgs största fastighetsbolag och man förvaltar befintliga fastigheter i och omkring Sölvesborg. Syftet för verksamheten är att bygga och förvalta attraktiva och prisvärda bostäder och att medverka till att utveckla Sölvesborgs kommun som en attraktiv näringslivs- och boendeort.
Sölvesborgshem förvaltar cirka 1250 lägenheter, ut över flerbostadshus finns även marklägenheter och radhus. Bostäderna hyrs ut till privatpersoner men en annan stor del av verksamheten är uthyrning av fastigheter till den kommunala omsorgen.
Sölvesborgshem vill ge god service i sitt kundsegment och en stor del av hyresgästerna ger Sölvesborgshem det allra högsta betyget som hyresvärd. De anställda på Sölvesborgshem, oavsett yrkesroll, känner en stor mening i sitt arbete då man bidrar till att samhället Sölvesborg fungerar.
Hos Sölvesborgshem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet, man har olika roller men samma värde för bolaget.

Mer om tjänsten

Du ingår i ett team där viljan att alltid ge bästa service står i fokus. Sölvesborgshem har ca 28 anställda varav 6 är bovärdar. Två av bovärdarna har nu gått vidare till andra roller inom Sölvesborgshem och därför söker man nu efter två nya bovärdar.
En bovärds område innebär att man förvaltar ca 200 lägenheter, utöver dessa kan det på samma område finnas äldreboende, LSS-boende och/eller trygghetsboende.
Förutom att Sölvesborgshem moderna lokaler, nya kaffemaskiner och miljövänliga elbilar är man en arbetsplats med ett digitalt arbetssätt, och den digitala utvecklingen sker kontinuerligt. För en bovärd innebär detta att alla pågående och inkommande ärenden finns i ett digitalt fastighetssystem, man arbetar alltså inte med arbetsordrar och besiktningar i pärmar utan allt sker via en bärbar dator eller mobil enhet. Man tar även hjälp av fastighetssystemet när man strukturerar sin dag, på så sätt blir prioriteringar tydligare och dagen mer effektiv.
För att mäta kundnöjdheten på sitt fastighetsområde genomför även Sölvesborgshem kontinuerliga digitala kundundersökningar, man kan alltså i realtid se vilken kundnöjdhet som finns i just ditt område.
Arbetet som Bovärd innebär frihet under ansvar, du har en nära tillgång till din chef och en gång i månaden genomförs möten med alla medarbetare i Café Kopparsträdets glaspaviljong.

Övriga arbetsuppgifter
Genomförandet av besiktningar av lägenheter
Ansvarar för ronderingar och ordning i områden som tillhör fastigheterna
Samordning av snickare, reparatörer, målare, externa entreprenörer etc
Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00 med möjlighet till flex

Din profil

Vi är av uppfattningen att rätt personliga egenskaper är nyckeln för att bli en framgångsrik Bovärd på Sölvesborgshem.
Vi söker då dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål – nöjda hyresgäster och för att tillsammans leverera rätt service.
Som person gillar du att ge hög service, att samarbeta och att du är vaksam på eventuella avvikelser. Du har förmågan att kunna uttrycka dig trevligt och förståeligt och har tillräckligt med auktoritet för att hantera en störning.
Mot bakgrund av att ditt team på Sölvesborgshem består av interna målare, snickare och allkonstnärer och att man har uppknutna externa entreprenörer måste dina personliga egenskaper väga tyngre än specialiserat hantverkskunnande eller formell utbildning. Dock gäller att du skall vara ”händig” det vill säga att du skall ha tillräcklig praktisk/teknisk kompetens för att självständigt klara enklare reparationer när det gäller el, VVS och/eller bygg i fastigheterna.
B-körkort är ett krav liksom datorkunskaper i Office och i och med att Sölvesborgshem jobbar med ett digitalt arbetssätt man alltid vara beredd att använda nya digitala plattformar och funktioner.
Behärskar du andra språk än svenska i tal och skrift ser vi det som meriterande.
Bovärdsutbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom branschen är meriterande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!
Tar du dig även tid att genomgå vårt test på vår hemsida så kommer vi att prioritera din ansökan. Testet är enkelt att fylla i och det tar ca 15min.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med People Management. När en rekrytering misslyckas beror det nästan alltid på samma sak, man har tittat för mycket på ”kompetens” och ”erfarenheter” i Cv:n och för lite på hur väl personligheten passar in i företagskulturen eller arbetsgruppen. Därför anstränger vi oss hårdare för att hitta rätt personlighet genom att bl.a. testa samtliga kandidater redan innan vi träffar dem första gången. Vi har en stark kultur med tydligt etablerade värderingar, Hjärta, Ambition och Mod.
Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning samt karriär- och ledarutveckling. Vi är auktoriserade inom desamma. Vi har flera specialiserade affärsområden: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Sälj, IT, Teknik/Logistik och Chef.
Dreamwork Scandinavia grundades 2006. Våra kunder finns över hela Sverige och vi har levererat personallösningar på över 130 orter, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Genom åren har vi satt över 10 000 personer i arbete.
Våra processer är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015, vilket gör att våra kunder alltid kan känna sig extra trygga.

Dreamwork – för oss är det personligt!

Kort om tjänsten

Är du tekniker inom tillverkningsindustrin och vill arbeta på ett företag i Helsingborg med goda framtidsutsikter? Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då har vi arbetet för dig!

Vi söker nu för vår kund RKW Sweden AB en tekniker till deras underhållsavdelning med kanske även ledarskapsambitioner.

Sökord: Tekniker, servicetekniker, underhållstekniker, industriteknik, produktionstekniker

Om verksamheten

The RKW Group is an independent, family-owned company and one of the world´s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector. In the fiscal year 2015, RKW generated total sales of EUR 953 million. About 3,000 employees process more than 405,000 tonnes of plastic materials at more than 20 locations around the world.

Mer om tjänsten

Till RKW söker vi nu en tekniker till deras underhållsavdelning för verksamheten i Helsingborg. Du kommer i tjänsten vara en viktig del i ett drivet underhållsteam om 6 personer för att serva produktionen samt dess plastbearbetningsprocess, materialhantering och verksamheten i generellt förekommande uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring:
• Felsökning, underhåll och reparation av produktionsutrustning
• Delta i planering och materialinköp för planerade reparationer
• Nära lösningsfokuserat samarbete med produktionspersonalen och kollegorna på underhållsavdelningen.

Arbetet sker både i verkstaden så som ute på produktionslinjerna och innebär bland annat svetsarbete, plåtbearbetning, svarv och fräs. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och trivs i en miljö där många saker händer samtidigt.

Din profil

Vi söker dig som är driven och minst har gymnasiekompetens inom verkstadsteknik eller motsvarande. Du bör ha flerårig erfarenhet från producerande verksamhet och då med tekniskt arbete.

För att lyckas i rollen som underhållstekniker krävs vidare:
• Goda kunskaper i ritningsläsning
• Administrativt arbete
• Erfarenhet av svetsning, flertalet metoder och material
• En god förmåga att lösa problem och tekniskt intresse
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• Som person är du lugn och metodiskt i ditt arbete

Det är en fördel om du kan prata och skriva på engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.