Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en El- och Automationschef till sin verksamhet i Eslöv.

Vill du vara med och driva och utveckla arbetet med el och automation i en produktionsmiljö med höga kvav på säkerhet, tillgänglighet och effektivitet? Vill du jobba på en arbetsplats som beskriver sig som spännande och rolig, och där du också får möjlighet att växa och utveckla dig själv? Är du dessutom van att ta initiativ och ansvar samtidigt som du involverar och engagerar dina kolleger? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som El- och Automationschef ansvarar du för el och automation i verksamhetens utrustning. En stor del av arbetet blir att genomföra reparationer och underhåll där en tydlig strävan är att minimera behovet av akuta underhållsinsatser. Du jobbar också med uppgradering av utrustningar och införandet av ny utrustning. Till din hjälp finns 3 medarbetare på avdelningen som du också är chef för, och ni har ett mycket nära samarbete med andra avdelningar. Du rapporterar till underhållschefen i Eslöv. I tjänsten ligger även el-behörigheten för siten.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se

Eslövsfabriken består av ca 140 anställda och är en del av Kluster Eslöv inom koncernen. Förutom wellmaskinen, som är fabrikens hjärta, finns åtta konverteringslinjer. Underhållsavdelningen består av underhållschef, El- och Automationschef samt Mek-chef med tillhörande personalgrupper.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som El- och Automationschef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Involvera och engagera medarbetare och kolleger i så stor utsträckning som möjligt
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet inom ditt område
• Leda och utveckla el- och automationsgruppen och gruppens medarbetare
• Vara teknisk expertis vid beställning av material och reservdelar
• Driva och delta i förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att initiera och delta i investeringsprojekt
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal

Din profil

I rollen som El- och Automationschef är det ett krav att du är utbildad elektriker motsvarande minst gymnasieskolans el-program. Du bör också ha ett brett tekniskt intresse och kunnande med flera års erfarenhet av arbete inom el och automation. Erfarenhet och utbildning inom PLC-området är också mycket önskvärt eftersom anläggningen har en hög automationsgrad. Har du också erfarenhet av att vara ledare eller chef är det en fördel. Du är van att jobba i industriella miljöer, och du bidrar självklart till ett strukturerat arbetssätt med ordning och reda för bästa säkerhet och effektivitet.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift, och du har B-körkort.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. I kontakten med medarbetare och kolleger är du stödjande och uppmuntrande samtidigt som du är tydlig och kravställande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en Teknisk Chef till sin verksamhet i Eslöv. Vill du vara med och utveckla underhållsarbete och utrustning i en skiftgående produktionsverksamhet med höga krav på säkerhet och tillgänglighet? Har du erfarenhet av operativt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teknisk Chef ansvarar du för att planera, genomföra, följa upp och utveckla verksamhetens underhållsaktiviteter. Du förväntas säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta arbetar du både med att utveckla arbetssättet och att förbättra och modernisera utrustningen. Till din hjälp har du 9 rutinerade medarbetare som du också är en engagerad ledare för. Du rapporterar till platschefen i Eslöv.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Teknisk Chef innebär att:

• Planera, genomföra och följa upp underhållsaktiviteter
• Driva utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet
• Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
• Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
• Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
• Säkerställa tillgång på reservdelar
• Driva förbättringsarbete som syftar till ökad säkerhet och effektivitet
• Förnya och modernisera maskinparken genom att delta i investeringsprojekt
• Ansvara för panncentral och fastighetsunderhåll
• Säkerställa uppfyllandet av externa och interna krav på anläggningen
• Ansvara för budget, hantera fakturor och följa upp kostnader
• Utvärdera KPI:er för underhåll och i anslutning till det vid behov planera åtgärder
• Regelbundet genomföra arbetsplatsträffar och utvecklingssamtal

Din profil

I rollen som Teknisk Chef är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning och god kännedom om arbetsmiljöregler och miljölagstiftning. Du är van att utveckla arbetssätt och metoder för att främja säkerhet och effektivitet, och du är bra på att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsaktiviteter. Har du också genomfört investeringsprojekt är det en fördel.

Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Din datorvana är god, och du ser ett underhållsystem som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt även i samband med händelser som kan uppkomma hastigt och oplanerat. Som ledare är du tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Daikin söker en styr-och reglertekniker till sitt kontor i Stockholm!

Om tjänsten
Som styr-och reglertekniker kommer du att vara behjälplig med service och support för styr-, kommunikation- och nätverkssytem som integrerar Daikins produkter ute hos kund. Du kommer också att agera support-och servicetekniker genom att svara på och hjälpa till med tekniska frågor och problem, framförallt via telefon. Du arbetar med säljare redan under offertstadiet för att bidra med din spetskompetens. Rollen innebär mycket kundkontakt och i vissa fall kommer du att behöva åka ut på plats till kunden. Huvudsakligen arbetar du på vårt kontor i Stockholm men resor inom hela Sverige förekommer.

Din profil
Vi söker dig som är styr-och reglertekniker eller automationstekniker med erfarenhet från fastighetsautomation och/eller kylteknik. Kunskap inom både Modbus och Bacnet är ett krav. Du har lätt för att kommunicera, är driven och självgående. Eftersom vi verkar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Om verksamheten
Daikin Europe N.V. är en ledande tillverkare och leverantör av värme-, ventilations- och luftkonditioneringsutrustning, samt värmepumpar och kyl- och frysprodukter. Daikin är hängivna uppgiften att skapa högkvalitativa produkter och totala klimatlösningar för att bekväma och hållbara inomhusmiljöer över hela världen, för alla människor i hela världen. Nu söker vi en styr- och reglertekniker för att utöka och komplettera vårt team i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

I samarbete med Dreamwork Engineering rekryterar Mantena Sverige AB en Produktionschef till SJ-uppdrag.

Om verksamheten

Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mantena Sverige har vunnit ett nytt underhållskontrakt för underhåll av Mälartåg från våren 2019. Mer information om Mantena finner du på deras hemsida www.mantena.se.

Mer om tjänsten

Mantena söker en teknikintresserad och tydlig ledare som tillsammans med deras affärschef, skall leda och vidareutveckla Mantenas produktionsenheter i Västerås och Hagalund. Produktionen består av underhåll av SJ:s fordonstyper X40 och X55 och genomsyras av höga krav på leverans, säkerhet och kvalitet.
Du kommer att ha en aktiv roll i dialogen med Mantenas kund och operativt vara den som styr och leder den dagliga produktionen. Produktionen är bemannad dygnet runt årets alla dagar. Du har personalansvar för ca 10 medarbetare och du rapporterar direkt till affärschef.

Tjänsten är placerad på Mantenas underhållsdepå i Hagalund, men du kommer att arbeta centralt i uppdraget vilket innebär att du någon dag per vecka arbetar på underhållsdepån Västerås.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning alternativt relevant arbetslivs-erfarenhet inom produktionsområdet. Du skall ha flerårig erfarenhet från ledande befattning inom produktion- eller verkstadsmiljö. Erfarenhet av personalansvar ses som en merit.

Som person är du prestigelös och har lätt för att skapa förtroende hos personalen. Du är strukturerad, analytisk och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. För att lyckas i tjänsten krävs att du är självgående, har stort kundfokus, god kommunikationsförmåga och ett stort engagemang för uppgiften.

Tjänsten kräver att du har körkort.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Som industrielektriker på Nimo-KG kommer du att jobba brett med företagets maskiner och vara med från ax till limpa: Du är säljstöd, samråder med mekanikkonstruktörerna, ritar scheman, bygger skåp, installerar och tar maskiner i drift. Här har du ett helhetsansvar, kan planera ditt arbete och jobba självständigt samtidigt som du ingår i ett väl sammansatt team på kontoret.
Vi söker dig som lockas av att få bygga upp din avdelning från grunden.

Sökord: industri, elektriker, installatör, installation, ElproCAD, EPLAN

Om verksamheten

Nimo-KG utvecklar och säljer maskiner och behållare för intern produkthantering. Företagets skräddarsydda lyft- och tömningsutrustningar har under årens lopp gjort Nimo-KG till ett välkänt namn i den internationella livsmedelsindustrin. Varje år levereras omkring 200 maskiner till kunder över hela världen, 70 procent av företagets produkter går idag på export. Nimo-KG är ett dotterbolag till Nimoverken i Hova.

Nimo-KG har 10 medarbetare – konstruktörer, tekniker och säljare – på kontoret i Kågeröd där företaget har verkat sedan 1958. På Nimo-KG värdesätter man det engagemang och den kunskap och erfarenhet och som medarbetarna besitter. Medarbetarna är grunden i företagets framgångar och förutsättningen för målsättningen att fortsätta växa.

Läs mer här: www.nimo-kg.se

Mer om tjänsten

Nimo-KG är ett välrenommerat företag med personal som stannar länge på sina anställningar. Den externe elektriker man anlitat i många år närmar sig pension och nu vill man bygga upp en intern kompetens och förmåga på el-området. Rätt person kommer alltså att bygga upp avdelningen för el och installation med fungerande rutiner och arbetsmetodik.

Du kommer att arbeta tätt med säljare, mekanikkonstruktörer, leverantörer och kunder. I rollen som expert agerar du säljstöd när det gäller el-, automations- och säkerhetsfrågor
Du svarar för el-konstruktion och schemaritning, bygger skåp, installerar och ansvarar för inköp av komponenter och externa tjänster samt driftsätter ibland ute hos kund.

Kågeröd ligger centralt i NV Skåne. Hit pendlar du med lätthet från många håll och utan att riskera trafikstockningar i rusningstrafik.

Din profil

Vi söker en driven industrielektriker som vill ta ett helhetsansvar.
Du är troligen erfaren, har arbetat i industrin ett par år och känner att du kan och vill mer.
Du är uppdaterad i gällande säkerhetskrav och har erfarenhet av dokumentation och enklare el-konstruktion, meriterande är om du har erfarenhet av ElproCAD, EPLAN eller motsvarande

Att du pratar skriver en vårdad svenska och engelska är krav. Har du dessutom kunskaper i tyska eller polska är det välkommet.
Har du A-, AL- eller B- Auktorisation är det en merit.

Som person är du driven och ansvarstagande. Detta är en roll där du kommer att utveckla en verksamhet, viktigt är att du önskar arbeta självständigt och kan ta initiativ.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.
Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 november.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Helsingborgs Hamn AB rekryterar i samarbete med Dreamwork Engineering en Industrielektriker med PLC-kunskaper.

Tjänsten
Som industrielektriker hos Helsingborgs Hamn kommer du att arbeta med varierande el-arbeten gällande felsökning, reparation och förebyggande underhåll på Hamnens maskiner och utrustningar. Felsökning i PLC-miljö förekommer också.

I rollen ingår även ansvaret för att säkra och dokumentera allt förekommande el-arbete som utförs.

Arbetsuppgifter
• Utföra felsökning och reparation på hamnens maskiner och utrustningar
• Arbeta med avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll
• Använda underhållssystemet som grundpelare i det dagliga arbetet
• Delta i projekt och utvecklingsarbete inom Tekniska avdelningens ramar

Du kommer att ingå i ett team med elektriker där det är centralt att ha goda kunskaper inom metodisk felsökning samt förebyggande och planerat underhåll.
Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Din profil
Vi ser att den som söker har tekniskt gymnasium med el-inriktning samt flera års erfarenhet som industrielektriker eller motsvarande erfarenhet. Det ställs krav på goda kunskaper inom PLC programmering och erfarenhet av automation samt gedigen erfarenhet av felsökning, schemaläsning och underhåll.

För att lyckas skall du ha god samarbetsförmåga samt vara en positiv och initiativtagande person som trivs med att arbeta både självständigt som i team samt ha ambitionen att utvecklas i rollen som elektriker. Det ställs krav på noggrannhet och ansvarstagande i arbetet samt ha en god kommunikationsförmåga i både Svenska och Engelska.

Om verksamheten
Helsingborgs Hamn – Containerspecialisten

Du kan vara säker. Idag har du använt eller ätit någonting som har passerat Helsingborgs Hamn. Vi är en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en av norra Europas ledande hamnar. Helsingborgs Hamn erbjuder rederier, transportörer och speditörer en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser. Att vara expert på containerhantering innebär att ha viljan, kunnandet och erfarenheten att ta hand om allt från bananer till stål. Det är människorna i hamnen, lagarbetet, som har bidragit till vår framgång. Vi har supermoderna truckar och enorma containerkranar, men utan vår kompetenta personal kan vi inte utföra ett bra arbete. I Helsingborgs Hamn AB, som ägs av Helsingborgs stad, arbetar cirka 230 personer. Hos oss finns allt från ekonomer, tekniker, stuveripersonal, säljare, servicepersonal till IT-experter. Våra värderingar är Ansvarsfulla, Vänliga, Utvecklande och Ärliga. Välkommen till Sveriges bästa, och trevligaste hamn.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Swep International AB i Landskrona rekryterar i samarbete med Dreamwork Engineering en servicetekniker till deras underhållsavdelning i Landskrona.
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna bestå av reparationer, service samt förebyggande underhåll av maskinparken. Det innefattar även felsökning, svetsarbeten, maskinbearbetning svarv/fräs samt reparation av hydrauliska- och pneumatiska system.

Du kommer att delta i framtagning av rutiner och instruktioner kring underhållsarbete.

Arbetstiden är förlagda till 3-skift (förmiddag, eftermiddag och helg).

Din Profil
Du som söker har en gymnasieutbildning inom industri eller teknik och kunskap i kombination med erfarenhet från maskinunderhåll.
Du är kunnig inom svetsning och maskinbearbetning samt har erfarenhet inom arbete med ständiga förbättringar och TPM.

Det är meriterande med erfarenheter inom automationselektronik samt arbete med office paketet/affärssystem.

Du är självgående med ett analytiskt sinne för teknik och mekanik och trivs med att arbeta i grupp. Du är noggrann i ditt arbete och har hela tiden ett tankesätt som letar efter förbättring såväl i utrustningen som i det dagliga arbetet.

Du förstår engelska i tal och skrift

Om verksamheten
SWEP är världsledande leverantör av kompaktlödda plattvärmeväxlare (BPHE:s). Dessa produkter används när värme behöver överföras effektivt inom luftkonditionering, kyla, värme och industriella applikationer. SWEP verkar nära sina kunder och finns representerat i mer än 50 länder. Företaget har egen säljkår i mer än 20 länder. Med högeffektiva fabriker i Sverige, USA, Malaysia, Slovakien samt Kina är det möjligt för SWEP att betjäna kunder globalt. Företaget är en del av globala Dover Corporation, noterat på New York Stock Exchange (NYSE), med en omsättning på flera miljarder dollar, en diversifierad tillverkare av en bred serie patenterade produkter och komponenter för industriell och kommersiell användning. Läs mer på www.swep.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Element Logic söker två Servicetekniker till deras automatiserade lagersystem – Autostore! Arbetet innefattar både service, reparationer samt driftsättning av nya anläggningar. En stor del av arbetet är ute hos kund.

Om verksamheten

Element Logics vision är att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa. Det lyckas vi mycket bra med! Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer på stora och små lager. Vi har 30 år i branschen, varav de senaste åren som marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands. www.elementlogic.se

Mer om tjänsten

• Utföra planerat ocjh avtalsenligt underhåll gällande el- (lågspänning) och mekanik samt uppdatering av programvaror.
• Utföra reparationer och felsökning
• Dokumentering och loggning
• Driftsättning av nya anläggningar
• Support via telefon och direktuppkoppling mot anläggning.
• Ha kontakt med leverantörer och kunder i de nordiska länderna

Din profil

• Teknisk utbildning inom mekanik, el- och automation men med tyngdpunkt på mekanik
• Erfarenhet inom IT och kunna navigera och felsöka på servrar och nätverk
• Bör ha ett intresse i alla tre områden – el, IT och mekanik
• Gillar kundkontakt och har ett representativt förhållningssätt i kommunikationen med kunder
• Vill arbeta självständigt och ta ansvar
• Vara villig att resa och flexibel med sina arbetstider då största delen av arbetstiden är hos kund.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Dreamwork är ett auktoriserat och ISO-certifierat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö, Kristianstad och har Huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

Om verksamheten

Du kommer till ett välrenommerat företag som står mitt i en förändring med dansk ägare, HedeDanmark- ett anrikt företag, ledande i Danmark och internationellt verksamt med ambitioner att växa. Väla Mark & Trädgård utgör koncernens huvudkontor i Sverige. Totalt är vi ca 50 st anställda men under högsäsong ökar antalet anställda medarbetare. Vi servar i dagsläget främst södra och västra Sverige men siktar på att expandera verksamheten de närmaste åren.

Mer om tjänsten

Som Platschef kommer du att driva projekt genom att leda, hjälpa, motivera, inspirera och engagera dina medarbetare så att ni tillsammans och med hjälp av våra underentreprenörer når ett gott resultat gällande ekonomi, kvalitet, tid, arbetsmiljö och miljö. Eftersom detta är en nyckelroll i vår organisation så är det viktigt att du trivs med att få stort inflytande och stor insyn samt är bra på att kommunicera.

Ansvarsområden:
• Ansvarig för budget och resultat för din enhet och rapportera till Regionchef
• Personalansvarig för dina arbetsledare
• Kontakt med kunder, beställare, leverantörer och underentreprenörer
• Kalkylering samt färdigställande av anbud
• Uppföljning, utvärdering och fakturering av våra uppdrag
• Bevakning av marknad samt förfrågningar enligt LOU
• Hantera medarbetarsamtal, arbetsplatsmöten och personalfrågor

Din profil

Du som söker bör vara utbildad landskapsarkitekt, landskapsingenjör eller likvärdigt samt arbetat som chef i minst 3 år med eget personalansvar. Du har god kännedom om förfrågningsunderlag, regelverk och branschavtal samt kunskap inom entreprenadjuridik, upphandling och framtagande av anbud samt kalkylering.

Det ställs krav på att du är en driven platschef med starkt affärssinne och kan leda erfaren personal på ett effektivt och engagerat sätt mot uppställda mål. Du har lätt för att skapa bra samarbetsrelationer med dina kollegor och är analytisk, strategisk och självgående i ditt arbetssätt samt vågar utmana nuvarande arbetssätt för att utveckla vår verksamhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Dreamwork är ett auktoriserat och ISO-certifierat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö, Kristianstad och har Huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.