Kort om tjänsten

Dreamwork söker nu för Office IT-Partners räkning en IT Account Manager/IT-Säljare. Office IT-Partner i Helsingborg är ett stabilt företag i tillväxtfas med spännande kunder. De har försett företag och organisationer i både privat och offentlig sektor med IT-lösningar i 40 år. Allt utifrån deras tre affärsområden; verksamhetssystem, dokumentlösningar och IT-tjänster. De erbjuder dig att bli en del av en ekonomiskt stabil verksamhet med en företagskultur som bygger på att göra ett kvalitativt och långsiktigt arbete för kunder och samtidigt ha kul!

Mer om tjänsten

Som IT Account Manager/IT-Säljare hos oss är din uppgift att serva befintliga kunder och att vara vår spjutspets för nya affärer. Du kommer bland annat att arbeta med försäljning av konsulttjänster och projekt inom områdena: system management, deployment, paketering, managed services, säkerhet, drift, arbetsplats och support.

Du kommer att spela en viktig roll när våra lösningar och konsulttjänster ska positioneras i syfte att skapa konkret värde för våra kunder. Förutom den direkta kundkontakten, kommer du också att ha ett nära samarbete med Account Manager/Säljare med andra spjutspetskompetenser inom företaget och våra produktansvariga för att utveckla och upprätthålla en stark kundportfölj på affärsområdet.

Din profil

– Vi vill gärna att du har en utåtriktad och prestigelös personlighet med fokus på resultat.
– Du är erfaren, affärsmässig och en driven IT Account Manager/IT-Säljare som kan uppvisa framgångsrika resultat från tidigare IT-lösningsförsäljning.
– Du trivs ute på fältet bland kunderna och är van att jobba självständigt.
– God förmåga att se helheten för kunden, skapa strategier och visioner för att vidareutveckla kunderna.
– God kommunikationsförmåga på svenska, såväl muntligt som skriftligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på hemsidan www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.com