Kort om tjänsten

Som Lappsets projektledare ansvarar du för att kundernas park- gym- eller lekutrustning kommer på plats och monteras enligt avtal, säkerhetsföreskrifter och kvalitetskrav. I jobbet ingår koordinering och ansvar för anläggningsarbete och underleverantörer. Tjänsten är placerad i Enköping. Här finns ett fantastiskt roligt jobb för dig med intresse för markanläggning och entreprenadarbete!

Sökord: landskapsingenjör, markanläggning, entreprenad, byggledare, markentreprenad, parkanläggning, markarbete

Om verksamheten

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser, utomhusgym och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 60-tal länder och har dotterbolag i 7 länder. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland.

Lappset Sweden AB med 35 st anställda har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. Läs mer på www.lappset.se

Mer om tjänsten

I Lappsets projektflöde och uppförande av park-, lek- gymutrustning har du en viktig roll. I säljprocessen bidrar du med expertis och planering. När projektet ska verkställas är du ansvarig för hela projektledningen vilket omfattar byggstart med beställare och underentreprenör.

Du ansvarar för att budget och tidsramar hålls samt att arbetet löper på som planerat och samarbetar tätt med landskapsdesigners och -arkitekter, säljare, inköps- och produktionspersonal samt externa samarbetspartners, kunder och andra kontakter.

Du hanterar avvikelser och åtgärder. Du kommer att göra platsbesök, både för att få förståelse för mark- och byggförhållanden samt för uppföljning. Du upphandlar underleverantörer, ansvarar för föranmälan till Skatteverket, samt har rollen BAS P/U.

Du ser också till att regelverk följs, att projektet kvalitetssäkras och att avtal hålls.

Du är placerad på svenska huvudkontoret i Enköping men du kommer att resa en del till dina projekt.

Din profil

Du kan vara landskapsingenjör, kommer troligen från entreprenad- eller anläggningsbranschen där du fått erfarenheter du har nytta av när du ska anlägga lekplatser och aktivitetsutrustning. Du är kunnig i kalkylering, regelverk och upphandling av underleverantörer.

Självklart är du självgående, du gillar att koordinera, driva och leda dina uppgifter och projekt tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners.

Du talar och skriver en välvårdad svenska och engelska.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personlighet. Du blir del av ett snabbt växande framgångsrikt team och företag som har fokus på trivsel, glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 28 februari. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Kort om tjänsten

Skanska söker en produktionschef/platschef till deras bostadsprojekt i Helsingborg

Skanskas verksamhet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Skanska tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanska är i en expansiv fas och skulle gärna vilja att du följde med på denna resa!

Du är Skanskas nyckelperson i produktionen!

Om verksamheten

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Mer om tjänsten

Rollen som produktionschef på Skanska är navet i deras kärnverksamhet. Du leder produktionen samtidigt som du är en ledare och förebild för många medarbetare. Att det är en vinnande väg att arbeta med struktur, kvalité och engagemang visar sig i Skanskas orderstock.

Som produktionschef på Skanska har du en nyckelroll i projekten där du är ansvarig för produktionens genomförande och resultat.
• Planera, leda, styra och följa upp produktionen.
• Ansvara för säkerhets- och arbetsmiljöfrågor.
• Säkerställa att krav uppfylls avseende kvalitet och miljö.
• Styra mot uppsatta mål.
• Utveckla medarbetarna i produktionen.

Produktionschefen har stöttning av arbetsledare och projektingenjör/ entreprenadsingenjör i dessa frågor. Tillsammans med projektchefen ser du till att organisera och bemanna produktionen.

Skanska erbjuder dig intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter!

Din profil

Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Du inser att laget aldrig är bättre än den svagaste länken och det är viktigt för dig att se till att dina medarbetare är involverade och engagerade i verksamheten. Dina projekt driver du alltid med kvalitet, miljö och säkerhet i fokus.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har minst två års erfarenhet som produktionschef eller platschef. Du är en engagerad ledare med stort intresse för att planera och arbeta med arbetsmiljöfrågor. Är du öppen för att lära och har en god datorvana så har Skanska alla verktyg och utbildningar du behöver för att känna dig trygg i din roll hos dem.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev i din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

PD Prefab AB rekryterar i samarbete med Dreamwork Engineering en Platschef som vill leda och utveckla verksamheten i Staffanstorp!

PD Prefab är i en spännande tillväxtfas och vill därför hitta dig som vill vara delaktig i en spännande och utvecklande resa!

Om tjänsten
Som Platschef har du fullt resultat- och personalansvar där kundkontakter är en naturlig del av din vardag. Du ansvarar för att driva, leda, styra och planera verksamheten samt för att underhålla och utveckla relationer med befintliga kunder.

Arbetsuppgifter och ansvar:
• Fullt drift- och personalansvar för produktionsverksamheten
• Leda och driva verksamheten mot gemensamma mål
• Utveckla och bygga verksamheten
• Vara behjälplig och operativ i produktionen, vid behov
• Säkerställa en god arbetsmiljö i linje med lagar och avtal.
• Genomföra medarbetar- och lönesamtal
• Planera och genomföra möten med kunder
• Rapportera samt presentera verksamhetens resultat för ledningsgruppen
• Rapporterar direkt till VD

Din profil
Vi söker efter en resultatorienterad person med goda ledaregenskaper som kan leda och entusiasmera ett sammansvetsat team på ca 10 personer. Du som kandidat har en gedigen ledarskapserfarenhet från VVS / VA produktion eller från tillverkning av plastrelaterade produkter. Som platschef samarbetar man inom en koncern och det är viktigt att man har en övergripande förståelse för koncerngemensamma frågor samt gärna själv är prestigelös och deltar i produktionsarbetet vid behov.

Önskvärda erfarenheter och kunskaper:
• Erfarenhet från VVS eller VA.
• Kunskaper inom plast (svets)
• Kunskaper i CAD och förståelse av produktionsritningar
• Erfarenhet av att jobba (systematiskt) med kvalitet, miljö och arbetsmiljö
• Erfarenhet från produktkalkylering och offertarbete
• Erfarenhet av att utveckla både produktion och medarbetare
• Erfarenhet av logistikfrågor

Om verksamheten
PD Prefab är ett av Sveriges ledande företag inom avlopps- tryckrörs- och våtrumslösningar. Med prefabricerade och platsbyggda lösningar hjälper vi kunder inom VVS, VA och Industri. Systemlösningar skräddarsys efter varje kunds unika krav vilket möjliggörs av en egen verkstad och hög kompetens. PD Prefab startade 1998 och har 10 anställda med en omsättning på 21 mkr. Företaget finns i Staffanstorp och ingår i Beulco Holding som har 60 anställda och omsätter 200 mkr. För mer info besök www.pdprefab.se

Karling Fasad AB rekryterar i samarbete med Dreamwork Engineering en Projektledare för Totalentreprenad och utförandeentreprenad inom byggindustrin.

Tjänsten
Projektledaren ansvarar för byggprocessen i samarbete med platschefer och arbetsledare. Ansvaret omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande och innefattar löpande kontakt med beställare, leverantörer och underentreprenörer. Planering inför projekt, exempelvis resurssäkring, ta fram underlag samt säkerställa att avtal och regelverk följs.

I arbetet ingår även:
– Inköp
– ÄTA-hantering
– Samordning och aktivt stöd till platschefer och arbetsledare
– Ekonomiskt ansvar tillsammans med platschefen.

Din profil
Du har erfarenhet av projektledning eller arbetsledning från byggbranschen och har du en utbildning i projektledning är det meriterande. Du har B-körkort och pratar och skriver svenska obehindrat samt har minst grundläggande språk- och skrivkunskaper i engelska.

Om verksamheten
Karling Fasad AB är ett väletablerat företag som åtar sig totalentreprenad och utför alla förekommande arbeten på fastigheter gällande murning och putsning samt tillhörande områden som blästring, fasadtvätt, renovering av korrosions-skadade murverk och montering av fasadsten. Man erbjuder även konsultering och projektering av dylika arbeten.

Karling Fasad AB är av SPEF en certifierad fasadentreprenör som är anslutna till Sveriges Byggindustrier, Murnings och putsningsentreprenörerna samt ID06. Läs mer på www.karlingfasad.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Om tjänsten
Som platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef och kalkylator. Er gemensamma uppgift är att jobba efter uppsatta mål och se till att tidsplan och beställarens alla krav uppfylls.

Din profil
Vi ser att du har en teknisk eller motsvarande relevant utbildning för jobbet som platschef. Erfarenhet som platschef för markentreprenader är meriterande. God PC-vana, behärska programmen Excel/word. Samt Goda kunskaper i svenska och engelska båda i tal och skrift.

Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper där vi ser det som viktigt att fungera socialt i alla situationer i en byggprocess. Flexibilitet är en viktig egenskap och förändringar ser vi som en möjlighet. Ordning och reda är ett honnörsord och råder i alla lägen på Bjäre Entreprenad.

Om verksamheten
Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokale byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är det 44 st anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Verksamheten har ökat ca 100% de senaste tre åren och vi känner att det nu är dags att förstärka tjänstemannasidan med en erfaren platschef. Läs mer om företaget på: www.bjareentreprenad.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Om tjänsten
Midroc Construction rekryterar i samarbete med Dreamwork Engineering en Projektingenjör med inköpsfokus!

Som Projektingenjör hos Midroc arbetar du i hela byggprocessen tillsammans med din produktionsgrupp. Du är ansvarig för arbetsuppgifter avseende inköp, kalkyl och planering. Det innebär bland annat att du skall;

• Säkerställa att upphandlingar genomförs professionellt och i kontrakterad form för varje enskilt projekt.
• Bidra aktivt med din erfarenhet och kompetens och identifiera möjligheter, men också risker.
• Tillsammans med din produktionsgrupp planera och projektera de bästa lösningarna för de specifika förutsättningarna.
• Ansvara och kvalitetssäkrar helheten kring inköpsfrågor och leda inköpsmöten längs projektets gång.
• Utföra anbudsutvärderingar, leverantörsbedömningar samt uppföljning och avvikelserapportering kring fastlagd budget.
• Under projektens olika faser ansvara för dokumentation och uppdatering i affärssystemen.
• Tillsammans med Distriktschefen ansvara för enhetens strategiska utveckling avseende inköp och inköpsarbete.

Du kommer att ingå i en organisation som bygger nya bostäder och övriga hus i Sydvästra Skåne och du rapporterar till Distriktschefen. Du kommer att verka i en dynamisk, prestigelös organisation med ett närvarande ledarskap.

Din profil
Vi förutsätter att du har minst 5 års erfarenhet av byggproduktion, och att du har en ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet av byggprocessen. Du arbetar idag med projektinköp inom husbyggnation och du vill utvecklas inom det området.

Noggrannhet, god förmåga att ta egna initiativ och ett stort engagemang är egenskaper vi sätter stort värde på. Du är prestigelös och teamorienterad samt rak i din kommunikation. Du tycker om att arbeta ”högt och lågt”, är självgående och analytisk. Vi förutsätter at du delar Midroc Constructions kärnvärden ”Passion”, ”Innovation” och ”Kompetens”

Placeringsorten är Malmö, och resor inom regionen ingår.
B-körkort är ett krav.

Midroc erbjuder dig
Möjligheten att få arbeta med utmanande projekt från detaljplanarbete till garantibesiktning.
Trevliga kollegor där vi jobbar professionellt och strukturerat tillsammans med våra kunder.
Goda möjligheter att bygga ett starkt nätverk och utvecklas inom Midroc-koncernen.

Om verksamheten
Midroc Construction utvecklar och producerar morgondagens bostäder och kontor i Stockholm- och Malmöregionen genom ett nära samarbete med utvalda kunder. Vi är idag ca 40 medarbetare och omsätter ca 500 MSEK. Vi står inför en expansiv framtid och söker efter individer som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Midroc Construction ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 3 600 och 2016 omsatte Midroc 5,6 miljarder kronor.

*Midroc har blivit utsedd till Sveriges tredje bästa arbetsgivare 2017 i Universums årliga undersökning

Tjänsten
Väla Mark & Trädgård AB behöver förstärka sin expanderande verksamhet med en ny Arbetsledare för anläggning. Vi söker dig som tycker om att leda och fördela personal, ha en central roll och ansvar för ett projekts genomförande till fastställda kvalitativa och ekonomiska mål.

Som Arbetsledare arbetar du inom ditt ansvarsområde och driver tillsammans med Platschefen projekt genom att leda, hjälpa, motivera, inspirera och engagera våra medarbetare så att alla tillsammans och ibland med hjälp av underentreprenörer nå ett gott resultat gällande ekonomi, kvalitet, tid, arbetsmiljö och miljö. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att fördela arbetsuppgifter, läsa ritningar, samt ha kundkontakt. Arbetsledaren kan också vara delaktig i den långsiktiga planeringen.

Din profil
Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen.

Du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad samt kan arbeta självständigt och ibland kunna fatta snabba beslut. Det är viktigt med social kompetens och god samarbetsförmåga eftersom rollen innebär kontakt med kunder och underentreprenörer samt kollegor. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift samt körkort är ett krav.

Om verksamheten

Väla Mark & Trädgård AB är ett företag inom grönyteskötsel och anläggningsarbeten. Väla Mark & Trädgård AB grundades 1998. Idag har vi ca 110 medarbetare och omsätter cirka 100 miljoner SEK. För närvarande pågår en namnändring och vårt framtida företagsnamn är HD LandScape AB. HedeDanmark a/s köpte 2012 Väla Mark & Trädgård AB, som är ett välskött och välrenommerat företag med en profil som väl stämmer överens med HedeDanmarks. l Danmark omsätter HedeDanmark a/s cirka 4 miljarder SEK och är Danmarks största leverantör av tjänster inom skog, natur, landskapsvård och grönyteskötsel. Väla Mark & Trädgård AB är strategiskt välplacerat ”på andra sidan Öresund” med tanke på HedeDanmarks fortsatta expansion i Sverige. Väla Mark & Trädgård AB utgör ett ”brohuvud” för HedeDanmark även då det gäller andra affärsområden som HedeDanmark har.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Är du en byggingenjör som drivs av att utveckla både organisation, affär och människor? I samarbete med Dreamwork Engineering rekryterar nu Leeman Entreprenad i Ängelholm en Arbetschef till deras byggverksamhet i Nordvästra Skåne!

Tjänsten
Som Arbetschef för byggservice med fokus på Nordvästra Skåne har du ett helhetsansvar vilket innebär att du bevakar och bearbetar marknad, utvecklar befintliga och nya kundrelationer, leder projekt framgångsrikt mot uppsatta mål och säkerställer att kundens förväntningar uppfylls.

Du är ekonomiskt ansvarig för budget, prognoser och projektstyrning. Du är en modern ledare som ger rätt förutsättningar för platschefer och medarbetare att utföra sina uppdrag och du skapar engagemang samt delaktighet genom god kommunikation.

Du rapporterar direkt till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Din profil
Du är byggingenjör och har flera års erfarenhet från jämförbara befattningar i byggbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda parallella projekt med helhetsansvar, god marknadskännedom och du är en engagerad ledare som är van vid att ta ett stort affärsansvar. Du har ett stort kontaktnät i branschen och förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer samt behärskar svenska språket flytande såväl i tal som skrift

Om verksamheten
Leeman Entreprenad AB är ett väletablerat och framgångsrikt företag som verkar främst i nordvästra Skåne. Vi erbjuder allt från mindre byggservicetjänster och renoveringar till omfattande helhetslösningar och nyproduktioner. Bland våra 40 medarbetare finns en stor samlad kompetens och erfarenhet från byggbranschen. Vår främsta framgång finns bland våra många nöjda och återkommande kunder.

Om tjänsten
Väla Mark & Trädgård AB söker erfaren kalkylerare. Vi söker dig som är en siffermänniska och med erfarenhet inom entreprenadprocessen. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från mark och anläggningsprojekt samt erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
• Svara på förfrågningar och anbud
• Mängdberäkningar
• Upprättande av kalkyler i anbudskedet
• Utvärdera anbud
• Delaktig i inköpsprocessen
• Produktionskalkyler och uppföljningar

Du kommer att vara ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet. Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt.

Din profil
Du kan arbeta noggrant, strukturerat och lösningsfokuserat. Du arbetar självständigt, men ska givetvis kunna samarbeta med kollegor för att nå gott slutresultat. Vidare behöver du ha en analytisk förmåga samt kunna arbeta mot deadlines.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Väla Mark & Trädgård AB är ett företag inom grönyteskötsel och anläggningsarbeten. Väla Mark & Trädgård AB grundades 1998. Idag har vi ca 110 medarbetare och omsätter cirka 100 miljoner SEK. För närvarande pågår en namnändring och vårt framtida företagsnamn är HD LandScape AB. Hede Danmark a/s köpte 2012 Väla Mark & Trädgård AB, som är ett välskött och välrenommerat företag med en profil som väl stämmer överens med HedeDanmarks. l Danmark omsätter HedeDanmark a/s cirka 4 miljarder SEK och är Danmarks största leverantör av tjänster inom skog, natur, landskapsvård och grönyteskötsel. Väla Mark & Trädgård AB är strategiskt välplacerat ”på andra sidan Öresund” med tanke på HedeDanmarks fortsatta expansion i Sverige. Väla Mark & Trädgård AB utgör ett ”brohuvud” för HedeDanmark även då det gäller andra affärsområden som HedeDanmark har.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Kort om tjänsten

Som ledare/ chef inom elteknik på Interaktiva Fastigheter kommer du ansvara för att bygga upp och leda ett team med fokus på IoT i allmänhet och Smarta bostäder i synnerhet.

Om verksamheten

Interaktiva Fastigheter är ett växande konsultföretag som erbjuder kvalificerade lösningar inom teknik och interiör med fokus på offentlig miljö och nyproduktion av villor och flerbostadshus. Vi skapar innovativa och användarvänliga styrsystem och interiöra koncept åt våra kunder.
Våra kunder är huvudsakligen projektbyråer, fastighetsbolag, elektriker, arkitekter, privatpersoner, industri och byggentreprenörer med mycket höga krav på service och kompetens.
Under 2015 lanserade vi ett helt nytt koncept för uppkopplade villor riktat mot hustillverkare. Styrsystemen är både driftsäkra och kostnadseffektiva. Under våren 2017 har vi börjat göra tester med flera tillverkare av småhus. Interaktiva Fastigheter står in för en kraftig tillväxt dem kommande åren och söker därför nu en elkunnig ledare med brett tekniskt intresse och stark drivkraft som vill vara med på vår tillväxtresa.

Mer om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift blir att säkerställa att avdelningen för support och programmering utvecklas och når uppsatta mål. En av dina uppgifter blir också att bygga upp och utveckla teamet genom att anställa fler duktiga medarbetare.
Du kommer även fokusera på att utveckla affären, våra erbjudanden och att sälja. Du blir en del av en ledningsgrupp som tillsammans kommer att arbeta för att expandera företaget, utveckla erbjudanden och säkerställa kompetens och leverans.

Din profil

Vi tror att du idag antingen har en roll som projektledare, arbetsledare inom el, installationsledare, industritekniker, elinstallatör, elmontör eller liknande, med ett intresse för sälj och affärsutveckling, och som vill ta dig vidare i karriären mot en ledande roll. Vi tror också att du har ett starkt teknikintresse.
Du har en naturlig ledarförmåga, får med dig andra personer på idéer och förslag. Det här är en unik chans att själv få utvecklas i rollen som ledare på ett bolag med högt i tak, där du förväntas ta stort eget ansvar och där det finns möjlighet att påverka. Om du dessutom brinner för den senaste tekniken och vill bidra till att forma morgondagens fastigheter med nya tekniska lösningar inom området IoT och inbyggda system så är det precis rätt plats för dig!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.