Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en systemadministratör / It-tekniker till Högskolan i Skövde. Arbetet är heltid 100% med start 1 juni. Uppdraget är 6 månader med chans till förlängning på ytterligare 6 månader. Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Dreamwork och arbeta på plats hos Högskolan i Skövde.

Mer om tjänsten

Som konsult så kommer du främst att vara systemadministratör men även arbeta med viss telefonsupport. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom systemadministration, drift och förvaltning. För att lyckas i uppdraget så krävs det att du arbetat med applikationspaketering. Vidare innebär tjänsten att ansvara för att den dagliga driften fungerar arbete med felsökning och bedömningar hur fel bäst ska åtgärdas, sköta datakommunikation, drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer samt arbeta med installation av IT-säkerhet såsom brandväggar, installera program etc.

Din profil

Du ska ha högskoleutbildning inom IT (ex högskoleingenjör med datainriktning), eller annan likvärdig IT-utbildning, samt minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppdrag inom systemadministration, drift och förvaltning. Du ska ha goda kunskaper inom applikationspaketering. Du har erfarenhet av att arbeta med Microsoft SCCM, klientadministration i Windowsmiljö samt GPO-Hantering.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Letar du en arbetsgivare där du kan utveckla dina tekniska kvalifikationer?
I en delad roll som support- och servicetekniker på COBS erbjuds du ett varierande arbete där du primärt kommer att supportera våra kunder och återförsäljares olika tekniska frågeställningar avseende systemintegrationer av våra produkter i säkerhetskrävande miljöer inom hälso- och sjukvård, hotell, industri, kriminalvård och handel.
Vårt huvudkontor i Göteborg förstärker nu serviceavdelningen och vi söker därför en support- och servicetekniker.

Om verksamheten

COBS AB är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös kommunikation och funktioner med fokus på säkerhet och trygghet. Idag har COBS AB cirka 70 000 användare i Sverige och Europa, och över 5000 installerade kommunikationslösningar. Våra kunder återfinns i säkerhetskrävande miljöer inom hälso- och sjukvård, hotell, industri, kriminalvård och handel. COBS är en del av Lagercrantz Group, en teknikhandelskoncern inom elektronik, el, kommunikation och angränsande områden.

Läs gärna mer om oss på:
www.cobs.se

Mer om tjänsten

Vi söker en support- och servicetekniker för ett tekniskt spännande arbete.
Rollen innebär självständigt arbete med mycket kundkontakt och stort eget ansvar gällande planering och utförande.
Det vanligaste är att kunderna och återförsäljarna tar kontakt via telefon när de behöver hjälp eller skickar in ärendet via ett ärendehanteringssystem, men även mail och chattar är vanliga kontaktvägar. Genom att ställa frågor ringar du in vad som orsakar problemen och lotsar sen användaren fram till möjliga lösningar.
Du kommer även att arbeta med viss s.k. hårdvaruservice där du efter mottagande administrerar enheterna och hanterar underleverantörskontrakten för vidare handläggning.
Tjänsten kräver mycket god teknisk, lösningsförståelse och det är därför viktigt att du är trygg i, samt kan sätta dig in i kundernas behov och bemöta dessa i dina kontakter med dem då du hjälper dem att implementera produkter från oss på COBS.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Hantera supportfrågor – portal, telefon samt epost
• Administration i ärendehanteringssystem (s.k. ”Support tickets”)
• Konfigurering
• Fjärrledes konfiguration av kundsystem
• Tekniskt säljstöd
• Teknisk dokumentation
• Reparationer och tillhörande administration
• Bänkkonfigurationer dvs förkonfiguration inför leverans
• Installations- och driftsättningsstöd
• Back-up för Order och logistik

Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg arbetar du i samarbete med såväl kollegorna på övriga serviceavdelningen, men även ofta sida vid sida med dina kollegor inom sälj/marknadsavdelning.
Du kommer att få en introduktion i arbetet och utbildning av COBS produkter och lösningar.

Kvalifikationer:
• Mycket god teknisk kunskap
• Förståelse inom IT integrationer, radio- och telekommunikationssystem
• Vana av problemlösning och felsökning
• Hög IT-mognad
• Strukturerat lagd med god erfarenhet administration
• Svenska och engelska helt obehindrat i tal och skrift

Vidare ser vi nedan som meriterande dock ej ett krav:
• Erfarenhet av support/servicearbete

Din profil

Vi hoppas och tror att du, likt nya kollegor, är en tekniskt nyfiken person med stort eget driv att självständigt lära dig nya saker.
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, fördelaktigt inom teleteknik och som gillar kontakt med människor. Vi lägger lika stor vikt på din praktiska kunskap, social kompetens och inställning, som flexibilitet, noggrannhet och teknikintresse.
Du bör även ha förmågan att snabbt kunna ta till dig teknisk information och använda det i praktiken.
Har du dessutom vana av IP telefoni, radio- och systemintegrationer är det mycket meriterande.

För att lyckas väl i rollen ser vi att du:
• Är ansvarstagande, driven och strukturerad
• Har teamkänsla men också förmågan att arbeta självständigt och att under eget ansvar kunna driva mindre projekt samt upprätthålla kontakt med kunder såväl som underleverantörer.
• Har en utåtriktad personlighet och trivs med kundkontakt

Våra systemlösningar används i känsliga miljöer och därför är en förutsättning för anställning hos oss att du som sökande (utifrån utdrag ur belastningsregistret) blir godkänd för att arbeta med skyddsobjekt.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork.
Du söker tjänsten via deras hemsida www.dreamwork.se.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Petra Axvigg på Dreamwork, petra.axvigg@dreamwork.se
Observera att urval sker löpande.

Kort om tjänsten

Vill du vara med på Regins resa och skapa välbefinnande för människor i fastigheter – nu och i en hållbar framtid? Vill du vara med och utveckla produkter för internationella marknader som är enkla och intuitiva för användaren? Brinner du för teamanda och en företagskultur som bygger på kompetens, fokus på enkelhet och ett starkt personligt engagemang hos varje enskild medarbetare? Då är Regin företaget för dig – och det är dig vi söker!

Om verksamheten

Den svenskägda Reginkoncernen har funnits på marknaden sedan 1947. Koncernens målsättning är att skapa välbefinnande för människor i fastigheter i en hållbar framtid. Genom personligt engagemang skapar man enkla lösningar för optimal resursanvändning i byggnader.

Under varumärket Regin utvecklar, producerar och säljer man ett komplett program av produkter och system för byggnadsautomation och VA till den svenska och internationella marknaden.

Huvudkontoret för koncernen och svensk försäljning ligger i Göteborg och det finns svenska säljkontor i Stockholm, Landskrona och Osby. Produktutvecklingen sker i Landskrona, Göteborg, Varberg, Värnamo, Berlin, Porto och Bressanone.

Den internationella marknadsföringen sker via egen exportorganisation och via 12 lokala kontor i Europa och Asien. Utöver det finns ett starkt partnernätverk av certifierade integratörer och distributörer. Produkterna används i byggnader i över 90 länder runt om i världen.

Reginkoncernen har ca 235 anställda och årsomsättningen för 2016 uppgår till drygt 40 miljoner Euro. Mer information finns på www.regincontrols.com

Mer om tjänsten

Du kommer att ingå i vårt team Platform hardware som tillsammans med utvecklare i andra team i Landskrona, Varberg, Göteborg, Värnamo, Italien och Berlin, som arbetar med utveckling av mjuk- och hårdvara för styr- och reglersystem inom fastighetsautomation.

Teamet arbetar huvudsakligen med utveckling av den/de inbyggda mjukvarorna som finns i våra enheter. Merparten av utvecklingsarbetet bedrivs i grupp/lagarbete.

• Design av programkod, efter skrivna specifikationer.
• Programmering och underhåll av Regins inbyggda mjukvaror, källkod i C.
• Medverka i framtagning av specifikationer för nya produkter, i samverkan med egen personal och kunder.
• Hjälpa till med Alfa-testning av applikationer utvecklade av andra personer i teamet.
• Supportstöd till vårt Supportteam vid produktproblem. Kan innebära felsökning hos kund, men oftast på distans från kontoret.

Din profil

Vi tror du är civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning datateknik/programmering och har god erfarenhet av programmering av inbyggda system. Du har även kompetens inom nätverk , kommunikation och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa system och har lätt för att kommunicera. Du är en person med stort engagemang som tycker om att varva teori med praktik och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Domino Print and Apply is currently looking for a software oriented Technical Support Engineer.

About the job
The scope of the position consists of, but is not limited to:
• Technical support and implementation of the company’s existing products and applications, as well as testing and verification of products under development.
• System integration and pre-sales support, aiding customers to find and implement the best solution for their needs.
• Create tools, instructions and training material explaining and aiding the use of the company’s products.
• Conducting technical training of distributor and channels.
• Work in various internal and external projects in an international environment, involving teams and colleagues from other departments, Domino companies and distributor channels.

Your profile
The ideal candidate will have:
• A technical education from University.
• Several years of experience in technical software support, software development, industry automation, or similar.
• Strong communications skills in English and Swedish, both written and spoken. Skills in additional world languages are meriting.
• Good knowledge and experience of Windows Operating Systems.
• Knowledge/Experience in C# .NET.
• Experience from label editors such as Bartender, Nicelabel, Codesoft, Prisym are meriting.
• Experience working with Zebra printers, ZebraDesigner and ZPL are also meriting.

We believe that these individual characteristics are important and we believe you are:

• A team player, diplomatic and adaptable – working with others,
• Driving and independent – working alone,
• Communicative and have an ease to create good relations at work,
• Social and likes to write and inquire correct information,
• Not afraid of facing challenges and have a positive attitude,
• A problem solver that understand the necessity of a working product and quality.

Domino Print and Apply offers you the opportunity to work in an international company, with a strong position on a growing market, with dedicated and highly skilled employees.

In this position, you will report to the Technical Support Manager at Domino Print and Apply and the position will be based in Malmö, Sweden. You will work with both Domino owned sales channels and distributors to offer technical support in the growing Print and Apply business. The position will involve some travelling.

About Domino Print & Apply
Domino is one of the leading providers of in-line coding-and-marking systems for high-volume produced components, products and packages. UK-based Domino Printing Sciences has 3,000 employees around the world and is a part of the listed group Brother Industries of Japan with 30,000 employees. Our codes are applied everywhere and “by the billions”; e.g. as best-before dates on food-and-beverage packages, unique serial numbers on tobacco and pharma packages to provide anti-counterfeit security as well as for tax-control purposes, barcodes for controlling internal and external supply chains etc.

As a subsidiary to Domino we have group responsibility for the Print & Apply technology. Our systems are typically integrated in production lines to automatically print and apply unique labels on packages. Our customers are multinational companies like Mondelez, Nestlé, Coca Cola, Tetra Pak, GSK, Pfizer, Krones, Pester Pac Automation, Imperial Tobacco, Anheuser-Busch InBev and SCA, but also local manufacturing companies in all kinds of sectors.

Kort om tjänsten

Vill du vara med på Regins resa och skapa välbefinnande för människor i fastigheter – nu och i en hållbar framtid? Vill du vara med och utveckla produkter för internationella marknader som är enkla och intuitiva för användaren? Brinner du för teamanda och en företagskultur som bygger på kompetens, fokus på enkelhet och ett starkt personligt engagemang hos varje enskild medarbetare? Då är Regin företaget för dig – och det är dig vi söker!

Om verksamheten

Den svenskägda Reginkoncernen har funnits på marknaden sedan 1947. Koncernens målsättning är att skapa välbefinnande för människor i fastigheter i en hållbar framtid. Genom personligt engagemang skapar man enkla lösningar för optimal resursanvändning i byggnader.

Under varumärket Regin utvecklar, producerar och säljer man ett komplett program av produkter och system för byggnadsautomation och VA till den svenska och internationella marknaden.

Huvudkontoret för koncernen och svensk försäljning ligger i Göteborg och det finns svenska säljkontor i Stockholm, Landskrona och Osby. Produktutvecklingen sker i Landskrona, Göteborg, Varberg, Värnamo, Berlin, Porto och Bressanone.

Den internationella marknadsföringen sker via egen exportorganisation och via 12 lokala kontor i Europa och Asien. Utöver det finns ett starkt partnernätverk av certifierade integratörer och distributörer. Produkterna används i byggnader i över 90 länder runt om i världen.

Reginkoncernen har ca 235 anställda och årsomsättningen för 2016 uppgår till drygt 40 miljoner Euro. Mer information finns på www.regincontrols.com

Mer om tjänsten

Du kommer att ingå i vårt team Platform hardware som tillsammans med utvecklare i andra team i Landskrona, Varberg, Göteborg, Värnamo, Italien och Berlin, som arbetar med utveckling av mjuk- och hårdvara för styr- och reglersystem inom fastighetsautomation.

Teamet arbetar huvudsakligen med utveckling av den/de inbyggda mjukvarorna som finns i våra enheter. Merparten av utvecklingsarbetet bedrivs i grupp/lagarbete.

• Design av programkod, efter skrivna specifikationer.
• Programmering och underhåll av Regins inbyggda mjukvaror, källkod i C.
• Medverka i framtagning av specifikationer för nya produkter, i samverkan med egen personal och kunder.
• Hjälpa till med Alfa-testning av applikationer utvecklade av andra personer i teamet.
• Supportstöd till vårt Supportteam vid produktproblem. Kan innebära felsökning hos kund, men oftast på distans från kontoret.

Din profil

Vi tror du är civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning datateknik/programmering. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har god erfarenhet av programmering av inbyggda system. Du har även kompetens inom nätverk och kommunikation. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa system och har lätt för att kommunicera. Du är en person med stort engagemang som tycker om att varva teori med praktik.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.