Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en IT-support till First Line för Myndighet i Göteborg.
Arbetstiderna är 07.00 till 16.00 alternativt 08.00 till 17.00. Arbetet är heltid och du arbetar på plats hos kund. Du blir anställd som konsult hos oss på Dreamwork.
Planerad start är 13 februari och uppdraget är på ett år med chans till förlängning.

Mer om tjänsten

Som First Line support så kommer du arbeta med inkommande samtal.
Du kommer att ta emot, registrera, kategorisera och lösa ärenden som kommer in till myndighetens användarstöd inom IT och telefoni. Vidare så kommer du att tillhandahålla tekniks it-support mot användare avseende hård- och mjukvara samt behörigheter.
I din roll så kommer du att arbeta betydligt bredare än i en traditionell supportteknikerroll.
Som First Line support så har du som uppgift att lösa så många ärenden som möjligt vid första kontakt. Vid behov lämnas tidskrävande och mer komplexa problem vidare till andra linjens support. I rollen arbetar man med incidenter, felsökning, integrationer och skräddarsydda/egenutvecklade it-lösningar.

Din profil

Vi söker dig med god social kompetens och som brinner för service.
Du är driven och har ett stort intresse för IT och användarstöd. Du är van att supportera tekniska lösningar och har arbetat med att supportera Microsoft Windows, Microsoft Office, Active Directory och Cintrixlösningar. Du har god analytisk förmåga och är duktig på att identifiera fel och se lösningar.
Vidare är du lojal, pålitlig, social och en lagspelare.

Erfarenhet:

Du har gymnasial utbildning inom IT eller likvärdig utbildning inom IT.
Du har minst 6 månaders erfarenhet inom yrkeskategorin under de senaste 24 månaderna.
Du har dokumenterad erfarenhet av att ge support inom Microsoft Windows och Microsoft Office.
Du pratar och skriver obehindrat på Svenska och känner dig bekväm med Engelska. Vidare har du erfarenhet av att arbeta inom kontaktcenterlösningar, ärendehanteringssystem och/eller kunskapsdatabaser.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en teknisk support/helpdesk till Myndighet i Örebro.
Uppdraget är från 15 februari tom 31 augusti. Du kommer att arbeta heltid på plats hos kund.
Du blir anställd som konsult hos oss på Dreamwork.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer vara att se till att IT-utrustning fungerar samt tillhandahålla servicestöd via telefon, mail och chatt. Användarna kan ha frågor som rör hård- och mjukvara samt administrera IT-miljöer såsom användarkonton, behörigheter och utskriftsköer. Arbetet innebär också att instruera användare i hur de ska arbeta med olika program.

Din profil

Vi söker dig med gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning sam minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom liknade arbete.
Du har goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet. Du har goda kunskaper i MS office samt van att arbeta i ärendesystem som tex. Esit BPS eller Artologik Helpdesk eller likande. Du kommuniserar obehindrat i svenska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Dreamwork har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”.
Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Kort om tjänsten

ICT söker nu en duktig DPO för att ta det övergripande ansvaret för dataskyddsarbetet.
Tjänsten innebär att utveckla och bygga upp organisationens dataskyddsarbete från scratch samt arbeta strategiskt eftersom organisationen växer snabbt.
För att lyckas och trivas i rollen, trivs du med att tempot är högt.
Om du är en person som är säker på dina färdigheter och gillar att vara involverad i att bygga strukturer och system, kommer ICT att vara en fantastisk arbetsplats för dig!

Om verksamheten

ICT är ett företag verksamt inom Crowd Marketing-branschen där ICTs målsättning är att samarbeta med och stödja en av världens största säljorganisationer, Crowd1, genom marknadsföring och distribution av digitala produkter och tjänster.
Vi når kunder på alla världens kontinenter genom vårt nätverk med fler än 40 miljoner människor världen över som rekommenderar och säljer digitala produkter direkt till slutanvändare.
ICT är ett företag i en stark tillväxtfas med en utpräglad entreprenöriell anda.
Vi arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Madrid, Málaga, Dubai och Singapore.

Mer om tjänsten

För oss som bolag är det centralt att vi möter upp nationella och internationell regelverk som säkerställer en hållbar hantering, så kunskaper och senioritet samt erfarenheter från GDPR är avgörande faktorer vid val av kandidat.
Självklart blir du primär kontaktperson för vår ledning, anställda och tillsynsmyndigheter m.fl. angående dataskydd.
I rollen som DPO hos ICT ges du möjligheten att bygga upp funktionen från scratch i ett kreativt team.
Denna tjänst utgår från vårt fina Stockholmskontor.

Din profil

En viktig erfarenhet för att lyckas i rollen är att du har en bakgrund inom (dataskydds)Compliance.
Övriga personliga egenskaper som vi gärna ser är:
-Kommunikativ
-Kreativ
-Engagerande
-Social
-Pragmatisk i sitt förhållningssätt
-Trivs att var en del av en mycket viktig grupp som är ständigt under utveckling.
-Agerar både taktiskt och strategisk med finess.
-Vi ser gärna att du har erfarenhet från startup/scaleup.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialisterna Bengt Lööw mob +46703734897 bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg +46701096359 tobias.lindberg@dreamwork.se .

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul.
Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.